- 31 Ağustos 2017
- 621
- 625
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.061
canım Allah’tan fark etmişsin, emin ellerde diye rahatlat kendini. inşallah çabucak iyileşir kuzuHerşeyden olabilirmiş.. havadan, eve gelen gidenden falan.. hemde nasıl zor bir de göstermiyolar deli olcam 3 dk sadece çocuk resmen karantinada tek başına kuvezde yatıyoinşallah erken çıkarırlar.. gerçi enfeksiyon düşmezse 5 gün daha kalcakmış kafayı yerim herhalde
Canım sağolasın az önce onun sayesinde tuvalete gittimKızlar Buzuki Orhan’ın kolik müzikleri diyorum ve çekiliyorum.ağlama krizindeyken açıyorum onu duyar duymaz sakinleşiyor benimki.
Çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin. Biz de geçen gün arabada klimayı açtık ve daha 25 günlük olan bebişi üşüttükHerşeyden olabilirmiş.. havadan, eve gelen gidenden falan.. hemde nasıl zor bir de göstermiyolar deli olcam 3 dk sadece çocuk resmen karantinada tek başına kuvezde yatıyoinşallah erken çıkarırlar.. gerçi enfeksiyon düşmezse 5 gün daha kalcakmış kafayı yerim herhalde
Aynen öyle.. kış bebeğini büyütmek daha kolay diye düşünüyorum. Giydir sar battaniyeye tamam ama yaz bebeği öyle değil. Giydirsek terliyor soydursak üşüyorEv bir serin bir sıcak çocuğa ne giydircegimi şaşırdım..çok giydiriyorum terliyor..az giydiriyorum üşür sancılanir diye korkuyorum. Bu gelgitler hiç bitmeyecek..hep bi acaba
kizlar benim meme basinda bogurtlene benzeyen kisim normalde kahverengi idi ama simdi bir/iki tane krem rengi olan kisim var. acaba enfeksiyon mu kapti, iltihap renginde rengi. yada o kisimlar patlatip sut mu cikicak acaba icinden? sizde var mi boyle farkli renk
Bugün hiç uzun uyumayan bebe sling içinde 1 saattir mışıl mışıl uyuyor
Cidden hayat kurtarıcıymış sling
Keşke ben de uyuyabilsem böyle ama imkansız
Bi de terleme sorunu oluyo tabi yapışık ikiz gibi
Ama huzurla uyuması dünyaya bedel, bugün hep kesik kesik uyudu çünkü
Duser insallah canim ya gosterseler bariHerşeyden olabilirmiş.. havadan, eve gelen gidenden falan.. hemde nasıl zor bir de göstermiyolar deli olcam 3 dk sadece çocuk resmen karantinada tek başına kuvezde yatıyoinşallah erken çıkarırlar.. gerçi enfeksiyon düşmezse 5 gün daha kalcakmış kafayı yerim herhalde
Bir aylik olduk .Kac gunluk oldunuz cnm sarilik devam ediyor dedinde merak ettim
Tabiki de üstüne sahip kaldırabilirsin canımkizlar süt sağan arkadaşlara bir sorum olacak acil ben sag mememdeki sutu sagdım çok az çıktı soldakini ustune sagip kaldirabilirmiyim.difrize koymak icin.
Buarada kizim uyanana kadar tekrar dolmus olurmu gogsum bilemedim .makineyi yeni kullaniyorum
allahım biz ne zaman bunları diyebileceğiz ya dün 1.30 da kalktık akşam üstü iftara kadar sallaya sallaya zorla 2 saat uyuttum.finali 5.30 kapattıkBiz de uc gundur aynı sekilde. Ama 7 de zorla uyandirmazsam düzen anında sasiyor.
Size masallah bize insallahAy yine uyudu yarım saat emdi valla kirk efsanesini yaşıyorum
Cok saol cvp icinTabiki de üstüne sahip kaldırabilirsin canım
Oo masallah nerelere gitceksiniz bizede yaz sonra :)Biz 40 banyomuzu yaptık birazdan da uçurmaya gidicez
Kızlar sizde cok dikkat edin.. doktor bana çok şanslısınız normalde yenidoğan ateşini anneler pek farkedemez çünkü hep sarıp sarmanaldığından bebekler sıcaktır zaten genelde havaleyle gelirler hastaneye dedi.. o yüzden sık sık bakın ateşine cocukların ben de kafası bana sıcak geldi diye öylesine ölçtüm de farkettim ihmal etmeyin sakın...canım Allah’tan fark etmişsin, emin ellerde diye rahatlat kendini. inşallah çabucak iyileşir kuzu
Kizlar bebeklerin burunlarini nasil temizliyorsunuz çok hiriltisi var burnu dolu belli aspirator kullaniyor musunuz
Kizlar kis bebegi cok zoAynen öyle.. kış bebeğini büyütmek daha kolay diye düşünüyorum. Giydir sar battaniyeye tamam ama yaz bebeği öyle değil. Giydirsek terliyor soydursak üşüyor
Bende korktum simdi olctum .Kızlar sizde cok dikkat edin.. doktor bana çok şanslısınız normalde yenidoğan ateşini anneler pek farkedemez çünkü hep sarıp sarmanaldığından bebekler sıcaktır zaten genelde havaleyle gelirler hastaneye dedi.. o yüzden sık sık bakın ateşine cocukların ben de kafası bana sıcak geldi diye öylesine ölçtüm de farkettim ihmal etmeyin sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?