2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Arkadaşlar demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz? Devlet hastanesindeki dr Ferrum Fort, kendi doktorum Ferro Sanol yazdı. Içeriği farklıymış hangisini alsam kararsız kaldım. Bir de doktorum 12. Haftadan sonra decavit, Ferro Sanol ve coraspin verdi sadece. Siz başka bir şey kullanıyor musunuz?

Dukan diyetinde kisir bulgur filan serbestmi? Degilse bir daha but diyeti yapmayin on cok benzer ama bir o kadar farkli canan karatay diyeti var.
Ben de canan karatay diyeti biraktim esim yuzunden. Bir kac ay kilomu korudum sonra Ayda kilo aliyorum biraktigimdan beri. Ama yiyoruz

Ben de çok memnunum dukandan çokta rahat yapıyorum normalde de protein ağırlıklı beslenirdim sadece hamur işi ekmek falan çıkardım hayatımdan bana pek bi etkisi olmadı ama şuan bütün dengem şaştı işte malesef

İlk fazla kilolarını verirken bulgur falan yok ama sonra güce geçince bakliyat hakkında tüketebilirsin.. karatayda seçenek ço ben fazla seçenek olunca sapıtanlardanım şimdi olduğu gibi bana kısıtlama lazımdı dukanla ondan başarlı oldum

Doğuştan şanssızım ben kimisi istediğini istediği kadar yer gr oynamaz ben buzdolabının kapağını açsam 2 kilo alıyorum o yüzden çook çoook dikkat etmem lazım işte ama anlatamıyorum.. hamilelikte diyet mi olurmuş! Bebek beslenemezmiş! Tükeniyorum valla..

Bende ağda dışında hicbisey kullanmamistim yıllardır ama mecburen bıraktım.
Önceki hamileliğimde her ay gittim bu sefer de gitmeyi düşünüyorum temizliğini rahatlığını hiçbir şeye değişmem 35 çocukla sabahtan akşama kadar ayakta bağrış çağrış kasılma olmazsa ağdadan da olmaz benim heralde, bünye meselesi

ben doktora geldim bebegim iyi suan ama dediki evi cekim silim carsi pazar gezim cam silim kizimi kaldirim yapmiyoruz dedi. esim zaten yasakladi zaten ben uzak duruyordum. evi makine ile bazen hafif cekebilir yemek yapabilirmisim. progestan devam dedi idrar tahlil ve kan tahlil istedi. idrar sonucu hemen getir dedi ilac yazacakdi. sonuclar cikti doktor gitmis ameliyata geride gelmicekmis yarinda yokmus ama bu aksam nonetciymis acilde napim bilmiyorum.

Bende rahatlık konusunda kesinlikle hicbiseye değişmem ama hem ilk gebelik hemde yillar sonra bulunca kıymetli oluyor açıkçası en ufak biseyden bile sakiniyorum.

Telefonu yok mu yada sekreterine ulaşsanız en kötü sen gitmesen bile gece eşin acile gitsin alsın sonuçlarını belki ilaçta yazar enfeksiyon varsa

Kizlar bugun sol kasigimda bi sanci var ya. Nedendir acaba. Her yerde normal oldugu yaziyor ama insan basina gelince hicbiri ile ikna olmuyor

https://www.joker.com.tr/urun/bebe-..._source=82704&_sgm_action=click&_sgm_type=RCP

arkadaşlar slm dikkatimi çekti puset araştıranlar var , bende geçen sene bu zamanlar çooook araştırdım bunda karar kıldım ve şiddetle tavsiye ederim.. ilk gebeliğimde gösterişine aldanarak büyük tekerlekli kocaman hantal bir puset aldım çok kullanamadan bastona geçtim.. son hamileliğimde ise gösterişi geçtim , hem pratik hem hafif hem kullanışlı bir puset olsun dedim ve uzun araştırmalar sonucu bu puseti aldım.. tek hareketle kapat tek hareketle ana kucağını tak çıkart kesinlikle jokerlerde gidip inceleyin derim.

Eklentiler

• bebe-confort-maia-travel-sistem-concrete-grey-x.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 31
Telefonu yok mu yada sekreterine ulaşsanız en kötü sen gitmesen bile gece eşin acile gitsin alsın sonuçlarını belki ilaçta yazar enfeksiyon varsa

ben devlet hastanesi gittim icin sekreterine soyledim ama yapabilcem birsey yok dedi. baska doktor gostermek istedim onun disinda hic bir doktorda sistem geregi bakamazmis. acilde oyle birseyki ben gittimmi ne esim kardesim kimse almiyor tek giriyorsn. zaten acile nasil gidip gostereyim diye dusunuyorum kayit yaptirmadan bakarmiki bide orasi degisik sistem zil caliyorsn hemsire gelip seni aliyor. bende bu aksam gosterebilsem iyiydi diye dusunuyorum

kizlar basim dun geceden beri agriyor bi gecmedi ilac alabiliyomuyuz ben doktora sormayi unuttum bebek iyimi diye cok endiseliydim cinsiyet bile sormadim

Anladım işte enfeksiyon ilaç kullanacak düzeydeyse ertelememek lazım siz yinede şartları zorlayın bu akşam görüşmek için Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…