2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım tek dozun koruyuculuğu yok hiç. Bu gebeliğinde 18haftadan sonra sıfırdan başlasın hemşiren aşılamaya aklında olsun ilk dozu hiç vurulmamışsın sayacaksın
canim ben tetanoz asisinin 4 unu vurundum 1 doz kalmisti hemsire 5. ayda onu yapcak bende sezeryan olcam 2 tane olmaya gerek var mi

Teşekkür ederim canım
Önceleri kızıyordum sürekli ultrasona sokuyo diye şimdide bırda kayıplarımız bende korku yaptı şimdiden ben istiyorum ultrasonu

canim ben tetanoz asisinin 4 unu vurundum 1 doz kalmisti hemsire 5. ayda onu yapcak bende sezeryan olcam 2 tane olmaya gerek var mi
Yok hayır bir tane pekiştirme dozu yeterli olacaktır zaten yapılan 4tanenin ortalama 10 yıl koruyuculuğu var,5. Dozla takvimi tamamlamış olacaksın

Dem2354 canim benim cok yuksek degildi ama yuksekti. 95 di mom degerim 2.46 cikmisti. Mom degerin yaziyomu asil onemli olan o. Birde pappa degerin kac? Ikisi birlikte daha onemli

Arkadaslar bi de doktoruma ilac konusunda cok guveniyorum temkinli bir doktor. Balik yagini 6 aydan sonra veriyorum dedi. Bilginiz olsun

Tüm gün sağ kasığımdan aşağıya doğru sancı çektim 1 -2 saat arayla .14,15. Haftalarında var mı bu ağrıyı çeken ? Kontrolüme de daha var gitsem mi acaba doktora pazartesi bilemedim araştırdım sağ kaşık ağrısı normal deniyor kasların uzamasından deniyor ama şiddeti fazla sanki

O dedigiin asagi çekilme gibi his bende rahat bir pozisyonda degilken hapsurduysam oluyor. Hapsurmaya korkuyorum.

O dedigiin asagi çekilme gibi his bende rahat bir pozisyonda degilken hapsurduysam oluyor. Hapsurmaya korkuyorum.
Ay hiç hapşurmayla değil baya uzanırken , otururken her an oluyo aniden . Sancı sanki başladığı yerden dört parmak ilerleyip bitiyor tan anlamıyla böyle anlatabilirim geçer dedim tüm gün bekledim Yok , gün içinde sayamadığım kadar tekrar etti

Bendede olmustu 7. 8. Haftalardi. 2 gun suruyodu. Hatta dikkat ettim akintimda artiyodu o donem . Korkuyodum ama.gayet normaldi kontrollerde hersey. Gececegini dusunuyorum

Bendede olmustu 7. 8. Haftalardi. 2 gun suruyodu. Hatta dikkat ettim akintimda artiyodu o donem . Korkuyodum ama.gayet normaldi kontrollerde hersey. Gececegini dusunuyorum
Umarım .. 8-9 haftalarında bende de oldu fakat böyle can yakmamıştı. Bu daha sancılı. Yarın da devam ederse pazartesi bi randevu bulup görümcem herhalde .

Bilmiyorum ama endiselenme. Bence normaldir. Bu haftayla itibaren bebegimiz cok daha hizli buyuyor. Onun etkisidir ama yine de doktoruna sor gittiginde.

Ya kızlar doktorun kıza benziyor demesi bile beni benden aldı. Çılgınlar gibi liste yaptım bugün sırayla spariş verdim :) Kıyafet çook fazla olduğu için gereksiz ama hoşuma giden şeylere yöneldim bu sefer . Anı battaniyesi, Puset iç kılıfı ve örtüsü, babynest , emzik zinciri, kıyafet ve bez kesesi aldım :)) benden mutlusu yok şuan . Bir tek bebek çantası araştırıyorum . Geriye alınacak pek birşey bırakmadım heyecandan hallettim hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…