2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya ben bu bebek arabasi konusunda cok cahilim. Simdi bu soldaki fotoda goruneni cikartip arabaya koyabiliyormuyuz. Bir de bu baston dediginiz bu mu oluyo ve kac yasa kadar kullaniliyo?

Ya ben bu bebek arabasi konusunda cok cahilim. Simdi bu soldaki fotoda goruneni cikartip arabaya koyabiliyormuyuz. Bir de bu baston dediginiz bu mu oluyo ve kac yasa kadar kullaniliyo?

Ferro san verdi banada ama kabız yapıyor yaaa

Tesekkurler canim. Benim tereddutum sadece 2 li 4 lu arasindki zaman uzunlugundan sikintiyi hic yasamayip direk 4 lu yaptirmak olur mu. Aslinda dusundugum sey tam olarak bu. Test kesinlikle cok onemli yaptirmamayi hic bir zaman dusunmedim. Ama ikili testteki yanilma payi beni rahatsiz ediyor. Yani 4 lu daha guvenilirse direk onu yaptirayim dedim ama yine bugun doktoruma danisacagim. Onun da fikrini alayim.

F fcevriye canim tesekkurler. Aklima takilan hic test yaptirmamak degil. Sadece ikilideki hata orani yuksek ya onun yerine dortluyu yaptirsam olur mu diye merak ettim. Yani ikiliyi yaptirdim diyelim ufakta olsa cikan bir riskle 4 lu taramaya kadar gecen zamanda kendimi yiyip bitirmek istemem. Direk 4 lu yaptirmak nasil olur bunu merak ediyorum.

ben gebeliği öğrendiğimden sonraki ilk 20 gün Folbiol kullandım,21. gün Elevit'e başladım ve halen devam ediyorum. Elevit'in içerisinde folik asit de var.

Kızlar selam, şuan acilde serum yiyorum. Şiddetli karın ağrısı ishal ve kusma ile geldim. Çok şükür bebişimde bişi yokmuş çok iyi ama ben mahvoldum. Sabah sadece simit yemiştim belki ondan olmuştur. Ama dr um genel bir salgında var çok dikkatli ol dedi. Sizde çok dikkat edin kızlar. Sakın dışardan bişey yemeyin bu aralar. İnsan çok telaş yapıyor

EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.

kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 15000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =6000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
Dolunay22 =3000
Belirtisiznesne =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
loveren =1000
D ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =2000
Z Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =4000
_meLinDa_ =6000
@Kelebeklibride =1000
Assos =5000
ask1 = 2000
D Denizzccan =2000
Derin88 =1000
M Mavi0411 =1000
Kahverengikus =1000
P prenses2534 =3000
toist =1000
sofiarya =12000
@-huzur- =3000
S sayer =1000
@Gokfer =1000
Fonetik =1000
ahsenitakvim34 =1000
ANNONA =1000

KALAN=17.000

çok geçmiş olsun canm salgın var dıye bende duymustum allah şifa versin sana ve bebişine

çok geçmiş olsun

kizlar basim dun geceden beri agriyor bi gecmedi ilac alabiliyomuyuz ben doktora sormayi unuttum bebek iyimi diye cok endiseliydim cinsiyet bile sormadim

12. - 13. hafta itibariyle kanbasıncında değişiklikler oldugu ıcın baş ağrıları daha sık görülmeye başlıyor. bende migren var ama migren ilaçları bebege zararlı oldu ıcın ıcemıyorum. benim doktorum minoset önerdi. bazı doktorlar parol öneriyor. ama ben ilaç kullanmaktansa buzlu havlu kullanmayı tercih ediyorum bir nebze ağrıyı hafifletiyor.

bwnde sir ağda kullandığı için epey azalmıştı şimdi en büyük korkum geri artacak olması zaten tedaviden doalyida epey tuylendim
Aynen canım. Ben de lazer epilasyon yaptırmıştım 5 sene önce. Ben sadece genital temizlik yapıyorum. Tamamen bitmedi lazerle. Gitmekten sıkıldım eldivenle almaya başladım. Bacaklarım falan olmadığı için idare ederim diye düşünüyorum. Tabi umarım bu süreçte tekrar çıkmaz biten yerler

Çok geçmiş olsun. Evet salgın var bu aralar hepimiz dikkatli olalım

2 haftamız kaldım bizim inş :)
Anne Karnındaki Bebek Ne Zaman Duymaya Başlar?

Beş haftadan sonra bir bebeğin iç ve orta kulak bağlantıları tamamlanmış olsa da ilk ses dalgalarının beyine ulaşması için daha zaman vardır. Ana rahminde "amnion" denilen sıvı içerisinde ağırlıksızca duran fetus, bu sıvının dalgalar şeklinde ileteceği sesi dış kulak yolundan beynine iletip onu "duymak" için 17. haftayı bekleyecektir. 17 haftalık olan fetus, titreşimlerle ana rahmine iletilen sesin yine rahim içerisindeki sıvıda yaptıkları titreşimleri kulak ve iç kulakta hissedecek ve duymaya başlayacaktır. Bebekler bu dönemde ani çarpma gibi seslere sıçrayarak tepki gösterebilmektedir.

ah çatlıyor başım bebişten önce yoktu iki ayda bir olurdu sadece şimdi haftada 2-3 gün geçmeyen ağrı oluyor ben de ilaç almıyorum soğuk kompres yapıyorum ama işte bir yere kadar. arkadaşım migreni olmasına rağmen hamilelikte hiç baş ağrısı yaşamadı şansına onda iyi yönde oldu bu kan basıncı olayı.

Benimde aynen genital bitmedi ve çok sıkıntı yaşıyorum sirağda ile mükemmel bir temizlik oluyor ama normale de yapamayan biri olarak üzülüyorum bakalım napcaz ama ağda 40.haftaya kadar düşünmüyorum dersimi aldım:) artık emzirmeden sonra lazere koşacam

aynen öyle bebek içinde uyurken tek bi tıkla iskeletten çıkartıp arabaya koyabiliyorsunuz ana kucağını, bu arada her iki tarafada bakabiliyor ana kucağı hem size hem dışa dönük takabiliyorsunuz. iskelette katlandığında çok az yer kaplıyor. 6 ay sonrasındada diğer sabit koltuğa geçiş yapıyorsunuz. resim ekledim ayrıntılı yardımcı olabilmişimdir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…