2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım Allah’tan fark etmişsin, emin ellerde diye rahatlat kendini. inşallah çabucak iyileşir kuzu

Çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin. Biz de geçen gün arabada klimayı açtık ve daha 25 günlük olan bebişi üşüttük dünden beri 37.7 civarı ateşi var. Canım çok sıkkın. Yarım fitil verdim bakalım ateş yükselirse Dr a gidicez. Çok takip edemedim sizin belirtiler neydi canım ateşi kaçtı bebişinin ?

Ev bir serin bir sıcak çocuğa ne giydircegimi şaşırdım..çok giydiriyorum terliyor..az giydiriyorum üşür sancılanir diye korkuyorum. Bu gelgitler hiç bitmeyecek..hep bi acaba
Aynen öyle.. kış bebeğini büyütmek daha kolay diye düşünüyorum. Giydir sar battaniyeye tamam ama yaz bebeği öyle değil. Giydirsek terliyor soydursak üşüyor

benimde öyle oludu canım.kabuk gibi oldu sonra o kalktı ve yaraya döndü şimdi geçsin diye bekliyorum

canım bende almayı düşünüyorum ama benimkisi meme dışında uyumuyor.o sebeple boşuna almış olurum diyede düşünüyorum.seninki meme dışında uyuyormuydu

kizlar süt sağan arkadaşlara bir sorum olacak acil ben sag mememdeki sutu sagdım çok az çıktı soldakini ustune sagip kaldirabilirmiyim.difrize koymak icin.
Buarada kizim uyanana kadar tekrar dolmus olurmu gogsum bilemedim .makineyi yeni kullaniyorum

Duser insallah canim ya gosterseler bari

Tabiki de üstüne sahip kaldırabilirsin canım

canım Allah’tan fark etmişsin, emin ellerde diye rahatlat kendini. inşallah çabucak iyileşir kuzu
Kızlar sizde cok dikkat edin.. doktor bana çok şanslısınız normalde yenidoğan ateşini anneler pek farkedemez çünkü hep sarıp sarmanaldığından bebekler sıcaktır zaten genelde havaleyle gelirler hastaneye dedi.. o yüzden sık sık bakın ateşine cocukların ben de kafası bana sıcak geldi diye öylesine ölçtüm de farkettim ihmal etmeyin sakın...

Aynen öyle.. kış bebeğini büyütmek daha kolay diye düşünüyorum. Giydir sar battaniyeye tamam ama yaz bebeği öyle değil. Giydirsek terliyor soydursak üşüyor
Kizlar kis bebegi cok zo
Bende korktum simdi olctum .
Allah korusun bebelerimizi .Gelen gidende cok dikkatsiz sapur supur open var.
Cakasim geliyor dudaklarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…