2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

aynen kimbilir hangi ellerle yapiyolar. esim toptanci cok iyi kaliteli lezetli ve luks yere mal verirken gormus bayila bayila yedigu seylero artik yemiyor. temizlik sifir

Bu arabayı hep görüp merak ediyordum çok güzel ve kibar gerçekten ya :)

Canım çok geçmiş olsun kızımda şuan öyle sürekli bulantısı ve ishali var vücudu yoran bir virüs hemen atlatırsınız inşallah

kiz firenliyom kendimi yoksa hep yicem ben Allah saglimli dogurmamizi nasip etsin
Ya kızlar benim de canım çekiyor ama bunu söylemek zorundayım geçen ay bir markanınkini aldım içinde canlı kurt çıktı ya. Bir daha ağzıma süremem

aynen kimbilir hangi ellerle yapiyolar. esim toptanci cok iyi kaliteli lezetli ve luks yere mal verirken gormus bayila bayila yedigu seylero artik yemiyor. temizlik sifir

Doğrudur gerçekten. Hamileyken zaten bünye daha hassas oluyor. Bundan sonra asla dışardan birşey yemem. Zaten yemiyordum bi bugün simit yedim olan oldu. Artık doğurana kadar yemem birşey dışardan.

Cips neden yok. Ben de yedim hem de en kotusunden turuncuya boyali Cheetos yedim. Esim ilk defa Boyle bir sey yedigini goruyorum cook ilginc dedi. ayrica hic kola icmezdim midem bulanirken iki kez ictim. Biraz o konuda suclu hissediyorum ama o gun kola beni cok rahatlatmisti. Defalarca is yerinin tuvaletinde kustum bi kola durdurdu.

Dun de az kahveli sutlu turk kahvesi yaptim ve Sabah kahvaltisinda cay ictim. Ablama sordum ne kahve ne cay agzina surmemis. ( O da hamile)

Evet hamileliğimin ilk ayında bana da olmuştu dışarda balık yemiştim , zaten o günden sonrada balık yiyemedim çok pis bişey geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Ne kadar dikkat etsek de mecbur dışarda bişeyler yiyorum. Bebeği etkileyen bi durum olmadığına sevindim

Bu arada gogusleri kasinan ve benim gibi cildirma noktasina gelen anneler

Palmer's cocoa butter strech mark kremi beni baya rahatlatti. 5-6 saatte filan tekrarliyorum ama rahat ediyorum. Yoksa diger kremleri daha surerken kasiniyordu

Cok yardimco oldunuz. Cok.tesekkurler .

Bizimki bacaklarini bile açtı ama doktor kesin olmadan demiyormus

Tostoparlak mı dedin?? Ben 1,58 boy 66 kiloyla hamile kaldım şuan 74 kiloyum sanırım kilo alma rekoru bende kendimi boğasım geliyo! Hergün de 1 saat yürüyorum deli olcam
Sen ciddi kilo almışsın. Benim boyum 1.73 kilom 62 hala daha 62 kıloyum sadece göbüş büyüdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…