2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
:)) varr. başkalarından duydum diye dr.uma sordum.yavaş yavaş yürüyüş gibi spora başlayayım mı kilo da az alırım diye sordum.spor yaparsan soluğu acilde alırsın kanamayla dedi :) yürüyüş az yapıp arada dinlenerek spor amaçlı değil gezme amaçlı yapabilirsin.yediklerini azaltarak kilonu önleyebilirsin sporla değil acile gelirsin dedi.bana spor yasak yani.bu arada kanamayla ilgili hiç sıkıntım olmamışken böyle söylüyor dr.

Son düzenleme:
asıl 11. haftada bulantım arttı ve başladı. bir hafta sonunda 12 ile yavaş yavaş geçti.öğlen yemeğinden sonra başlıyordu.akşam 16.00 da tekrar ve akşamları.neyseki bir hafta sürdü.
Çok sinir ya... benim de sabah oluyo öğlen geçiyo akşam tekrar başlıyo. Eşim, sende de ne değişik işliyo akşam akşam mide bulantısı mı olurmuş diyo

Çocuklarımızın hayırlı bir evlat olması için bolca dua edip Kur'an-ı Kerim okumak lazım ama herkes Arapça bilmiyor. Benim önerim katılmak isteyen arkadaşlarla Esma'ül Hüsna çekelim. Müminin mümine yaptığı dua en makbul dualardandır. El-Musavvir hamilelikte çekilmesi gereken esmalardan biri, onunla başlayalım isterim. Hamile bayanlar ellerini bebeğin üzerine koyarak el-Musavvir (cc) zikrine devam ederlerse inşallah bu doğacak çocuk da bu esma-i İlahiye ile güzel ve sağlıklı olur. (Mecmuatül Ahzab, Ahmed Ziyaüddin Gümüşhanevi)

Allah razi olsun canim guzel dusunmussn

1.de mobilya yatak aldım kimseye önermem çocuk ayaklandıkça kafa goz agız hep çarpıyorlar.ikinciye kısmetse park yatak alıcam

özelde bile aylar önce randevu alınıyor cünkü detayliyi normal kadın doktoru yapmıyor ben 2016 da ilk bebeğime 500 liraya yaptırdım

cnm progestandan bahsetmıssın de ben kullandım 1 ay kadar uyku yapıo o nedenle yatarken al.baskada hiç bi problem yasamadım sukur

Çok sinir ya... benim de sabah oluyo öğlen geçiyo akşam tekrar başlıyo. Eşim, sende de ne değişik işliyo akşam akşam mide bulantısı mı olurmuş diyo
bende sabah bulantısı olur sanırdım pek olmadı.eşinde güldürdü beni, onlarda şaşırıyor olanlara

ben gecen y,l recep has a gittim bu bu yil da yine gideceğim insallah

bende sabah bulantısı olur sanırdım pek olmadı.eşinde güldürdü beni eşlerde şaşırıyor olanlara böyle

Amiin inşallah sağlık versin Allah zaman geçiyor öğrenirsin sen de
bende 3 gundur hisstmiyorumda pimpiriklendim cok saol cnm sanirim 20. haftaya kadar duzenli olmicak[/QUOTE]
Can'ım ya nasıl hissediyorsunuz hareketi haftamız aynı ama ben hiç hissetmedim. Sadece yerini doğru tahmin etmişim. Sol kaşık üstünde hissediyordum hep. Gerçekten de oradaymış. Bugün ikili test yapılırken cihazı hep orda tuttu dr.
Oluyor valla. Benim de öyle. Hep akşam başlıyor. Gece tavan yapıyor maalesef.

bende 3 gundur hisstmiyorumda pimpiriklendim cok saol cnm sanirim 20. haftaya kadar duzenli olmicak
Can'ım ya nasıl hissediyorsunuz hareketi haftamız aynı ama ben hiç hissetmedim. Sadece yerini doğru tahmin etmişim. Sol kaşık üstünde hissediyordum hep. Gerçekten de oradaymış. Bugün ikili test yapılırken cihazı hep orda tuttu dr.

Oluyor valla. Benim de öyle. Hep akşam başlıyor. Gece tavan yapıyor maalesef.[/QUOTE]
Ay gittin mi cnm hersey yolundadır insallah cinsiyet yorumu yapmadı mı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…