- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.201
Canım bende de 3 güne yakın adet ağrısına benzer ağrılar olmuştu doktora sordugumda gayet normal rahim genişliyor demişti.yataga yatiracak kadar şiddetli ağrın olursa o zaman kork demişti. doktoruna bir danış istersen korkulacak bişey yoktur sanmıyorum ama için rahatlasin.Tüm gün sağ kasığımdan aşağıya doğru sancı çektim 1 -2 saat arayla .14,15. Haftalarında var mı bu ağrıyı çeken ? Kontrolüme de daha var gitsem mi acaba doktora pazartesi bilemedimaraştırdım sağ kaşık ağrısı normal deniyor kasların uzamasından deniyor ama şiddeti fazla sanki
Hepsi çok güzel. Allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallahMerak eden arkadaşlarım için aldığım ürünlerin sayfasını yüklüyorum
Aynı durum bende de var 2-3 gündür. Resmen rahmim aşağıdan çekiliyor gibi. Gebeliğin ilk günlerinde olmuştu böyle. Dolayısıyla olası bi düşük mü acaba diye endişe ediyorum. Yalnız bu ağrılar ve çekilme kasıklarımda. Adet dönemi olan batmalar şeklinde. Tam da adet dönemim. Bundan mı acaba diye de düşünüyorum tabi.Tüm gün sağ kasığımdan aşağıya doğru sancı çektim 1 -2 saat arayla .14,15. Haftalarında var mı bu ağrıyı çeken ? Kontrolüme de daha var gitsem mi acaba doktora pazartesi bilemedimaraştırdım sağ kaşık ağrısı normal deniyor kasların uzamasından deniyor ama şiddeti fazla sanki
Can'ım ben daha sitelere bakmadım. Sadece konuyla ilgili yazılan yorumları ve yazıları okuyorum şuan.Dolunay22 canım sen internetten bebek eşyaları için hangi sitelere bakıyorsun. Beşik çocuk arabası vs.
Bende yıllardır fitnesa gittim cocukluğumdan beride yürürüm.trekking gruplarıyla da yürüyordum.su an mola verdim :)Arkadaşlar spor tabikide güzel birşey ki ben çocukluğumdan beri hiç aralık vermeden spor yapan birisi olarak. Hamile kaldığımda ara verdim. Ilk 3 ay bebeğin tutunması gelişmesi açısından ağır egzersizlerden kaçınmak gerekir. Bu ilk 3 ay 30 dklik açık havada yani temiz oksijen alabileceğimiz yerlerde yürüyüş yapmamız yeterlidir. Sonraki 3 ayda hamile platesi ve gene yürüyüş uygundur. Son 3 ay erken doğum riskini göz önünde bulundurup bol oksijen eşliğinde yürüyüş yapmak faydalıdır. Doğumdan sonra istediğimiz sporu yapabiliriz. Fakat hamileyken yeterince ev işi oluyor zaten bunun yani sıra yorucu sporlar çocuğa faydadan çok zararı olabilir. Özellikli zor hamile kalmış daha önce düşükleri olan riskli sayılan gebelikler daha dikkatli olmalı.
Anladım canım. Bende evideaya baktım şimdilik beşik için ama çeşit az geldi bana. Bende anlamıyorum hiç bisey hangisi daha kullanışlı olur diye. Ooo gerçekten pahaliymis. Banada oto koltuğu için gereksiz binmek istemiyor çocuklar dediler . Teşekkür ederim canımCan'ım ben daha sitelere bakmadım. Sadece konuyla ilgili yazılan yorumları ve yazıları okuyorum şuan.
Bu tür seyler için Eminönü nde bi yer varmış. Eşime Söylemiş birisi. Adı bebe çeyiz sarayı ydı sanırım. Oraya bakmayı düşünüyoruz.
Bebek arabası için de kraft ın ikili setine bakmış eşim. Ama çok pahalı ya 1800 falan. Üstelik çoğu yorumlarda bu tip arabalar için gereksiz diyorlar aklında bulunsun. Ben de bişeye karar kılsam ona göre bakacağım sayfalardan :))
İlk bebek olduğundan internetten bakınca da anlamıyorum çünkü.
Çocuktan çocuğa değişiyor sanırım. Benim arkadaşlarımın çocukları oturuyordu.Anladım canım. Bende evideaya baktım şimdilik beşik için ama çeşit az geldi bana. Bende anlamıyorum hiç bisey hangisi daha kullanışlı olur diye. Ooo gerçekten pahaliymis. Banada oto koltuğu için gereksiz binmek istemiyor çocuklar dediler . Teşekkür ederim canım
Sanırım öyle bizimkilerde hiç kullanmadık dediler şimdi bende kararsız kaldım.Çocuktan çocuğa değişiyor sanırım. Benim arkadaşlarımın çocukları oturuyordu.
Aslında böyle seyler için yakın çevreden birileri verse de hiç uğraşmasak oto koltuğu vs
İkili araba bence de alma canim. Hem cok yer kapliyor hep surerken cok zorluyordur. Bence bir kangru ya da siling al. Buyuk bebegin uyuyakalirsa bir seyde ya da mizmizlanirsa arabaya binecem diye, kucugu kucaginda tasirsin buyugu araya koyarsin. Tabi ikiz beklemiyorsan:))Can'ım ben daha sitelere bakmadım. Sadece konuyla ilgili yazılan yorumları ve yazıları okuyorum şuan.
Bu tür seyler için Eminönü nde bi yer varmış. Eşime Söylemiş birisi. Adı bebe çeyiz sarayı ydı sanırım. Oraya bakmayı düşünüyoruz.
Bebek arabası için de kraft ın ikili setine bakmış eşim. Ama çok pahalı ya 1800 falan. Üstelik çoğu yorumlarda bu tip arabalar için gereksiz diyorlar aklında bulunsun. Ben de bişeye karar kılsam ona göre bakacağım sayfalardan :))
İlk bebek olduğundan internetten bakınca da anlamıyorum çünkü.
Gunaydin canim. Onemli olan saniyorum papp degeri ve beta hcg degeri. Hcg nin dusuk olmasi lazim. (Yani 1000 lerde olmamasi lazim) papp degeri var onun da yine dusuk olmasi lazim. Bu deger cok cok dusuk olacak. Yanlis bilmiyorsam oyleydi. Onun disinda yas faktoru cok onemli degil. Ense kalinligi nedir bebeginin. 3 e kadar normal kabul ediliyor.Kizlar hepinize mutlu hafta sonlari diliyorum ikili test sonucum cikmis ineternetden baktim hafta ici randavum var bende birsey anlamadim sonuclarda risk olup olmadigini nasil anliyabiliriz hangi deger onemli acaba bilgisi olan varmi
Gunaydin canim. Onemli olan saniyorum papp degeri ve beta hcg degeri. Hcg nin dusuk olmasi lazim. (Yani 1000 lerde olmamasi lazim) papp degeri var onun da yine dusuk olmasi lazim. Bu deger cok cok dusuk olacak. Yanlis bilmiyorsam oyleydi. Onun disinda yas faktoru cok onemli degil. Ense kalinligi nedir bebeginin. 3 e kadar normal kabul ediliyor.[/QU
@Ssedmikraska. Canim gunaydin hemen baktim sonuclarima beta: 56 ppamom: 0.880 ppA: 2.52
beni de korkutan adet dönemim olmayışı. Dün gece uyudum rahat çok şükür uyandığımdan beri de yok sancı umarım bitmiştir.Aynı durum bende de var 2-3 gündür. Resmen rahmim aşağıdan çekiliyor gibi. Gebeliğin ilk günlerinde olmuştu böyle. Dolayısıyla olası bi düşük mü acaba diye endişe ediyorum. Yalnız bu ağrılar ve çekilme kasıklarımda. Adet dönemi olan batmalar şeklinde. Tam da adet dönemim. Bundan mı acaba diye de düşünüyorum tabi.
Çünkü bebeğim daha yukarıda. Bunu biliyorum
inşallah öyledir canım , 20 sinde kontrolüm var bekliycem . Ağrılar gece rahat bıraktı tekrarlarsa şayet hafta içi giderim artıkCanım bende de 3 güne yakın adet ağrısına benzer ağrılar olmuştu doktora sordugumda gayet normal rahim genişliyor demişti.yataga yatiracak kadar şiddetli ağrın olursa o zaman kork demişti. doktoruna bir danış istersen korkulacak bişey yoktur sanmıyorum ama için rahatlasin.
Gunaydin canim. Onemli olan saniyorum papp degeri ve beta hcg degeri. Hcg nin dusuk olmasi lazim. (Yani 1000 lerde olmamasi lazim) papp degeri var onun da yine dusuk olmasi lazim. Bu deger cok cok dusuk olacak. Yanlis bilmiyorsam oyleydi. Onun disinda yas faktoru cok onemli degil. Ense kalinligi nedir bebeginin. 3 e kadar normal kabul ediliyor.
Sonuclarini yazsana canim ya da foto ekle rapor varsa. Papp a dusuk olmamali. KesinlikleKizlar hepinize mutlu hafta sonlari diliyorum ikili test sonucum cikmis ineternetden baktim hafta ici randavum var bende birsey anlamadim sonuclarda risk olup olmadigini nasil anliyabiliriz hangi deger onemli acaba bilgisi olan varmi
Papp a degerin normal ama b hcg yuksek cikmis. Doktorunun dedigi sonucu yazar misin canim. Sadece b hcg yuksekligini cok onemsemiyolar okuduğum kadariyla ama yine de dr. ne der merak ettimBenim beta hcg 242 papp 3261 cikmis bende dun aldim ama randevum on gun sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?