2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Papp a degerin normal ama b hcg yuksek cikmis. Doktorunun dedigi sonucu yazar misin canim. Sadece b hcg yuksekligini cok onemsemiyolar okuduğum kadariyla ama yine de dr. ne der merak ettim

Tamam canim haftaya kontrolden sonra yazarim. Biraz arastirdim beta hcg yuksekligi trisomi hastaligina isaret eder felan yazinca insan dusunuyor tabi. Raporu da ekledim anlayanlr olursa eger

Eklentiler

• IMG_8266.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 144
Tamam canim haftaya kontrolden sonra yazarim. Biraz arastirdim beta hcg yuksekligi trisomi hastaligina isaret eder felan yazinca insan dusunuyor tabi. Raporu da ekledim anlayanlr olursa eger
Canim raporun tertmiz hicbir sikinti yok. Mom degerleri obemli b hch yuksek ama mom degerin 2.42 yani senin laboratuvarinda yapılan kadinlarin genelinde yuksek ciktigi icin. (Labda calisilan aletlerle alakali) mom degerin normal. Benim b hcg 95 mom degerim 2.46 mesela. Riskinde cok dusuk cikmis. Icin rahat bekle. Kac yasindasin bu arada

Nasil memnunsun degil mi?

Ya cok tesekkur ederim icimi rahatlattin :) su an 27 deyim benim dogum tarihimle bebisin dogum tarihi su anlik ayni gorunuyor :)

Raporun yok risk oranlari yok ama soyle soyliyim senin pappa degerinde gayet normal. Mom degerin 0.88 optimum 1 zaten. B hch de 1.29 oda gayey normal yuksek bir oran cikacagini sanmiyorum. Yaş kac? Yas ve ense kalinligida ck etkili. Ense kalinligi normalse yaş da normalse oran dusuk çıkacaktır.

Ayy neguzel bende ergun beye gidiyorum tabi testimi devletde yaptirdim ben :)) hafta ici sonucu alip ergun beye goturucem

Nasil memnunsun degil mi ergun beyden? Cok sevecen birisi ama henuz dogumla ilgili soru soramiyorum yani dogum gece olacak olsa kendisi gelir herhalde degil mi :)

Canim ben ergun beyden cok memnunum cok guzel ilgileniyor hastane zaten tertemiz dogumum allah nasip ederse orda olucak sana cinsiyet soyledimi? Benim ikinci dogumum olucak sezeryan oyizden beni cok rahatlatdi ergun bey Dem2354

Canim ense kalinligi 1.6 yasim 30

Canim ben ergun beyden cok memnunum cok guzel ilgileniyor hastane zaten tertemiz dogumum allah nasip ederse orda olucak sana cinsiyet soyledimi? Benim ikinci dogumum olucak sezeryan oyizden beni cok rahatlatdi ergun bey Dem2354

Ya benimkini biraz karistirdi ilk erkek dedi sonra kiz dedi gecen ikili testte yine erkek dedi :) bir de surekli unutuyor ne soyledigini kafasi biraz yogun :) hastaneden yana hic sktni yok bir de medikal de burhan sekeri oneriyorlar. Ama konak hastanesini birakmak istemiyorum. Ergun bey samimi geliyor.

Canim ben gebzeye yeni geldim oyuzden arastirma cok yaptim medikal tersimde kaliyor konaga cok yakinim malum gebelikte hasta yakinligida onemli birde dedigin gibi ergun beyi cok sevdim ben cok samimi oyuzden bende birakmam kendisini sezeryanda cogu doktor epidural yapiyor ergun beye genel istiyorum dedim ikiletmedi bile saolsun. Ben daha cinsiyet ogrenemedim cunku en son 9+2 de gitmistim birde bu hafta ici gidicem

Ya benim ilk oldugu icin henuz dogumla ilgili konusmadik. Bende kendisine soru sorarak biktirmak istemiyorum. Zamani gelince dogum da konusulur herhalde akisina biraktim simdilik. Bende on gun sonra ugrarim kendisine :) cinsiyeti de kesinlestiririz

Ya benim ilk oldugu icin henuz dogumla ilgili konusmadik. Bende kendisine soru sorarak biktirmak istemiyorum. Zamani gelince dogum da konusulur herhalde akisina biraktim simdilik. Bende on gun sonra ugrarim kendisine :) cinsiyeti de kesinlestiririz

Canim bence merak ettigin herseyi sorabilirsin hic kacinmiyor guzelce aydinlatiyor birde biliyorsum enaz yarim saat muayne ediyor

Can'ım ikili set derken puset ve ana kucağı oto koltuğu. Benim ilk bebeğim olacak inş.

Kizlar hepinize mutlu hafta sonlari diliyorum ikili test sonucum cikmis ineternetden baktim hafta ici randavum var bende birsey anlamadim sonuclarda risk olup olmadigini nasil anliyabiliriz hangi deger onemli acaba bilgisi olan varmi
risk olup olmadigi kagidin altinda sol da yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…