2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Merhaba canim benimde bugun tam olarak sormak istedigim soruyla geldin :)
Esim spora cok onem veriyor ben biraz daha tembelim o konuda. Bugun sabahtan itibaren gun asiri kosu bandinda 30 dk yuruyus yapmaya karar verdik :) Baslamadan once arastirdim tempolu yuruyusun faydasi varmis hamileligin her doneminde. Kendini fazla zorlamadan yapabilirsin bence :)

Slm arkadaşlar dün dr gittik 2 li testimizin sonucunu aldık çok şükür iyi cikti yine ultrasondan bebeğinizi baktık cinsiyet icin bir tahmininiz varmi dedim erkek olabilir dedi
Rabbim sağlıkla dogmalarını nasip etsin sizlerde ne var yök pek giremiyorum eşim izinde sağa sola gidiyoz sürekli
Buarada sürekli acim midem kötü ne koklasamda midemin bulantısı geçse yaa kolonyadabda tiksinirim bazen offf her yer herşey kokuyor özellikle akşamları

Benim suratta mayın tarlası gibi oldu demek ki benim de kız olcak

Doktor bana mide bulantısı için zencefilli kurabiye ye demişti.sade soda ve gazozda içebilirmisiz.

Ah ah o bulantı , 13+0 ama bulantı tam gaz devam bende , geçmiycwk galiba
hh

BENDE İNTERNETTEN ARAŞTIRDIM DA 3 AY DAN SONRA BELLİ HAREKETLERLE SPOR YAPILABİLİR ŞEKLİNDE VİDEOLARDA VAR.
ZATEN BEBEĞİDE HİSSEDEMEDİĞİM İÇİN BİŞEY OLURMU KORKUSU VAR KAFAMA GORE BİŞEY YAPMAK İSTEMIYORUM
YÜRÜYÜŞE BAŞLADIM AMA GENEL OLARAK Bİ DR A SORMAK LAZIM MERAK ETTİM SORAN OLDUMU DİYE

Kızlar benimde ikili test sonuçlarm çıktı Dr temiz çıkmış bı sorun yok dedi ama ultrason la bakmadı sinir oldum bide özel yani daha geçen hafta ultrason a gitmiştn zararlı dedi .neyse normal dedi ama benim beta HCG 135 çıkmış kagittada yüksek yazıyo Dr biraz yüksek teknoloji birşey olmaz dedi sizinkiler nasıl acaba kızlar

Ah ah 4 gözle bekliyoruz bebişlerimizi oynasınlar diye ama az kaldı İnş yakında hepimiz hissederiz.. Cinsiyeti öğrenmeyen ben varım birde aranızda haftaya cuma İnş bende öğrenicem 3 oğluşum var biri cennete kızım olsa sevinirim ama oğlum olsa aska üzülmem belki daha çok sevinirim duygular karışık ruh hali deli çalışıyor sağlıklı olsunlar İnşallah ikili testi temiz çıkan arkadaşlar gözünüz aydın bazı sıkıntı duyan arkadaşlar lütfen takmayın hamilelik kilitli sandık gibidir sondakikaya kadar inanın belli olmaz hepsi Allaha emanet yavrularımızın daha yol uzun lütfen stres yapmayın stres şu ikili testin sonucundan 1000 kere daha doğru bu tecrübeyle sabittir.... Hepimiz kuzucuklarımızı sağlıkla kucaklayalım İnşallah

asıl 11. haftada bulantım arttı ve başladı. bir hafta sonunda 12 ile yavaş yavaş geçti.öğlen yemeğinden sonra başlıyordu.akşam 16.00 da tekrar ve akşamları.neyseki bir hafta sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…