- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #8.721
ayni bende oleyim cnm kafama takmayim diyorum ama olmuyor dedin gibi kucukler ondan heraldegunaydin kizlar) bende bebisi 3gundur hissetmiyorum.ama daha kucukler diye avutyyorum kendimi
ESKİLERİN LAFI VARDIR YA KIZ ANNENIN GÜZELLİĞİNİ ALIR
ERKEKTE GÜZELLEŞTİRİR DİYE
BELKI BU DEĞİŞİMLERDEN SEBEPTİR KIZIMDA GERCEKTEN BENİM SURATIMDA COK SİVİLCE VARDI VE CENEMDE LEKE KALDI KARARTI GİBİ
BUNDA NE OLCAK MERAKLA BEKLIYORUM CINSIYETTEN DAHA COK
ACABA YASIYOMU KAYGISI YASIYORUM BU DURUM HERKESTE VARMI ACABA ?
BİDE SPOR YAPAN VAR MI ?
YADA BUNU DR NA SORAN
Benim suratta mayın tarlası gibi oldu demek ki benim de kız olcakTutturamadık soficim valla Yok Çin Rus Takvimi tesbih yüzük sallama, karın sivriliği, tatlı manyaklığı anacım hiçbiri tutmadı da. Geçen bir teyze çok sivilcen çıkmış kesin kız olacak diye tek kız tahminiyle tutturdu. Saygıyla eğiliyorum önünde teyzemin
Doktor bana mide bulantısı için zencefilli kurabiye ye demişti.sade soda ve gazozda içebilirmisiz.Slm arkadaşlar dün dr gittik 2 li testimizin sonucunu aldık çok şükür iyi cikti yine ultrasondan bebeğinizi baktık cinsiyet icin bir tahmininiz varmi dedim erkek olabilir dedi
Rabbim sağlıkla dogmalarını nasip etsin sizlerde ne var yök pek giremiyorum eşim izinde sağa sola gidiyoz sürekli
Buarada sürekli acim midem kötü ne koklasamda midemin bulantısı geçse yaa kolonyadabda tiksinirim bazen offf her yer herşey kokuyor özellikle akşamları
hhKızlar merhaba, aranızda ikili testi tamamlayan cinsiyet bile öğrenen olmuş Ben en son 9+2 iken gittim doktora ve yine iş için yurtdışındaydım bugün döndüm yarın randevum var. Büyüdü mü sağlıklı mı çok meraktayım... bir arkadaşım karnında hareketlerini hissedene kadar hep merak edeceksin demişti ne kadar da doğruymuş!
Benim gibi 11 haftası biten hala mide bulantısı çeken var mı? Her sabah eutyrox içiyorum tsh yüksek olduğu için, acaba o mu yapıyor hiç anlamadım
Cinsiyeti belli olanlara hayırlı olsun! Bu sene sanırım erkek senesi ama geçen sene hatta ondan öncesi ful kızdı.
3.4haftaya net olarak hiss etmeye basliycaz insallah)ayni bende oleyim cnm kafama takmayim diyorum ama olmuyor dedin gibi kucukler ondan heralde
benimde sivilceler cikdi 6haftadan.itibaren ama bebis erkek)Benim suratta mayın tarlası gibi oldu demek ki benim de kız olcak
bana da erkek gibi dedi :)benimde sivilceler cikdi 6haftadan.itibaren ama bebis erkek)
aslinda sivilceler erkek bebekde oluyor.testesteron hormonuna bagli olarak ciltde yaglanma oluyor.kizimda hic yokdu benim)bana da erkek gibi dedi :)
Merhaba canim benimde bugun tam olarak sormak istedigim soruyla geldin :)
Esim spora cok onem veriyor ben biraz daha tembelim o konuda. Bugun sabahtan itibaren gun asiri kosu bandinda 30 dk yuruyus yapmaya karar verdik :) Baslamadan once arastirdim tempolu yuruyusun faydasi varmis hamileligin her doneminde. Kendini fazla zorlamadan yapabilirsin bence :)
tamamen vücut ile alakalı ya benim cildim zaten meyilli sivilceye fırsatı kaçırmadı :)aslinda sivilceler erkek bebekde oluyor.testesteron hormonuna bagli olarak ciltde yaglanma oluyor.kizimda hic yokdu benim)
insallah o gunler cabuk gelir3.4haftaya net olarak hiss etmeye basliycaz insallah)
insallah o gunler cabuk gelir3.4haftaya net olarak hiss etmeye basliycaz insallah)
21 i ben alayım canımMerhaba kızlar, 19, 21 ve 24.cüz kaldı. Hadi bir el ativerin
asıl 11. haftada bulantım arttı ve başladı. bir hafta sonunda 12 ile yavaş yavaş geçti.öğlen yemeğinden sonra başlıyordu.akşam 16.00 da tekrar ve akşamları.neyseki bir hafta sürdü.Kızlar merhaba, aranızda ikili testi tamamlayan cinsiyet bile öğrenen olmuş Ben en son 9+2 iken gittim doktora ve yine iş için yurtdışındaydım bugün döndüm yarın randevum var. Büyüdü mü sağlıklı mı çok meraktayım... bir arkadaşım karnında hareketlerini hissedene kadar hep merak edeceksin demişti ne kadar da doğruymuş!
Benim gibi 11 haftası biten hala mide bulantısı çeken var mı? Her sabah eutyrox içiyorum tsh yüksek olduğu için, acaba o mu yapıyor hiç anlamadım
Cinsiyeti belli olanlara hayırlı olsun! Bu sene sanırım erkek senesi ama geçen sene hatta ondan öncesi ful kızdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?