- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.441
Ben de yaptırmadımArkadaşlar Merhaba bugün kontrolümuz vardı bebisimizle ama cinsiyet ogrenemedik yahu bi dahaki aya kaldı ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum sadece ense kalınlığına baktı Beninm gibi yaptirmayan varmi
Çok teşekkür ederim kızlar. Bebeğim iyi kalbini duyunca ohh dedim içimden bişi oldu sanıp yüreğim hoplamıştı. Mikrop kapmışım çok dikkat ediyorum halbuki ama bi simit neler yaptı. Cidden hepimiz dikkatli olmalıyız. Nerden ne gelceği belli olmuyooo
Ay
benimde lays fırından hemde benden bitane daha buldum
Bu arabayı hep görüp merak ediyordum çok güzel ve kibar gerçekten ya :)https://www.joker.com.tr/urun/bebe-..._source=82704&_sgm_action=click&_sgm_type=RCP
arkadaşlar slm dikkatimi çekti puset araştıranlar var , bende geçen sene bu zamanlar çooook araştırdım bunda karar kıldım ve şiddetle tavsiye ederim.. ilk gebeliğimde gösterişine aldanarak büyük tekerlekli kocaman hantal bir puset aldım çok kullanamadan bastona geçtim.. son hamileliğimde ise gösterişi geçtim , hem pratik hem hafif hem kullanışlı bir puset olsun dedim ve uzun araştırmalar sonucu bu puseti aldım.. tek hareketle kapat tek hareketle ana kucağını tak çıkart kesinlikle jokerlerde gidip inceleyin derim.
Eki Görüntüle 2064012
Eki Görüntüle 2064014
Canım çok geçmiş olsun kızımda şuan öyle sürekli bulantısı ve ishali var vücudu yoran bir virüs hemen atlatırsınız inşallahÇok teşekkür ederim canım. Bende serum yedim ama ilaç kullanmayacağım. Yediklerime kendime dikkat ederek idare edeceğim. Hamilelikte cidden bünyeler çok hassas oluyormuş. 2 senedir hastalanmadığımı şu 3 ayda hastalandım.
Ya kızlar benim de canım çekiyor ama bunu söylemek zorundayım geçen ay bir markanınkini aldım içinde canlı kurt çıktı ya. Bir daha ağzıma sürememkiz firenliyom kendimi yoksa hep yicem ben Allah saglimli dogurmamizi nasip etsin
aynen kimbilir hangi ellerle yapiyolar. esim toptanci cok iyi kaliteli lezetli ve luks yere mal verirken gormus bayila bayila yedigu seylero artik yemiyor. temizlik sifir
Kızlar selam, şuan acilde serum yiyorum. Şiddetli karın ağrısı ishal ve kusma ile geldim. Çok şükür bebişimde bişi yokmuş çok iyi ama ben mahvoldum. Sabah sadece simit yemiştim belki ondan olmuştur. Ama dr um genel bir salgında var çok dikkatli ol dedi. Sizde çok dikkat edin kızlar. Sakın dışardan bişey yemeyin bu aralar. İnsan çok telaş yapıyor
Ben de az önce bir paket jelibon yedim canım çok fena istedi.Bende yedim malesef ya. Yerken bile vicdan azabı çekiyorum ama dayanamıyorum ki. Başka zararlı bir şey yemiyorum. İçimide böyle rahatlatıyorum napiyim
Geçmiş olsun. Ne kadar dikkat etsek de mecbur dışarda bişeyler yiyorum. Bebeği etkileyen bi durum olmadığına sevindimÇok teşekkür ederim kızlar. Bebeğim iyi kalbini duyunca ohh dedim içimden bişi oldu sanıp yüreğim hoplamıştı. Mikrop kapmışım çok dikkat ediyorum halbuki ama bi simit neler yaptı. Cidden hepimiz dikkatli olmalıyız. Nerden ne gelceği belli olmuyooo
Yiyorum yaa maleseff. Keske sadece cips yesem. Jelijon da yiyorumKızlar cips yiyomusunuz:)benim 3.yiyişim:)
Cok yardimco oldunuz. Cok.tesekkurleraynen öyle bebek içinde uyurken tek bi tıkla iskeletten çıkartıp arabaya koyabiliyorsunuz ana kucağını, bu arada her iki tarafada bakabiliyor ana kucağı hem size hem dışa dönük takabiliyorsunuz. iskelette katlandığında çok az yer kaplıyor. 6 ay sonrasındada diğer sabit koltuğa geçiş yapıyorsunuz. resim ekledim ayrıntılı yardımcı olabilmişimdir umarım.
Eki Görüntüle 2064048
Eki Görüntüle 2064049
Simdi.daha iyi anladim. Cok mantikli tek iskelet var iki koltuk varbunlarda resimlerin devamı.. bu şekilde ana kucağı le 6-9 aya kadar, diğer sabit koltuğu ile 3 yaşa kadar. Bebe Confort Maia Travel System diye geçiyor.
Eki Görüntüle 2064063
Eki Görüntüle 2064064
Eki Görüntüle 2064065
Eki Görüntüle 2064067
Bizimki bacaklarini bile açtı ama doktor kesin olmadan demiyormusBende ikiliyi değil direk 4lü test yaptıracaktım ama doktorum çok mantıklı açıklamalar yaptı ben bugün ikili tarama testini yaptırdım. Ense kalınlığı 1,81. Sınuc 1 haftaya çıkıcak. Cinsiyet benimkide göstermedi hep sırtı dönüktü
Sonuç degismiyormus sadecw öğrenmek içinmisBen de yaptırmadım
Valla benim eşim izin vermiyo du geçen ondan önce işten geldim ve gizlice yedimkiz firenliyom kendimi yoksa hep yicem ben Allah saglimli dogurmamizi nasip etsin
Evet benim doktorum da öyle dediSonuç degismiyormus sadecw öğrenmek içinmis
Sen ciddi kilo almışsın. Benim boyum 1.73 kilom 62 hala daha 62 kıloyum sadece göbüş büyüdü.Tostoparlak mı dedin?? Ben 1,58 boy 66 kiloyla hamile kaldım şuan 74 kiloyum sanırım kilo alma rekoru bende kendimi boğasım geliyo! Hergün de 1 saat yürüyorum deli olcam
İnş sağlıklı kucağımıza alırız hepimiz bebislerimiziEvet benim doktorum da öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?