- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.161
Cnm banada herkes erkek dedi bende 3 kere erkek gördüm rüyamda banada kız gibi dedi ama kesin değil henüzherkese merhabalar. Bugün 2li tarama testi için doktora gittim. Testimin sonucu çıkmadı tabi ama cinsiyetinin kız olduğunu söylediçevremdeki herkes erkek hissetmişti oysaki. Hatta rüyasında görenler bile olmuştu. Doktorum kendinden emin ama sizce yanılmış olabilir mi? hiç çevrenizde kız denilip erkek çıktığı oldu mu?
13. De kısmetse canımSenin haberide heyecanla bekliyorum Rabbim gönlüne göre versin insallah saglıklı hayırlı evlat ne zaman gidiceksin doktora
ben Azerbaycanda yasiyorum canim. Krilom isimli omega 3.. 30adet var icerisinde sabah aksam olmak uzere 2kez aliyorum hergun.turkiye uretimi yaziyor ustunde.ama orda eczanelerde varmi bilmemHemmeeennnn başlıyorum o halde :)
Hangisini kullanıyorsun canım
Hadi bakalım gün saymaya devam o zaman13. De kısmetse canım
Baya kesin konuştu. Hiçbir çıkıntı göremediğini söyledi. Ama ben yine de 16. haftadaki kontrolü bekleyeceğim emin olmak için. Senin cinsiyeti söyledi mi?Hadi sağlıkla kavus insallah cnm kızına baya kesin konustu mu doktorun benim 13 mayıs ama 4 gün geriden geliyo ultrason o yüzden sana yakın günlerim
Kız gibi dedi ama kesin demediBaya kesin konuştu. Hiçbir çıkıntı göremediğini söyledi. Ama ben yine de 16. haftadaki kontrolü bekleyeceğim emin olmak için. Senin cinsiyeti söyledi mi?
Göremediği için mi dedi direk öyle de yorumladı canım bende dün gittim 14 oldu sordum cinsiyeti baya uğraştı baktı gözükmüyor dedi sonra dürttu bebeği kimildasin diye ihh demedi yavrum da . Sonra kıza benziyor dedi başta gözükmüyor dediği için ben de guvenemedim açıkçasıKız gibi dedi ama kesin demedi
Dürttü derkenGöremediği için mi dedi direk öyle de yorumladı canım bende dün gittim 14 oldu sordum cinsiyeti baya uğraştı baktı gözükmüyor dedi sonra dürttu bebeği kimildasin diye ihh demedi yavrum da . Sonra kıza benziyor dedi başta gözükmüyor dediği için ben de guvenemedim açıkçası
Yanilmis olma ihtimalide var canim 13. Hafta %100 demek icin biraz erkenherkese merhabalar. Bugün 2li tarama testi için doktora gittim. Testimin sonucu çıkmadı tabi ama cinsiyetinin kız olduğunu söylediçevremdeki herkes erkek hissetmişti oysaki. Hatta rüyasında görenler bile olmuştu. Doktorum kendinden emin ama sizce yanılmış olabilir mi? hiç çevrenizde kız denilip erkek çıktığı oldu mu?
Güldürdün beniDürttü derken
yaaa onu yerim ben tabi ki başkadır
Amin inşallah sende umarım kurtulursun tüm sıkıntılarından.
12 haftadan sonra bırakacağız dedi benim doktorum ondan sonra başka vitaminler varmış şuan sadece folik asit kullanıyorum
benimde 2. hamileligim cnm ondandir darisi size inselifahsen erken baslamissin hissetmeye sende ben daha bişey hissetmiyorum
Anladım canım çok gerekli değil ohalde.. Ben martta doğum yapıp kaybettim canım 7 aylık doğdu 12 gün yaşadı Bu yüzden tek iğne vuruldum martta ki doğumdan 2 ay önce olmuştum aşı şimdi hiç olmadım daha zamanı gelmedi zaten ama o gebelikte ki doz buna yetermi acaba onu düşündüm... ve ben sezeryanlıyım Oyüzden korkuyorum dikişlerden İnş bi sıkıntı yaşamam sağlıklı bir şekilde alırız yavrularımızı İnşallahİlk gebeliğinde oldun mı aşı onu anlamadım 2ay önce aşı nasıl oldun bu yıl Mart'ta mı Doğum yaptın hemen ardından ikinciye mi gebe kaldın kafam karıştı bir daha anlatsanahttp://www.globaltakas.com/yuzde-yuz-Barter-A8200S2-ultrasonic-Fetal-El-Dopleri bizim sağlık ocağında kullandığımız bu 7senedir de aynı cihazı kullanıyoruz bir fiil bozulmadı maşallah ama ben evde çok mantıklı bulmuyorum yani bazen pozisyona göre bebeği bulamadığın ses doyamadığın zamanlar olabilir. Ozaman boşuna telaş yapıp doktora koşturacaksın.İşe Yen'i başlayan arkadaşlar oluyor mesela deneyimli olmadıkları için zorlanıyorlar fetüsü tutturmakta 20.haftadan sonra bulmak duymak daha kolay oluyor ama pzamanfa zaten bebek hareket etmeye başlıyor gerek kalmıyor. Biz eğlence olsun diye alalım arada açar dinleriz diyorsan alınabilir tabikiii de
Yok gördüğünü düşünüyorum cnm cünkü sonrasında telde konustuk dedim yapısını mı benzettiniz yok gördüm cinsiyet ama genede 1 ay bekleyelim dedi gözükmüyor filan demedi hiçGöremediği için mi dedi direk öyle de yorumladı canım bende dün gittim 14 oldu sordum cinsiyeti baya uğraştı baktı gözükmüyor dedi sonra dürttu bebeği kimildasin diye ihh demedi yavrum da . Sonra kıza benziyor dedi başta gözükmüyor dediği için ben de guvenemedim açıkçası
Canım tek dozun koruyuculuğu yok hiç. Bu gebeliğinde 18haftadan sonra sıfırdan başlasın hemşiren aşılamaya aklında olsun ilk dozu hiç vurulmamışsın sayacaksınAnladım canım çok gerekli değil ohalde.. Ben martta doğum yapıp kaybettim canım 7 aylık doğdu 12 gün yaşadı Bu yüzden tek iğne vuruldum martta ki doğumdan 2 ay önce olmuştum aşı şimdi hiç olmadım daha zamanı gelmedi zaten ama o gebelikte ki doz buna yetermi acaba onu düşündüm... ve ben sezeryanlıyım Oyüzden korkuyorum dikişlerden İnş bi sıkıntı yaşamam sağlıklı bir şekilde alırız yavrularımızı İnşallah
Canım 6bin okundu. Bir 6bin daha alayım yazarım okuyunca yine, bitsin inşallah biran önceEL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
@beren20 = 1000
ftmkya = 15000
@pedike =1000
@hiye =1000
@ZeynepBusee =6000
@NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
@zenderu =1000
@emsaLus =2000
@Ayse1995 =1000
@NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
@Hayatimmm70 =3000
@hayalim16 =1000
@UykucuSirine =1000
@loveren =1000
@ddades =1000
weryew =1000
@Berenimo877 =1000
@Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =4000
@_meLinDa_ =6000
@Kelebeklibride =1000
@Assos =5000
@ask1 = 2000
@Denizzccan =2000
@Derin88 =1000
@Mavi0411 =1000
@Kahverengikus =1000
@prenses2534 =1000
@toist =1000
sofiarya =6000
@-huzur- =3000
KALAN=33.000
Benimde ikinci ama henüz bisiy yok :)benimde 2. hamileligim cnm ondandir darisi size ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?