2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah almayız son zamanlarda, boyu kısa biri olarak eminim varil gibi yuvarlanırım bünye meselesi demekki. Demir kan ilacı alıyormusun doktorum bana bunlar kabız yapar demişti.
Bende bende 160 cm boy. 63 kilo ile hamile kaldım. 64.5 oldum. Tostoparlak olurum valla . Ben kan sulandırıcı iğne . Coraspin ve folik asit kullanıyorum canım. demir ilacı vs almıyorum çok şükür değerlerim iyi çıktı. Forumlarda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar folik asitinde kabızlık yaptığını yazmıştı. Çok şükür internet dışında da hayat var. Bazı konularda kendimi man kafa hissederdim valla.

Ben oğluma 3 sene önce Quinny zapp xtra aldım. Taş gibi sağlam araba, manevra kabiliyeti harika. Tam yatiyor ve en önemlisi bebek anneye dönükte durabiliyor. Ilk 6 ay bebekler güven acisindan anneyi görmek ister. Biz ilk aylar öyle kullandık. Sonra dışa dönük kullandık. Arabanın sadece 2 sıkıntısı var. Sepeti küçük ve iki parça olarak katlanıyor. Şu an da bir üst modeli Quinny zapp xtra 2 çıktı. O tek parça kapanıyor. Paraya kiyacaklara kesinlikle tavsiyemdir. Bu arada araba 3 tekerlekli, görüntü olarak biraz farklı ama ben çok beğeniyorum

Biraz pahalı gerçekten ben arabaya okadar para vermem sanırım

Güvenlik herşeyden önemli ve bebeğin rahat etmesi ben de daha aklımda cocuk bile yokken avmlerde görüyodum stokke arabaları biliyorum çok kaba pahalı falan ama 6. Aydan sonra alcam ondan onun oto koltuğuda yatış özellikli rahat eder bebek içinde.. ama senin dediğin casual da cok güzel arkadaşım kullanıyo sağlam araba

Tostoparlak mı dedin?? Ben 1,58 boy 66 kiloyla hamile kaldım şuan 74 kiloyum sanırım kilo alma rekoru bende kendimi boğasım geliyo! Hergün de 1 saat yürüyorum deli olcam

sofiarya sana birsey sormak istiyorum. bana en son abatus tanisi kondu suan aktif kanamam yok. ama az sitreslensemde 5 6 damla felan geliyo. aktif kanamam olmadigi icin ben kafama takmiyordum. ama bizim aile doktor var esi beni aradi 9 ay yatmami yemek bile yapmami camasir asmami soyledi. benim sali gunu kanamam oldunda acile gittim kan ve idrar testlerine once sari alanda bakildi ordaki sonuca gore kanimda birsey yok ama cok az idrar enfeksiyonum cikti bunlardan kanamam olamicagi icin kadin dogum sevk etti. kadin dogum bebegime bakti. haftamla uyumlumu felan diye ama o arada kendi isleri ilede ugrasiyordu. bana pek bilgi vermedi. pek is yapma dedi sabah aksam progestan verdi. simdj ben bu ilaci kullaniyorum. gecen gun gene bi kac damla geldi. ama doktora gozukemedim. randevum ayin 13unde sorum su doktorun esi beni asiri korkuttu cocuk dusmez ama kordon kesilir gibi bir suru sey dedi ve acayip icime sıkıntilar soktu yani yarin gideyimmi bide idrar kokum artik kotu geliyo ve tuvalet bi bardagin yarisi dolmucak kadar az bile olsa zor yetisiyorum. normal bu

Canım benim bebek arabam baston tipi fakat aynı zamanda puseti de vardı . İlk 5 ay puseti taktım . Sığmamaya başlayınca puseti çıkardım altını kullanmaya başladım

suan bebeginiz kac yasinda bilmiyorum ama o donemi bizde yasadik hatta diyorduk cocu tasidimiz yetmiyo gibi bos bebek arabasini gezdiriyoruz diye. ama sonra kendide sevmeye basladi hic sorun yapmadi ama o dedin belli donem koymak imkansiz oluyor. Allahdan gecti oysa dusun 2 aylikdan beri bebek arabasi vardi ve hep biniyordu. belli donem gelince bebek arabasi zit aldi cildiriyordu sonradan sevdi. insallah sende cabuk atlatirsn

seni cok iyi anliyorum ben bu yuzden 2li test yaptirmadim. ama sofiaryanin bi dedigide anlamli geldi en azindan bebekde sorun varsa doguma kadar tecrube edinip ne yapmamiz gerektigini biliriz. ama o doneme kadar yasanilan sitresinde haddi hesabi yok. ben kzimda cok sorun yasadim. gelisim geriligi kilo alamama cinsiyet sordumda sıkınti var demeleri. ne olabilir diye bi care dertlenirken doktorlarin vurdum duymaz alayca sozleri. karnini acip geri sokamiyoruzya demesi yada kilo alamiyomu olsunn zayif olsun plasanta yaslanmasi yok bebege giden damarlardan beslenemiyomu deyip radyolojiye girmem gibi yada sorun var daha ayrintiliya vakit varken o sorun icin en iyi cihaz ve bilgili biri bulmak icin cabalarim. gittim pek cok hastanede kafamda cok soru isaretiyle geri donmem. ve ben yaklasik 6 hafta sorun yasadim tum sitresin aslinda bos cikti. yiyemedim ayakda duramaz hale geldim. bu yuzden buna yaptirmadim. ama arkadasimizin dedigi gibi bi sorun varsa bilip tecrube etmekde onemli ama test guvenirligi 100de 100 degil keske bunun yerine dogumda olabilcek her turlu sorun ve ya anne karninda olabilcek herseye karsi hastaneler annelere zorunlu egitim verse bu sekilde hem sitres yasamamis olup hemde dogdugunda bi sikinti cikarsa aldigimiz egitimden oturu ne yapmamiz gerektigini bilirdik. gerci sorun cikarsada zaten doktor pek cok vakasi oldugu icin bizleride yonlendirecekdir yinede tek duam hepimiz sagsalim alalim kucamiza insallah.

Canım benim bebek arabam baston tipi fakat aynı zamanda puseti de vardı . İlk 5 ay puseti taktım . Sığmamaya başlayınca puseti çıkardım altını kullanmaya başladım
Baston tipi olanların da puset çıkartıp takmalı olanları varsa düşünülebilir aslında Can'ım.
Ben onlarda Yok sanıyordum.

Kızlar ben ağda konusunu bayan kadın doğum uzmanına sormuştum. Tavsiye etmiyorum rahimde kasılmalara sebep oluyor demişti. Benim gebeligimin tüp bebekle olduğunu bildiği içinde özellikle kıymetli gebeliklerde hiç tavsiye etmediğini söyledi. Bilgilendirme açısından paylaşmak istedim.

Yaaaaa ben ağda yapmıyorum. Eldiven kullanıyorum ama ister istemez kasılıyorum tabi yine de. Başka şey de kullanamam ki.
Bu güne dek kullanmadım. İyice tetikler. Zaten zor kurtuldum

insanin hamileyken cani cok tatli oluyor. kizimdayken 37 haftalikken yaptirdim. 41 haftada sezeryan oldugum icin ozel bolge disinda agda yapiyorum. sezeryan birsey olur diye cok korktum. ikinci cocukdan sonra lazer dusunuyorum. artik

Yaaaaa ben ağda yapmıyorum. Eldiven kullanıyorum ama ister istemez kasılıyorum tabi yine de. Başka şey de kullanamam ki.
Bu güne dek kullanmadım. İyice tetikler. Zaten zor kurtuldum
Bende ağda dışında hicbisey kullanmamistim yıllardır ama mecburen bıraktım.

insanin hamileyken cani cok tatli oluyor. kizimdayken 37 haftalikken yaptirdim. 41 haftada sezeryan oldugum icin ozel bolge disinda agda yapiyorum. sezeryan birsey olur diye cok korktum. ikinci cocukdan sonra lazer dusunuyorum. artik
Bende kesinlikle çünkü ağda ne kadar rahatlikmis meğer.

insanin hamileyken cani cok tatli oluyor. kizimdayken 37 haftalikken yaptirdim. 41 haftada sezeryan oldugum icin ozel bolge disinda agda yapiyorum artik . sezeryan birsey olur diye cok korktum. ikinci cocukdan sonra lazer dusunuyorum. artik

Merak eden arkadaşlarım için aldığım ürünlerin sayfasını yüklüyorum
Ay şaşkın :) kız benim doktorum 14. haftadan önce tamamlanmaz cinsel organ dedi 14ü bekletti sen niye acele ettin bari ortak renk alsaydın hep çok güzel ama iyi günlerde giysin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…