2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah geçer bizim bu durum da inan uyumaması kadar uyanmaması da zor.. Bir evlat büyütmek ne zormuş anne olunca anlarsın dediklerini anladım baya

Bnm oğlum sol kulağından gecememisti doğduğu gün ertesi yaptılar di galiba. Bı hafta sonra tekrar götürdüm bu sefer geçti. Özel hastanede yptm doğum.ucret odemedim.

Kizlar ben bildiğiniz adet olmusum ya karnımda da ufak sizilar var bacaklarim ağrıyor. Gazamiz mübarek olsun kocaya verdim bu acı haberi kahroldu yazık ne garip vücudum var millet 3 yıl olmaz ben 40imizin çıktığı gün adet oldum vay dertli başım

Canım gidip 3 aylık iğneyi vurdursana hazır adette olmuşsun

Usumuyomu kuzum daha yeni ısındı benim ev güneşi görünce 2 gün öncesine kadar uzun kollu zıbın üstünde uzun kollu takım giydiriyodum toplanmasını diyede pijama in içine sokuyorum ben
Yok canm üşümüyor valla hatta yzun kollu giyince boynu falan isilik gibi oluyor hep kısa giyince düzeliyor hmn şuan bzm evin sıcaklığı 27 derece hatta cam acık çok güneşli bzm ev

Evet canım aklıma hemen o geldi benim de. Adetliyken alttan falan da bakmıyorlar dimi sadece iğne için geldim deyip iğneyi oluyoruz
Yok canım alttan falan bakmak yok ebelere söyle 3 aylık iğne vurdurmak istiyorum diye doktora yönlendiriyor doktor yazıyo ellerinde yoksa eczaneden alıp vurduruyosun

Ben sağlık ocağında yaptırdım kuzum
Tamam canim ben de ugrayayim gidebilirsem insallah halledeyim şu işi. Bizim saglik ocağında 1 hemşire 1 doktor var diğer hemşire ve doktor gelmiyor resmen kurnazlik yapip nöbetleşe duruyorlar bakalım halledebilcem mı mendebur suratlilarla

Canim solgar var türkiye de brewers years diye satiliyo senin kullandiginda o mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…