2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
KIZ OLUNCA ETTEN Mİ TİKSİNTİ OLUYOMUŞ O BENİM :) 2 KIZIM GELCEK O ZAMAN

insanin hamileyken cani cok tatli oluyor. kizimdayken 37 haftalikken yaptirdim. 41 haftada sezeryan oldugum icin ozel bolge disinda agda yapiyorum artik . sezeryan birsey olur diye cok korktum. ikinci cocukdan sonra lazer dusunuyorum. artik
ben bebişten önce 4 seans gittim lazere çok fazlaydı benim tüyler azalsın bari istedim baya azaldı yarıya düştü ama bebiş gelince geri geldi ama daha güçsüz olarak doğumdan sonra 40 çıkana kadar hormonlar normale dönmüyormuş o zamana kadar tüyler artarmış ondan sonra başlayabiliriz lazer ben devam etcem emzirirken de alıyorlar.. şimdi bile lazere alırım seni zararı yok ama faydası olmaz ne gerek var dedi cilt uzmanı yani doğumdan hemen sonra devam en büyük rahatlık lazer.

bizim arabamız trilogy inglesina kesinlikle tavsiye ederim hem şık hem tek elle acılıp kapanıyor

canım kötü koku ve sık idrara çıkma isteği direk enfeksiyonu düşündürür.sen idrar testini yenilet hatta idrar kültürü de baktır üreme olacak mı diye.. enfeksiyon kanama yapmaz dediğin gibi kanamanın onunla alakası yok ama ciddi idrar yolu enfeksiyonu erken doguma sebebiyet verir,kesen patlar suyun gelir dogum başlar. enfeksiyon işini netleştir o sebeple biran önce. kanamaya gelince de progestan fitil yeterli gelmiyor olabilir,prolutan depotlar yüksek doz hormon içeren haftalık yapılır genelde belki de onlardan kullanmalısın.rahim içinde oluşan kanama alanı öyle hemen toparlamaz kendini zaten birkaç hafta sabret ama ilacı iğne formuyla değiştirsinler bence,kanamam kesilmedi diye tekrar doktora git. son olarak basit ev işleri yaptın yürüdün dolandın,çocugun peşine koştun diye bebeğin düşmez, he düşerse de düşeceği vardır sen yatamıyorsun diye kendini suçlu hissetme,rahim içi kompakt sıkı bir ortam yastık içi gibi düşün öyle içi boş balon gibi düşünme bebekte ötle boşlukta hava da asılı durmuyor.o sebeple boylu boyunca uzanayım hiç kımıldamayayım diyince onu garant,ye almış olmuyorsun,keyfine bak.hayat hepimiz için zor kendini suçlu hissetme,bebeğin güçlü ve sağlıklıysa her koşulda seninle kalacaktır endişen olmasın.

EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.

kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 15000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =6000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
Dolunay22 =3000
@emsaLus =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
loveren =1000
D ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =2000
Z Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =4000
_meLinDa_ =6000
@Kelebeklibride =1000
Assos =5000
ask1 = 2000
D Denizzccan =2000
Derin88 =1000
M Mavi0411 =1000
Kahverengikus =1000
P prenses2534 =3000
toist =1000
sofiarya =12000
@-huzur- =3000
S sayer =1000
@Gokfer =1000
Fonetik =1000

KALAN=19.000

Son düzenleme:
Can'ım bana 2000 daha yazabilirsin

Ben de 1000 tane alabilirim..

cok saol arkadasim oyle korkuttu beni anlatamam basima oyle agri girdiki basima patlicak gibiydi aksam zor uyudum sabah gecer dedim ama devam ediyo. idrar icin gebelimin basindan beri enfeksiyon var ama cok az dedi doktor ve bebegin gelisimi acisindan ilac vermediler halan daha devam ediyor. doktora gidecegim bu gun beni rahatlattigin icin cok tesekkur ederim.

o zaman her gebelikde bu sorunmu yasicaz bende dogumdan sonra cok gitmek istiyorum bemcede mutis rahatlik sonrasi

Bende kesinlikle çünkü ağda ne kadar rahatlikmis meğer.

agda muthis rahatlikdi tum vucut 8 dakkada aldiriyordum cocuk geldi isler devisti bu dogumdam sonra canim cok tatli oldu. eskiden nasil dayaniyorsn diyolardi simdi dayanamayrum. bacaklarim kollar alinana kadar canim cikiyo artik

Yani eldiven ağda kadar kasmıyor. Tek tek aldığın için. Ağda da daha büyük alan daha çok stres yaşatıyor
Sanırım ben yavaş yavaş devam ederim.
bwnde sir ağda kullandığı için epey azalmıştı şimdi en büyük korkum geri artacak olması zaten tedaviden doalyida epey tuylendim

Çocuktan çocuğa da değişiyor tabi çok haklısın keşke alıştırmak için farklı bir yol deneyebilsek kaç aylık bilmiyorum ama ben çok ağlattım itiraf ediyorum yine de alıştırdım. Mecburen çünkü ben kullanırken ayağa kalkıyor öne gelmeye çalışıyor çok korkuyorum çok tehlikeli.

Ahhh ahh stokke mi dedin hayalimdeki araba ama anca hayalimde belki alınır ama çok masraflı ya bir maaştan fazlası kıyamam sanırım

Tostoparlak mı dedin?? Ben 1,58 boy 66 kiloyla hamile kaldım şuan 74 kiloyum sanırım kilo alma rekoru bende kendimi boğasım geliyo! Hergün de 1 saat yürüyorum deli olcam
canım arkadaşlarda demiş daha dikkatli olmaya çalış, ben senin kadar yürümüyorum bile , daha hareketsizim, birde 3 ayın dolmasını bekliyorum, yürüyüş vs için,

belli olmaz son aylarda kilo artışı daha bazı bayanlarda, olursa yandık

Yaa benim durumum biraz farklı ben 1.5 senedir diyet yapıyodum 48 kilo verdim verdiklerimi sabitleyemeden hamile kaldım şimdi ödem söktürücüler metabolizma çalıştırıcılar kullanamadığım için hafta da 1 kere istediğimi yiyorum hoopp 1 kilo biniyo üstüme onun dışında hep diyet yapıyorum böyle süründürcek beni galiba bakalım kaç kiloyla bitircem

Kızımda chicco bir modelini almıştım sonra hantal gelmeye başlayınca onu birine verip yine chicco snappy aldım çok çok rahat ettik şimdi bende bu modele bakıyorum ama tekerlekler çok ufak sıkıntı olmuyor değil mi özellikle dışarı gezmelerinde
Nasıl bir tanı koydular ki sana benim de Rahim içi kanama var ama Dr sağlıklıysa %90 bu dönem düşük olmadan atlatılıyor dedi tabi yinede iş yapmak falan yasak tebrimizi almamız gerekiyor birde neden iğne vermediler ki progestandan daha etkili ben hala haftalık olarak yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…