2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim bebeğim içinde bi cinsiyet tahmini söyleyin çoook merak ediyorum doktorumda inanılmaz ketum bişey söylemedi

Eklentiler

• 78D9E9B9-56AE-4BC4-86FA-733033B83C43.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 65
Erkek bebeğe hamile olan arkadaşlar göğüs uclariniz koyulastimi acaba

Erkek bebeğe hamile olan arkadaşlar göğüs uclariniz koyulastimi acaba
onun cinsiyetle ilgisi var mı bilmiyorum ama benim koyulasti ve uçları çatlak gibi oldu. Dogumdan sonra en korktuğum şey göğüs acısı ilk doğumumda çok göğüs acısı çektim. bebeğim emerken ben ağlıyordum kanıyordu ucu. lansinoh gibi kremler fayda etmemişti. ilk 3 ay aglayarak emzirdim. insallah bunda aynı acıları çekmem. kimse çekmesin çünkü acısı hiçbirşeye benzemiyor

Su an hastalık varmı hangi test gösteriyor ,bağışıklık varmı hangisi ?bende bir toxo igm var birde toxo igg var.

Tam adını bilmiyorum da canım göğüs ucuna takılan bisey gördüm.bir tanıdık onunla emziriyordu.şeffaf aynı göğüs ucu gibi bi aparat.ondan alsak sorun yasamayiz sanırım.Ben ilk olduğu için acemiyim ilk defa gördüm ise yarar gibi.

Bence çok önemli , çiğ etten falan bulaşan mikropla ilgili ...
dr a sorduğumda anlamsızca yüzüme baktı ,, bu kadın bunları nerden öğreniyo der gibi :)
O o. Doktora neden soruyorsunuz. Her seyi bir tek onlar biliyor bende gebeligimin ilk haftalarinda beta hcg yukselmeme bakmak icin istemistim. Bana gulmustu. Sonra gerizekali diye sinirlenince suclu ben oluyorum. bence allahin izniyle bir sey olmaz yaa. Hamileliggimin ilk haftalari kurbana denk gelmisti. 3 tane tosun etiyle tek basima ugrasmistim hicbir asi masi bir seyim yok.

Kizlar doktora gittim sağ Bacağımdaki uyuşma ve ağrının bebisle bi ilgisi yok yani bebişte sorun yok Allaha Şükür
Durum devam ederse genel cerrahiye görün dedi

Kizlar doktora gittim sağ Bacağımdaki uyuşma ve ağrının bebisle bi ilgisi yok yani bebişte sorun yok Allaha Şükür
Magnezyum eksikliği olabilir. benim ilk gebeligimde 5. ayda başlamıştı bacak ağrısı. dr um suda eritilen toz içecek magnezyum vermişti

Hamilelikte yasanan varis problemlerinden, damarlarin genislemesinden, dolasimin yavaslamasindan da olabilir. Aslinda doktorun bu konu hakkinda yarimci olabilirdi.

o
silikon göğüs kalkanı var ama ona alışan bebek onsuz memeyi tutmuyor diyen de var. ne kadar doğru bilemiyorum

Ayy Allah korusun inşallah bunda olmaz.oyle acilarin doğumdan önceki iki ay başlamak.lazim göğüs bakımlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…