- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.361
çok güzel kilo vermişsin, kendin mi verdin , diyetisyen eşliğinde mi oldu canım,Yaa benim durumum biraz farklı ben 1.5 senedir diyet yapıyodum 48 kilo verdim verdiklerimi sabitleyemeden hamile kaldım şimdi ödem söktürücüler metabolizma çalıştırıcılar kullanamadığım için hafta da 1 kere istediğimi yiyorum hoopp 1 kilo biniyo üstüme onun dışında hep diyet yapıyorum böyle süründürcek beni galiba bakalım kaç kiloyla bitircem
çok güzelmiş ama nette fiyatı çok pahalı görünüyoEki Görüntüle 2063987
Bu sekilde
Eki Görüntüle 2063987
Bu sekilde
türkiyede vergilerden dolayi daha fazla biz neredeydse yarı fiyatına aldık yurt dışındançok güzelmiş ama nette fiyatı çok pahalı görünüyo
Eki Görüntüle 2063987
Bu sekilde
türkiyede vergilerden dolayi daha fazla biz neredeydse yarı fiyatına aldık yurt dışındançok güzelmiş ama nette fiyatı çok pahalı görünüyo
Kendim verdim dukan diyeti yapmıştım ve hiç kaçamak yapmadım o kadar gezdim tozdum davetlere gittim heryere yemeğimi yanımda götürdüm şimdi hamileyim diye millet ağzıma zorla sokuyo deli olcam! Komşular ne pişirse evime getiriyo biliyorum iyi niyetlerinden yapıyolar ama bana anında kilo oluyo işteçok güzel kilo vermişsin, kendin mi verdin , diyetisyen eşliğinde mi oldu canım,
inşallah sorunsuz atlatırsın,
14+0 tam 14 haftayı bekledi doktorum emin olmak için ikili test için gittiğimizde radyolojinin cihazında göstermişti bebiş çıkıntısını ama doktorum 14 de tam anlamıyla söyleyebilirim o da gösterirse demişti :)Siz kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetini:)
ay yavrum ben kızıyorum valla bir de canım istemiyor dediğim sen bilmezsin isteyip istemediğini diyorlar yaaa o zaman tersliyorum Allah afetsin. zaten 165 boy 70 kiloyum kilo almamak için tutmam lazım kendimi, hamile pilatesine başlıcam inş bir kaç haftaya işe yarar umarım bebiş kilo alsın yeter. bu arada dukan süper bir diyet ya ablam 30 kilo verdi 2 senedir de iyi kötü koruyor 3-5 alıp veriyor tekrar :)Kendim verdim dukan diyeti yapmıştım ve hiç kaçamak yapmadım o kadar gezdim tozdum davetlere gittim heryere yemeğimi yanımda götürdüm şimdi hamileyim diye millet ağzıma zorla sokuyo deli olcam! Komşular ne pişirse evime getiriyo biliyorum iyi niyetlerinden yapıyolar ama bana anında kilo oluyo işte
Ay maşallah çok tatlıEki Görüntüle 2063987
Bu sekilde
maşallah o zaman sana, ben kendimce bir çözüm buldum, sağolsun benimde bir iki komşum var, midem bulanıyor felaket bir şekilde, yiyemiyorum diyorum, ısrar edemiyorlar, hemen mendil yada şalımla ağzımı kapatıyorum yanlarında, yoksa her şeyden ye diye baskı yapanlar var bende de,Kendim verdim dukan diyeti yapmıştım ve hiç kaçamak yapmadım o kadar gezdim tozdum davetlere gittim heryere yemeğimi yanımda götürdüm şimdi hamileyim diye millet ağzıma zorla sokuyo deli olcam! Komşular ne pişirse evime getiriyo biliyorum iyi niyetlerinden yapıyolar ama bana anında kilo oluyo işte
bal o bal tesekkürler:)Ay maşallah çok tatlıarabada Harika çok kullanışlı ya
suan bebeginiz kac yasinda bilmiyorum ama o donemi bizde yasadik hatta diyorduk cocu tasidimiz yetmiyo gibi bos bebek arabasini gezdiriyoruz diye. ama sonra kendide sevmeye basladi hic sorun yapmadi ama o dedin belli donem koymak imkansiz oluyor. Allahdan gecti oysa dusun 2 aylikdan beri bebek arabasi vardi ve hep biniyordu. belli donem gelince bebek arabasi zit aldi cildiriyordu sonradan sevdi. insallah sende cabuk atlatirsn
Çok sağol canım iyi ki söyledinKızlar ben ağda konusunu bayan kadın doğum uzmanına sormuştum. Tavsiye etmiyorum rahimde kasılmalara sebep oluyor demişti. Benim gebeligimin tüp bebekle olduğunu bildiği içinde özellikle kıymetli gebeliklerde hiç tavsiye etmediğini söyledi. Bilgilendirme açısından paylaşmak istedim.
Nazar olmuşsun dur belki oku kendine yediğin bişeye dokunmuş olabilir baş ağrısı arada bende de oluyor ancak uyuduğum zaman hafifliyorKızlar dün gece mahvoldum ya 2 de gözümü binefes tıkanması aşırı istifra ile açtım bian ölünce sandım şimdide kafamın Sağ tarafı çok ağrıyor neden acabaki cumaya kontrol var inş herşey yolundadır doktor cinsiyet de söyleyecekmiş... Heyecan yok ama ni merak var 3. Oğlandan sonra tıbben 4. Oğlan ihtimali %89 olsun canı sağolsun kuzunun... Ben alışveriş yapmıyorum malum herşeyimiz paket paket hazır İnş kullanırız.. Ama dün bi gecelik aldım çok tatlı olunca dayanamadım lohusa pijama çok terleniyor zaten Oyüzden 3 tane şart bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?