- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.241
canim sonucun negatif yaziyor sorun yok yaniTamam canim haftaya kontrolden sonra yazarim. Biraz arastirdim beta hcg yuksekligi trisomi hastaligina isaret eder felan yazinca insan dusunuyor tabi. Raporu da ekledim anlayanlr olursa eger
Tesekkurler canimcanim sonucun negatif yaziyor sorun yok yani
risk olup olmadigi kagidin altinda sol da yaziyor
Insallah hersey güzel cikicak canim. Ama tabi hesap yapan sey bir program. Ama senin yerinde olsam icim rahat olurdu
İyi düşün iyi olsun sadece bir risk olarak kalsın inşallah sağlıklı olsun bebeğinMerhaba arkadaslar,benim ikili test sonucumda t 13/18 de risk cikti ..fetal dna verdik sali carsamba sonuclarimi alicam.siZden ricam dua etmeniz
Amin insallahh icim de kotu birsey varmis,olacakmis hissi yok.Allah buyukturİyi düşün iyi olsun sadece bir risk olarak kalsın inşallah sağlıklı olsun bebeğin
1000 tane cektim...2000 daha aliyorumEL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
@beren20 = 1000
@ftmkya = 15000
@pedike =1000
@hiye =1000
@ZeynepBusee =6000
@NRYSYN =1000
elifahsen =1000
@kirgincicekler =1000
@zenderu =1000
@emsaLus =2000
@Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
@Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
@loveren =1000
@ddades =1000
@weryew =1000
B Berenimo877 =1000
@Zynp0606 =1000
@Zeynosrkn84 =4000
@_meLinDa_ =6000
@Kelebeklibride =1000
@Assos =5000
@ask1 = 2000
@Denizzccan =2000
@Derin88 =1000
@Mavi0411 =1000
Kahverengikus =1000
P prenses2534 =1000
@toist =1000
sofiarya =12000
@-huzur- =3000
@sayer =1000
KALAN=26.000
canim bendede dusuk risk cikti ama ben hic bisey yapmicam dogumu bekliyorum Allah in izniyle saglikli dogacaklar Rabbim yardimcin olsunMerhaba arkadaslar,benim ikili test sonucumda t 13/18 de risk cikti ..fetal dna verdik sali carsamba sonuclarimi alicam.siZden ricam dua etmeniz
Çocuk koltuğu çok önemli, en pahalısını bile almaya değer çocuğu alıştırırsanız oturuyor. Oğlum 5buçuk yaşında ve arabada hala ve sadece kendi koltuğuna oturur. Şöyle düşünün biz kemeri bağlıyoruz güvendeyiz peki ya çocuk? Ani frende bile düşüp fırlayabilir başını çarpabilir...bu arada ilk zamanlar pusetle biniyor 8-9 aydan itibaren koltukta oturuyorAnladım canım. Bende evideaya baktım şimdilik beşik için ama çeşit az geldi bana. Bende anlamıyorum hiç bisey hangisi daha kullanışlı olur diye. Ooo gerçekten pahaliymis. Banada oto koltuğu için gereksiz binmek istemiyor çocuklar dediler . Teşekkür ederim canım
Yatarken sola yatmaya calis sirt ustu yattiginda omurga kalbe giden bi damara baski yapiyor o yizden rahatsiz hissediyosundurBir soru daha :)
Sırt üstü yatarken nefes darlığı çeken varmı ??? Acaba hamileliktenmi astımdan mı bilemedim
Canim onemli olan duzeltilmis MoM degeri. O da yakin. İnsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Ben sonuclarimi alali 3 hafta oluyor ama doktora daha gostermedim. Nasil olsa tedavisi olan bir hastalik degil. Olsa da olmasa da doguracagim. O yuzden ustelemedim.Ya ikimizin papp a degeri arasinda cok fark var :/
Haa dogru onlar cok pahali oluyor. Bazen internette uygun fiyata denk geliyorum ama insan guvenemiyor. Ben ilk etapta tek araba alirim herLde. Zaten arabamiz yok. Ana kucagina cok ihtiyacim olacagini sanmiyorum.Can'ım ikili set derken puset ve ana kucağı oto koltuğu. Benim ilk bebeğim olacak inş.
Haa dogru onlar cok pahali oluyor. Bazen internette uygun fiyata denk geliyorum ama insan guvenemiyor. Ben ilk etapta tek araba alirim herLde. Zaten arabamiz yok. Ana kucagina cok ihtiyacim olacagini sanmiyorum.Can'ım ikili set derken puset ve ana kucağı oto koltuğu. Benim ilk bebeğim olacak inş.
Dediginde haklisin da onlarda biraz konforsuz ve dandik duruyor yaa. Yani guvenli degilmis gibime geliyor hep :/Bebek arabası için de o travel sistemleri boşverin gereksiz pahalı ve kalabalık kullanımı da zor...baston tipi bebek arabasının arkası yatanından ama biraz iyi bi marka alın, katla dolmuşa at katla otobüse at tek elinle bile aç çocuğu yatır...çok rahat
Sağlıkla sıhhatle alırsın ,alırız inşallah bebelerimizi kucağımıza , endişelenme bebeğin iyidir inşallahMerhaba arkadaslar,benim ikili test sonucumda t 13/18 de risk cikti ..fetal dna verdik sali carsamba sonuclarimi alicam.siZden ricam dua etmeniz
Canım inş geçecek..Rabbime emanetiz ..Gittim ama maalesef hala kanama alanı mevcut iğne ilaç tedavisine devam edecem şimdilik yine yürümek falan yasak tekrar kanaman olabilir bu süreçte dedi durum öyle olunca bende yazmadım. Bebek iyi çok şükür haftaya cumaya ikili test için tekrar geri gideceğim. Düzelir inşallah...
hayırlı olsun canımBebeğim yüzünü göstermedi ama cinsiyet aleni bi şekilde göründü yüz üstü yatıyordu sıpaerkeğe benziyor dedi ama kızım geliyorrr gelsin tokalar etekler
Hayırlı olsun...Kızlar bugün erkek dedi doktorum bebişe lahana testi tuttu
Çok güzel her gün olmasada bende ara ara hissediyorum çok güzel bişeyKızlar günaydııınn.. bugün itibariyle artık resmen Eminim ki bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum çok şükür içimde sürekli tepikleniyor sabahtan beri çok mutluyum çokkkk
Hayırlı olsunBizim cinsiyetimiz belli oldu kizlar..ikinci oglum geliyor nasipse
Canım gayet iyi gözüküyor test sonucunTamam canim haftaya kontrolden sonra yazarim. Biraz arastirdim beta hcg yuksekligi trisomi hastaligina isaret eder felan yazinca insan dusunuyor tabi. Raporu da ekledim anlayanlr olursa eger
inşallah iyi çıkar canım sonuçlarınMerhaba arkadaslar,benim ikili test sonucumda t 13/18 de risk cikti ..fetal dna verdik sali carsamba sonuclarimi alicam.siZden ricam dua etmeniz
Kac cikti tatlim sonuclarin.Amin insallahh icim de kotu birsey varmis,olacakmis hissi yok.Allah buyuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?