- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.181
canim ben tetanoz asisinin 4 unu vurundum 1 doz kalmisti hemsire 5. ayda onu yapcak bende sezeryan olcam 2 tane olmaya gerek var miCanım tek dozun koruyuculuğu yok hiç. Bu gebeliğinde 18haftadan sonra sıfırdan başlasın hemşiren aşılamaya aklında olsun ilk dozu hiç vurulmamışsın sayacaksın
ins 1 haftaya sende hissedersin ::))Benimde ikinci ama henüz bisiy yok :)
ben Azerbaycanda yasiyorum canim. Krilom isimli omega 3.. 30adet var icerisinde sabah aksam olmak uzere 2kez aliyorum hergun.turkiye uretimi yaziyor ustunde.ama orda eczanelerde varmi bilmem
Ben ayda bir gidiyorum gorusmeye ve her ay ultrason yapilmiyor. Sanirim 30 Dan sonra iki haftaya dusuyor gorusmeye sikligi. 36 Dan sonra haftada bir.
Bu ay ultrason yapmadi doktorum sadece dopplerle dinledi. Ama ikili test yapan teknisyen ultrason yaptigi icin bebisi Ben gordum zaten. Ilk ultrason u da doktorumun hemsiresi yapmisti. Onumuzdeki ay da doktoruma siz hic gormediniz bir bakin diyip gormeyi umuyorum. 3 ayda bir yapma taraflisi doktorum. Dogana kadar toplamda 5 kez filan bakiyorlarmis ultrasonla burda. Cok sabirsiz olan bir insan olarak sabretmeyi ogreniyorum.
Bu yuzden siz 15 gun diyince ve hepsinde ultrasonlu bakiyorlarsa bana cok gibi geliyor. Gecenlerde paylasilan bi makale vardi orda bazi doktorlar cok ultrason zararli diyordu ama bu konuda gorus birligi yok. Bazen iyi rahatsiz etmiyorum bebisi diyorum bazen TR de olsam Ben de 15 gunde bir giderdim diyorum. Siz doktorunuza danisin.
Balik yagi besindir vitamin filan degil benim doktorum en basindan beri izin veriyor. ne zaman isterseniz Balik yiyebilirsiniz sonucta.
Yok hayır bir tane pekiştirme dozu yeterli olacaktır zaten yapılan 4tanenin ortalama 10 yıl koruyuculuğu var,5. Dozla takvimi tamamlamış olacaksıncanim ben tetanoz asisinin 4 unu vurundum 1 doz kalmisti hemsire 5. ayda onu yapcak bende sezeryan olcam 2 tane olmaya gerek var mi
tmm cnm cok saol..Yok hayır bir tane pekiştirme dozu yeterli olacaktır zaten yapılan 4tanenin ortalama 10 yıl koruyuculuğu var,5. Dozla takvimi tamamlamış olacaksın
O dedigiin asagi çekilme gibi his bende rahat bir pozisyonda degilken hapsurduysam oluyor. Hapsurmaya korkuyorum.Tüm gün sağ kasığımdan aşağıya doğru sancı çektim 1 -2 saat arayla .14,15. Haftalarında var mı bu ağrıyı çeken ? Kontrolüme de daha var gitsem mi acaba doktora pazartesi bilemedimaraştırdım sağ kaşık ağrısı normal deniyor kasların uzamasından deniyor ama şiddeti fazla sanki
Ay hiç hapşurmayla değil baya uzanırken , otururken her an oluyo aniden . Sancı sanki başladığı yerden dört parmak ilerleyip bitiyor tan anlamıyla böyle anlatabilirimO dedigiin asagi çekilme gibi his bende rahat bir pozisyonda degilken hapsurduysam oluyor. Hapsurmaya korkuyorum.
Karbonati nasıl yapmış cnm bende yaptım ama sonucu anlamadım tamben önceki sayfalarda paylaştım mordu bizim kırmızı pembe kız galiba ay işte eğlence olsun dedim ya kuzenim karbonat yapmış onunki de tuttu :)
Bendede olmustu 7. 8. Haftalardi. 2 gun suruyodu. Hatta dikkat ettim akintimda artiyodu o donem . Korkuyodum ama.gayet normaldi kontrollerde hersey. Gececegini dusunuyorumAy hiç hapşurmayla değil baya uzanırken , otururken her an oluyo aniden . Sancı sanki başladığı yerden dört parmak ilerleyip bitiyor tan anlamıyla böyle anlatabilirimgeçer dedim tüm gün bekledim Yok , gün içinde sayamadığım kadar tekrar etti
Umarım .. 8-9 haftalarında bende de oldu fakat böyle can yakmamıştı. Bu daha sancılı. Yarın da devam ederse pazartesi bi randevu bulup görümcem herhalde .Bendede olmustu 7. 8. Haftalardi. 2 gun suruyodu. Hatta dikkat ettim akintimda artiyodu o donem . Korkuyodum ama.gayet normaldi kontrollerde hersey. Gececegini dusunuyorum
Bilmiyorum ama endiselenme. Bence normaldir. Bu haftayla itibaren bebegimiz cok daha hizli buyuyor. Onun etkisidir ama yine de doktoruna sor gittiginde.Ay hiç hapşurmayla değil baya uzanırken , otururken her an oluyo aniden . Sancı sanki başladığı yerden dört parmak ilerleyip bitiyor tan anlamıyla böyle anlatabilirimgeçer dedim tüm gün bekledim Yok , gün içinde sayamadığım kadar tekrar etti
Korktum ne yalan söyleyimBilmiyorum ama endiselenme. Bence normaldir. Bu haftayla itibaren bebegimiz cok daha hizli buyuyor. Onun etkisidir ama yine de doktoruna sor gittiginde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?