2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
tam durumuma tercüman oldun kendimden tiksiniyorum artık
Aynen bnde ya giydiğim eşofmandan alıyorum kokusunu nerdeyse etraftanda kokuyu akan var mı diye düşünüyorum . Sürekli üst değiştrnekten de bıktım . Üstte de sütler kokuyor göğüs pedi kalkan falan işimz zor

Bugün 8 günlük olduk neredeyse doğduğu günden bu yana gaz sancısı çekiyor hergün daha kötü oluyoruz büyük kızımda gazlıydı ama 20 günde falan başlamıştı sizce Bu kadar erken gaz sancısı olur mu? Sürekli memede olmak istiyor diye sabah aç olma ihtimaline karşı 30 ml mama verdim ama değişen hiçbirşey olmadı yine uyumadı yine huzursuz ağızdan toplasanız 10 kere gaz yapmadı gürültülü ve ıkınarak popodan gaz çıkarıyor başka bir sıkıntısı mı var diye düşünmeye başladım çünkü gaz bu kadar erken başlamaz deniliyor birçok yerde

Dünyalara bedel o gülüşler yakın zamanda agularinida duyucaz sen o zaman gör için nasıl eritilir :)
Kızlar agu nasıl bilmem ama bnm kız on bes günlükten beri falan göz teması kuruyor onunla konuşulunca sürekli gülüyor . Hatta görüntülü konuşmaya alıştı annemi arıyorum anbem onla konuşurken resmen cevap veriyor gülüyor . Bi de bu ara çığlık atıyor basıl anlatsam benimle ilgilenin diyor resmn

Kızlar kızımın kafasında konak oldu. Yağ sürüp tarayacağım fakat tam bingildaginda. Orayı taramakta bi sakınca varmi?

Bzimki hiç oralı değil allahtan :) zaten kızla ilgilenmekten +ramazan olduğu için adamı nerdeyse yanaktan bile öpmüyorum
Benimki cok ilginc ya normalde cok istekli degildir .
Aclik vs hic etki etmedi adama .gozgoze gelmiyorum isteyecek diye yok yine bi yolunu bulup istiyor.
Gecen gun uyuma taklidi yaptim okadar korkuyorum

İnşallah geçer bizim bu durum da inan uyumaması kadar uyanmaması da zor.. Bir evlat büyütmek ne zormuş anne olunca anlarsın dediklerini anladım baya
Cok iyi anliyorum canim bizimkide sarilik yuksekken uyanmiyordu.saf gb iyi birsey saniyordum bende .
Cok sukur gectik onuda .sizde gecersiniz ins

Yokyok gazdır. Benim ilk çocuğumun gazi taburcu olduğumuz gun başladı .

Konuşuyor işte kuzum ağu dediğim sesler çıkarması ona laf attığında cvp vermesi işte maşallah göz teması benimkide kuruyor uzun zamandır bide beni takip ediyor odada :))

Kizlar artik pek giremiyorum buraya .
Cok sancisi var devamli bi ikinma halinde .
Ikinmaktan ememiyor encok ona uzuluyorum .
Busekil devam ederse bizde damla baslariz sanirim .esim kullanmayalim diye israrci ama dinlemicem onu .yazik kizima .
bitki caylarinizi ictiniz mi bakim
Ben ictim simdi gidip yemek yapicam .

Üşütmüş olabilir misin canım bebişi...altını değiştirirken pencere açık bile olsa alır hemen...ayaklarına mutlaka çorap giydir tülbenti biraz ütüyle ısıtıp karnına sar ayaklarının altına acı elma yağı veya çörekotu yağı sür

Damlalar da hicbir ise yaramiyor. Benimki deboyle ikinmaktan resmen mos mor oluyor cok komik bi tipi oluyor gülüyorum valla cocuk orda kendini parcalarken ama kakasini yapinca da bi huzurlu ki masallahi var.

Damlalar da hicbir ise yaramiyor. Benimki deboyle ikinmaktan resmen mos mor oluyor cok komik bi tipi oluyor gülüyorum valla cocuk orda kendini parcalarken ama kakasini yapinca da bi huzurlu ki masallahi var.
Bizimkide morariyor gecen gun oglum korkmus bisey oldu sanmis .
Zor sakinlestirdim .sonra dedigin gb kaka yapinca sanki o ikinan o degil. Biz tabi oleyy diye bagiriyoruz :) ailece tamamiz

Ben kızımdada oğlumdada özelde yaptırdım canım kızım ilk sefer geçememişti sezeryan bebeklerinde olabiliyor demişlerdi ikincide geçtik oğlumdada ilk seferde geçtik sorun olmadı

40günğ geçmiş artık uyumasının sarılıkla alakası Yok o konuda endişen olmasın bi kere ama işte insan neden bukadar uyuyor diye düşünmekten de kendini alamıyor ben ki mesleğin içindeyim ben bile bazen rahatsız oluyorum bu kadar uyumasından ama yanii çok uyumakta bir hastalık göstergesi değil ki ona rağmen kafa gidiyor bazen kilo alımı nasıldı seninkinin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…