2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ah çatlıyor başım bebişten önce yoktu iki ayda bir olurdu sadece şimdi haftada 2-3 gün geçmeyen ağrı oluyor ben de ilaç almıyorum soğuk kompres yapıyorum ama işte bir yere kadar. arkadaşım migreni olmasına rağmen hamilelikte hiç baş ağrısı yaşamadı şansına onda iyi yönde oldu bu kan basıncı olayı.

Ya ben bu bebek arabasi konusunda cok cahilim. Simdi bu soldaki fotoda goruneni cikartip arabaya koyabiliyormuyuz. Bir de bu baston dediginiz bu mu oluyo ve kac yasa kadar kullaniliyo?
bunlarda resimlerin devamı.. bu şekilde ana kucağı le 6-9 aya kadar, diğer sabit koltuğu ile 3 yaşa kadar. Bebe Confort Maia Travel System diye geçiyor.

Eklentiler

• 20171106_144749.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun biran önce atlatırsın inşallah

Güzelmiş travel sistemlerden tek eksiği sanırım bebek arabası halindeyken çift yön kullanılmıyor
evet çift yön zaten genelde hiç bir baston pusette yok ayrıca çocuk büyüyünce size dönük değil dışarıyı seyrederek gitmek istiyor:) yani bebekken kesinlikle gerekli çift yön (oda bunda mevcut) , ama büyüdüğünde ise pek ihtiyaç olmuyor çift yöne.

basim catlicak gibi. hala icemedim bende parol evde kalmamis. dun geceden basladi uyudum biraz yine yok ya yine yok. bide dedin gibi havlu buz denim

cok gecmis olsun. kendine cok dikkat et annesi. bebegin iyi sukur insallah sende bu hastaligi cok cabuk yenersin.

cok gecmis olsun. kendine cok dikkat et annesi. bebegin iyi sukur insallah sende bu hastaligi cok cabuk yenersin.

Çok teşekkür ederim kızlar. Bebeğim iyi kalbini duyunca ohh dedim içimden bişi oldu sanıp yüreğim hoplamıştı. Mikrop kapmışım çok dikkat ediyorum halbuki ama bi simit neler yaptı. Cidden hepimiz dikkatli olmalıyız. Nerden ne gelceği belli olmuyooo

Can'ım benim çok geçmiş olsun. 2-3 hafta önce de ben de aynı olmuştum. Salgın devam ediyor demek ki. Ben dahiliye doktorunun verdiği ilaçları kullanmadım. Sen de dikkat et. Vücutta virüs olunca ne yendiğinin bir önemi Yok aslında. En basit şey bile dokunabiliyor.

Çok teşekkür ederim canım. Bende serum yedim ama ilaç kullanmayacağım. Yediklerime kendime dikkat ederek idare edeceğim. Hamilelikte cidden bünyeler çok hassas oluyormuş. 2 senedir hastalanmadığımı şu 3 ayda hastalandım.

Bende ikiliyi değil direk 4lü test yaptıracaktım ama doktorum çok mantıklı açıklamalar yaptı ben bugün ikili tarama testini yaptırdım. Ense kalınlığı 1,81. Sınuc 1 haftaya çıkıcak. Cinsiyet benimkide göstermedi hep sırtı dönüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…