- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.421
ah çatlıyor başım bebişten önce yoktu iki ayda bir olurdu sadece şimdi haftada 2-3 gün geçmeyen ağrı oluyor ben de ilaç almıyorum soğuk kompres yapıyorum ama işte bir yere kadar. arkadaşım migreni olmasına rağmen hamilelikte hiç baş ağrısı yaşamadı şansına onda iyi yönde oldu bu kan basıncı olayı.12. - 13. hafta itibariyle kanbasıncında değişiklikler oldugu ıcın baş ağrıları daha sık görülmeye başlıyor. bende migren var ama migren ilaçları bebege zararlı oldu ıcın ıcemıyorum. benim doktorum minoset önerdi. bazı doktorlar parol öneriyor. ama ben ilaç kullanmaktansa buzlu havlu kullanmayı tercih ediyorum bir nebze ağrıyı hafifletiyor.
bunlarda resimlerin devamı.. bu şekilde ana kucağı le 6-9 aya kadar, diğer sabit koltuğu ile 3 yaşa kadar. Bebe Confort Maia Travel System diye geçiyor.Ya ben bu bebek arabasi konusunda cok cahilim. Simdi bu soldaki fotoda goruneni cikartip arabaya koyabiliyormuyuz. Bir de bu baston dediginiz bu mu oluyo ve kac yasa kadar kullaniliyo?
bunlarda resimlerin devamı.. bu şekilde ana kucağı le 6-9 aya kadar, diğer sabit koltuğu ile 3 yaşa kadar. Bebe Confort Maia Travel System diye geçiyor.Ya ben bu bebek arabasi konusunda cok cahilim. Simdi bu soldaki fotoda goruneni cikartip arabaya koyabiliyormuyuz. Bir de bu baston dediginiz bu mu oluyo ve kac yasa kadar kullaniliyo?
İnşallah ya çok aminpek anlamiyorum ama kiz gibi dogdu icime
Çok geçmiş olsun biran önce atlatırsın inşallahKızlar selam, şuan acilde serum yiyorum. Şiddetli karın ağrısı ishal ve kusma ile geldim. Çok şükür bebişimde bişi yokmuş çok iyi ama ben mahvoldum. Sabah sadece simit yemiştim belki ondan olmuştur. Ama dr um genel bir salgında var çok dikkatli ol dedi. Sizde çok dikkat edin kızlar. Sakın dışardan bişey yemeyin bu aralar. İnsan çok telaş yapıyor
Güzelmiş travel sistemlerden tek eksiği sanırım bebek arabası halindeyken çift yön kullanılmıyorbunlarda resimlerin devamı.. bu şekilde ana kucağı le 6-9 aya kadar, diğer sabit koltuğu ile 3 yaşa kadar. Bebe Confort Maia Travel System diye geçiyor.
Eki Görüntüle 2064063
Eki Görüntüle 2064064
Eki Görüntüle 2064065
Eki Görüntüle 2064067
evet çift yön zaten genelde hiç bir baston pusette yok ayrıca çocuk büyüyünce size dönük değil dışarıyı seyrederek gitmek istiyor:) yani bebekken kesinlikle gerekli çift yön (oda bunda mevcut) , ama büyüdüğünde ise pek ihtiyaç olmuyor çift yöne.Güzelmiş travel sistemlerden tek eksiği sanırım bebek arabası halindeyken çift yön kullanılmıyor
12. - 13. hafta itibariyle kanbasıncında değişiklikler oldugu ıcın baş ağrıları daha sık görülmeye başlıyor. bende migren var ama migren ilaçları bebege zararlı oldu ıcın ıcemıyorum. benim doktorum minoset önerdi. bazı doktorlar parol öneriyor. ama ben ilaç kullanmaktansa buzlu havlu kullanmayı tercih ediyorum bir nebze ağrıyı hafifletiyor.
bunlarda resimlerin devamı.. bu şekilde ana kucağı le 6-9 aya kadar, diğer sabit koltuğu ile 3 yaşa kadar. Bebe Confort Maia Travel System diye geçiyor.
Eki Görüntüle 2064063
Eki Görüntüle 2064064
Eki Görüntüle 2064065
Eki Görüntüle 2064067
Kızlar cips yiyomusunuz:)benim 3.yiyişim:)
Kızlar selam, şuan acilde serum yiyorum. Şiddetli karın ağrısı ishal ve kusma ile geldim. Çok şükür bebişimde bişi yokmuş çok iyi ama ben mahvoldum. Sabah sadece simit yemiştim belki ondan olmuştur. Ama dr um genel bir salgında var çok dikkatli ol dedi. Sizde çok dikkat edin kızlar. Sakın dışardan bişey yemeyin bu aralar. İnsan çok telaş yapıyor
Bende yedim malesef ya. Yerken bile vicdan azabı çekiyorum ama dayanamıyorum ki. Başka zararlı bir şey yemiyorum. İçimide böyle rahatlatıyorum napiyimKızlar cips yiyomusunuz:)benim 3.yiyişim:)
cok gecmis olsun. kendine cok dikkat et annesi. bebegin iyi sukur insallah sende bu hastaligi cok cabuk yenersin.
Can'ım benim çok geçmiş olsun. 2-3 hafta önce de ben de aynı olmuştum. Salgın devam ediyor demek ki. Ben dahiliye doktorunun verdiği ilaçları kullanmadım. Sen de dikkat et. Vücutta virüs olunca ne yendiğinin bir önemi Yok aslında. En basit şey bile dokunabiliyor.Çok teşekkür ederim kızlar. Bebeğim iyi kalbini duyunca ohh dedim içimden bişi oldu sanıp yüreğim hoplamıştı. Mikrop kapmışım çok dikkat ediyorum halbuki ama bi simit neler yaptı. Cidden hepimiz dikkatli olmalıyız. Nerden ne gelceği belli olmuyooo
Can'ım benim çok geçmiş olsun. 2-3 hafta önce de ben de aynı olmuştum. Salgın devam ediyor demek ki. Ben dahiliye doktorunun verdiği ilaçları kullanmadım. Sen de dikkat et. Vücutta virüs olunca ne yendiğinin bir önemi Yok aslında. En basit şey bile dokunabiliyor.
Evet 4. 700 gibi. Arkadasimda var bende cok begenmistim ama cocugu sonra hic binmemis yurudukten sonra. Simdi ise 150 liralik bi baston kullaniyorçok güzelmiş ama nette fiyatı çok pahalı görünüyo
benimde lays fırından hemde benden bitane daha buldumbenimde cabim leys cekiyor arada yedim valla oysaki kizima dikkat etmistim boyle seylere bunda dayanamiyorum
Bende ikiliyi değil direk 4lü test yaptıracaktım ama doktorum çok mantıklı açıklamalar yaptı ben bugün ikili tarama testini yaptırdım. Ense kalınlığı 1,81. Sınuc 1 haftaya çıkıcak. Cinsiyet benimkide göstermedi hep sırtı dönüktüArkadaşlar Merhaba bugün kontrolümuz vardı bebisimizle ama cinsiyet ogrenemedik yahu bi dahaki aya kaldı ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum sadece ense kalınlığına baktı Beninm gibi yaptirmayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?