2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnternette doğru sitelerden alış veriş yapılırsa mağazada yapılan alış verişten çok daha iyi olduğunu düşünüyorum beğenmezsen beden uymazsa sorunsuz iade falan yapabiliyorsun. kızımda çoğu şeyi internetten almıştım ama bana göre erken daha 7 ayda falan başlarım heralde

iyi aksamlar kizlar.buralar sessiz kalmis ) nerelerdesiniz? bide karniniz cikti mi? benim cikdi hergoren hamile oldugumu anliyor.ilk gebeligimde gec belirmisdi.ikinci gebelik oldugundanmi boyle cikdi sanki 5aylik hamileyim.yarin 13+5iz
Benim de gebeliğim şuan 9+5 ama daha bir belirti Yok tabi aramızda 3 hafta varmış o zamana kadar nasıl olur bilemiyorum

Martin sonu gibi isinir havalar ya o zaman da bakabiliriz. Ben suan kendimden cok bebegim icin aratirma yapiyorum. Yatak- araba gibi bas esyalari arastiriyorum uygun fiyatli denk gelirse erken de olsa alirim.

Kizlar bu arada bebeginize yataklari nasil alacaksiniz? Ben sallanmayan istiyorum ama esim sallanan alalim diyor. Bana da mantikli geliyor aslinda. Cocugum dogmadan nasil bir cocuk olacagini bilemem belki cok aglayan hic durmayan bir cocuk olacak be biliyim ya. Yatak arastirmalarina basladim yavastan ama ne alacam hic bilmiyorum.

Canim panik yapma simdi hamilelik takvimimin altini okudum bel 've pelvik kemigi disinda bu hafta isaret parmaginda uyusma agri olabilir yaziyor seninle gunumuz yakin belki ondandir

iyi aksamlar kizlar.buralar sessiz kalmis ) nerelerdesiniz? bide karniniz cikti mi? benim cikdi hergoren hamile oldugumu anliyor.ilk gebeligimde gec belirmisdi.ikinci gebelik oldugundanmi boyle cikdi sanki 5aylik hamileyim.yarin 13+5iz
Benim daha cikmadi. Yani aslinda genital bolgem ve karin arasinda ki kasik boslugum doldu gibi ama bunu bir ben bir de esim hissediyor. Disardan daha hic belli olmuyor.

Ben kızım alışmasın diye sallanmayan aldım. Çok şükür hiç sallamadım. Sallanan beşik alırsam benim dışımda da sallamaya çalışabilirler diye düşündüm. Aynen olacakmış. Sallanmayan beşiği kaynanam ileri geri sallamaya çalışmıştı

Ayy yaparlar cok fena o disardan durmadan karisanlar. Ya bende alistirmak istemiyorum ama kolik falan olur oyle olunca sallamam falan gerekir her ihtimale hazirlikli olmam lazim diye dusunuyorum. Hem sallanan olup hem de sabitlenenler nedense saglam gibi gelmiyor gozume. Bilmiyorum napacam.

Fonetik
Can'ım ben tüp bebek yaptırdım orda. Halen tüp bebek doktorum banu hanıma gidiyorum. Çoook memnunduk ondan ama gebe takibi ve Doğum yapmıyor maalesef.
Henüz doktor bulamadım. Ama banu hanım Yen'i doğan yoğun bakımı olan bir yer olsun buranın yoğunbakımı çok iyi çok küçük bebekleri bile yaşatma oranı çok yüksek dedi ama Küvez sıkıntısı olabiliyormuş. Bir de ben bayan dr istiyorum ani bir Doğumda erkek girsin istemem.
Haftaya perşembe randevum var. İkili testim de yapılacak. O zaman hastane ve doktor durumunu tekrar konuşacağız. Normal doğumu destekleyen biri olması lazım zira tüp bebek diye sezaryen yapmak zorunluymuş gibi bir algı var.
Sen kime gidiyorsun?

Kiminle konuşsam park yataklardan al. 2 sene yatıyor onda sonra oda yaparsın diyorlar.

Kızlar benim ikinci çocuk olacağı için çok bir şey almam diyordum eğer kız olursa çünkü kızımın kıyafetleri falan o kadar yeni yeni kaldırdımki ilk torun diye dolup taşmıştı sadece yatak alırım diyordum ama drumuz erkek yüksek ihtimalle diyince planlar değişti yatağa kıyafetler de eklendi:)lohusa pijaması almayacağım iki tane almıştım çok az giydim emzirme atleti ve sütyenini falan alırım ama 7. Ayı beklerim büyük ihtimalle.

İyi akşamlar kızlar
Sizlere birkaç sorum olacak; gebelikte uçak yolculuğu tehlikeli olur mu? Daha önce hamileyken uçak yolculuğu yapan var mı? Xray’lar problem olur mu? Doktoruma sordum tatile gideceğim zaman 14 haftalık hamile olcam bi sıkıntı olmaz dedi her ihtimale karşı hamile olduğumu gösteren raporda verdi ama yine de sizlere de bi sormak istedim...

illaki dedin gibi vardir. ben hic internetten alisveris yapmadim. hangi siteden aliyosunuz hic bilmiyorum. bazi urunler cok kaliteli duruyor ama herkez orda gorundu gibi degil deyince cesaret edemiyorum. ben merkeze uzak oldugum icin 20 haftadan sonra alisverisimin cogunu yaparim diye dusunuyorum. cunku kizimida nisanda dogurdum. buda sezeryan olacagi icin nisan son haffalari gibi olur diye dusunuyorum. buda nisan dogumu olacagi icin kizimdayken merkezde olmama ragmen o zamanlar yine tamamlayamamistim. esim tatilinde yapmaya calisiyorduk ve beni tek hic bir yere yollamiyordu haladaha oyle yani. bide erkekle hic alisveris olmuyor. 7 ayda bence cogu sey tamamlanmali ben kizima o son aylar kiyafetlerini utulerken bile cok darlanmistimki utu saatlerce yapabilirim normalde.

Kizlar sizden bir ricam olucak. Ozellikle 2. Gebeligini yasayanlaar. Bu alisveris kıyafet esya vs. Konusunda yardimci olurmusunuz. Benim ilk gebeligim ve bi kere bile bebek dukkanlarina girmis degilim. Internetten alışveriş yapmayi dusunuyorum fakat hangi marka kaliteli hangisi kalitesiz hicbir fikrim yok. Bebek alisveris sitelerinin indirimleri falan oluyomus o dönemleri yazarsaniz cok sevinirim. Gercekten cok cahilim bu konularda. Hepsini son aylara sıkıştırmak yerine parca parca almayi tercih ediyorum acikcasi bende. 5 aydan sonra baslarim herhalde

Onlarda cok cirkin gorunuyor ya cok dandik duruyor. Cadir gibi hic hosuma gitmiyor :/
Açıkçası ilk etapta görüntüsünden ziyade işlevi önemli benim için. Zaten 1-2 sene sonra oda takımı almayı düşünüyorum o zaman daha estetik bir şeyler bakabilirim.
Tabi henüz ben de karar vermedim park yatak konusunda. Sadece araştırıyorum ve ciddi tavsiyeler var.
Can'ım benim de ilk gebeliğim.
Mathers care diye bi marka var. Bazı şubeleri ve internet satışı da var. Çok tatlı Ürünleri. Sadece pembe ve mavi değil :) farklı renklerde mevcut. Ve kaliteliymiş bir arkadaşım önerdi. Ama çok bilinen markalara göre biraz daha pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…