2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
loveren ben oyumu erkekten yana kullanıyorum,valla aslında nuba göre kız yaacaktım sayfayı o niyetle açtım ama böyle klavyenin tuşlarına dokunmaya başladıgım an elim erkeğe kaydı içimden öyle geçti ayy hadi bakalım tutacak mı??

sofiarya valla büyük ihtimalle kız dedi.ikili test günüydü bayada ultrasonla çocuğu rahatsız etti.sırtı dönüktü bir ordan bi burdan bastırdı.Evet tatlım bizim ilk bundan önce 3 kayıp var malesef.sana bide bide bisey sorcam toksoplazmaya bagisikligimizin olması bi daha gecirmeyiz anlamina mi geliyor acaba?

Şuan beni iyice meraklandırdın 2. çocukta insan daha çok merak ediyor. ilkinde farketmiyor zaten ikisi de yok diye düşünüyor. hadi bakalım hepimiz için hayırlısı

cinsiyetleri ogrenenler tam olarak ne zaman ogrendıler
13+2 olcaz yarın randevum var ama 5 gün geriden gelyoruz 12+4 felanımdır belli olurmu

cinsiyetleri ogrenenler tam olarak ne zaman ogrendıler
13+2 olcaz yarın randevum var ama 5 gün geriden gelyoruz 12+4 felanımdır belli olurmu
Ben yarın 12+5olucam cinsiyeti söylem dedi randevuyı kendi ayarladı doktorum sırf cinsiyet belli olsun diye aslında benim içn çok önemli değil ama merak işte hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…