- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.741
:)) varr. başkalarından duydum diye dr.uma sordum.yavaş yavaş yürüyüş gibi spora başlayayım mı kilo da az alırım diye sordum.spor yaparsan soluğu acilde alırsın kanamayla dedi :) yürüyüş az yapıp arada dinlenerek spor amaçlı değil gezme amaçlı yapabilirsin.yediklerini azaltarak kilonu önleyebilirsin sporla değil acile gelirsin dedi.bana spor yasak yani.bu arada kanamayla ilgili hiç sıkıntım olmamışken böyle söylüyor dr.ESKİLERİN LAFI VARDIR YA KIZ ANNENIN GÜZELLİĞİNİ ALIR
ERKEKTE GÜZELLEŞTİRİR DİYE
BELKI BU DEĞİŞİMLERDEN SEBEPTİR KIZIMDA GERCEKTEN BENİM SURATIMDA COK SİVİLCE VARDI VE CENEMDE LEKE KALDI KARARTI GİBİ
BUNDA NE OLCAK MERAKLA BEKLIYORUM CINSIYETTEN DAHA COK
ACABA YASIYOMU KAYGISI YASIYORUM BU DURUM HERKESTE VARMI ACABA ?
BİDE SPOR YAPAN VAR MI ?
YADA BUNU DR NA SORAN
Çok sinir ya... benim de sabah oluyo öğlen geçiyo akşam tekrar başlıyo. Eşim, sende de ne değişik işliyo akşam akşam mide bulantısı mı olurmuş diyoasıl 11. haftada bulantım arttı ve başladı. bir hafta sonunda 12 ile yavaş yavaş geçti.öğlen yemeğinden sonra başlıyordu.akşam 16.00 da tekrar ve akşamları.neyseki bir hafta sürdü.
Allah razi olsun canim guzel dusunmussnÇocuklarımızın hayırlı bir evlat olması için bolca dua edip Kur'an-ı Kerim okumak lazım ama herkes Arapça bilmiyor. Benim önerim katılmak isteyen arkadaşlarla Esma'ül Hüsna çekelim. Müminin mümine yaptığı dua en makbul dualardandır. El-Musavvir hamilelikte çekilmesi gereken esmalardan biri, onunla başlayalım isterim. Hamile bayanlar ellerini bebeğin üzerine koyarak el-Musavvir (cc) zikrine devam ederlerse inşallah bu doğacak çocuk da bu esma-i İlahiye ile güzel ve sağlıklı olur. (Mecmuatül Ahzab, Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi)
bende de tam gaz cok kotuyum 12 hafta gecer dediler ama nerde su hamillekte doyasıya yemek yiyemedimAh ah o bulantı , 13+0 ama bulantı tam gaz devam bende , geçmiycwk galiba
hh
1.de mobilya yatak aldım kimseye önermem çocuk ayaklandıkça kafa goz agız hep çarpıyorlar.ikinciye kısmetse park yatak alıcamCanım beşik olarak park yatak tavsiye ederim eğer cok süslü olsun filan demiyosan oğlumda kullandım beşikten daha uzun kullanılıyo bide yanları tahta değil cocuk dönmeye baslayınca carpma filan olmuyo hem fileden bakınca görüyosun bebeği beşiğe koruyucu kullanmak lazım yattıgın yerden gözükmüyo öylede park yatak iki katlı bide ilk zamanlar üstte kullanılıyo sezeryanda özellikle cok cukur olmadıgı icin alıp koyarken rahat ettim emzirme yastıgıda almıstım ama oglumda cok kullanamadım bakalım bunda nasıl olcak ana kucagıda puset diyosun sanırım onlar zaten bebek arabalarıyla artık set oluyo genelde kullanıslıda oluyo mutfakta filan iş yaparken kullandım ben cok baska varsa cevaplarım seve seve
özelde bile aylar önce randevu alınıyor cünkü detayliyi normal kadın doktoru yapmıyor ben 2016 da ilk bebeğime 500 liraya yaptırdımHerkese merhaba , kızlar 20 haftalikta yapılan detaylı ultrason fiyatları nasıl bilen var mi , nasıl yapılıyor bide. Devlette 3 aylıkken randevu alınıyormuş bunun için devlete giden arkadaşlar şimdiden ayarlamalilar sanırım
cnm progestandan bahsetmıssın de ben kullandım 1 ay kadar uyku yapıo o nedenle yatarken al.baskada hiç bi problem yasamadım sukurben kizimdayken ikili test oldugumda ayni gun ultrasyonda hemde kanda bakiyolar bi hafta sonra felan sonuc aliyorsn. bende istanbulda olmama ragmen her devlet hastanesi yapmiyo malesef 2 kez egitim arastirma gitmem ragmen bi muhane olamadim. insallah snde guzel sonuclar alirsn
bende sabah bulantısı olur sanırdım pek olmadı.eşinde güldürdü beni, onlarda şaşırıyor olanlaraÇok sinir ya... benim de sabah oluyo öğlen geçiyo akşam tekrar başlıyo. Eşim, sende de ne değişik işliyo akşam akşam mide bulantısı mı olurmuş diyo
ben gecen y,l recep has a gittim bu bu yil da yine gideceğim insallahBu ikili test te herhalde ençok parayı bayılan ben olmuşum ya 346 tl verdim içim acıdı resmen neymiş ayrıntılı ultrasonda yapıyormuş,sağolsun 40dk muayene etti bütün organlarına tek tek baktı aynı 20li haftalarda yapılan ayrıntılı gibiydi gerçekten de ama netice de organ gelişimi tamamlanınca yine ayrıntılı ultrason isteyecek benden doktor. Ben tüp bebek diye daha şimdiden ayrıntılı için İstanbul un eniyi perinataloguna randevu aldım Recep HAS a. 700 TL dediler ücretede ee şimdi onu da verirsem 1000lik olcaz tambu ayrıntılıda da herşey çok normal çok güzel çıktı kadın çok sağlıklı turp gibi falan dedi hatta şimdi 24 haftada yaptırmasam nolur diyorum biryandan da içim içimi yer yaptırmazsam biliyorum offff
bende sabah bulantısı olur sanırdım pek olmadı.eşinde güldürdü beni eşlerde şaşırıyor olanlara böyleÇok sinir ya... benim de sabah oluyo öğlen geçiyo akşam tekrar başlıyo. Eşim, sende de ne değişik işliyo akşam akşam mide bulantısı mı olurmuş diyo
ay canim alemsin yaa :))) bu hamilelik daha cok sey yaptiracak.bize)Ayyy kizlar kafam okadar dalgin ki buraya yazacaklarimi gitmisim 2018 haziran anneleri topigine yazmisim neara girmisim ben oraya
canım en geç 13+6 yapılıyorkızlar merhaba nasılsının bi sorum olacak ben 13+2 dr haftaya ikili testleri haftaya versek olurmu
bende 3 gundur hisstmiyorumda pimpiriklendim cok saol cnm sanirim 20. haftaya kadar duzenli olmicak[/QUOTE]Amiin inşallah sağlık versin Allah zaman geçiyor öğrenirsin sen de
Oluyor valla. Benim de öyle. Hep akşam başlıyor. Gece tavan yapıyor maalesef.Çok sinir ya... benim de sabah oluyo öğlen geçiyo akşam tekrar başlıyo. Eşim, sende de ne değişik işliyo akşam akşam mide bulantısı mı olurmuş diyo
Can'ım ya nasıl hissediyorsunuz hareketibende 3 gundur hisstmiyorumda pimpiriklendim cok saol cnm sanirim 20. haftaya kadar duzenli olmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?