- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.001
Yaa cok uzuldumCanım 5 aylık sezeryandan sonra hamile kaldım malum dikiş patlaması riski var 32 haftadan sonra her hafta kontrol olucak İnş bi sıkıntı olmaz ama olduğu an alırlar yoksa başka bi sıkıntım yok ama illa olcak diye bişey yok tabi 38 haftayı da görebiliriz hiç belli olmaz ama riske atıcaklarını sanmam 36 da alıcak lar muhtemelen
İnşallah canım inşallahYaa cok uzulduminsallah saglikla alirsin bebegini kucagina. Gerisi onemli degil.
İnsallah yarin burayi hayirli haberlerinle aydinlatirsin canim. İcini ferah tut :)YARIN kontrolüm var dua edin nolur iyi şeyler duyayım okadar korkuyorum ki inanın son yaşadıklarımdan sonra kötü şeyler duymaktan ödüm kopuyor... Duaya ihtiyacım var yarın öğleden sonra İnşallah
Canım mübarek gecede dualarım seninle birazdan da esma tesbihinin duasını yapıcaktım hayırlı sağlıklı haberlerle gel insallahYARIN kontrolüm var dua edin nolur iyi şeyler duyayım okadar korkuyorum ki inanın son yaşadıklarımdan sonra kötü şeyler duymaktan ödüm kopuyor... Duaya ihtiyacım var yarın öğleden sonra İnşallah
Allah razı olsun içimi ferahlattınCanım mübarek gecede dualarım seninle birazdan da esma tesbihinin duasını yapıcaktım hayırlı sağlıklı haberlerle gel insallah
Ben 15 damla kullanıyorum.Kızlar göbüşler büyümeye başlamış maşallah birşey sorcam sağlık ocağından bana devit 3 verdiler aranızda kullanan varmı kullanıyosanız nasıl kullanıyonuz yazarmısınız ?
Bence kız
Can'ım ben de henüz bir değişiklik yokErkek bebeğe hamile olan arkadaşlar göğüs uclariniz koyulastimi acaba
Can'ım bana erkek dediler. Ama benimki hep solda. Orda hissediyorum. Zaten ikili testte de dr hep ordan baktı. Dünden beri de minik minik hareketlenme var. İlk gebeliğim ama Hissettim resmen. Bugüne dek hissetmediğim bir şey vardı.Olabilir tabi erkek kesin mi senin erkek sağda kız solda diyolar ya ondan sordum ama tabi tutmuyo bence o
Ben 15 damla kullanıyorum.
Bence kız
Can'ım ben de henüz bir değişiklik yok
Can'ım bana erkek dediler. Ama benimki hep solda. Orda hissediyorum. Zaten ikili testte de dr hep ordan baktı. Dünden beri de minik minik hareketlenme var. İlk gebeliğim ama Hissettim resmen. Bugüne dek hissetmediğim bir şey vardı.
Ben inanıyorum pıt pıt hissedenlere :))
Eğer ikili de doğru gördülerse kız solda erkek sağda tezini çürütüyor bu durum.
Bir arkadaşım da oğlunun solda olduğunu söylemişti. Hatta solu şiş sağ tarafı göçük gibiymiş.
Ben gercekten cok cok uzuldum.bende 3 uz hamileyim.duyunca icim ciz etti rabbim bilir tabi dagina gore kar veriyo.insallah dierini sag salim kucagina alirsin.cok gecmis olsun canmHepsi ayrı keseydi Rabbim iyisini bilir çünkü ben daha yeni sezeryanlıyım canım çok riskli olucak tı Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin 8 ay önce doğum yaptım kaybettim... Oyüzden sağlıklı olsun da İnş hayırlısıyla
Benimde sağda mesela aynen dediğim gibi sağ tarafım şiş sol boş bende inanmıyorum cnm işte herkes bişeylet diyoBen 15 damla kullanıyorum.
Bence kız
Can'ım ben de henüz bir değişiklik yok
Can'ım bana erkek dediler. Ama benimki hep solda. Orda hissediyorum. Zaten ikili testte de dr hep ordan baktı. Dünden beri de minik minik hareketlenme var. İlk gebeliğim ama Hissettim resmen. Bugüne dek hissetmediğim bir şey vardı.
Ben inanıyorum pıt pıt hissedenlere :))
Eğer ikili de doğru gördülerse kız solda erkek sağda tezini çürütüyor bu durum.
Bir arkadaşım da oğlunun solda olduğunu söylemişti. Hatta solu şiş sağ tarafı göçük gibiymiş.
İçin ferah tut cnm ins hayırli haberlerle gelirsin bekliyoruzYARIN kontrolüm var dua edin nolur iyi şeyler duyayım okadar korkuyorum ki inanın son yaşadıklarımdan sonra kötü şeyler duymaktan ödüm kopuyor... Duaya ihtiyacım var yarın öğleden sonra İnşallah
Hayır malesef kullananlar emzirmeyi hissetmediğini söylüyor. Bence bebekle anne arasındaki o bağı zayıflatıyorPeki ongöğüs kalkanıyla ben bebeğimi hissedebiliyormuyum ?
Canim her sey olumlu gider umarim. Yarin randevu sonrasi have ver bize.YARIN kontrolüm var dua edin nolur iyi şeyler duyayım okadar korkuyorum ki inanın son yaşadıklarımdan sonra kötü şeyler duymaktan ödüm kopuyor... Duaya ihtiyacım var yarın öğleden sonra İnşallah
Bi fincan cook koyu olmayan sutlu Turk kahvesi icseniz. Her gun biraz kahveye izin var. Bunarada susuz kalirsaniz da basiniz agrirAyyy uzerinize saglik bu bas agrilari maf ediyor beni ilk hamileligimde hic yasamadim boyle siddetli bas agrisi
İnş vaktinde alırsın kucağına Ne dikişleri serkülaj serkaj mıBende canım erken alınacak benimde Nisan ortasından sonra ama inş mayısı görürüz biz erken doğum sıkıntı dikişler sorun yaratmadığı müddetçe dursun İnşallah sağlıkla içerde
bak bunda haklisin otobuste yer de veriyorlar iyi oluyorBu arafa bence erken buyumesi iyikimseye ben hamileyim triplerine girmene gerek kalmiyor cunku belli hamile oldugun simdi kimse beni sallamiyor hamile miyim degil miyim umurlarinda degil
Hayır malesef kullananlar emzirmeyi hissetmediğini söylüyor. Bence bebekle anne arasındaki o bağı zayıflatıyor
. Benimde bugün kontrolüm Var 3 gündür kanamam var bebeğim ne durumda çok merak ediyorum ikili testide bugün yapacaktı . İnşallah çok çok güzel haberler alırsın canımYARIN kontrolüm var dua edin nolur iyi şeyler duyayım okadar korkuyorum ki inanın son yaşadıklarımdan sonra kötü şeyler duymaktan ödüm kopuyor... Duaya ihtiyacım var yarın öğleden sonra İnşallah
Kizlar kanepede uyuyakalmisim. Esimde uyandirmamis. 2 de uyandim yataga gectim. Gece ictigim vitamini ictim.
Sonra uyuyamadim saat 4 gibi karnim kazindi aciktim, dedim yemeyeyim kilo aliyorum diye. Sonra ogurmeye basladim. Tuvalete gidince kustum. Sadece vitamin ve su kustum. Kusarken bacaklarina arasindan bir su suzulmeye basladi.
Idrarimi yaptim. Kurulandim. Tekrar bir kac damla su suzuldu bacaklarimdan. Hic Kokusuz renksiz bir seydi.
Sonra Sabah amniyotik kesem mi sizdirdi diye cok korktum.
Sabah doktorumdan randevu aldim. Vajinal bakti, Ornek aldi. Amniyotik sivi degilmis. Idrarmis. Ama enfeksiyon olabilirmis. Lab sonuclarini bekliyorum. 14+3 um. Doktorum kusmanin bitmesi lazim atik dedi.
Bir de turp gibiyim diye geziyordum, cok rahattim son iki hafta. Spor yapiyordum. Her seyi yiyordum. bu korku bana yeter. Cok korktum. Bildigin idrar kacirmisim. Hic idrar gibi degildi. Cok korktum ve bir o kadar saskinim.
Kizlar kanepede uyuyakalmisim. Esimde uyandirmamis. 2 de uyandim yataga gectim. Gece ictigim vitamini ictim.
Sonra uyuyamadim saat 4 gibi karnim kazindi aciktim, dedim yemeyeyim kilo aliyorum diye. Sonra ogurmeye basladim. Tuvalete gidince kustum. Sadece vitamin ve su kustum. Kusarken bacaklarina arasindan bir su suzulmeye basladi.
Idrarimi yaptim. Kurulandim. Tekrar bir kac damla su suzuldu bacaklarimdan. Hic Kokusuz renksiz bir seydi.
Sonra Sabah amniyotik kesem mi sizdirdi diye cok korktum.
Sabah doktorumdan randevu aldim. Vajinal bakti, Ornek aldi. Amniyotik sivi degilmis. Idrarmis. Ama enfeksiyon olabilirmis. Lab sonuclarini bekliyorum. 14+3 um. Doktorum kusmanin bitmesi lazim atik dedi.
Bir de turp gibiyim diye geziyordum, cok rahattim son iki hafta. Spor yapiyordum. Her seyi yiyordum. bu korku bana yeter. Cok korktum. Bildigin idrar kacirmisim. Hic idrar gibi degildi. Cok korktum ve bir o kadar saskinim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?