2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Haa dogru onlar cok pahali oluyor. Bazen internette uygun fiyata denk geliyorum ama insan guvenemiyor. Ben ilk etapta tek araba alirim herLde. Zaten arabamiz yok. Ana kucagina cok ihtiyacim olacagini sanmiyorum.
Ben ev tipi ana kucağı istiyorum. Yeğenimden biliyorum gerçekten çok işe yarıyor Can'ım.

Can'ım o baston tipi arabalara bebiş küçükken binebiliyor mu? Yani Doğum Mayıs ayına geleceği için yazın 3-4 aylık olacak bebişler. O baston tipi arabalar sanki daha büyük bebişler için. Büyüyünce de kış oluyor. Kış için de çok uygun değil gibi. Ya kusura bakma ilk bebeğim. Hiç bilmediğim için soruyorum

Canım onlarında arkası yatan kademeli olanlar var daha iyileri mesela chicco liteway galiba ben kullanmadım ama arkadasımda var cok kullanıslı baya büyük yasa gelene kdr kullandı ama kac aydan sonra oturtulur bilemiyorum kücükken cok kullanılmayabilir tabi

Bide travel şart değil tabi ama pusetler kullanıslı bence doktora gelip giderken bi yere misafirliğe gittiğinde filan götürüyosun iyi oluyo ayrı ayrı da alınabilir yani travel sart değil

Baston tipi nin bi sadece oturulanı iyice basit olanı var bi de arkası yatanı var o şekilde alırsanız 3 aylıkken de biner...ben travel sistemi kullanamadım eve gelen temizlikçi kadına verdim arabanın bagajını tek başına dolduruyordu tekerleri çok büyüktü süremiyordum güya da kaliteliydi 6 yıl önce 900 tl ydi bize hediye gelmişti kayınbabama bi evkurcunun borcu varmış borç karşılığı gibi vermiş ben o arabadan nefret ettim...diğerini alınca rahat ettim uçağa da bindik metrobüse de...

1000 de ben aldım canim

ben kizima 2 bucuk yildir baston tipi kullaniyorum. hic sorun yasamadim. ama goruntu esnetiklik acisindan diyorsan haklisin . ben mecbur baston tipi aldim. cunku arada memleket gidiyoruz valiz felan derken cok yer kaplamasin diye. benimki yatak olabilen bastonlardan. bebegim ilk zamanlar daha yumusak icinde yatsin diye alt acma var boyle pofidik pofidik bebegimi onun ustune koydum. yatak seklinde sorun yasamadim. ama bu sefer bende istiyorum. diger araba turleri bakalim diger arabalar biraz agir oluyor otobusdu felan zor biraz baston hafif hemen aciliyor. ama benimde senin dedin gibi modeller hosuma gidiyor. bakalim ne olu

Böyle şeylerde Civil i takip etmenizi öneririm...en ucuzundan en pahalısına her kalite bebek için ne ararsanız bulursunuz...sık sık indirime girer...magazalarına 2 haftada 1 uğramak internet sitesini de sürekli takip etmek gerek...ben araba koltuğunu 300 liraya hem ne pazarlıklarla yakınımızda tanıdık mağazadan çok uygun fiyata aldığımı sanıyordum 1 hafta sonra Civil e yolumuz düştü aynı marka model 230 TL...sonra Civil e bakmadan hiçbir şey almaz oldum doğrusu

Bide travel şart değil tabi ama pusetler kullanıslı bence doktora gelip giderken bi yere misafirliğe gittiğinde filan götürüyosun iyi oluyo ayrı ayrı da alınabilir yani travel sart değil
YATırılabilenleri varsa tabi ki onlar daha mantıklı Can'ım. Malum bizim bebişler yaza denk gelecek. Rahat rahat dışarı çıkabilmek için o aylarda kullanılabilecek bir şey olsa güzel olur. Tabi bir de iki yönlü olması gerekir. Travel dedikleriniz de bu iyice büyük olanlar sanırım.

Haklısın canım. Genelde memnun değil Zaten kimse. Gidip bakmak gerekiyor sanırım fikir edinebilmek için.

ben taze anne olarak sunu söyleyebilirim (bebeğim 16 aylık) oto koltuğu bebeğin güvenliği icin alınan bisey yani şart ben bu alma işlerini yeni yaptığı için heerseyi hazır:)
Kesinlikle bence de oto koltuğu şart Can'ım. Tabi bebiş oturur mu bilmem Bebeğini de Allah bağışlasın sana. Biz tecrübesiz anne adaylarıyız şu an :)

Estetik açıdan baston tipi olanları ben de sevmiyorum ama daha öncelik kullanışlı olması.
Diğer türleri bu yüzden kimse önermiyor.

Bu testler arasında hassasiyeti en Yüksek yapılması en anlamlı olan ikili testtir, oyuzden yaptıracaksan ikiliyi yaptır. Testlerin geneli için fikrimi aslında daha önce de belirtmiştim ve konunun sadece gebeliği sonlandırmayacam nasılsa doğuracağım demekle alakası olmadığını öğrenmeliyiz artık bence. Yani ortada böyle bir bebeğe sahip olmak gibi bir durum varsa ve aldırmayacak dahi olsak sürece hazırlıklı olmamız açısından testi yaptırmak önemli,Doğum sonrası sürpriz yaşamak İnan çok daha zor ama insanlar bunu anlamakta güçlük çekiyorlar ne yazıkki. Aslında işin kafa karıştıran kısmı testlerin %100 sonuç vermemesinden kaynaklı biraz da. Sonuçta sen de demişsin yaptırırsam stres olacağım diye. Bu konuda da ben şöyle düşünmenizi tavsiye ediyorum. Diyelim ki ikili testte risk saptandı doktorunuz muhtemelen fetal DNA testi isteyecek ya da direk amniyosentez de önerebilir. Eğer bu test işine giriyorsanız sonuna kadar gitmeye cesaretli olacaksınız amniyosentez mi gerekiyor yaptırmayı göze alacaksınız. Çocuk doğurmak öyle koy karnına gelsin demekle olmuyor onu gerçekten seviyorsanız bütün riskleri göze alabilecek cesarette olmalısınız güçlü ebeveynler olmalısınız. Testlerinizi yaptırın arkadaşlar işinizi şansa bırakmayın güçlü olun. TEdBiR BİZDEN TEVEKKüL ALLAH'tan Buarada senin yazının altına yazdım ama şahsına değil genel bir yazı olarak al lütfen 13+1 de çok geç sayılmaz ama daha fazla gecikme

Kızlar bizim düşük yapma riskimiz ne zaman bitiyor bugün ağdayla çok kasıldım pek ağda yapmıyorum ama bi rahat edeyim dedim biraz ağrım oldu korktum Allah korusun kanama olmadığı sürece düşmedi demek değilmi

Kızlar doktorum haftaya telefonla ara konuşuruz demişti hastanenin sisteminden baktım çıkmış ama sizinki gibi pap a beta hcg vs yok, değerler şöyle:
İkili Test 1:3143
Kombine risk <1:10000
Trisomy 13/18+NT <1:10000
Yaş riski 1:395
Ne dersiniz??? 33 yaşındayım yaş riski mi fazla

Canım ağrım varsa doktorunu ara veya acile git derim ben Düşük yapma riskinin bitmesi diye bişey yok ki Allah korusun

Eğildiğin için mi kasıldın? O tür ağrılar bir de ip çekiliyormuş gibi ağrılar kas ağrısı oluyor onlar sorun değil...adet sancısı gibi belden kasıklara doğru ilerleyen ve sık tekrarlayan sancılara dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…