2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Belki haddim değil ama böyle mutsuz bir evliliğe ikinci çocuğu düşünmeseydiniz keşke
Allah yardımcınız olsun o eşle

ikinci cocuk planli olmadi hatta dusugumde ben kendimce kendimi ilerletmeye calisiyordum. egitimimi sevdigim herseyi hamilelim supriz gibi oldu. bi yandan kizim cok tek kaliyordu onum icinde iyi oldu.

o nasil birseymis ya cildi yokda o isgkelt orhanlar neyin icinde ne tutuyor onlari

Kızlarrrrr göz ve yüz kuruluğu yaşayan varmı ?
Birde ben dr a 15 günde bir gidiyorum acaba bu kadar sık ultrason zararlımı ?
Elevit kullanıyorum bunun dışında balıkyağı kullanmak istiyorum dr kesin bir çalışma yok balık yağlarıyla ilgili dedi balık yağı kullanan varmı ?

benimde ilk ben erkek çocuklarını çok seviyorum hep derim erkek annesi olmalıyım diye ama kız diyince de acayip sevindim sağlıklı olsunlar da :)

ula kiz gibisi varmi onun tatliligi bambaska. erkekde olmali ama kiz daha ayri benim icin. kiz sana her turlu yarar pempis pembis seninle herseyi yapmak ister. ya kiza hersey buluyorsn bide.

Bir soru daha :)
Sırt üstü yatarken nefes darlığı çeken varmı ??? Acaba hamileliktenmi astımdan mı bilemedim

bebeginin iyi olmasi a sevindim.
insallah bu donemi cabuk atlatirsn. bencede yurume bende anladimki cok basit isler bile baya etki yapiyor. bizim maa aile anlamiyor ama cok dikkatli ol bol su ic

Canım el doppleri dediğin evde kendimiz dinlemek için olan alet mi?
Ben aile hekimliğinde çalıştığım için bizim orda var kendim de hemşireyim Zaten gebelerde kullanıyoruz takiplerde ama 17. Haftadan sonra. Evde de alıp kullananlar var sanırım internetten ama muhtemelen onların duyması 16-17 haftaları buluyordur.

ben basladim canim balik yagina..bence cok faydali.ben ilk gebeligimdedde kullanmisdim bebegim ustun zeka)

kizlar bende baya baya hissediyorum bebegimi)) en.cokda sagda vuruyor) bu saatlerde basliyor aksama dogru) ilk bebekde 17haftada hissetmisdim buvkez erken.hissetmeye basladim.cok heyecanli

Herhangi ilac kullaniyor musunuz? Demir, vitamen, kan ilaci gibi. Benim folik asit dun bitti. Doktor randevum on gun sonra. Tekrar folik asit kullanilmayacak degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…