- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.261
Ne güzel işte benim sertleşti ya çok sinir bozucuKizlar benim tuyler artacağına azaliyo ya bariz bi sekilde ne diyosunuz daha once boyle bisey tecrube eden var mi?
Ben ev tipi ana kucağı istiyorum. Yeğenimden biliyorum gerçekten çok işe yarıyor Can'ım.Haa dogru onlar cok pahali oluyor. Bazen internette uygun fiyata denk geliyorum ama insan guvenemiyor. Ben ilk etapta tek araba alirim herLde. Zaten arabamiz yok. Ana kucagina cok ihtiyacim olacagini sanmiyorum.
Can'ım o baston tipi arabalara bebiş küçükken binebiliyor mu? Yani Doğum Mayıs ayına geleceği için yazın 3-4 aylık olacak bebişler. O baston tipi arabalar sanki daha büyük bebişler için. Büyüyünce de kış oluyor. Kış için de çok uygun değil gibi. Ya kusura bakma ilk bebeğim. Hiç bilmediğim için soruyorumBebek arabası için de o travel sistemleri boşverin gereksiz pahalı ve kalabalık kullanımı da zor...baston tipi bebek arabasının arkası yatanından ama biraz iyi bi marka alın, katla dolmuşa at katla otobüse at tek elinle bile aç çocuğu yatır...çok rahat
Canım onlarında arkası yatan kademeli olanlar var daha iyileri mesela chicco liteway galiba ben kullanmadım ama arkadasımda var cok kullanıslı baya büyük yasa gelene kdr kullandı ama kac aydan sonra oturtulur bilemiyorum kücükken cok kullanılmayabilir tabiBen ev tipi ana kucağı istiyorum. Yeğenimden biliyorum gerçekten çok işe yarıyor Can'ım.
Can'ım o baston tipi arabalara bebiş küçükken binebiliyor mu? Yani Doğum Mayıs ayına geleceği için yazın 3-4 aylık olacak bebişler. O baston tipi arabalar sanki daha büyük bebişler için. Büyüyünce de kış oluyor. Kış için de çok uygun değil gibi. Ya kusura bakma ilk bebeğim. Hiç bilmediğim için soruyorum
Bide travel şart değil tabi ama pusetler kullanıslı bence doktora gelip giderken bi yere misafirliğe gittiğinde filan götürüyosun iyi oluyo ayrı ayrı da alınabilir yani travel sart değilBen ev tipi ana kucağı istiyorum. Yeğenimden biliyorum gerçekten çok işe yarıyor Can'ım.
Can'ım o baston tipi arabalara bebiş küçükken binebiliyor mu? Yani Doğum Mayıs ayına geleceği için yazın 3-4 aylık olacak bebişler. O baston tipi arabalar sanki daha büyük bebişler için. Büyüyünce de kış oluyor. Kış için de çok uygun değil gibi. Ya kusura bakma ilk bebeğim. Hiç bilmediğim için soruyorum
Baston tipi nin bi sadece oturulanı iyice basit olanı var bi de arkası yatanı var o şekilde alırsanız 3 aylıkken de biner...ben travel sistemi kullanamadım eve gelen temizlikçi kadına verdim arabanın bagajını tek başına dolduruyordu tekerleri çok büyüktü süremiyordum güya da kaliteliydi 6 yıl önce 900 tl ydi bize hediye gelmişti kayınbabama bi evkurcunun borcu varmış borç karşılığı gibi vermiş ben o arabadan nefret ettim...diğerini alınca rahat ettim uçağa da bindik metrobüse de...Ben ev tipi ana kucağı istiyorum. Yeğenimden biliyorum gerçekten çok işe yarıyor Can'ım.
Sert zaten. Ama tuylenme artiyoya genelde ondan sordum. Yoksa guzel tabi :)Ne güzel işte benim sertleşti ya çok sinir bozucu
benimkide azaldi cnm iyi bisey aslindaKizlar benim tuyler artacağına azaliyo ya bariz bi sekilde ne diyosunuz daha once boyle bisey tecrube eden var mi?
1000 de ben aldım canimEL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
@beren20 = 1000
ftmkya = 15000
@pedike =1000
@hiye =1000
@ZeynepBusee =6000
@NRYSYN =1000
elifahsen =1000
@kirgincicekler =1000
Dolunay22 =1000
@emsaLus =2000
@Ayse1995 =1000
@NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
@Hayatimmm70 =3000
@hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
@loveren =1000
@ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =1000
@Zynp0606 =1000
@Zeynosrkn84 =4000
@_meLinDa_ =6000
@Kelebeklibride =1000
@Assos =5000
@ask1 = 2000
@Denizzccan =2000
@Derin88 =1000
@Mavi0411 =1000
@Kahverengikus =1000
@prenses2534 =1000
@toist =1000
sofiarya =12000
@-huzur- =3000
@sayer =1000
KALAN=26.000
ben taze anne olarak sunu söyleyebilirim (bebeğim 16 aylık) oto koltuğu bebeğin güvenliği icin alınan bisey yani şart ben bu alma işlerini yeni yaptığı için heerseyi hazır:)Can'ım ikili set derken puset ve ana kucağı oto koltuğu. Benim ilk bebeğim olacak inş.
Ben ev tipi ana kucağı istiyorum. Yeğenimden biliyorum gerçekten çok işe yarıyor Can'ım.
kişiden kişiye değişiyor o durum kiminde artarken kiminde azalıyor...Benim zaten azdı şimdi dahada azaldıKizlar benim tuyler artacağına azaliyo ya bariz bi sekilde ne diyosunuz daha once boyle bisey tecrube eden var mi?
Canım onlarında arkası yatan kademeli olanlar var daha iyileri mesela chicco liteway galiba ben kullanmadım ama arkadasımda var cok kullanıslı baya büyük yasa gelene kdr kullandı ama kac aydan sonra oturtulur bilemiyorum kücükken cok kullanılmayabilir tabi
YATırılabilenleri varsa tabi ki onlar daha mantıklı Can'ım. Malum bizim bebişler yaza denk gelecek. Rahat rahat dışarı çıkabilmek için o aylarda kullanılabilecek bir şey olsa güzel olur. Tabi bir de iki yönlü olması gerekir. Travel dedikleriniz de bu iyice büyük olanlar sanırım.Bide travel şart değil tabi ama pusetler kullanıslı bence doktora gelip giderken bi yere misafirliğe gittiğinde filan götürüyosun iyi oluyo ayrı ayrı da alınabilir yani travel sart değil
Haklısın canım. Genelde memnun değil Zaten kimse. Gidip bakmak gerekiyor sanırım fikir edinebilmek için.Baston tipi nin bi sadece oturulanı iyice basit olanı var bi de arkası yatanı var o şekilde alırsanız 3 aylıkken de biner...ben travel sistemi kullanamadım eve gelen temizlikçi kadına verdim arabanın bagajını tek başına dolduruyordu tekerleri çok büyüktü süremiyordum güya da kaliteliydi 6 yıl önce 900 tl ydi bize hediye gelmişti kayınbabama bi evkurcunun borcu varmış borç karşılığı gibi vermiş ben o arabadan nefret ettim...diğerini alınca rahat ettim uçağa da bindik metrobüse de...
Kesinlikle bence de oto koltuğu şart Can'ım. Tabi bebiş oturur mu bilmem Bebeğini de Allah bağışlasın sana. Biz tecrübesiz anne adaylarıyız şu an :)ben taze anne olarak sunu söyleyebilirim (bebeğim 16 aylık) oto koltuğu bebeğin güvenliği icin alınan bisey yani şart ben bu alma işlerini yeni yaptığı için heerseyi hazır:)
Estetik açıdan baston tipi olanları ben de sevmiyorum ama daha öncelik kullanışlı olması.ben kizima 2 bucuk yildir baston tipi kullaniyorum. hic sorun yasamadim. ama goruntu esnetiklik acisindan diyorsan haklisin . ben mecbur baston tipi aldim. cunku arada memleket gidiyoruz valiz felan derken cok yer kaplamasin diye. benimki yatak olabilen bastonlardan. bebegim ilk zamanlar daha yumusak icinde yatsin diye alt acma var boyle pofidik pofidik bebegimi onun ustune koydum. yatak seklinde sorun yasamadim. ama bu sefer bende istiyorum. diger araba turleri bakalim diger arabalar biraz agir oluyor otobusdu felan zor biraz baston hafif hemen aciliyor. ama benimde senin dedin gibi modeller hosuma gidiyor. bakalim ne olu
Bu testler arasında hassasiyeti en Yüksek yapılması en anlamlı olan ikili testtir, oyuzden yaptıracaksan ikiliyi yaptır. Testlerin geneli için fikrimi aslında daha önce de belirtmiştim ve konunun sadece gebeliği sonlandırmayacam nasılsa doğuracağım demekle alakası olmadığını öğrenmeliyiz artık bence. Yani ortada böyle bir bebeğe sahip olmak gibi bir durum varsa ve aldırmayacak dahi olsak sürece hazırlıklı olmamız açısından testi yaptırmak önemli,Doğum sonrası sürpriz yaşamak İnan çok daha zor ama insanlar bunu anlamakta güçlük çekiyorlar ne yazıkki. Aslında işin kafa karıştıran kısmı testlerin %100 sonuç vermemesinden kaynaklı biraz da. Sonuçta sen de demişsin yaptırırsam stres olacağım diye. Bu konuda da ben şöyle düşünmenizi tavsiye ediyorum. Diyelim ki ikili testte risk saptandı doktorunuz muhtemelen fetal DNA testi isteyecek ya da direk amniyosentez de önerebilir. Eğer bu test işine giriyorsanız sonuna kadar gitmeye cesaretli olacaksınız amniyosentez mi gerekiyor yaptırmayı göze alacaksınız. Çocuk doğurmak öyle koy karnına gelsin demekle olmuyor onu gerçekten seviyorsanız bütün riskleri göze alabilecek cesarette olmalısınız güçlü ebeveynler olmalısınız. Testlerinizi yaptırın arkadaşlar işinizi şansa bırakmayın güçlü olun. TEdBiR BİZDEN TEVEKKüL ALLAH'tansofiarya canim merak ettigim bir sey var sana danisayim dedim. Yarin randevum var ikili test de yapilacakti. Bu arada yarin 13+1 olacak. Gec mi acaba. Bir de etrafimda cok kisi yaptirma eger risk cikarsa dortlu taramaya kadar cok var. stres yaparsin bir sey yoksa da bosuna stres yasayacaksin. Dortlude normal de cikabilir sonucta falan dediler. Direk dortluyu yaptir ve ayrintili ultrasonu bekle dediler. Ne derece mantikli acaba. Dortlu tarama her seyi arastirmis oluyor mu? Doktorumla henus konusmadik yrin ona da danisip ona gore karar veririm dedim ama senin fikrin nedir. Sen testi yaptirdin bildigim kadariyla. Yaptirmasam da direk dortlu zamani dortluyu yaptirsam nasil olur acaba
Kızlar bizim düşük yapma riskimiz ne zaman bitiyorbugün ağdayla çok kasıldım pek ağda yapmıyorum ama bi rahat edeyim dedim biraz ağrım oldu korktum Allah korusun kanama olmadığı sürece düşmedi demek değilmi
Eğildiğin için mi kasıldın? O tür ağrılar bir de ip çekiliyormuş gibi ağrılar kas ağrısı oluyor onlar sorun değil...adet sancısı gibi belden kasıklara doğru ilerleyen ve sık tekrarlayan sancılara dikkat etmek lazımKızlar bizim düşük yapma riskimiz ne zaman bitiyorbugün ağdayla çok kasıldım pek ağda yapmıyorum ama bi rahat edeyim dedim biraz ağrım oldu korktum Allah korusun kanama olmadığı sürece düşmedi demek değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?