2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaa cok uzuldum insallah saglikla alirsin bebegini kucagina. Gerisi onemli degil.

YARIN kontrolüm var dua edin nolur iyi şeyler duyayım okadar korkuyorum ki inanın son yaşadıklarımdan sonra kötü şeyler duymaktan ödüm kopuyor... Duaya ihtiyacım var yarın öğleden sonra İnşallah
İnsallah yarin burayi hayirli haberlerinle aydinlatirsin canim. İcini ferah tut :)

YARIN kontrolüm var dua edin nolur iyi şeyler duyayım okadar korkuyorum ki inanın son yaşadıklarımdan sonra kötü şeyler duymaktan ödüm kopuyor... Duaya ihtiyacım var yarın öğleden sonra İnşallah
Canım mübarek gecede dualarım seninle birazdan da esma tesbihinin duasını yapıcaktım hayırlı sağlıklı haberlerle gel insallah

Kızlar göbüşler büyümeye başlamış maşallah birşey sorcam sağlık ocağından bana devit 3 verdiler aranızda kullanan varmı kullanıyosanız nasıl kullanıyonuz yazarmısınız ?
Ben 15 damla kullanıyorum.
Eki Görüntüle 2065382

Kızlar ben nub işinden anlamıyorum. sizce nuba göre Cinsiyeti ne bebisimin
Bence kız

Erkek bebeğe hamile olan arkadaşlar göğüs uclariniz koyulastimi acaba
Can'ım ben de henüz bir değişiklik yok
Olabilir tabi erkek kesin mi senin erkek sağda kız solda diyolar ya ondan sordum ama tabi tutmuyo bence o
Can'ım bana erkek dediler. Ama benimki hep solda. Orda hissediyorum. Zaten ikili testte de dr hep ordan baktı. Dünden beri de minik minik hareketlenme var. İlk gebeliğim ama Hissettim resmen. Bugüne dek hissetmediğim bir şey vardı.
Ben inanıyorum pıt pıt hissedenlere :))
Eğer ikili de doğru gördülerse kız solda erkek sağda tezini çürütüyor bu durum.
Bir arkadaşım da oğlunun solda olduğunu söylemişti. Hatta solu şiş sağ tarafı göçük gibiymiş.

Ayyy uzerinize saglik bu bas agrilari maf ediyor beni ilk hamileligimde hic yasamadim boyle siddetli bas agrisi

Kizlar benim minnak da solda tabi kiz benimki ilk kizimda sagdaydi bu tezler yalan

Ben gercekten cok cok uzuldum.bende 3 uz hamileyim.duyunca icim ciz etti rabbim bilir tabi dagina gore kar veriyo.insallah dierini sag salim kucagina alirsin.cok gecmis olsun canm

Benimde sağda mesela aynen dediğim gibi sağ tarafım şiş sol boş bende inanmıyorum cnm işte herkes bişeylet diyo

İçin ferah tut cnm ins hayırli haberlerle gelirsin bekliyoruz

Canim her sey olumlu gider umarim. Yarin randevu sonrasi have ver bize.

Ayyy uzerinize saglik bu bas agrilari maf ediyor beni ilk hamileligimde hic yasamadim boyle siddetli bas agrisi
Bi fincan cook koyu olmayan sutlu Turk kahvesi icseniz. Her gun biraz kahveye izin var. Bunarada susuz kalirsaniz da basiniz agrir

Kizlar kanepede uyuyakalmisim. Esimde uyandirmamis. 2 de uyandim yataga gectim. Gece ictigim vitamini ictim.

Sonra uyuyamadim saat 4 gibi karnim kazindi aciktim, dedim yemeyeyim kilo aliyorum diye. Sonra ogurmeye basladim. Tuvalete gidince kustum. Sadece vitamin ve su kustum. Kusarken bacaklarina arasindan bir su suzulmeye basladi.
Idrarimi yaptim. Kurulandim. Tekrar bir kac damla su suzuldu bacaklarimdan. Hic Kokusuz renksiz bir seydi.

Sonra Sabah amniyotik kesem mi sizdirdi diye cok korktum.

Sabah doktorumdan randevu aldim. Vajinal bakti, Ornek aldi. Amniyotik sivi degilmis. Idrarmis. Ama enfeksiyon olabilirmis. Lab sonuclarini bekliyorum. 14+3 um. Doktorum kusmanin bitmesi lazim atik dedi.

Bir de turp gibiyim diye geziyordum, cok rahattim son iki hafta. Spor yapiyordum. Her seyi yiyordum. bu korku bana yeter. Cok korktum. Bildigin idrar kacirmisim. Hic idrar gibi degildi. Cok korktum ve bir o kadar saskinim.

Hayır malesef kullananlar emzirmeyi hissetmediğini söylüyor. Bence bebekle anne arasındaki o bağı zayıflatıyor

Çok acım olmazsa bende kullanmam o zaman ... ben hissetmek istiyorum minişim beni emerken , Allahım kim bilir ne güzel bi duygudur, inşallah hayırlısıyla nasip olur bizlerede .

. Benimde bugün kontrolüm Var 3 gündür kanamam var bebeğim ne durumda çok merak ediyorum ikili testide bugün yapacaktı . İnşallah çok çok güzel haberler alırsın canım

Geçmiş olsun belki kusarken zorlandığın içim olmuştur.

Gecmis olsun cnm. Dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…