2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Desene 1 ay beklicem. Doktorum daha çok erken dedi söylemek için ama bence gördü çünkü bacaklarını açtı bu sefer ben anlamadığım için birşey diyemedim.
aslinda goruyorlar.ama bazi doktorlar soylememekte israrci) bize 13de net soyledi hatta gorduk bacak arasi.bariz belliydi.bence gordu o)

jade_06 canım geçen gun kan uyuşmazlığı hakkında sormussun.bizde de var.gebeligin başında indirect coombs testi yaptılar.bide geçen salı yapıldı .ilki negatif çıktı.ikincisini bekliyorum sonucu.negatif çıkması istenen sonuç.bu testle takip altındayım.duruma göre iğne yapilcak.bilgin olsun.bu arada cinsiyetini 13+1 de öğrendik.

Son düzenleme:
kiz gibi canim nub paralel

Erkek sanki bu kuzu yaaa

Ben anlamıyorum da nub dam oradaki çıkıntı bana pıpı gibi geldi bence erkek

Kızlar farklı yorumlar geldikçe daha çok meraklanmaya başladım Hepimizin önceliği kesinlikle hayırlı ve sağlıklı evlat olması. Cinsiyet belli olsa da isim arayışına girsek. Bu arada şimdi eklicegim foto oğlumun(şuan 3 yaşında) 12. haftası ama sanki kız gibi durmuyor mu sizce de?

İkili test sonuçlarım çıkmış bir bakar mısınız kızlar

Eklentiler

• 3A238D53-64EE-456D-85D8-5BE1DB63862B.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 76
  • 796B4152-82DE-48D7-B18C-D5A0FF173D6D.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 81
Eki Görüntüle 2065382

Kızlar ben nub işinden anlamıyorum. sizce nuba göre Cinsiyeti ne bebisimin
Bence kesin kiz. Lutfen dogru cikarsa beni guncelle :)
Bu resimdeki de erkek o kadar belli ki. Benim teorim nub degil kese sekli. Bu foruma takildigimdN beri fark ettim. Kiz bebeklerin kesesi yuvarlak, erkek bebeklerin ki ise nerdeyse bebege yapisik bebegin boylu boyunca uzaniyor :)
İkili test sonuçlarım çıkmış bir bakar mısınız kızlar
Canim ikinci ek hic belli degil.

Toxoplazma demişken kızlar, benim dr sadece toxoplazma bağışıklığım varmı diye tahlil yaptı şuan varmı hastalık diye bakmadı sorduğumda da ona gerek yok dedi ve bağışıklığımda çıkmadı
Bunun aşısı yokmu acaba

Cok gerekli mi ki canimne olacak. Bende hic baktirmadim herLde baktirmis olsam bile haberim yok yani. doktor bir sey demedi.

Bana 8damla kullan dediler bende suya damlatim içim bari saolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…