2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar günaydııınn.. bugün itibariyle artık resmen Eminim ki bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum çok şükür içimde sürekli tepikleniyor sabahtan beri çok mutluyum çokkkk
Gözünaydın nasil hareketleri pıt pıt mi yoksa geziyor mu içinde

Ayy oynayan oynayana maşallah hepinize... Bende bugun kalktım sabah karnım toplanmış ni yere bildiğin elime geldi portakal kadar minnak benim 4. Gebelik diğerleri 11. 12 haftada hissettim bunda tepkiler yok şimdilik ama sezeryan yerim hala uyuşuk ondan olabilirmi acaba diye düşünüyorum sağlıklı olsunda oynarda.. Gece uyutmazda.... Ay bi dursada uyusam deriz İnşallah   sofiarya canım bu el doppler fiyatından haberin varmı nette baktım 200 250 değişiyor acaba iyimi birde bunlar bebeğe zararı varmı acaba şimdi biz elimize alıp akşama kadar dinlersek bence iyi olmaz demi bilgin vardır...

sofiarya canım bişey daha sorucam sana ben Mart 9 da doğum yaptım bundan 2 ay öncesi tetenoz olmuştum 2. İğnemi yaptırmadan doğum oldu.. Şimdi bu gebelikte tekrar yapılırmı acaba yada gerek varmı sağlık ocağı Aralık 11 de çağırdı kontrole... 4 bitip 5 başlıyor yani kafam karışık korkuyorum da doktora bi danışsammı yoksa ebe bilirmi

EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.

kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 15000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =6000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
@zenderu =1000
@emsaLus =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
loveren =1000
D ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =1000
Z Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =4000
_meLinDa_ =6000
@Kelebeklibride =1000
Assos =5000
ask1 = 2000
D Denizzccan =2000
Derin88 =1000
M Mavi0411 =1000
Kahverengikus =1000
P prenses2534 =1000
toist =1000
sofiarya =6000
@-huzur- =3000

KALAN=33.000

Gözünaydın nasil hareketleri pıt pıt mi yoksa geziyor mu içinde
Bildiğin itekliyor içerden. Muhtemelen ayağıyla geriniyor diye tahmin ediyorum. Kısa pıt pıtlar gibi değil gezinme hiç değil.kızımda balık gibi kayıyordu içimde ilk öyle hissetmiştim ama bunu itikleme olarak tarif edebiliyorum sadece çok ilginç

İlk gebeliğinde oldun mı aşı onu anlamadım 2ay önce aşı nasıl oldun bu yıl Mart'ta mı Doğum yaptın hemen ardından ikinciye mi gebe kaldın kafam karıştı bir daha anlatsana http://www.globaltakas.com/yuzde-yuz-Barter-A8200S2-ultrasonic-Fetal-El-Dopleri bizim sağlık ocağında kullandığımız bu 7senedir de aynı cihazı kullanıyoruz bir fiil bozulmadı maşallah ama ben evde çok mantıklı bulmuyorum yani bazen pozisyona göre bebeği bulamadığın ses doyamadığın zamanlar olabilir. Ozaman boşuna telaş yapıp doktora koşturacaksın.İşe Yen'i başlayan arkadaşlar oluyor mesela deneyimli olmadıkları için zorlanıyorlar fetüsü tutturmakta 20.haftadan sonra bulmak duymak daha kolay oluyor ama pzamanfa zaten bebek hareket etmeye başlıyor gerek kalmıyor. Biz eğlence olsun diye alalım arada açar dinleriz diyorsan alınabilir tabikiii de

Benim ikiside oluyo cok değişik zayıf olsam dahada hissederim ama dalgalanıyo sanki bazen

bebeginin iyi olmasi a sevindim.
insallah bu donemi cabuk atlatirsn. bencede yurume bende anladimki cok basit isler bile baya etki yapiyor. bizim maa aile anlamiyor ama cok dikkatli ol bol su ic

Amin inşallah sende umarım kurtulursun tüm sıkıntılarından.

Herhangi ilac kullaniyor musunuz? Demir, vitamen, kan ilaci gibi. Benim folik asit dun bitti. Doktor randevum on gun sonra. Tekrar folik asit kullanilmayacak degil mi ?

12 haftadan sonra bırakacağız dedi benim doktorum ondan sonra başka vitaminler varmış şuan sadece folik asit kullanıyorum

herkese merhabalar. Bugün 2li tarama testi için doktora gittim. Testimin sonucu çıkmadı tabi ama cinsiyetinin kız olduğunu söyledi çevremdeki herkes erkek hissetmişti oysaki. Hatta rüyasında görenler bile olmuştu. Doktorum kendinden emin ama sizce yanılmış olabilir mi? hiç çevrenizde kız denilip erkek çıktığı oldu mu?

Ayyy bide bana deseler kız diye nasıl uçarım havalara nasıl.
Cihaz iyiyse doğrudur cinsiyeti

Hoşgeldin canım. Ben şimdilik bebe yağı kullanıyorum. Lierac çok iyiymiş ileriki zamanlarda onu kullanmayı düşünüyorum.

doktorum bu senenin erkek senesi olduğunu söylüyor. erkekler baya çoğunluktaymış. umarım her şeyden önemlisi sağlıklı ve gönlünden geçtiği gibi kız olur :)
Evet canım erkek senesiymis bir oğlum var zaten o yüzden bu kız hevesi ama sağlıklı olsun hayırlı olsun Gerisi önemli değil gerçekten duana amin diyorum içten

Arkadaşlar spor tabikide güzel birşey ki ben çocukluğumdan beri hiç aralık vermeden spor yapan birisi olarak. Hamile kaldığımda ara verdim. Ilk 3 ay bebeğin tutunması gelişmesi açısından ağır egzersizlerden kaçınmak gerekir. Bu ilk 3 ay 30 dklik açık havada yani temiz oksijen alabileceğimiz yerlerde yürüyüş yapmamız yeterlidir. Sonraki 3 ayda hamile platesi ve gene yürüyüş uygundur. Son 3 ay erken doğum riskini göz önünde bulundurup bol oksijen eşliğinde yürüyüş yapmak faydalıdır. Doğumdan sonra istediğimiz sporu yapabiliriz. Fakat hamileyken yeterince ev işi oluyor zaten bunun yani sıra yorucu sporlar çocuğa faydadan çok zararı olabilir. Özellikli zor hamile kalmış daha önce düşükleri olan riskli sayılan gebelikler daha dikkatli olmalı.

Hadi sağlıkla kavus insallah cnm kızına baya kesin konustu mu doktorun benim 13 mayıs ama 4 gün geriden geliyo ultrason o yüzden sana yakın günlerim

Ben ayda bir gidiyorum gorusmeye ve her ay ultrason yapilmiyor. Sanirim 30 Dan sonra iki haftaya dusuyor gorusmeye sikligi. 36 Dan sonra haftada bir.

Bu ay ultrason yapmadi doktorum sadece dopplerle dinledi. Ama ikili test yapan teknisyen ultrason yaptigi icin bebisi Ben gordum zaten. Ilk ultrason u da doktorumun hemsiresi yapmisti. Onumuzdeki ay da doktoruma siz hic gormediniz bir bakin diyip gormeyi umuyorum. 3 ayda bir yapma taraflisi doktorum. Dogana kadar toplamda 5 kez filan bakiyorlarmis ultrasonla burda. Cok sabirsiz olan bir insan olarak sabretmeyi ogreniyorum.

Bu yuzden siz 15 gun diyince ve hepsinde ultrasonlu bakiyorlarsa bana cok gibi geliyor. Gecenlerde paylasilan bi makale vardi orda bazi doktorlar cok ultrason zararli diyordu ama bu konuda gorus birligi yok. Bazen iyi rahatsiz etmiyorum bebisi diyorum bazen TR de olsam Ben de 15 gunde bir giderdim diyorum. Siz doktorunuza danisin.

Balik yagi besindir vitamin filan degil benim doktorum en basindan beri izin veriyor. ne zaman isterseniz Balik yiyebilirsiniz sonucta.

Evet canım erkek senesiymis bir oğlum var zaten o yüzden bu kız hevesi ama sağlıklı olsun hayırlı olsun Gerisi önemli değil gerçekten duana amin diyorum içten
Senin haberide heyecanla bekliyorum Rabbim gönlüne göre versin insallah saglıklı hayırlı evlat ne zaman gidiceksin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…