- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.861
Allah affetsin dini Kur'an dan öğrenmeyince binlerce hurafe ile yaşarız işteKizlar gece disari cikilmaz diye tutturdu bzmkiler.cikaniniz varmi niye boyle diyorlar anlamiyorum
Ben çıktım valla annemde bana diyordu kulağının arkadına kara bişey sür diyodu . Benim aklıma şey geldi melek sınuçta bu çocuk kötü şeyler de karanlığa saklanır ya ondan mı diyolar acaba ? Ben dinlemedim ama çıktımKizlar gece disari cikilmaz diye tutturdu bzmkiler.cikaniniz varmi niye boyle diyorlar anlamiyorum
Bizde çıktık walla bu arada dün arkadaşıma gitmiştim bugün aradı sizin kırkınız çıkmıştı demi dedi evet dedim sen bana yakın zamanda tekrar gel dedi geleyim hayırdır dediğimde bebeğin kafasını unlamam lazım unutmuşum dün dedi sebep dediğimde kırkı çıkan bebek bir eve ilk defa geliyorsa ev sahibi bebeğin kafadını unlar demesinmi he tamam gelirim hele bayram geçsin dedim ya bunu diyen okumuş etmiş öğretmen yaa ben ne diyimki dahaA
Allah affetsin dini Kur'an dan öğrenmeyince binlerce hurafe ile yaşarız işteçıkılır hiç birşey olmaz çıktık biz mis gibi
Benimkinin kaşı olmuş bnde bugün bebe yapı sürdüm yarım saat bekledim sonra konsk tarağıyla taradım baya deri döküldü sonra pamuk ıslatıp sildim sen kafa olduğu için yıkarsın tabi .Kızlar oglumun kafa derisi kurumuş nasıl yapmali. Bebiş fircasi almıştım zeytinyağı ve onunla fircalasam mi?
Kuzum bu tarz dermatit tarzı yaygın isilikler oluyor sıklıkla,bazı bebeklerde daha fazla oluyor endişelenme birkere. Sen bebe yağı kullanıyor musun? Sadece yüzünde mi var Bu arada. Şampuan ne kullanıyorsun??
Belki de kalın giydirdik, buralar tam ısınamadı bizimkiler de küçük o üşür diyip durdularÇok öu kalın giydiriyodun canım ya bnmki uzun kollu gitemiyor artık giydiği gün aynı böyle oluyor ben hep zıbınla tutuyorum evde
Dede olsun ömrü uzun olsun diyeymiş sözüm onaBizde çıktık walla bu arada dün arkadaşıma gitmiştim bugün aradı sizin kırkınız çıkmıştı demi dedi evet dedim sen bana yakın zamanda tekrar gel dedi geleyim hayırdır dediğimde bebeğin kafasını unlamam lazım unutmuşum dün dedi sebep dediğimde kırkı çıkan bebek bir eve ilk defa geliyorsa ev sahibi bebeğin kafadını unlar demesinmi he tamam gelirim hele bayram geçsin dedim ya bunu diyen okumuş etmiş öğretmen yaa ben ne diyimki daha
Yok canım doktora gitmedim hiç ama stres hiç bitmiyor ki. Ben hep stresliyim hep moralim bozukSüt yapımı için prolaktin ve sütğn göğüsten çıkması için oksitosin hormonu gerekiyormuş canım. Oksitosin stresten cabuk etkileniyormuş. Moral düzelince oksitosin seviyesi de düzelirmiş. Acaba senin prolaktin problemi mi bar? Gittin mi hiç doktora? Bu arada hala Hibb mama mı kullanıyorsun? Kabızlık oldu mu hiç?
Canim bizimde oyleydi 1 aylik kontrolde doktor daha biz soylemeden biodermanin bebekler icin olan serisinden misel solusyonunu verdi haberin olsun. Duzenli silmeye calisiyorum aslinda silince sonumleniyo ama duzenliz silmek lazim her emme sonrasi silmek lazim meselaEvet sadece yüzünde var
Mustela kullanıyorum şampuan, ama her banyoda sürmüyorum
Her gün banyo yaptırıyorum
Mustelanın masaj yağını da arada sürüyorum
Bakım kremini doktor sür demişti onu sürdüm ama serum fizyolojik sürüyorum çarşambadan beri, kremi sürmeyi bıraktım
Azalacağı yerde arttı
Canım 3 saat durabilirmis kanguruda biz alırken öyle dedilerYa o mesajın üstünr gittim taktım kangruyu koydum kızı içine uyudu şimdi mutfak topluyorum...kalça gelişimini etkiler 2-3 aydan sonra kullanın diyor bazı doktorlar ama 3 aydan sonra nasıl kullanayım 7 kilo çocuk boynumda o zaman zaten oyalanıyor esas şimdi hissedecek annesini...sonuçta tüm gün kangruda tutacak değiliz bence bikac saat için konulabilir kangruya
Evet canım çok şükür ki pişman olduğum bi evlilik olmadı çok isteyerek olmasada şartlarım onu gerektirsede eşim hem anne hem baba hem aşk oldu tabi zamanla oldu sabır istedi herşey16 yas mi .inanamiyorum soktayim .
O görene kadar ben yazayım kuzum, sonunda benimkini ikna ettim, akşamüstü biz de alıcaztgb34 su sut yapan cayi bi de bana yaz rica etsem :)
Bizimde 3. Gün bekliyorum sabırla İnş yapıcak larbizim üçüncü gün de bitti kakasızdoktor da beş gün olursa kabız sayılır dedi, bekliyoruz. garibim ıkınıp sıkınıp duruyo ama elimden birşey gelmiyor.
Ayy çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin inşallah bir an evvel evlerine çıkarlar sağlıklaKızlar @Hunilimom ın bebeğini yoğun bakıma almışlar, ateşi çok yüksekmiş, enfeksiyon olabilirmiş
Masallah ozaman canim .Cok sikintili yaslar cunku .Evet canım çok şükür ki pişman olduğum bi evlilik olmadı çok isteyerek olmasada şartlarım onu gerektirsede eşim hem anne hem baba hem aşk oldu tabi zamanla oldu sabır istedi herşey
Belirtisiznesne canim saglikocagina sordum bugun .Bir iki kere geldiyse sorun degil ama daha fazlaysa kulture bakilir dedi.
Farkli disinda bebege birsey tattirilirsada gelir dedi canim .
Birde hem yesil se kakasi hem sumuksu bi yapidaysa yine tahlil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?