2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cnm banada herkes erkek dedi bende 3 kere erkek gördüm rüyamda banada kız gibi dedi ama kesin değil henüz

Hadi sağlıkla kavus insallah cnm kızına baya kesin konustu mu doktorun benim 13 mayıs ama 4 gün geriden geliyo ultrason o yüzden sana yakın günlerim
Baya kesin konuştu. Hiçbir çıkıntı göremediğini söyledi. Ama ben yine de 16. haftadaki kontrolü bekleyeceğim emin olmak için. Senin cinsiyeti söyledi mi?

F fcevriye Merak ediyorum Amerika'da doktorlar vitaminler konusunda ne diyor? Folik asidi ne zaman biraktiriyorlar ya da biraktiracaklar mi? Prenatal vitamin kullaniyor musunuz? Iceriginde neler var kullaniyorsaniz? Cok soru sordum kusura bakmayin.

Ben folik asidi biraktim birkac haftadir. Sadece omega3 aliyorum. Demirim iyi oldugu icin herhangi birsey kullanmiyorum simdilik. Doktorum da pek vitamin kullandirmayi sevmiyor. Ilerleyen haftalarda sadece demir kullandiracakmis. Ama diger bircok doktor kalsiyum demir d vitamini iceren vitaminleri veriyor burada. Sizin orayi da merak ettim.

Kız gibi dedi ama kesin demedi
Göremediği için mi dedi direk öyle de yorumladı canım bende dün gittim 14 oldu sordum cinsiyeti baya uğraştı baktı gözükmüyor dedi sonra dürttu bebeği kimildasin diye ihh demedi yavrum da . Sonra kıza benziyor dedi başta gözükmüyor dediği için ben de guvenemedim açıkçası

Dürttü derken

Yanilmis olma ihtimalide var canim 13. Hafta %100 demek icin biraz erken

yaaa onu yerim ben tabi ki başkadır

Ya inanirmisin doktor bana erkek dedi. bu gun esim ve kaynanama bagirmama ragmen kuzenine gittik. hic boyle bagirmamistim. sonra bi nefes alim diye ben cocuk magazasi kactim. o kadar erkek kiyafetleri baktim ulaa bi tane bile sevdim olmadi ama kiz kiyafetleri aman Allahim bittim sonra kizima ne buyudun hemen dedim. kizimin yas araligi oyle birseyki hersey bulamiyorsn.

Amin inşallah sende umarım kurtulursun tüm sıkıntılarından.

12 haftadan sonra bırakacağız dedi benim doktorum ondan sonra başka vitaminler varmış şuan sadece folik asit kullanıyorum

bakalim ne zaman bu gun oyle emri vaki yaptilarki dayanamadim ilk defa hayatimda kaynanama bagirdim. kananamam var beni ben istemiyorum kuzen muzen Allahim esim bi yandan o bi yandan o kizda hamile haftalarimiz hemen hemen ayni kaynanam anne gibi davraniyo resmen ya yemek bile yaptik daha ne olsun. patladim hepden bin tane dedim bende. bu sefer hak ettini dusunuyorum oyle yorgunum ki anlatamam kizim bi yandan o kadar yurudum bide hayor kizimda surekli kucak istiyor.

Arkadaslar iyi aksamlar, ikili test sonucunda betahcg degeri 200 ve uzeri cikan var mi? Degerin yuksek cikmasi ne anlama geliyor?

Anladım canım çok gerekli değil ohalde.. Ben martta doğum yapıp kaybettim canım 7 aylık doğdu 12 gün yaşadı Bu yüzden tek iğne vuruldum martta ki doğumdan 2 ay önce olmuştum aşı şimdi hiç olmadım daha zamanı gelmedi zaten ama o gebelikte ki doz buna yetermi acaba onu düşündüm... ve ben sezeryanlıyım Oyüzden korkuyorum dikişlerden İnş bi sıkıntı yaşamam sağlıklı bir şekilde alırız yavrularımızı İnşallah

Yok gördüğünü düşünüyorum cnm cünkü sonrasında telde konustuk dedim yapısını mı benzettiniz yok gördüm cinsiyet ama genede 1 ay bekleyelim dedi gözükmüyor filan demedi hiç

Canım tek dozun koruyuculuğu yok hiç. Bu gebeliğinde 18haftadan sonra sıfırdan başlasın hemşiren aşılamaya aklında olsun ilk dozu hiç vurulmamışsın sayacaksın

Canım 6bin okundu. Bir 6bin daha alayım yazarım okuyunca yine, bitsin inşallah biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…