2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eğilmedim ağdacıda yaptırdım acıdan kasıldım:) öyle yoğun ağrım olmadı şimdi hafif belimde ağrı var yaptıralı 7-8 saat oldu uzandım yatıyorum yani bişey olsa yoğun ağrı yada kanama olur değilmi

Tamam canim haftaya kontrolden sonra yazarim. Biraz arastirdim beta hcg yuksekligi trisomi hastaligina isaret eder felan yazinca insan dusunuyor tabi. Raporu da ekledim anlayanlr olursa eger
Yazmislarmi blmiyorum. Sonuclariniz iyi cikmis. Gecmis olsun.
Simdi tam rakamlarinizi hatirlamiyorum ama asagida 1:150000 gibi yazilan rakam 150000 de 1 but rahatsizligin olma ihtimali seklinde okunuyor. Karsisinda 1:250 seklinde yazanda bu kadar olsa riskli olurdunuz demek. Sizin kan degerleriniz yasiniza gore bile daha iyi cikmis.
Hersey yolunda. Gecmis olsun.

aynen oyle kullanimi kolay daha uzun omurlu tasinmasi kolay seyahat ettindede yanina rahat alabiliyorsn keske biraz daha esnetik acidan gelistirseler. ben kullaniyorum 2 bucuk yildir hala cok iyi fren sistemi olsun ama biz bunu pembeli aldik biraz oglumu hic dusunmedik

Bence de en önemlisi çocuk koltuğu. Kızım hala kullanıyor. Geçen arabada yoktu arkada oturuyordu kısacık ani frende düştü ön koltuğa çok korktum.
Kızlar ben travel da çok rahat ettim ya baya da kullandım sonra baston almadım mı aldım valla ama 1.5 2 yıl çok iyiydi rahattı bence. Markadan markaya değişiyordur belki.

Canım okadar ağrım olsa giderdim yinede korktum

Hmm adet sancısı gibi bi ağrı değil yani Yoktur bişey içini rahat tut Ben sadece kanama tek alamet değil demek istemiştim Ama o kadar ufak tefek şeyler hepimize oluyor Allah bebeklerimizi korusun canım

Yasinizdan dolayi risk biraz yukselmis, ama yine de 1:250 den az riskli Yani sikinti degiil.

birde asil bakmaniz gereken rakam bunun Yas ve Kan dahil yapilan hasap kombine risk. Yani hem yasinizi hem Kan degerlerinizi katinca 1: 10000. Yani cok cook dusuk bir riskiniz var. Iyisiniz. Gecmis olsun.
Bu arada Ben de 34 yasindayim. Kombine riskim sizin gibi dusuk cikti. Yas riski soylemediler ayrica. Ohh

Ablam 39 yasinda mayis annesi turkiyede.onun Yas risk 1:1000 lerde. Sizin yasiniz daha genc biraz kafa karistirici.

Son düzenleme:
Benim henüz bi çocuğum yok bebek arabası tecrübesi hiç yaşamadım ama gözlemlediğim kadarıyla bana kalırsa bebek arabasının küçüklüğü, taşınabilir falan olmasından ziyade içi yani bebeğim temas edeceği yatacağı yerler ve güvenliği çok daha önemli varsın açıp kapamak bana eziyet olsun.. çünkü dışarı çıktığımız da saatlerce dolanıyoruz cocuklar içinde uyuyo ve rahat etmesi çok önemli.. çift yönlü olmalı özellikler ilk 1 sene anne ve bebek göz temasında bulunmalı.. ben araştırmalarımı böyle yapıyorum aklımda da bi tane var bi 6-7 aylık olayım hayırlısıyla gidip alıcam.. oto koltuğu herşeyden önemli onu en iyi olanını almayı düşünüyorum çünkü istanbul’da yaşıyorum Allah korusun ama trafik magandasıyla dolu istanbul trafiği emniyet önemli..

Can'ım geçenlerde ben de temizlendim. Dr eldiveni ile yaptım. Ben de baya kasılmıştım o gün. Ağrım olmuştu. Ama geçti sonra.
Hangi marka modeldi Can'ım seninki?

Prenatal (karisik hamile vitamini) hamile kalmadan once baslamistik. Icinde folik asit var. Gecen hafta tekrar bakti icerigine demir miktarini gormek icin. Folik var bunda birak demedi. O yuzden devam.

Doktorum D vitamini Al dedi ama domuzsuzunu bulamadim. Almiyorum simdilik. Prenatal icinde kalsiyum, magnezyum da var bunlar bebek ve Anne icin cok onemli.

Ablamda ayni haftada benimle, Kan degerleriniz bile ayni. Onun turkiye'deki doktoru anemisin demis. Ben doktoruma sordum bana daha demir vitamini verecekmisiniz diye, prenatal da var diye vermedi. Ablam Delevit gibi bir sey kullaniyor arti d vitamini arti ekstra demir sanirim.

Doktorunuz vermiyorsa almayin ama karisik vitamin kullansaniz iyi olur sanki. Bu prenatal vitaminlerini burada supermarket te recetesiz satiliyor. Doktorlar da almamizi istiyor

Arkadaslar iyi aksamlar, ikili test sonucunda betahcg degeri 200 ve uzeri cikan var mi? Degerin yuksek cikmasi ne anlama geliyor?

Kizlar hepinize mutlu hafta sonlari diliyorum ikili test sonucum cikmis ineternetden baktim hafta ici randavum var bende birsey anlamadim sonuclarda risk olup olmadigini nasil anliyabiliriz hangi deger onemli acaba bilgisi olan varmi

Canim ense kalinligi 1.6 yasim 30

Merhaba arkadaslar,benim ikili test sonucumda t 13/18 de risk cikti ..fetal dna verdik sali carsamba sonuclarimi alicam.siZden ricam dua etmeniz

Kizlar benim tuyler artacağına azaliyo ya bariz bi sekilde ne diyosunuz daha once boyle bisey tecrube eden var mi?

F fcevriye canim ben 29 yasindayim. Yas riskim 1/600 mesela. Bi de hcg mom degerim yuksek cikti neden acaba bir fikrin varmi doktorla gorusmedim henuz. Pappa da 1.66 mom

Bende travelların büyük tekerlekleri olanlarını beğenmiyorum kullanıslı değil hiç ama onlarında cok ceşidi var daha kullanıslı olanları filan

Dediginde haklisin da onlarda biraz konforsuz ve dandik duruyor yaa. Yani guvenli degilmis gibime geliyor hep :/

Ben kızıma concord neo aldım çok güzel bir araba ama çok çok ağır tek elle kapanmaz açılmaz . Fiyatları biraz yüksek ama Maclaren marka var ona bakın isterseniz .

Kizlar ozur dilerim yukarida vir cok alinti yapmisim
Duzeltemeden zaman doldu.yazamadim onlara. Simdi yazmaya calisacagim

B Berenimo877 erkek bebek erkekse testestorondan dolayi killar artabilirmis.

Kahverengikus sofiarya cevaplamis ama Ben de ayni sebeplerden test yanlisi biri olarak 13+6 ya kadar yolunuz var acele edin diyorum. Tip bu kadar gelismisken bunu bilip buna hazirlik yapmakla yukumluyuz seklinde dusunuyorum.

P prenses2534 canim umarim sonuclariniz olumlu cikar.

hayalim16 pappa ve ense kalinligi normal. Beta HCG in normalize edilmis mom degeri nedir. Degerleri hepsi birlikte anlamli. Pappa 0.5 den dusuk olursa erken dogum riski var. Siz on u gecmissiniz. Beta HCG 1 civarinda olmali normal bebek icin. 2-3 civarinda down sendromu egrisi tepe noktasi yapiyor.
Ekleyebilirsem nereden baktigimi paylasacagim.

Dosya fotograf nasil ekleniyordu?

Oto koltuğu aldım milyar verdim hatta ne oldu sizce ? Kesinlikle oturmuyor ! Koltuğa koyduğumuz an deli gibi çığlık atıyor umursamayalım susar dedik geçen mosmor oldu ve arkasından hemen kustu ne yapacağımı bilmiyorum . Bir ee kucağımda gitse bile arada yüne kusuyor ne yapabilirim sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…