- 31 Ağustos 2017
- 621
- 625
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.841
Esnek wrap sling canım.yenidoğanlarda rahat oluyormuş.dokuma olanları da var onlar daha uzun süre kullanılıyormuş ama bağlaması daha zormuş o yüzden esnek aldım.Hangi model aldın canım, bir sürü çeşit var, bilemedim
Evet biraz pahalı canım.fazla kullanamazsan değmez o kadar para.sıcakta zor olur senin için.Beceremem gibi. İzledim bi kaç kez Can'ım. Bide tuniko dan almışsınız çok pahalı orda slingler.
Kısa süre kullanırım çünkü ben onu. Tesettürlüyüm. Yazın fena olurum sıcaklarda.
Aldığıma değer mi bilmiyorum.
Kalkan kötü koku yapıyor yaa
Kendimden tiksindim onun yüzünden. Bide süt birikince boşaltmasıydan üst baş perişan
Çok mecbur kalınca aldım ama kullandım ama beni yine streç film pakladı
100 liraya aldım canım ben.kangurun varsa gerek yok bence.onunla gezdirebilirsin yenidoğan aparatları filan oluyor.benimki göğsümde durmayı çok sevdiği için kullanırım diye düşündüm.Kaç lira canım bu sling...değer mi acaba almaya...yazın sıcakta kullanabilir miyim bilmiyorum...kangrumuz var bizim ama ona da koymadım daha hiç bebeği...bebek arabasıyla gezeriz diye düsünüyorum...bu yapışık gezme hali çok uzun sürmez sanki...zaten belim agrır benim onunla duramam çok uzun zaman
canim ilk kizimda aynisini yasadim.cok sicak tuttugumuz icinmis. her gun banyo yaptir. kalin giydirme. tuzlu su ben de surmustum. biraz zaman aliyor gecmesi. simdi oglumunda tek yanaginda var. o yanaginin uzerine yatiyor terliyor.artmamasi icin ince giydirip serin tutuyorum. gece bile sadece penye battaniye ortuyorum sirtinaEki Görüntüle 2155156
Ya kızlar minnoşumun yüzü çok kötü oldu, doktor serum fizyolojik sür dedi ger gün sürüyom
Geçmiyo lanet şey
Doktora tekrar yazdım şimdi
Alerji falan olmasın ya?
sofiarya ne dersin
Valla cnm kahvaltı hazırlayadim sabah cayi içemedim çocuk kivrandi huzursuz oldu neden anlamadım sonra içtin iki kez emdi uzun uzun sonra hoba gaz kaka çıktı şimdi 3 kupa iccem çünkü dün gecede icmistim gaz yapıp rahat uyudu.Ben de ayni seyi kangruda yasadim
İnsallah ya
İse yaramadi :/
içeyim, kayısı da yedim inşallah başıma kötü şeyler gelmez1 çay kaşığı zeytinyağı içersen cnm rahatlar kuzucuk
toz pembe hayaller vardı..pembesi gitti tozu kaldibenden sana gelsin
@Hunilimom ćok geçmiş olsun cnm ya..acil şifalar versin Rabbim
Benim bebiş de de varya geçmiyor habere yenileri ćıkiyor..Tam sönüyor gibi oluyor ..haydi bir daha
oooo süper ....aslında bence şunu yersen gaz yapar fln hikaye ya..gaz olacaksa oluyor..ama korkumuzdan hiç birimiz yemiyoruz her denileni
Birkac gun deneyim bakalim.Valla cnm kahvaltı hazırlayadim sabah cayi içemedim çocuk kivrandi huzursuz oldu neden anlamadım sonra içtin iki kez emdi uzun uzun sonra hoba gaz kaka çıktı şimdi 3 kupa iccem çünkü dün gecede icmistim gaz yapıp rahat uyudu.
Kuzum bu tarz dermatit tarzı yaygın isilikler oluyor sıklıkla,bazı bebeklerde daha fazla oluyor endişelenme birkere. Sen bebe yağı kullanıyor musun? Sadece yüzünde mi var Bu arada. Şampuan ne kullanıyorsun??Eki Görüntüle 2155156
Ya kızlar minnoşumun yüzü çok kötü oldu, doktor serum fizyolojik sür dedi ger gün sürüyom
Geçmiyo lanet şey
Alerji falan olmasın ya?
sofiarya ne dersin
Çok öu kalın giydiriyodun canım ya bnmki uzun kollu gitemiyor artık giydiği gün aynı böyle oluyor ben hep zıbınla tutuyorum evdeEki Görüntüle 2155156
Geçmiyo lanet şey
Alerji falan olmasın ya?
sofiarya ne dersin
Aynen cnm keşke gezsek. Benimki birde doyuncada ağzında tutuyor vermiyor oda mahvediyorBenim kalkanda hiç süt birikmiyor valla sıkınca fışkırarak gidiyor ama kalkan boş her zaman...çok emiyor ondan galiba...bana da genel cerrahi doktoru tamamen açık kalsa hava alsa daha çabuk iyileşir açamıyorsan kalkanı tak demişti takıyorum...bikaç gün açik gezebilsem belki iyileşirdi ama oğlum var evde çocuğun gözüne öyle deli gibi hasta gibi görünmek istemiyorum yapamadım onu.
Hurafe. Niye çıkılmasınmışKizlar gece disari cikilmaz diye tutturdu bzmkiler.cikaniniz varmi niye boyle diyorlar anlamiyorum
Oy kuzum benim aynı benim oğlan :) ne kadar çok benziyor bunlar yaaEki Görüntüle 2155156
Geçmiyo lanet şey
Alerji falan olmasın ya?
sofiarya ne dersin
Kuzum yaa gercekten nasıl olmuş öyleEki Görüntüle 2155156
Geçmiyo lanet şey
Alerji falan olmasın ya?
sofiarya ne dersin
Kuzlar artık sıcak ilk bebeğim ana açın şu bebekerin üstlerini artık :)benim kıxın boynundakiler bile gitti artıkBak canım bizim kide öyle
Biktim bezdim artik ya ölek mi yani onu yapma bunu yapmaHurafe. Niye çıkılmasınmış
Ay cnm bebişe içireceksin yanlış yazmisimiçeyim, kayısı da yedim inşallah başıma kötü şeyler gelmez
Haklısın galiba kızımda 6 ay korkumdan biley yiyemiyordum gaz olcak diye çocuk ona rağmen gazlıydı bunda biraz daha rahatım yemek konusunda falan1 çay kaşığı zeytinyağı içersen cnm rahatlar kuzucuk
toz pembe hayaller vardı..pembesi gitti tozu kaldibenden sana gelsin
@Hunilimom ćok geçmiş olsun cnm ya..acil şifalar versin Rabbim
Benim bebiş de de varya geçmiyor habere yenileri ćıkiyor..Tam sönüyor gibi oluyor ..haydi bir daha
oooo süper ....aslında bence şunu yersen gaz yapar fln hikaye ya..gaz olacaksa oluyor..ama korkumuzdan hiç birimiz yemiyoruz her denileni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?