2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tamam canim haftaya kontrolden sonra yazarim. Biraz arastirdim beta hcg yuksekligi trisomi hastaligina isaret eder felan yazinca insan dusunuyor tabi. Raporu da ekledim anlayanlr olursa eger
canim sonucun negatif yaziyor sorun yok yani

1000 tane cektim...2000 daha aliyorum

Çocuk koltuğu çok önemli, en pahalısını bile almaya değer çocuğu alıştırırsanız oturuyor. Oğlum 5buçuk yaşında ve arabada hala ve sadece kendi koltuğuna oturur. Şöyle düşünün biz kemeri bağlıyoruz güvendeyiz peki ya çocuk? Ani frende bile düşüp fırlayabilir başını çarpabilir...bu arada ilk zamanlar pusetle biniyor 8-9 aydan itibaren koltukta oturuyor

Ya ikimizin papp a degeri arasinda cok fark var :/
Canim onemli olan duzeltilmis MoM degeri. O da yakin. İnsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Ben sonuclarimi alali 3 hafta oluyor ama doktora daha gostermedim. Nasil olsa tedavisi olan bir hastalik degil. Olsa da olmasa da doguracagim. O yuzden ustelemedim.

Can'ım ikili set derken puset ve ana kucağı oto koltuğu. Benim ilk bebeğim olacak inş.
Haa dogru onlar cok pahali oluyor. Bazen internette uygun fiyata denk geliyorum ama insan guvenemiyor. Ben ilk etapta tek araba alirim herLde. Zaten arabamiz yok. Ana kucagina cok ihtiyacim olacagini sanmiyorum.

Can'ım ikili set derken puset ve ana kucağı oto koltuğu. Benim ilk bebeğim olacak inş.
Haa dogru onlar cok pahali oluyor. Bazen internette uygun fiyata denk geliyorum ama insan guvenemiyor. Ben ilk etapta tek araba alirim herLde. Zaten arabamiz yok. Ana kucagina cok ihtiyacim olacagini sanmiyorum.

Bebek arabası için de o travel sistemleri boşverin gereksiz pahalı ve kalabalık kullanımı da zor...baston tipi bebek arabasının arkası yatanından ama biraz iyi bi marka alın, katla dolmuşa at katla otobüse at tek elinle bile aç çocuğu yatır...çok rahat

Dediginde haklisin da onlarda biraz konforsuz ve dandik duruyor yaa. Yani guvenli degilmis gibime geliyor hep :/

sofiarya canim merak ettigim bir sey var sana danisayim dedim. Yarin randevum var ikili test de yapilacakti. Bu arada yarin 13+1 olacak. Gec mi acaba. Bir de etrafimda cok kisi yaptirma eger risk cikarsa dortlu taramaya kadar cok var. stres yaparsin bir sey yoksa da bosuna stres yasayacaksin. Dortlude normal de cikabilir sonucta falan dediler. Direk dortluyu yaptir ve ayrintili ultrasonu bekle dediler. Ne derece mantikli acaba. Dortlu tarama her seyi arastirmis oluyor mu? Doktorumla henus konusmadik yrin ona da danisip ona gore karar veririm dedim ama senin fikrin nedir. Sen testi yaptirdin bildigim kadariyla. Yaptirmasam da direk dortlu zamani dortluyu yaptirsam nasil olur acaba

Canım inş geçecek..Rabbime emanetiz ..
Bebeğim yüzünü göstermedi ama cinsiyet aleni bi şekilde göründü yüz üstü yatıyordu sıpa erkeğe benziyor dedi ama kızım geliyorrr gelsin tokalar etekler
hayırlı olsun canım

Kızlar bugün erkek dedi doktorum bebişe lahana testi tuttu
Hayırlı olsun...
Kızlar günaydııınn.. bugün itibariyle artık resmen Eminim ki bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum çok şükür içimde sürekli tepikleniyor sabahtan beri çok mutluyum çokkkk
Çok güzel her gün olmasada bende ara ara hissediyorum çok güzel bişey

Bizim cinsiyetimiz belli oldu kizlar..ikinci oglum geliyor nasipse
Hayırlı olsun
Tamam canim haftaya kontrolden sonra yazarim. Biraz arastirdim beta hcg yuksekligi trisomi hastaligina isaret eder felan yazinca insan dusunuyor tabi. Raporu da ekledim anlayanlr olursa eger
Canım gayet iyi gözüküyor test sonucun
Merhaba arkadaslar,benim ikili test sonucumda t 13/18 de risk cikti ..fetal dna verdik sali carsamba sonuclarimi alicam.siZden ricam dua etmeniz
inşallah iyi çıkar canım sonuçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…