2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar gece disari cikilmaz diye tutturdu bzmkiler.cikaniniz varmi niye boyle diyorlar anlamiyorum
Ben çıktım valla annemde bana diyordu kulağının arkadına kara bişey sür diyodu . Benim aklıma şey geldi melek sınuçta bu çocuk kötü şeyler de karanlığa saklanır ya ondan mı diyolar acaba ? Ben dinlemedim ama çıktım

Kızlar oglumun kafa derisi kurumuş nasıl yapmali. Bebiş fircasi almıştım zeytinyağı ve onunla fircalasam mi?

A

Allah affetsin dini Kur'an dan öğrenmeyince binlerce hurafe ile yaşarız işte çıkılır hiç birşey olmaz çıktık biz mis gibi
Bizde çıktık walla bu arada dün arkadaşıma gitmiştim bugün aradı sizin kırkınız çıkmıştı demi dedi evet dedim sen bana yakın zamanda tekrar gel dedi geleyim hayırdır dediğimde bebeğin kafasını unlamam lazım unutmuşum dün dedi sebep dediğimde kırkı çıkan bebek bir eve ilk defa geliyorsa ev sahibi bebeğin kafadını unlar demesinmi he tamam gelirim hele bayram geçsin dedim ya bunu diyen okumuş etmiş öğretmen yaa ben ne diyimki daha

Kızlar oglumun kafa derisi kurumuş nasıl yapmali. Bebiş fircasi almıştım zeytinyağı ve onunla fircalasam mi?
Benimkinin kaşı olmuş bnde bugün bebe yapı sürdüm yarım saat bekledim sonra konsk tarağıyla taradım baya deri döküldü sonra pamuk ıslatıp sildim sen kafa olduğu için yıkarsın tabi .

Evet sadece yüzünde var
Mustela kullanıyorum şampuan, ama her banyoda sürmüyorum
Her gün banyo yaptırıyorum
Mustelanın masaj yağını da arada sürüyorum
Bakım kremini doktor sür demişti onu sürdüm ama serum fizyolojik sürüyorum çarşambadan beri, kremi sürmeyi bıraktım
Azalacağı yerde arttı
Kuzum bu tarz dermatit tarzı yaygın isilikler oluyor sıklıkla,bazı bebeklerde daha fazla oluyor endişelenme birkere. Sen bebe yağı kullanıyor musun? Sadece yüzünde mi var Bu arada. Şampuan ne kullanıyorsun??

Çok öu kalın giydiriyodun canım ya bnmki uzun kollu gitemiyor artık giydiği gün aynı böyle oluyor ben hep zıbınla tutuyorum evde
Belki de kalın giydirdik, buralar tam ısınamadı bizimkiler de küçük o üşür diyip durdular
Yelek giyiyodu onu çıkardım bugün tamamen
Tek kat uzun alt üst giydiriyorum

Dede olsun ömrü uzun olsun diyeymiş sözüm ona

Yok canım doktora gitmedim hiç ama stres hiç bitmiyor ki. Ben hep stresliyim hep moralim bozuk

Hipp combiotik kullanıyorum hala canım. Bi ara 2 gün kabiz oldu çok. Ama sonradan geçti çok şükür. Doktor gün içinde 3-4 biberonuna 1 çay kaşığı zeytinyağı ekle dedi ben de öyle yaptım ama 2 biberona falan yaptım. Şimdi çok şükür iyiyiz

Canim bizimde oyleydi 1 aylik kontrolde doktor daha biz soylemeden biodermanin bebekler icin olan serisinden misel solusyonunu verdi haberin olsun. Duzenli silmeye calisiyorum aslinda silince sonumleniyo ama duzenliz silmek lazim her emme sonrasi silmek lazim mesela

Canım 3 saat durabilirmis kanguruda biz alırken öyle dediler

Evet canım çok şükür ki pişman olduğum bi evlilik olmadı çok isteyerek olmasada şartlarım onu gerektirsede eşim hem anne hem baba hem aşk oldu tabi zamanla oldu sabır istedi herşey
Masallah ozaman canim .Cok sikintili yaslar cunku .
Rabbim herkesin evliligine huzur versin .huzur olmayinca zor

Canım sağolasın yazdığın için bugün hiç gelmedi yeşil kaka. Birde burda bir arkadaş yazmış çok emincede olurmuş yeşil kaka. Bizimki sarıya döndü ama açık sarı değil koyu biraz bizimde yarın randevumuz var bakalım soracağım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…