2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Onu göğüs ucu çok küçük olanlar kullaniyo genelde bebek kolay kavrasin diye ama bence kullanma bebegin tükürüğün sen neye ihtiyacı olduğunu anlayıp süt ona göre formüle oluyo

Hamilelikte yasanan varis problemlerinden, damarlarin genislemesinden, dolasimin yavaslamasindan da olabilir. Aslinda doktorun bu konu hakkinda yarimci olabilirdi.

Damar genislemesinden falan bahsetti ama bunu genel cerrahi daha iyi bilir dedi 11.haftada hamilelikle ilgili bir durum değil dedi
Kilo aldın mı diye sordu Hayır dedim

Resim atanlar maşallah size fiziğiniz şahane bende bel çıkıntısı bile kalmadı moralim çok bozuk kendimi frenlemem hatta kilo bile vermem lazım
Bu arada çok nadir hissettiğim göbeğimin sol tarafında pıt pıt pıt atan şey de ne acaba:)) şuan yarım saattir aynı yer atıyor diyebilirim şuan hissetmek imkansızmış niyeyse içimden hep oğlum oraya gelmiş diyor:)

Resim atanlar maşallah size fiziğiniz şahane bende bel çıkıntısı bile kalmadı moralim çok bozuk kendimi frenlemem hatta kilo bile vermem lazım
Bu arada çok nadir hissettiğim göbeğimin sol tarafında pıt pıt pıt atan şey de ne acaba:)) şuan yarım saattir aynı yer atıyor diyebilirim şuan hissetmek imkansızmış niyeyse içimden hep oğlum oraya gelmiş diyor:)

Sağ el parmak kemiklerim ağrıyor nedendir ki
Canım hamilelikte bazı kadınlar karpal tünel sendromu yaşarmış el ve bilek kaslarinda ağrı olurmuş , hamilelikten yani ama yine de doktoruna soyle belki bir vitamin falan azaltabilir bu durumu.

@adasuyu benim tek göğüs ucum yoktu belki bir iki hafta şeffaf aventin aldım kullandım göğüs ucum çıktı sonra benim çok işime yaradı iyiki almışım dedim

Canım hamilelikte bazı kadınlar karpal tünel sendromu yaşarmış el ve bilek kaslarinda ağrı olurmuş , hamilelikten yani ama yine de doktoruna soyle belki bir vitamin falan azaltabilir bu durumu.
Bilek degilki parmak koklerim agriyo sürekli bı Ağrı değil arada zonklama oluyor geçiyor ama bugün ev süpürdüm.ondan oldu muhtemelen çocukken bileğimi catpatmistin onun etkisi oluyor arada zorlanınca yinede sorarım doktora unutmadan tabi :)

Cnm ben ilk hamileliğimde 16 da hissetmiştim bunda daha erken hissettim mesela daha kilolu olmama rağmen

Su an hastalık varmı hangi test gösteriyor ,bağışıklık varmı hangisi ?bende bir toxo igm var birde toxo igg var.

İşte igg bağışıklığın vaermı diye , ıgm şuan hastalık varmı diye olan sende ikiside var normali bu ... bana sadece ıgg yapmış bu dr beni deli ediyo çok uyuşuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…