- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.221
Iyot dediginiz tsh tiroid testi olabilir.Günaydın Kızlar ,
Doktorlarınız tahlillerde hiç iyotunuzu ölçtümü benim ki ölçmedi
İyot zeka gelişimi için çok önemliymiş
Pardon evet Mayıs anneleri grubundaydikevet mgul'cum, nisan değil ama 2016 mayıs annesiyim. 1,5 yaşında bir oğlum var. Kısmetse yine aynı tarihlerde 2018 mayıs annesi olacağım gibi görünüyor.
Cok sevindim herseyin yolunda olmasina.bizimde sali gunu kontrolumuz var.en son 8+5 te gorduk.yuksek kalp atisina kiz diyorlardi galiba.Ben bu konuda sifir bilgiyim.saolsun kizlar burda yaziyor.birazdan gelir tahmin yorumlari.kalbindeki neyse o olsun cinsiyeti dilerim.Bayanlar bir ay sonra bugun ikili testte bebegimi ikinci kez gordum. Kipir kipirdi. Hersey yolundaydi.
Esim benim pipirikliligimden sikayet etti. Doktorum her zamanki gibi cok rahatti. 2 cm capli kist olusmus yumurtaligimda ikili testi yapan doktor buldu dedik bosver onu dedi. Hemsireyleydi bisiklete binemzsin diyordu dedim bosver bin dedi. Tsh in dusmus on u da bosver her sey yolunda cikmis keyfini cikar dedi. Kilo fazla almisim karbonhidrat yeme cok dedi.
Rahat olacagim artik. Karar verdik
Bu arada kalp atisi 154 du, Ilk tahminler kiz.
Canı gönülden İnşallah sende kafan rahat olacağı bir yaşantin olsun. Çok zor dinlenememek.
Benimde uyusma oluyor parmaklarda :))gunaydin hanimalr size birsey sormak istiyorum. parmaklarin uyusma yasayan varmi ozellikle uyandinda karincalanma olan sonradan boyle aciyorum kapiyorum duzelmesi bekliyorum. ben bide cok sakar olmaya basladim. bi kirdim bi kac kez son anda kurtardim. dedim biraz uzak durayim birsey var bende demin yine kirdim. ne oliyi bana ya hamilelikdenmidir
Bayanlar bir ay sonra bugun ikili testte bebegimi ikinci kez gordum. Kipir kipirdi. Hersey yolundaydi.
Esim benim pipirikliligimden sikayet etti. Doktorum her zamanki gibi cok rahatti. 2 cm capli kist olusmus yumurtaligimda ikili testi yapan doktor buldu dedik bosver onu dedi. Hemsireyleydi bisiklete binemzsin diyordu dedim bosver bin dedi. Tsh in dusmus on u da bosver her sey yolunda cikmis keyfini cikar dedi. Kilo fazla almisim karbonhidrat yeme cok dedi.
Rahat olacagim artik. Karar verdik
Bu arada kalp atisi 154 du, Ilk tahminler kiz.
Benimde uyusma oluyor parmaklarda :))
Benimde tahmini 16 canim. Sali gunu randevum var ikili test sen yaptirdinmiSlm kızlar bu formu yeni gördüm biz 2018 Mayıs anneleri hadi tanışalım kaynasalim formunda konuşuyorduk kacirtmisim demek ki neyse bende Mayıs annesi olcam Rabbim kısmet ederse 16 Mayıs tahmini doğumum hepimize sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbimiz
gunaydin hanimalr size birsey sormak istiyorum. parmaklarin uyusma yasayan varmi ozellikle uyandinda karincalanma olan sonradan boyle aciyorum kapiyorum duzelmesi bekliyorum. ben bide cok sakar olmaya basladim. bi kirdim bi kac kez son anda kurtardim. dedim biraz uzak durayim birsey var bende demin yine kirdim. ne oliyi bana ya hamilelikdenmidir
Şu an günlük 175 mg kullanıyorum.. hamile olduğumu biliyor söyledim...her ay kontrole çağırıyor fakat sadece TSH a bakıyor, daha önce başka doktorlar(dahiliye ve kadın doğum) TSH,. T3 ,t4 antikora falan bakıyordu.. aynı kandan bakilabilecekken istek yapmaması kafama takılıyor...belki yeterlidir onuda bilmiyorum suclamiyim şimdi ama içim rahat etmiyor.. 150 mg kullanmama rağmen değerim dusmedi..bunun üzerine sadece 0.25 arttırdı dozu..yeterli mi bilmiyorum.. hamile olduğundan zamanda önemli..kafama takıldı çok fena..Hamile oldugunuzu soyleyin. Hamilelik degerleri normal degerlerden farkli. Degerlerini bana yakin. 0.50 mi simdi yeni dozunuz? Bir aya ikinin altina iner diye dusunuyorum. Mutlaka her ay kan verin takip ettirin.
Şu an günlük 175 mg kullanıyorum.. hamile olduğumu biliyor söyledim...her ay kontrole çağırıyor fakat sadece TSH a bakıyor, daha önce başka doktorlar(dahiliye ve kadın doğum) TSH,. T3 ,t4 antikora falan bakıyordu.. aynı kandan bakilabilecekken istek yapmaması kafama takılıyor...belki yeterlidir onuda bilmiyorum suclamiyim şimdi ama içim rahat etmiyor.. 150 mg kullanmama rağmen değerim dusmedi..bunun üzerine sadece 0.25 arttırdı dozu..yeterli mi bilmiyorum.. hamile olduğundan zamanda önemli..kafama takıldı çok fena..Hamile oldugunuzu soyleyin. Hamilelik degerleri normal degerlerden farkli. Degerlerini bana yakin. 0.50 mi simdi yeni dozunuz? Bir aya ikinin altina iner diye dusunuyorum. Mutlaka her ay kan verin takip ettirin.
Parmaktan ziyade benimmtüm kolum uyuşuyor yatarken özellikle sağ kolum
Him anladim canim , endokrin hormon 've metobolizma ile ilgilenen bir uzmanlik tiroit tam alani yani kusura bakma nedense istanbuldaymissin gibi geldi dusunemedim baska sehirde olma ihtimaliniCanım istanbulda yaşamıyorum ki Yaşadığım yerde de zaten iki özel bi devlet hastanesi var birkaç dahiliye var yani Bu endokrin uzmanı dediginiz dahiliye doktoru değil farklı bir uzmanlık alanı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?