- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.881
Kız dedi bugün tekrar gidicem, kesinleştirelimek adına haftaya gel demiştiCinsi
Cinsiyet öğrenebildin mi cnm benim doktor yorum bile yapmadı ya
Hiç kimseye yorum yapmadım ama erkek gibi geldi bana :) takdir Allah'tanKizlar nub teorisi bende dogru cikti:)))Eki Görüntüle 2065377
Canim konuya yabancıyim nun teorisi neKizlar nub teorisi bende dogru cikti:)))Eki Görüntüle 2065377
Amin canım..Rabbim isteyen herkese tartırsın inşallahbu kadar yıl beklemissin Allah tamamina erdirsin. yavrun hayirli uzun omurlu saglikli olsun insallah. pek cok anneye cok guzel orneksn. bu kadar yilin yorgunlugu huznu ile umudu birakmamak Allaha kendkni teslim etmek. Allah hep yuzunuzu guldursun insallah. iyiki aramizdasin. Annesi bebesin sana sımsıkı tutunsun seni hic birakmasn insallah
Canim konuya yabancıyim nun teorisi ne
canım ben suyun içine damlatarak alıyorum,ekmekle almak emilimden ziyade yağlı oldugu iiçin bazı kişiler zorlanıyorlar midelerinin bulandıgını söylüyorlar içiyorken;oyuzden ekmekle alabilirsin diyoruz. d vitamini emilimi için hayvansal yağlardan zengin beslenemk gerekiyor,d vitamini yağ da çözünen bir vitamin oldugu için mesela yağsız diyet yapanlarda sık rastlanır d vitamini eksikliği.kahvaltılarda yemeklerde tereyağı kullanablirsin emilime katkısı olacaktır. günlük yağ tüketimin normalse rahatlıkla emilim olacaktır ekstra birşey almana gerek yok.Ben de devit 3 damla ve ampul kullanıyorum ciddi d vitamini eksiğim var. çay bardağının dibine azıcık su koyup 10 damla damlatıp içiyorum ama ekmeğe damlatıp yiyince emilim daha iyi diye duydum. hangisi daha iyi bilemiyorumsofiarya d vitamini emilimi için nasil kullanmalıyız sence?
Kızlar bugün sabahtan beri sağ kasıklarımda hafif ağrı var nerden çıktı bu ağrı ya
Geçmiş olsun canım benim muhtemelen magnezyum eksikliği der diye düşünüyorum.Hiç korkma bisecik yoktur.için rahat etsin gidip görmek en güzeli.Kizlar dün bu mesajı yazdıktan sonra ağrım geçmedi Sabah da sağ Bacağım uyuşmuş şekilde uyandım Şimdi daha iyi ama endişe yaşadım yine de Doktoru aradık önemli bir şey olduğunu sanmıyorum ama isterseniz gelin bakalım dedi Bugün akşam çalışıyor benim doktor O yüzden birkaç saate gideceğim doktora
canım ben suyun içine damlatarak alıyorum,ekmekle almak emilimden ziyade yağlı oldugu iiçin bazı kişiler zorlanıyorlar midelerinin bulandıgını söylüyorlar içiyorken;oyuzden ekmekle alabilirsin diyoruz. d vitamini emilimi için hayvansal yağlardan zengin beslenemk gerekiyor,d vitamini yağ da çözünen bir vitamin oldugu için mesela yağsız diyet yapanlarda sık rastlanır d vitamini eksikliği.kahvaltılarda yemeklerde tereyağı kullanablirsin emilime katkısı olacaktır. günlük yağ tüketimin normalse rahatlıkla emilim olacaktır ekstra birşey almana gerek yok.
Ben kızım diye bagriyor bu bebis:)maşallah çok tatlı
Amin canım amin en büyük duamiz o zaten.Sen ne istiyorsun bu arada?başka varmı çocuk?Tesekkur ederim canim benim saglikla alalim kucagimiza insalh.
Amin canım amin en büyük duamiz o zaten.Sen ne istiyorsun bu arada?başka varmı çocuk?
Ooo supermis bende çocukluğumdan beri 3tane kızım olsun isterdim:)))herkesin gönlündeki neyse onu nasip etsin Allah.senin de kızlarına sağlık sıhhat versin.Çok eğlenceli olacak sizin seninle beraber 3kiz :)süper yaVar tatlim 17 aylik bir kizim daha var nasipse ikinci kizimi kucagima alicam ben kizlari seviyorum oyuzden kiz olmasina cok sevindim erkek olsaydi degisiklik olurdu onada sevinirdim ama olsun kizimin simdiden allah izin verirse nefes aldigi muddetce bir kiz kardesi arkadasi dostu olucak iste bu beni cok mutlu ediyor
Annesi gostermiycem diye bacakları havaya dikmiş resmen ya:)doktor yorum yapmadi mi hiç ihtimal de olsaEki Görüntüle 2065439 Çok kötü çıkmış bizimki karışık...anlayabiliyor musunuz kızlar nub la ilgili bir yorum alabilir miyim
yaaaa söyledi miiiii cinsiyetiiii belli oluyor muymuş artık yaniiiiiiiiAmin canım amin en büyük duamiz o zaten.Sen ne istiyorsun bu arada?başka varmı çocuk?sofiarya sen nasılsın canım kontrolün ne zaman di?bizim cinsiyet büyük ihtimalle kız dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?