- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.141
GözünaydınKızlar günaydııınn.. bugün itibariyle artık resmen Eminim ki bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum çok şükür içimde sürekli tepikleniyor sabahtan beri çok mutluyum çokkkk
Bildiğin itekliyor içerden. Muhtemelen ayağıyla geriniyor diye tahmin ediyorum. Kısa pıt pıtlar gibi değil gezinme hiç değil.kızımda balık gibi kayıyordu içimde ilk öyle hissetmiştim ama bunu itikleme olarak tarif edebiliyorum sadece çok ilginçGözünaydınnasil hareketleri pıt pıt mi yoksa geziyor mu içinde
İlk gebeliğinde oldun mı aşı onu anlamadım 2ay önce aşı nasıl oldun bu yıl Mart'ta mı Doğum yaptın hemen ardından ikinciye mi gebe kaldın kafam karıştı bir daha anlatsanasofiarya canım bişey daha sorucam sana ben Mart 9 da doğum yaptım bundan 2 ay öncesi tetenoz olmuştum 2. İğnemi yaptırmadan doğum oldu.. Şimdi bu gebelikte tekrar yapılırmı acaba yada gerek varmı sağlık ocağı Aralık 11 de çağırdı kontrole... 4 bitip 5 başlıyor yani kafam karışık korkuyorum da doktora bi danışsammı yoksa ebe bilirmi
Benim ikiside oluyo cok değişik zayıf olsam dahada hissederim ama dalgalanıyo sanki bazenBildiğin itekliyor içerden. Muhtemelen ayağıyla geriniyor diye tahmin ediyorum. Kısa pıt pıtlar gibi değil gezinme hiç değil.kızımda balık gibi kayıyordu içimde ilk öyle hissetmiştim ama bunu itikleme olarak tarif edebiliyorum sadece çok ilginç
bebeginin iyi olmasi a sevindim.
insallah bu donemi cabuk atlatirsn. bencede yurume bende anladimki cok basit isler bile baya etki yapiyor. bizim maa aile anlamiyor ama cok dikkatli ol bol su ic
Herhangi ilac kullaniyor musunuz? Demir, vitamen, kan ilaci gibi. Benim folik asit dun bitti. Doktor randevum on gun sonra. Tekrar folik asit kullanilmayacak degil mi ?
Canım sağlıkla kucağına al inşallahBizim cinsiyetimiz belli oldu kizlar..ikinci oglum geliyor nasipse
Ayyy bide bana deseler kız diye nasıl uçarım havalara nasıl.herkese merhabalar. Bugün 2li tarama testi için doktora gittim. Testimin sonucu çıkmadı tabi ama cinsiyetinin kız olduğunu söylediçevremdeki herkes erkek hissetmişti oysaki. Hatta rüyasında görenler bile olmuştu. Doktorum kendinden emin ama sizce yanılmış olabilir mi? hiç çevrenizde kız denilip erkek çıktığı oldu mu?
doktorum bu senenin erkek senesi olduğunu söylüyor. erkekler baya çoğunluktaymış. umarım her şeyden önemlisi sağlıklı ve gönlünden geçtiği gibi kız olur :)Ayyy bide bana deseler kız diye nasıl uçarım havalara nasıl.
Cihaz iyiyse doğrudur cinsiyeti
Hoşgeldin canım. Ben şimdilik bebe yağı kullanıyorum. Lierac çok iyiymiş ileriki zamanlarda onu kullanmayı düşünüyorum.Merhaba :) bir mayis annesi olarak sizleri takip ediyordum ama yeni katilabildim araniza. Bugun 14. Haftaya basliyoruz. Henuz kilo alamadim hatta iki kilo verdim. Bundan sonra duzelir diye umuyorum. Bir sorum olacakti catlaklar icin krem yada yag gibi seyler kullanmaya basladiniz mi ?
Evet canım erkek senesiymis bir oğlum var zaten o yüzden bu kız hevesi ama sağlıklı olsun hayırlı olsun Gerisi önemli değil gerçekten duana amin diyorum içtendoktorum bu senenin erkek senesi olduğunu söylüyor. erkekler baya çoğunluktaymış. umarım her şeyden önemlisi sağlıklı ve gönlünden geçtiği gibi kız olur :)
Arkadaşlar spor tabikide güzel birşey ki ben çocukluğumdan beri hiç aralık vermeden spor yapan birisi olarak. Hamile kaldığımda ara verdim. Ilk 3 ay bebeğin tutunması gelişmesi açısından ağır egzersizlerden kaçınmak gerekir. Bu ilk 3 ay 30 dklik açık havada yani temiz oksijen alabileceğimiz yerlerde yürüyüş yapmamız yeterlidir. Sonraki 3 ayda hamile platesi ve gene yürüyüş uygundur. Son 3 ay erken doğum riskini göz önünde bulundurup bol oksijen eşliğinde yürüyüş yapmak faydalıdır. Doğumdan sonra istediğimiz sporu yapabiliriz. Fakat hamileyken yeterince ev işi oluyor zaten bunun yani sıra yorucu sporlar çocuğa faydadan çok zararı olabilir. Özellikli zor hamile kalmış daha önce düşükleri olan riskli sayılan gebelikler daha dikkatli olmalı.oldukça beğenilen bir doktor medicalpark ankarada ertan öztürk.eski kafalı diye düşünmüyorum.siz spor yapın arkadaşlar isteyen de bol bol ağırlık kaldırsın. hamilelik tabi ki çok doğal bir süreç.burada arkadaşın yazdığı soruyu doktora tesadüfen sormuştum ben cevabı da bu oldu :)
Hadi sağlıkla kavus insallah cnm kızına baya kesin konustu mu doktorun benim 13 mayıs ama 4 gün geriden geliyo ultrason o yüzden sana yakın günlerimherkese merhabalar. Bugün 2li tarama testi için doktora gittim. Testimin sonucu çıkmadı tabi ama cinsiyetinin kız olduğunu söylediçevremdeki herkes erkek hissetmişti oysaki. Hatta rüyasında görenler bile olmuştu. Doktorum kendinden emin ama sizce yanılmış olabilir mi? hiç çevrenizde kız denilip erkek çıktığı oldu mu?
Kızlarrrrr göz ve yüz kuruluğu yaşayan varmı ?
Birde ben dr a 15 günde bir gidiyorum acaba bu kadar sık ultrason zararlımı ?
Elevit kullanıyorum bunun dışında balıkyağı kullanmak istiyorum dr kesin bir çalışma yok balık yağlarıyla ilgili dedi balık yağı kullanan varmı ?
Senin haberide heyecanla bekliyorum Rabbim gönlüne göre versin insallah saglıklı hayırlı evlat ne zaman gidiceksin doktoraEvet canım erkek senesiymis bir oğlum var zaten o yüzden bu kız hevesi ama sağlıklı olsun hayırlı olsun Gerisi önemli değil gerçekten duana amin diyorum içten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?