- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #9.981
tsk ederim cnm... bizim gobekler 9 aya nasil gorunur acebaÇok tatlı bir göbiş:)) banada 6 aylık mı demişlerdi
Olabilir tabi erkek kesin mi senin erkek sağda kız solda diyolar ya ondan sordum ama tabi tutmuyo bence oAyy bebiş olabilir diyosun yani
Evet canım toxoplqzma iGg değerin pozitifse eğer daha önce geçirmişsin delmektir ve bir daha geçirmeyeceksin anlamına gelirsofiarya valla büyük ihtimalle kız dedi.ikili test günüydü bayada ultrasonla çocuğu rahatsız etti.sırtı dönüktü bir ordan bi burdan bastırdı.Evet tatlım bizim ilk bundan önce 3 kayıp var malesef.sana bide bide bisey sorcam toksoplazmaya bagisikligimizin olması bi daha gecirmeyiz anlamina mi geliyor acaba?
Hamilelikte gecici olusuyor heralde. Bir tedavisi var mi bilmiyorum. Benim bacagimin iki yerinde var yillardir kucuk damarlar seklinde. Hamilelikte olusmadi henuz. Bilmiyorum ki :/ gercekten catlaktan bile daha kotu.Bende varis oluştu napcezz
Nasip olursa o zamana resim atarıztsk ederim cnm... bizim gobekler 9 aya nasil gorunur aceba
toxo ıgm şuan aktif olan bir enfeksiyonu gösterir..toxo ıgg de bağışıklık kazandığını gösterir..her ikiside pozitif çıkarsa şayet toxoplazma aviditide testi önerilir.eğer yüksek aviditide çıkarsa bunun 3 ve 6 aydan önce geçirilmiş olduğu düşünülür..bu durumda bebeğe zararı yokturSu an hastalık varmı hangi test gösteriyor ,bağışıklık varmı hangisi ?bende bir toxo igm var birde toxo igg var.
Bebiş olabilir mi o pıt pıtlarResim atanlar maşallah size fiziğiniz şahane bende bel çıkıntısı bile kalmadı moralim çok bozuk kendimi frenlemem hatta kilo bile vermem lazım
Bu arada çok nadir hissettiğim göbeğimin sol tarafında pıt pıt pıt atan şey de ne acaba:)) şuan yarım saattir aynı yer atıyor diyebilirim şuan hissetmek imkansızmış niyeyse içimden hep oğlum oraya gelmiş diyor:)
Maşallahgecmise bi baktim herkesin gobus cikmis masallah..bugun bende bi gezmeye gideyim dedim goren herkes 7 aylikmi diyor..kiloluyum ondanda olabilir ama hic kilo almadm ustune 7 kilo verdim halde..buda bizim gobusssEki Görüntüle 2065680
Yani büyük ihtimalle erkek dediOlabilir tabi erkek kesin mi senin erkek sağda kız solda diyolar ya ondan sordum ama tabi tutmuyo bence o
Son zamanlar inan ki daha heyecNli olacak. Gun gun. Dogum haberi alacazYaa kızlar bu arada güzel bir grup olduk doğuma beraber gidecez inşaallah son zamanlarımızı düşünemiyorum pıt pıt doğuranlar normal doğumlar sezeryanlar:))heyecanlanıyorum:)
Hepsi ayrı keseydi Rabbim iyisini bilir çünkü ben daha yeni sezeryanlıyım canım çok riskli olucak tı Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin 8 ay önce doğum yaptım kaybettim... Oyüzden sağlıklı olsun da İnş hayırlısıylaYaaa cok uzuldum canm rabbim yardimcin olsun hepsi tek kesedemiydi tuh ya cok uzuldum
Bende canım erken alınacak benimde Nisan ortasından sonra ama inş mayısı görürüz biz erken doğum sıkıntı dikişler sorun yaratmadığı müddetçe dursun İnşallah sağlıkla içerdeSon zamanlar inan ki daha heyecNli olacak. Gun gun. Dogum haberi alacazben de ilk doguranalardN birisi olacam allah izin verirse. Nisan annesi bile olabilirim ama ruhum her zaman mayis annelerinde
Yaaa masallahh çok tatli gercekten :)) ama evet biraz erken cikmis. Ben de kiloluyum ama hic hamile gobegi degil bende ki. Normal kilo gobegi halagecmise bi baktim herkesin gobus cikmis masallah..bugun bende bi gezmeye gideyim dedim goren herkes 7 aylikmi diyor..kiloluyum ondanda olabilir ama hic kilo almadm ustune 7 kilo verdim halde..buda bizim gobusssEki Görüntüle 2065680
Yaa neden erken alinacak? Doktorun buna karar bermesi icin cok erken degil mi? Yoksa. Gecmisten bir saglik problemin mi var?Bende canım erken alınacak benimde Nisan ortasından sonra ama inş mayısı görürüz biz erken doğum sıkıntı dikişler sorun yaratmadığı müddetçe dursun İnşallah sağlıkla içerde
tskler canm ::)))toxo ıgm şuan aktif olan bir enfeksiyonu gösterir..toxo ıgg de bağışıklık kazandığını gösterir..her ikiside pozitif çıkarsa şayet toxoplazma aviditide testi önerilir.eğer yüksek aviditide çıkarsa bunun 3 ve 6 aydan önce geçirilmiş olduğu düşünülür..bu durumda bebeğe zararı yoktur
Bebiş olabilir mi o pıt pıtlar
Maşallahseninde baya çıkmış..çok tatlı bence
saol cnm iyi mi kotu mu bilemedim valla :))) buyuk olmasi gobusun :)) sendende bekluyruz o zaman 7 aylik gobusssYaaa masallahh çok tatli gercekten :)) ama evet biraz erken cikmis. Ben de kiloluyum ama hic hamile gobegi degil bende ki. Normal kilo gobegi halayalniz iki haftadir istahim asiri artti. Bende iki haftaya kadar bir 7 aylik gobegi cikartirim heralde.
Heveslendim bende. Yarin bi atiyim diyorum :) ama buyudugunde kesin atarim. Cok heyecanli bir surecsaol cnm iyi mi kotu mu bilemedim valla :))) buyuk olmasi gobusun :)) sendende bekluyruz o zaman 7 aylik gobusss
Canım 5 aylık sezeryandan sonra hamile kaldım malum dikiş patlaması riski var 32 haftadan sonra her hafta kontrol olucak İnş bi sıkıntı olmaz ama olduğu an alırlar yoksa başka bi sıkıntım yok ama illa olcak diye bişey yok tabi 38 haftayı da görebiliriz hiç belli olmaz ama riske atıcaklarını sanmam 36 da alıcak lar muhtemelenYaa neden erken alinacak? Doktorun buna karar bermesi icin cok erken degil mi? Yoksa. Gecmisten bir saglik problemin mi var?
Bu arafa bence erken buyumesi iyisaol cnm iyi mi kotu mu bilemedim valla :))) buyuk olmasi gobusun :)) sendende bekluyruz o zaman 7 aylik gobusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?