- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.901
Aynı bzmki vallaCanım bizimki emziğe alışık ama tükürüp atıyor emmek istediğinde, öğürüyor falan :))
Kağıt törpüler var onlarla törpülersen sivri yerlerini yüzünü çiZemiyor . Zaten zamanla alışıyor sanki . İlk gün kadar yüzüne götürmüyor yüzüneOnları bende çıkarttım almışsın diye tırnaklarını da kesiyorum zaten sürekli yoksa yüzünü ciziyo
Aynen bnde ya giydiğim eşofmandan alıyorum kokusunu nerdeyse etraftanda kokuyu akan var mı diye düşünüyorum . Sürekli üst değiştrnekten de bıktım . Üstte de sütler kokuyor göğüs pedi kalkan falan işimz zortam durumuma tercüman oldun kendimden tiksiniyorum artık
Hmm alırım canım çok saolKağıt törpüler var onlarla törpülersen sivri yerlerini yüzünü çiZemiyor . Zaten zamanla alışıyor sanki . İlk gün kadar yüzüne götürmüyor yüzüne
Kızlar agu nasıl bilmem ama bnm kız on bes günlükten beri falan göz teması kuruyor onunla konuşulunca sürekli gülüyor . Hatta görüntülü konuşmaya alıştı annemi arıyorum anbem onla konuşurken resmen cevap veriyor gülüyor . Bi de bu ara çığlık atıyor basıl anlatsam benimle ilgilenin diyor resmnDünyalara bedel o gülüşler yakın zamanda agularinida duyucaz sen o zaman gör için nasıl eritilir :)
Benimki cok ilginc ya normalde cok istekli degildir .Bzimki hiç oralı değil allahtan :) zaten kızla ilgilenmekten +ramazan olduğu için adamı nerdeyse yanaktan bile öpmüyorum
Cok iyi anliyorum canim bizimkide sarilik yuksekken uyanmiyordu.saf gb iyi birsey saniyordum bende .İnşallah geçer bizim bu durum da inan uyumaması kadar uyanmaması da zor.. Bir evlat büyütmek ne zormuş anne olunca anlarsın dediklerini anladım baya
Yokyok gazdır. Benim ilk çocuğumun gazi taburcu olduğumuz gun başladı .Bugün 8 günlük olduk neredeyse doğduğu günden bu yana gaz sancısı çekiyor hergün daha kötü oluyoruz büyük kızımda gazlıydı ama 20 günde falan başlamıştı sizce Bu kadar erken gaz sancısı olur mu? Sürekli memede olmak istiyor diye sabah aç olma ihtimaline karşı 30 ml mama verdim ama değişen hiçbirşey olmadı yine uyumadı yine huzursuz ağızdan toplasanız 10 kere gaz yapmadı gürültülü ve ıkınarak popodan gaz çıkarıyor başka bir sıkıntısı mı var diye düşünmeye başladım çünkü gaz bu kadar erken başlamaz deniliyor birçok yerde
Konuşuyor işte kuzum ağu dediğim sesler çıkarması ona laf attığında cvp vermesi işte maşallah göz teması benimkide kuruyor uzun zamandır bide beni takip ediyor odada :))Kızlar agu nasıl bilmem ama bnm kız on bes günlükten beri falan göz teması kuruyor onunla konuşulunca sürekli gülüyor . Hatta görüntülü konuşmaya alıştı annemi arıyorum anbem onla konuşurken resmen cevap veriyor gülüyor . Bi de bu ara çığlık atıyor basıl anlatsam benimle ilgilenin diyor resmn
Bari bir hafta dikişlerin iyileşmesine müsade etseydi yaramaz böyle bakmakta çok zor 2 kolik bebeğim geldi yaniYokyok gazdır. Benim ilk çocuğumun gazi taburcu olduğumuz gun başladı .
Üşütmüş olabilir misin canım bebişi...altını değiştirirken pencere açık bile olsa alır hemen...ayaklarına mutlaka çorap giydir tülbenti biraz ütüyle ısıtıp karnına sar ayaklarının altına acı elma yağı veya çörekotu yağı sürBugün 8 günlük olduk neredeyse doğduğu günden bu yana gaz sancısı çekiyor hergün daha kötü oluyoruz büyük kızımda gazlıydı ama 20 günde falan başlamıştı sizce Bu kadar erken gaz sancısı olur mu? Sürekli memede olmak istiyor diye sabah aç olma ihtimaline karşı 30 ml mama verdim ama değişen hiçbirşey olmadı yine uyumadı yine huzursuz ağızdan toplasanız 10 kere gaz yapmadı gürültülü ve ıkınarak popodan gaz çıkarıyor başka bir sıkıntısı mı var diye düşünmeye başladım çünkü gaz bu kadar erken başlamaz deniliyor birçok yerde
Damlalar da hicbir ise yaramiyor. Benimki deboyle ikinmaktan resmen mos mor oluyor cok komik bi tipi oluyor gülüyorum valla cocuk orda kendini parcalarkenKizlar artik pek giremiyorum buraya .
Cok sancisi var devamli bi ikinma halinde .
Ikinmaktan ememiyor encok ona uzuluyorum .
Busekil devam ederse bizde damla baslariz sanirim .esim kullanmayalim diye israrci ama dinlemicem onu .yazik kizima .
bitki caylarinizi ictiniz mi bakim
Ben ictim simdi gidip yemek yapicam .
Bizimkide morariyor gecen gun oglum korkmus bisey oldu sanmis .Damlalar da hicbir ise yaramiyor. Benimki deboyle ikinmaktan resmen mos mor oluyor cok komik bi tipi oluyor gülüyorum valla cocuk orda kendini parcalarkenama kakasini yapinca da bi huzurlu ki masallahi var.
Ben kızımdada oğlumdada özelde yaptırdım canım kızım ilk sefer geçememişti sezeryan bebeklerinde olabiliyor demişlerdi ikincide geçtik oğlumdada ilk seferde geçtik sorun olmadıKızlar bir şey sormak istiyorum
Biz işitme testinin 2. Sini geçemedik o sebeple gittiğimiz özel hastane devlet hastanesine yönlendirdi 3. Test için, o da 27 hazirana gün verdi
Ama özel başka bir hastanede yapıyolarmış, 300 tl ama doktor onay verirse özel sağlık sigortamız karşılayacak
Özelde işitme testi yaptıran var mı?
Devlet beni geriyo hiç gitmedim senelerdir, bi se randevu verirken 2 saat uyumayacak burda derin uykuda olcak falan dediler, başka birinden de azarlıyolar gibi bişey işittim, azarlarlarsa yolarım saçlarını başlarını valla
40günğ geçmiş artık uyumasının sarılıkla alakası Yok o konuda endişen olmasın bi kere ama işte insan neden bukadar uyuyor diye düşünmekten de kendini alamıyorBen de hep endişeleniyorum çok uyuyor diye.. Bide eş dost bebek uyumazdır yorgunsunuzdur falan diyor muhabbet arasında.. Arabayla gezdirin uyutun falan diyorlar.. Bizimki gayet uyuyor acaba normal değil mi sarılığı mı arttı die hep başındayım... Gündüz acıkıp uyanıyor da gece ne ağır uyuyor yaa ben böyle bişi görmedim . Sabah 6 yada 7 de geriniyo gülümseyerek öyle kalkıyor ben başında perişan bitik gözlerle ona bakıyorum uyandıramamanın yorgunluğu ile.. 2 gecedir bıraktım uyandırma çabasını...
Bizimde ayni bide kiziyo alinmazsa kusuyo :)Vay sipayi vay benimkide oguruyor malesef ya zor tutturuyorum da kanmiyo dediğin gibi bişey gelmeyince tüküruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?