- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.401
Ya ben bu bebek arabasi konusunda cok cahilim. Simdi bu soldaki fotoda goruneni cikartip arabaya koyabiliyormuyuz. Bir de bu baston dediginiz bu mu oluyo ve kac yasa kadar kullaniliyo?https://www.joker.com.tr/urun/bebe-..._source=82704&_sgm_action=click&_sgm_type=RCP
arkadaşlar slm dikkatimi çekti puset araştıranlar var , bende geçen sene bu zamanlar çooook araştırdım bunda karar kıldım ve şiddetle tavsiye ederim.. ilk gebeliğimde gösterişine aldanarak büyük tekerlekli kocaman hantal bir puset aldım çok kullanamadan bastona geçtim.. son hamileliğimde ise gösterişi geçtim , hem pratik hem hafif hem kullanışlı bir puset olsun dedim ve uzun araştırmalar sonucu bu puseti aldım.. tek hareketle kapat tek hareketle ana kucağını tak çıkart kesinlikle jokerlerde gidip inceleyin derim.
Eki Görüntüle 2064012
Eki Görüntüle 2064014
Ya ben bu bebek arabasi konusunda cok cahilim. Simdi bu soldaki fotoda goruneni cikartip arabaya koyabiliyormuyuz. Bir de bu baston dediginiz bu mu oluyo ve kac yasa kadar kullaniliyo?https://www.joker.com.tr/urun/bebe-..._source=82704&_sgm_action=click&_sgm_type=RCP
arkadaşlar slm dikkatimi çekti puset araştıranlar var , bende geçen sene bu zamanlar çooook araştırdım bunda karar kıldım ve şiddetle tavsiye ederim.. ilk gebeliğimde gösterişine aldanarak büyük tekerlekli kocaman hantal bir puset aldım çok kullanamadan bastona geçtim.. son hamileliğimde ise gösterişi geçtim , hem pratik hem hafif hem kullanışlı bir puset olsun dedim ve uzun araştırmalar sonucu bu puseti aldım.. tek hareketle kapat tek hareketle ana kucağını tak çıkart kesinlikle jokerlerde gidip inceleyin derim.
Eki Görüntüle 2064012
Eki Görüntüle 2064014
Ferro san verdi banada ama kabız yapıyor yaaaArkadaşlar demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz? Devlet hastanesindeki dr Ferrum Fort, kendi doktorum Ferro Sanol yazdı. Içeriği farklıymış hangisini alsam kararsız kaldım. Bir de doktorum 12. Haftadan sonra decavit, Ferro Sanol ve coraspin verdi sadece. Siz başka bir şey kullanıyor musunuz?
Tesekkurler canim. Benim tereddutum sadece 2 li 4 lu arasindki zaman uzunlugundan sikintiyi hic yasamayip direk 4 lu yaptirmak olur mu. Aslinda dusundugum sey tam olarak bu. Test kesinlikle cok onemli yaptirmamayi hic bir zaman dusunmedim. Ama ikili testteki yanilma payi beni rahatsiz ediyor. Yani 4 lu daha guvenilirse direk onu yaptirayim dedim ama yine bugun doktoruma danisacagim. Onun da fikrini alayim.Bu testler arasında hassasiyeti en Yüksek yapılması en anlamlı olan ikili testtir, oyuzden yaptıracaksan ikiliyi yaptır. Testlerin geneli için fikrimi aslında daha önce de belirtmiştim ve konunun sadece gebeliği sonlandırmayacam nasılsa doğuracağım demekle alakası olmadığını öğrenmeliyiz artık bence. Yani ortada böyle bir bebeğe sahip olmak gibi bir durum varsa ve aldırmayacak dahi olsak sürece hazırlıklı olmamız açısından testi yaptırmak önemli,Doğum sonrası sürpriz yaşamak İnan çok daha zor ama insanlar bunu anlamakta güçlük çekiyorlar ne yazıkki. Aslında işin kafa karıştıran kısmı testlerin %100 sonuç vermemesinden kaynaklı biraz da. Sonuçta sen de demişsin yaptırırsam stres olacağım diye. Bu konuda da ben şöyle düşünmenizi tavsiye ediyorum. Diyelim ki ikili testte risk saptandı doktorunuz muhtemelen fetal DNA testi isteyecek ya da direk amniyosentez de önerebilir. Eğer bu test işine giriyorsanız sonuna kadar gitmeye cesaretli olacaksınız amniyosentez mi gerekiyor yaptırmayı göze alacaksınız. Çocuk doğurmak öyle koy karnına gelsin demekle olmuyor onu gerçekten seviyorsanız bütün riskleri göze alabilecek cesarette olmalısınız güçlü ebeveynler olmalısınız. Testlerinizi yaptırın arkadaşlar işinizi şansa bırakmayın güçlü olun. TEdBiR BİZDEN TEVEKKüL ALLAH'tanBuarada senin yazının altına yazdım ama şahsına değil genel bir yazı olarak al lütfen 13+1 de çok geç sayılmaz ama daha fazla gecikme
bebişe masallah çok tatlı onun güzelliği arabanın önüne gecmiştürkiyede vergilerden dolayi daha fazla biz neredeydse yarı fiyatına aldık yurt dışından
bende istiyorum rahatlamak icin aksam ola hayrolaAnladım işte enfeksiyon ilaç kullanacak düzeydeyse ertelememek lazım siz yinede şartları zorlayın bu akşam görüşmek için Allah kolaylık versin canım
Kızlar çoğunuz 12.haftalari geride bıraktınız güzel haberlerinizi aldıkça ben de çok seviniyorumbir şey sormak istiyorum folik asit olarak ne kullandınız haziran anneleri grubunda bu konu baya tartışılıyor ikilemde kaldı çok kişi bir de sizlere sormak istedim.
çok geçmiş olsun canm salgın var dıye bende duymustum allah şifa versin sana ve bebişineKızlar selam, şuan acilde serum yiyorum. Şiddetli karın ağrısı ishal ve kusma ile geldim. Çok şükür bebişimde bişi yokmuş çok iyi ama ben mahvoldum. Sabah sadece simit yemiştim belki ondan olmuştur. Ama dr um genel bir salgında var çok dikkatli ol dedi. Sizde çok dikkat edin kızlar. Sakın dışardan bişey yemeyin bu aralar. İnsan çok telaş yapıyor
Kızlar selam, şuan acilde serum yiyorum. Şiddetli karın ağrısı ishal ve kusma ile geldim. Çok şükür bebişimde bişi yokmuş çok iyi ama ben mahvoldum. Sabah sadece simit yemiştim belki ondan olmuştur. Ama dr um genel bir salgında var çok dikkatli ol dedi. Sizde çok dikkat edin kızlar. Sakın dışardan bişey yemeyin bu aralar. İnsan çok telaş yapıyor
kizlar basim dun geceden beri agriyor bi gecmedi ilac alabiliyomuyuz ben doktora sormayi unuttum bebek iyimi diye cok endiseliydim cinsiyet bile sormadim
Aynen canım. Ben de lazer epilasyon yaptırmıştım 5 sene önce. Ben sadece genital temizlik yapıyorum. Tamamen bitmedi lazerle. Gitmekten sıkıldım eldivenle almaya başladım. Bacaklarım falan olmadığı için idare ederim diye düşünüyorum. Tabi umarım bu süreçte tekrar çıkmaz biten yerlerbwnde sir ağda kullandığı için epey azalmıştı şimdi en büyük korkum geri artacak olması zaten tedaviden doalyida epey tuylendim
Çok geçmiş olsun. Evet salgın var bu aralar hepimiz dikkatli olalımKızlar selam, şuan acilde serum yiyorum. Şiddetli karın ağrısı ishal ve kusma ile geldim. Çok şükür bebişimde bişi yokmuş çok iyi ama ben mahvoldum. Sabah sadece simit yemiştim belki ondan olmuştur. Ama dr um genel bir salgında var çok dikkatli ol dedi. Sizde çok dikkat edin kızlar. Sakın dışardan bişey yemeyin bu aralar. İnsan çok telaş yapıyor
ah çatlıyor başım bebişten önce yoktu iki ayda bir olurdu sadece şimdi haftada 2-3 gün geçmeyen ağrı oluyor ben de ilaç almıyorum soğuk kompres yapıyorum ama işte bir yere kadar. arkadaşım migreni olmasına rağmen hamilelikte hiç baş ağrısı yaşamadı şansına onda iyi yönde oldu bu kan basıncı olayı.12. - 13. hafta itibariyle kanbasıncında değişiklikler oldugu ıcın baş ağrıları daha sık görülmeye başlıyor. bende migren var ama migren ilaçları bebege zararlı oldu ıcın ıcemıyorum. benim doktorum minoset önerdi. bazı doktorlar parol öneriyor. ama ben ilaç kullanmaktansa buzlu havlu kullanmayı tercih ediyorum bir nebze ağrıyı hafifletiyor.
Benimde aynen genital bitmedi ve çok sıkıntı yaşıyorum sirağda ile mükemmel bir temizlik oluyor ama normale de yapamayan biri olarak üzülüyorum bakalım napcaz ama ağda 40.haftaya kadar düşünmüyorum dersimi aldım:) artık emzirmeden sonra lazere koşacamAynen canım. Ben de lazer epilasyon yaptırmıştım 5 sene önce. Ben sadece genital temizlik yapıyorum. Tamamen bitmedi lazerle. Gitmekten sıkıldım eldivenle almaya başladım. Bacaklarım falan olmadığı için idare ederim diye düşünüyorum. Tabi umarım bu süreçte tekrar çıkmaz biten yerler
aynen öyle bebek içinde uyurken tek bi tıkla iskeletten çıkartıp arabaya koyabiliyorsunuz ana kucağını, bu arada her iki tarafada bakabiliyor ana kucağı hem size hem dışa dönük takabiliyorsunuz. iskelette katlandığında çok az yer kaplıyor. 6 ay sonrasındada diğer sabit koltuğa geçiş yapıyorsunuz. resim ekledim ayrıntılı yardımcı olabilmişimdir umarım.Ya ben bu bebek arabasi konusunda cok cahilim. Simdi bu soldaki fotoda goruneni cikartip arabaya koyabiliyormuyuz. Bir de bu baston dediginiz bu mu oluyo ve kac yasa kadar kullaniliyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?