- 16 Ağustos 2017
- 416
- 368
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.381
Dukan diyetinde kisir bulgur filan serbestmi? Degilse bir daha but diyeti yapmayin on cok benzer ama bir o kadar farkli canan karatay diyeti var.Kendim verdim dukan diyeti yapmıştım ve hiç kaçamak yapmadım o kadar gezdim tozdum davetlere gittim heryere yemeğimi yanımda götürdüm şimdi hamileyim diye millet ağzıma zorla sokuyo deli olcam! Komşular ne pişirse evime getiriyo biliyorum iyi niyetlerinden yapıyolar ama bana anında kilo oluyo işte
Ben de çok memnunum dukandan çokta rahat yapıyorum normalde de protein ağırlıklı beslenirdim sadece hamur işi ekmek falan çıkardım hayatımdan bana pek bi etkisi olmadı ama şuan bütün dengem şaştı işte malesefay yavrum ben kızıyorum valla bir de canım istemiyor dediğim sen bilmezsin isteyip istemediğini diyorlar yaaa o zaman tersliyorum Allah afetsin. zaten 165 boy 70 kiloyum kilo almamak için tutmam lazım kendimi, hamile pilatesine başlıcam inş bir kaç haftaya işe yarar umarım bebiş kilo alsın yeter. bu arada dukan süper bir diyet ya ablam 30 kilo verdi 2 senedir de iyi kötü koruyor 3-5 alıp veriyor tekrar :)
İlk fazla kilolarını verirken bulgur falan yok ama sonra güce geçince bakliyat hakkında tüketebilirsin.. karatayda seçenek ço ben fazla seçenek olunca sapıtanlardanım şimdi olduğu gibiDukan diyetinde kisir bulgur filan serbestmi? Degilse bir daha but diyeti yapmayin on cok benzer ama bir o kadar farkli canan karatay diyeti var.
Ben de canan karatay diyeti biraktim esim yuzunden. Bir kac ay kilomu korudum sonra Ayda kilo aliyorum biraktigimdan beri. Ama yiyoruz
Doğuştan şanssızım ben kimisi istediğini istediği kadar yer gr oynamaz ben buzdolabının kapağını açsam 2 kilo alıyorum o yüzden çook çoook dikkat etmem lazım işte ama anlatamıyorum.. hamilelikte diyet mi olurmuş! Bebek beslenemezmiş! Tükeniyorum valla..maşallah o zaman sana, ben kendimce bir çözüm buldum, sağolsun benimde bir iki komşum var, midem bulanıyor felaket bir şekilde, yiyemiyorum diyorum, ısrar edemiyorlar, hemen mendil yada şalımla ağzımı kapatıyorum yanlarında, yoksa her şeyden ye diye baskı yapanlar var bende de,
kardeşim candır, çalıştığım için canımın isteyipte yapamadığım bir şey olursa ona diyorum,
hemen yapar sağolsun...
fazla gelen yiyecekleri kocişine pasla, o yesin
pek anlamiyorum ama kiz gibi dogdu icimeKızlar tahmin yapabilcek olan var mı doktor erken diyor
Önceki hamileliğimde her ay gittim bu sefer de gitmeyi düşünüyorum temizliğini rahatlığını hiçbir şeye değişmem 35 çocukla sabahtan akşama kadar ayakta bağrış çağrış kasılma olmazsa ağdadan da olmaz benim heralde, bünye meselesiBende ağda dışında hicbisey kullanmamistim yıllardır ama mecburen bıraktım.
Kızımda chicco bir modelini almıştım sonra hantal gelmeye başlayınca onu birine verip yine chicco snappy aldım çok çok rahat ettik şimdi bende bu modele bakıyorum ama tekerlekler çok ufak sıkıntı olmuyor değil mi özellikle dışarı gezmelerinde
Nasıl bir tanı koydular ki sana benim de Rahim içi kanama var ama Dr sağlıklıysa %90 bu dönem düşük olmadan atlatılıyor dedi tabi yinede iş yapmak falan yasak tebrimizi almamız gerekiyor birde neden iğne vermediler ki progestandan daha etkili ben hala haftalık olarak yaptırıyorum
Bende rahatlık konusunda kesinlikle hicbiseye değişmem ama hem ilk gebelik hemde yillar sonra bulunca kıymetli oluyor açıkçası en ufak biseyden bile sakiniyorum.Önceki hamileliğimde her ay gittim bu sefer de gitmeyi düşünüyorum temizliğini rahatlığını hiçbir şeye değişmem 35 çocukla sabahtan akşama kadar ayakta bağrış çağrış kasılma olmazsa ağdadan da olmaz benim heralde, bünye meselesi
Telefonu yok mu yada sekreterine ulaşsanız en kötü sen gitmesen bile gece eşin acile gitsin alsın sonuçlarını belki ilaçta yazar enfeksiyon varsaben doktora geldim bebegim iyi suan ama dediki evi cekim silim carsi pazar gezim cam silim kizimi kaldirim yapmiyoruz dedi. esim zaten yasakladi zaten ben uzak duruyordum. evi makine ile bazen hafif cekebilir yemek yapabilirmisim. progestan devam dedi idrar tahlil ve kan tahlil istedi. idrar sonucu hemen getir dedi ilac yazacakdi. sonuclar cikti doktor gitmis ameliyata geride gelmicekmis yarinda yokmus ama bu aksam nonetciymis acilde napim bilmiyorum.
Nisan 2016 doğumlu . İnşallah geçicidir inşallaaahhh
Telefonu yok mu yada sekreterine ulaşsanız en kötü sen gitmesen bile gece eşin acile gitsin alsın sonuçlarını belki ilaçta yazar enfeksiyon varsa
Gecmiş olsun.fetal dna nerde ne kadar ödeyerek yaptırdinız bende araştırıyordum.medicalpark 1600 tl.deMerhaba arkadaslar,benim ikili test sonucumda t 13/18 de risk cikti ..fetal dna verdik sali carsamba sonuclarimi alicam.siZden ricam dua etmeniz
Geçmiş olsunDilaraginosss benim de sag kasigimda agri var yumurta kadar bi kist olusmus gecen ay icinde. Bir onceki ay hic bir sey yoktu. Siz de yumurtaliklariniza baktirin
Anladım işte enfeksiyon ilaç kullanacak düzeydeyse ertelememek lazım siz yinede şartları zorlayın bu akşam görüşmek için Allah kolaylık versin canımben devlet hastanesi gittim icin sekreterine soyledim ama yapabilcem birsey yok dedi. baska doktor gostermek istedim onun disinda hic bir doktorda sistem geregi bakamazmis. acilde oyle birseyki ben gittimmi ne esim kardesim kimse almiyor tek giriyorsn. zaten acile nasil gidip gostereyim diye dusunuyorum kayit yaptirmadan bakarmiki bide orasi degisik sistem zil caliyorsn hemsire gelip seni aliyor. bende bu aksam gosterebilsem iyiydi diye dusunuyorum
Dişim ağrıyordu parol verdi canımkizlar basim dun geceden beri agriyor bi gecmedi ilac alabiliyomuyuz ben doktora sormayi unuttum bebek iyimi diye cok endiseliydim cinsiyet bile sormadim
Kizlar bugun sol kasigimda bi sanci var ya. Nedendir acaba. Her yerde normal oldugu yaziyor ama insan basina gelince hicbiri ile ikna olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?