2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin canım..Rabbim isteyen herkese tartırsın inşallah

P pedike . Canim bak benimki bu 14+1. Buna yorum alabilirim doktorum kesin kiz dedi :)))) banada oyle geldi ama herkes ayrintiliyi bekle diyor

Eklentiler

• 20171108_170804-1.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 122
canım ben suyun içine damlatarak alıyorum,ekmekle almak emilimden ziyade yağlı oldugu iiçin bazı kişiler zorlanıyorlar midelerinin bulandıgını söylüyorlar içiyorken;oyuzden ekmekle alabilirsin diyoruz. d vitamini emilimi için hayvansal yağlardan zengin beslenemk gerekiyor,d vitamini yağ da çözünen bir vitamin oldugu için mesela yağsız diyet yapanlarda sık rastlanır d vitamini eksikliği.kahvaltılarda yemeklerde tereyağı kullanablirsin emilime katkısı olacaktır. günlük yağ tüketimin normalse rahatlıkla emilim olacaktır ekstra birşey almana gerek yok.

Kızlar bugün sabahtan beri sağ kasıklarımda hafif ağrı var nerden çıktı bu ağrı ya

Kizlar dün bu mesajı yazdıktan sonra ağrım geçmedi Sabah da sağ Bacağım uyuşmuş şekilde uyandım Şimdi daha iyi ama endişe yaşadım yine de Doktoru aradık önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama isterseniz gelin bakalım dedi Bugün akşam çalışıyor benim doktor O yüzden birkaç saate gideceğim doktora

Geçmiş olsun canım benim muhtemelen magnezyum eksikliği der diye düşünüyorum.Hiç korkma bisecik yoktur.için rahat etsin gidip görmek en güzeli.

Çok teşekkür ederim ne güzel açıkladın bide bir önceki sayfaya bebişin resmini ekledim. cinsiyet yorumunu bekliyorum

Amin canım amin en büyük duamiz o zaten.Sen ne istiyorsun bu arada?başka varmı çocuk?

Var tatlim 17 aylik bir kizim daha var nasipse ikinci kizimi kucagima alicam ben kizlari seviyorum oyuzden kiz olmasina cok sevindim erkek olsaydi degisiklik olurdu onada sevinirdim ama olsun kizimin simdiden allah izin verirse nefes aldigi muddetce bir kiz kardesi arkadasi dostu olucak iste bu beni cok mutlu ediyor

Çok kötü çıkmış bizimki karışık...anlayabiliyor musunuz kızlar nub la ilgili bir yorum alabilir miyim

Ooo supermis bende çocukluğumdan beri 3tane kızım olsun isterdim:)))herkesin gönlündeki neyse onu nasip etsin Allah.senin de kızlarına sağlık sıhhat versin.Çok eğlenceli olacak sizin seninle beraber 3kiz :)süper ya

yaaaa söyledi miiiii cinsiyetiiii belli oluyor muymuş artık yaniiiiiiii benim de çarşamba kontrolüm valla sırf cinsiyet için gidicem yoksa 10gün önce ayrıntılıya girdim yeni ,gitmesemde olur yanii .. off inşallaah bne de öğrenrim cuma günü yaa,hiç birşey hissetmiyorummm çatlıcam meraktan senin ilk bebek miydi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…