2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çarşamba 14 haftalık olacaksan büyük ihtimalle netlesir. Benim ilk gebeligimde doktorum ikili testte erkek dedi. Hatta çok emindi. Haftası erken diye yüzde yüz demiyorum sadcee dedi. Bunda perinatalolg yaptı ikiliyi. 13 haftanın içindeydim. Sorunca söyledi

bu kadar yıl beklemissin Allah tamamina erdirsin. yavrun hayirli uzun omurlu saglikli olsun insallah. pek cok anneye cok guzel orneksn. bu kadar yilin yorgunlugu huznu ile umudu birakmamak Allaha kendkni teslim etmek. Allah hep yuzunuzu guldursun insallah. iyiki aramizdasin. Annesi bebesin sana sımsıkı tutunsun seni hic birakmasn insallah

Progestan ve haftalık iğne kullanıyorum birkaç gün durdu sevinmiştim başa döndük

bence sitresde cok etkiliyor eger taktigin birseey varsa ne olur aklini dagit insallah bebegin seni hic birakmayacak. insallah bu sıkınti gunlerinde bitecek 9 ay kanama gorupde cok saglikli dogan bebekler var. Allah kucagina sagliklo sihatli hayirli uzun omurlu nasip etsn insallah.

Amin hepimize inşallah . Çok haklısın

Merhabaa nasılsınız güzel anne adayları?? :) Ben 12. Haftadayim ve içimde bi balık kipirdiyor gibi hissediyorum. İkinci gebeliğim..
Erken mi aceba hissetmek için ama farklı bi şey :)
Sizler hissediyor musunuz?

hissedenler var bende hala tik yok. o kadar tatli yiyorum usak bi oynada diyorum. tik yok. guya internete gore 15 haftadan basliyordu hissetmek benimki pek bi tembel cikti canim artik doktora soracagim

hissedenler var bende hala tik yok. o kadar tatli yiyorum usak bi oynada diyorum. tik yok. guya internete gore 15 haftadan basliyordu hissetmek benimki pek bi tembel cikti canim artik doktora soracagim
Sen de hissedersin kisa zamanda..
Herkes aynı olmuyor çünkü. Sağlıklı olsunlar da napalim :)

Sen de hissedersin kisa zamanda..
Herkes aynı olmuyor çünkü. Sağlıklı olsunlar da napalim :)

bide ikinci olacak. anlamiyorum yani hissedenler var. diyorum oglum napiyorsn sen hep uyunurmu ya. bende 15 haftadan cok umutluydum artik gelecek haftalara nasibimiz. ultrasyonda bi oynadinida goremedim oysa kizim 10 haftada biz el salliyordu buna ne zaman gitsem donuyo arkasi yatiyo asa yok boyle birsey.

erkek anneleri bacaklarsan kilo aliyormusunuz benimkilerin masallahi var gobekden one gidiyolar

Kızlar göbüşler büyümeye başlamış maşallah birşey sorcam sağlık ocağından bana devit 3 verdiler aranızda kullanan varmı kullanıyosanız nasıl kullanıyonuz yazarmısınız ?

Ben de devit 3 damla ve ampul kullanıyorum ciddi d vitamini eksiğim var. çay bardağının dibine azıcık su koyup 10 damla damlatıp içiyorum ama ekmeğe damlatıp yiyince emilim daha iyi diye duydum. hangisi daha iyi bilemiyorum sofiarya d vitamini emilimi için nasil kullanmalıyız sence?

Canm msjini simdi gordum hayirdir mrk ettim sen 2iz miydin kalbi mi durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…