2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bence sizin erkek o yüzden böyle gobisleriniz benim oglumda böyleydi çünkü karnım benden önce gidiyodu şu an kendi gobegim dışında bebek göbeği yok bende

Bence sizin erkek o yüzden böyle gobisleriniz benim oglumda böyleydi çünkü karnım benden önce gidiyodu şu an kendi gobegim dışında bebek göbeği yok bende
4. Oğlan mı diyorsun olsun sağlıklı olsun inşallah oğlum olsun kızım olsun hiç fark etmez ama bu defa toto da büyüdü benim bi umut Allah bilir yarın öğrenicem İnşallah

senin de aynı benim gibi bayaa çıkmış bende 54kiloyum 168boyumda . bence de ikinciler diye böyle kızımda çünkü bu haftalarda çıkmamıştı pek çok tatlılar amaaaa
Benim ilki erkek seninki gibi sivriydi. Şimdi pek sivri bi karnım yok. Doktor kıza benziyor dedi ikili testte ama yanılma payları cooook yüksek. Şimdi gitsem netlesmistir belki ama kontrole iki hafta var. Bu göbusle kusuyorum bide. En kötüsü o sanırım

Yaa kizlar inanamiyorum gercekten cok tatli olmuss. Bence zayiflarin gobegi daha cabuk cikiyor. Benim suanki gobegim hamilelik oncesiyle ayni. Asla belli degil. Bende artik belirginlessin istiyorum. Hamile oldugumu hickimseye demesen bir allahin kulu anlamaz suan hamile oldugumu.

benim ikili testte hiç yorum yapmadı doktor,ben de sormadım nasılsa kesin değil değişebilir diyecek kafam karışacak diye.senin şimdi kesin belli olur,benim de çarşamba kendi doktorumla randevum var bakalım busefer sorarım diyorum inaşllah net bir cevap verir de cinsiyet işi de kesinleşince geriye dogumu beklemek kalıyor

Merhabaa nasılsınız güzel anne adayları?? :) Ben 12. Haftadayim ve içimde bi balık kipirdiyor gibi hissediyorum. İkinci gebeliğim..
Erken mi aceba hissetmek için ama farklı bi şey :)
Sizler hissediyor musunuz?

Merhabaa nasılsınız güzel anne adayları?? :) Ben 12. Haftadayim ve içimde bi balık kipirdiyor gibi hissediyorum. İkinci gebeliğim..
Ben 15. Haftadayim daha hissetmedim. İki kez hissettim sandim ama kesin gazdi. Bence seninki de oyle olabilir

Benim ilk gebeliğim ama saniyelik göz seyirmesi gibi bişe hissediorum bazen

Benim ilk gebeliğim ama saniyelik göz seyirmesi gibi bişe hissediorum bazen
Aslında 9 haftada hareket etmeye başlıyor bebekler ama anneler hissedemiyorlar çünkü çok küçükler ve karına baskı yapacak güçte değiller daha :)
Ama 12. Haftadan sonra hissettigini söyleyenleri duymuştum ya da Bağırsaklarla ilgilidir biz öyle sanıyoruz. Tekme yemeden emin olamıycaz anlaşılan :)

Canım senın cınsıyet ne sivri sanki karnın

ben bebişin olduğunu düşünüorum cunku bukadar zaman yoktu yeni yeni başladı bir haftadır var yani gaz olsa hep aynı şeyi hissederiz bence bebişlerimiz

Kızlar göbüşler büyümeye başlamış maşallah birşey sorcam sağlık ocağından bana devit 3 verdiler aranızda kullanan varmı kullanıyosanız nasıl kullanıyonuz yazarmısınız ?

ben bebişin olduğunu düşünüorum cunku bukadar zaman yoktu yeni yeni başladı bir haftadır var yani gaz olsa hep aynı şeyi hissederiz bence bebişlerimiz
Ben de farklı olduğunu düşünüyorum da araştırdıgım zaman mümkün değil gibisinden yazılar çıktı karşıma ben de emin olamadım :))
İnsan kendisini dinlemeli bence..
Zayıf kişiler daha erken hissedermis. Ben çok zayıf değilim ama içerde dolanan birşey var gibi hissediyorum

Ya bilemedim valla farklı gibi geliyo ya da psikolojik
Ama ben ilkinde 15.ci haftada hissetmiştim bence sen şimdi hissedersin iyi düşün :))
İkinci gebeliginse belki hissettigin dogrudur benimki ilk. Zannetmiyorum daha hissedecegimi. Malum doktorun birisi gobegin kalin kesen goeunmuyor henuz demisti, gobegim kalinsa demek

Kızlar göbüşler büyümeye başlamış maşallah birşey sorcam sağlık ocağından bana devit 3 verdiler aranızda kullanan varmı kullanıyosanız nasıl kullanıyonuz yazarmısınız ?
Ben hamile kalmadan önce kullanmıştım. Akşam yemeğinden sonra 25 damla aldım ama benim D vitaminim baya azdı..
Sana söylemediler mi kaç damla alacağını? Kandaki değere göre veriyorlar normalde

4. Oğlan mı diyorsun olsun sağlıklı olsun inşallah oğlum olsun kızım olsun hiç fark etmez ama bu defa toto da büyüdü benim bi umut Allah bilir yarın öğrenicem İnşallah
Allah gönlüne gönlümüze göre versin inşallah en başı sağlık elbette ama 3 oglanda sonra kızın olur seninde benimde isteyen herkesin inşallah

Benim 2 yaşında bi oğlum var. Ona hamileyken karnım hiç yoktu.. 5.aydan sonra büyümeye başladı. Hatta son aylarda ikiz karnı gibiydi.
Bence karnın büyümesi iç yapısıyla alakali cinsiyete alakalı değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…