- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.241
İnternette doğru sitelerden alış veriş yapılırsa mağazada yapılan alış verişten çok daha iyi olduğunu düşünüyorum beğenmezsen beden uymazsa sorunsuz iade falan yapabiliyorsun. kızımda çoğu şeyi internetten almıştım ama bana göre erken daha 7 ayda falan başlarım heraldehanimlar ben simdiden lahusa gecelik bakiyorum. sonucda havalar soguyor gittikce. alisveris cetin olacak. gecen asa indimde hic guzel goremedim fiyatina gore asla alinmicak sekilde duruyorlar. internette guzel cesit var ama eve nasil birsey gelir onuda bilemiyorum. badem bebehin cinsiyet belli degil. ufak tefek baska seyler mi yapsam diye dusunuyorum. dogum cantasiydi filan.
Can'ım bu yazdığını gördüğüm iyi oldu. Benim dr um da bezmi alem de. Geçen hafta benim de düşük çıktı tsh. Doktorum panikledi bu önemli niye düştü böyle falan dedi testi tekrarladı. İlaçlık bi durum yok şuan iki hafta sonra tekrar bakalım endokrine sevk etmemiz gerekebilir dedi.
Doktor ismini burda görmek iyi oldu. Ona giderim ben de inş gerek kalmaz tabi.[
Insallah gerek kalmaz da bir git derim hamilelikte onemli 've doktor cok iyi rahatlatiyor insani. Bezmi aleme gebelik takibine mi gidiyosun hangi doktora Peki. Bugun ilk defa bende gittim doktor ameliyattaymis asistani ultrasonu tutmasiyla cekmesi bi oldu bisey anlamadim. Kaybim oldugu icin perinatoloji var buyuk hastane kaydim olsun diye gitmistim sen memnun musun
Benim de gebeliğim şuan 9+5 ama daha bir belirti Yok tabi aramızda 3 hafta varmış o zamana kadar nasıl olur bilemiyorumiyi aksamlar kizlar.buralar sessiz kalmis ) nerelerdesiniz? bide karniniz cikti mi? benim cikdi hergoren hamile oldugumu anliyor.ilk gebeligimde gec belirmisdi.ikinci gebelik oldugundanmi boyle cikdi sanki 5aylik hamileyim.yarin 13+5iz
Martin sonu gibi isinir havalar ya o zaman da bakabiliriz. Ben suan kendimden cok bebegim icin aratirma yapiyorum. Yatak- araba gibi bas esyalari arastiriyorum uygun fiyatli denk gelirse erken de olsa alirim.hanimlar ben simdiden lahusa gecelik bakiyorum. sonucda havalar soguyor gittikce. alisveris cetin olacak. gecen asa indimde hic guzel goremedim fiyatina gore asla alinmicak sekilde duruyorlar. internette guzel cesit var ama eve nasil birsey gelir onuda bilemiyorum. badem bebehin cinsiyet belli degil. ufak tefek baska seyler mi yapsam diye dusunuyorum. dogum cantasiydi filan.
Canim panik yapma simdi hamilelik takvimimin altini okudum bel 've pelvik kemigi disinda bu hafta isaret parmaginda uyusma agri olabilir yaziyor seninle gunumuz yakin belki ondandirgunaydin hanimalr size birsey sormak istiyorum. parmaklarin uyusma yasayan varmi ozellikle uyandinda karincalanma olan sonradan boyle aciyorum kapiyorum duzelmesi bekliyorum. ben bide cok sakar olmaya basladim. bi kirdim bi kac kez son anda kurtardim. dedim biraz uzak durayim birsey var bende demin yine kirdim. ne oliyi bana ya hamilelikdenmidir
Benim daha cikmadi. Yani aslinda genital bolgem ve karin arasinda ki kasik boslugum doldu gibi amaiyi aksamlar kizlar.buralar sessiz kalmis ) nerelerdesiniz? bide karniniz cikti mi? benim cikdi hergoren hamile oldugumu anliyor.ilk gebeligimde gec belirmisdi.ikinci gebelik oldugundanmi boyle cikdi sanki 5aylik hamileyim.yarin 13+5iz
Ben kızım alışmasın diye sallanmayan aldım. Çok şükür hiç sallamadım. Sallanan beşik alırsam benim dışımda da sallamaya çalışabilirler diye düşündüm. Aynen olacakmış. Sallanmayan beşiği kaynanam ileri geri sallamaya çalışmıştıKizlar bu arada bebeginize yataklari nasil alacaksiniz? Ben sallanmayan istiyorum ama esim sallanan alalim diyor. Bana da mantikli geliyor aslinda. Cocugum dogmadan nasil bir cocuk olacagini bilemem belki cok aglayan hic durmayan bir cocuk olacak be biliyim ya. Yatak arastirmalarina basladim yavastan ama ne alacam hic bilmiyorum.
Ayy yaparlar cok fena o disardan durmadan karisanlar. Ya bende alistirmak istemiyorum ama kolik falan olur oyle olunca sallamam falan gerekir her ihtimale hazirlikli olmam lazim diye dusunuyorum. Hem sallanan olup hem de sabitlenenler nedense saglam gibi gelmiyor gozume. Bilmiyorum napacam.Ben kızım alışmasın diye sallanmayan aldım. Çok şükür hiç sallamadım. Sallanan beşik alırsam benim dışımda da sallamaya çalışabilirler diye düşündüm. Aynen olacakmış. Sallanmayan beşiği kaynanam ileri geri sallamaya çalışmıştı
Kiminle konuşsam park yataklardan al. 2 sene yatıyor onda sonra oda yaparsın diyorlar.Kizlar bu arada bebeginize yataklari nasil alacaksiniz? Ben sallanmayan istiyorum ama esim sallanan alalim diyor. Bana da mantikli geliyor aslinda. Cocugum dogmadan nasil bir cocuk olacagini bilemem belki cok aglayan hic durmayan bir cocuk olacak be biliyim ya. Yatak arastirmalarina basladim yavastan ama ne alacam hic bilmiyorum.
Ben kızımda park yatak kullandım canım memnun kaldımKiminle konuşsam park yataklardan al. 2 sene yatıyor onda sonra oda yaparsın diyorlar.
İnternette doğru sitelerden alış veriş yapılırsa mağazada yapılan alış verişten çok daha iyi olduğunu düşünüyorum beğenmezsen beden uymazsa sorunsuz iade falan yapabiliyorsun. kızımda çoğu şeyi internetten almıştım ama bana göre erken daha 7 ayda falan başlarım heralde
Onlarda cok cirkin gorunuyor ya cok dandik duruyor. Cadir gibi hic hosuma gitmiyor :/Kiminle konuşsam park yataklardan al. 2 sene yatıyor onda sonra oda yaparsın diyorlar.
Açıkçası ilk etapta görüntüsünden ziyade işlevi önemli benim için. Zaten 1-2 sene sonra oda takımı almayı düşünüyorum o zaman daha estetik bir şeyler bakabilirim.Onlarda cok cirkin gorunuyor ya cok dandik duruyor. Cadir gibi hic hosuma gitmiyor :/
Can'ım benim de ilk gebeliğim.Kizlar sizden bir ricam olucak. Ozellikle 2. Gebeligini yasayanlaar. Bu alisveris kıyafet esya vs. Konusunda yardimci olurmusunuz. Benim ilk gebeligim ve bi kere bile bebek dukkanlarina girmis degilim. Internetten alışveriş yapmayi dusunuyorum fakat hangi marka kaliteli hangisi kalitesiz hicbir fikrim yok. Bebek alisveris sitelerinin indirimleri falan oluyomus o dönemleri yazarsaniz cok sevinirim. Gercekten cok cahilim bu konularda. Hepsini son aylara sıkıştırmak yerine parca parca almayi tercih ediyorum acikcasi bende. 5 aydan sonra baslarim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?