- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.881
Bikac haftaya ısınır canım İstanbul kavrulmaya başladı bileCanım bizim evimiz hala soğuk ya hatta dün buraya yağmur yağdı firtina vardı buz gibiydi ben sifir kollu zibin alt ust takim ve ustune orgu yelek giydiriyorum hala. Üşüyo daha
İnşallah geçer bizim bu durum da inan uyumaması kadar uyanmaması da zor.. Bir evlat büyütmek ne zormuş anne olunca anlarsın dediklerini anladım bayaBen hic dusunmuyorum ama esim cok dusunuyor.
Nolcak bilmiyorum :/
Masallah canim cok severim tombik cocuklari bitane tombik doguramadim
Asidan uyuyordur canim
Huy degildr o canim sariliktandir benim kizimda uyurdu epey .sariligi gecince is degisti .
Vay sipayi vay benimkide oguruyor malesef ya zor tutturuyorum da kanmiyo dediğin gibi bişey gelmeyince tüküruyoCanım bizimki emziğe alışık ama tükürüp atıyor emmek istediğinde, öğürüyor falan :))
Ama çok tatlılar dimi :) şimdi yamuk yamuk gülmeye de başladı benimki, uyusa özlüyorumVay sipayi vay benimkide oguruyor malesef ya zor tutturuyorum da kanmiyo dediğin gibi bişey gelmeyince tüküruyo
tam durumuma tercüman oldun kendimden tiksiniyorum artıkBnm hala var ya bi de ne kadar ped değiştrsemde koku oluyor
Dünyalara bedel o gülüşler yakın zamanda agularinida duyucaz sen o zaman gör için nasıl eritilir :)Ama çok tatlılar dimi :) şimdi yamuk yamuk gülmeye de başladı benimki, uyusa özlüyorum
Bnm oğlum sol kulağından gecememisti doğduğu gün ertesi yaptılar di galiba. Bı hafta sonra tekrar götürdüm bu sefer geçti. Özel hastanede yptm doğum.ucret odemedim.Kızlar bir şey sormak istiyorum
Biz işitme testinin 2. Sini geçemedik o sebeple gittiğimiz özel hastane devlet hastanesine yönlendirdi 3. Test için, o da 27 hazirana gün verdi
Ama özel başka bir hastanede yapıyolarmış, 300 tl ama doktor onay verirse özel sağlık sigortamız karşılayacak
Özelde işitme testi yaptıran var mı?
Devlet beni geriyo hiç gitmedim senelerdir, bi se randevu verirken 2 saat uyumayacak burda derin uykuda olcak falan dediler, başka birinden de azarlıyolar gibi bişey işittim, azarlarlarsa yolarım saçlarını başlarını valla
İnşallah canım, allah sağlık versin hepsineDünyalara bedel o gülüşler yakın zamanda agularinida duyucaz sen o zaman gör için nasıl eritilir :)
Canım gidip 3 aylık iğneyi vurdursana hazır adette olmuşsunKizlar ben bildiğiniz adet olmusum ya karnımda da ufak sizilar var bacaklarim ağrıyor. Gazamiz mübarek olsun kocaya verdim bu acı haberi kahroldu yazıkne garip vücudum var millet 3 yıl olmaz ben 40imizin çıktığı gün adet oldum vay dertli başım
Yok canm üşümüyor valla hatta yzun kollu giyince boynu falan isilik gibi oluyor hep kısa giyince düzeliyor hmn şuan bzm evin sıcaklığı 27 derece hatta cam acık çok güneşli bzm evUsumuyomu kuzum daha yeni ısındı benim ev güneşi görünce 2 gün öncesine kadar uzun kollu zıbın üstünde uzun kollu takım giydiriyodum toplanmasını diyede pijama in içine sokuyorum ben
Çok güzel o zaman :)Yok canm üşümüyor valla hatta yzun kollu giyince boynu falan isilik gibi oluyor hep kısa giyince düzeliyor hmn şuan bzm evin sıcaklığı 27 derece hatta cam acık çok güneşli bzm ev
Evet canım aklıma hemen o geldi benim de. Adetliyken alttan falan da bakmıyorlar dimi sadece iğne için geldim deyip iğneyi oluyoruzCanım gidip 3 aylık iğneyi vurdursana hazır adette olmuşsun
Yok canım alttan falan bakmak yok ebelere söyle 3 aylık iğne vurdurmak istiyorum diye doktora yönlendiriyor doktor yazıyo ellerinde yoksa eczaneden alıp vurduruyosunEvet canım aklıma hemen o geldi benim de. Adetliyken alttan falan da bakmıyorlar dimi sadece iğne için geldim deyip iğneyi oluyoruz
Tamam canım sağlık ocağında dimi? Hastaneye gitmek gerekmiyordur insallahYok canım alttan falan bakmak yok ebelere söyle 3 aylık iğne vurdurmak istiyorum diye doktora yönlendiriyor doktor yazıyo ellerinde yoksa eczaneden alıp vurduruyosun
Ben sağlık ocağında yaptırdım kuzumTamam canım sağlık ocağında dimi? Hastaneye gitmek gerekmiyordur insallah
Tamam canim ben de ugrayayim gidebilirsem insallah halledeyim şu işi. Bizim saglik ocağında 1 hemşire 1 doktor var diğer hemşire ve doktor gelmiyor resmen kurnazlik yapip nöbetleşe duruyorlar bakalım halledebilcem mı mendebur suratlilarlaBen sağlık ocağında yaptırdım kuzum
Canim solgar var türkiye de brewers years diye satiliyo senin kullandiginda o muCanim attar. Ben kac gun cok agladim gelmiyor diye gelmedi. Defalarca dediler aglarsan uyumazsan olumsuz olursan gelmiyor. Sonra sakinlestim sut geldi. Oxistosin dogum oncesi sancilari getiren sonra sut sagimini saglayan hormon. Cabuk kusen bir hormon. Uzulursen uyumazsan olumsuz olursan gelmiyor. O yuzden olumlu dusunmek gerek.
Ayrica bebeklerin rizkini Allah verirmis. O yuzden Allahim bebegimin varsa rizkini ver diyerek dua edecek kendimizi uzmeyecek ve suclamayacakmisiz bu konuda.
Bira mayasini solgar Dan bulduk. TR de nerede satilir bilmem.
Cemen otu hapina da bak. Terlemeyi arttiriyormus sut bezleri de ter bezi cesidi gibiymis. O yuzden sut arttiriyormus. Biraz kokuyorsun ama deger. Gunde bir kac defa kol altlarini silince geciyor.
Evde var deneyeyim canım teşekkürlerCanim bende ise yaradi o yuzden sanada soleyim corek otu yagi sur sonra posetle kapat surekli nemli durcak orasi ve silmenede gerek yok bebekdeki pamukcugada iyi geliyormus zararsiz yani ins sanada yarar
Azıcık sularına git bişey olmazTamam canim ben de ugrayayim gidebilirsem insallah halledeyim şu işi. Bizim saglik ocağında 1 hemşire 1 doktor var diğer hemşire ve doktor gelmiyor resmen kurnazlik yapip nöbetleşe duruyorlar bakalım halledebilcem mı mendebur suratlilarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?