- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.021
Geçmiş olsun Can'ım. Aman başka şey olmasında idrar olsun. İlaç midene dokunmuş belli ki. Benim bulantılarım çok azaldı.Kizlar kanepede uyuyakalmisim. Esimde uyandirmamis. 2 de uyandim yataga gectim. Gece ictigim vitamini ictim.
Sonra uyuyamadim saat 4 gibi karnim kazindi aciktim, dedim yemeyeyim kilo aliyorum diye. Sonra ogurmeye basladim. Tuvalete gidince kustum. Sadece vitamin ve su kustum. Kusarken bacaklarina arasindan bir su suzulmeye basladi.
Idrarimi yaptim. Kurulandim. Tekrar bir kac damla su suzuldu bacaklarimdan. Hic Kokusuz renksiz bir seydi.
Sonra Sabah amniyotik kesem mi sizdirdi diye cok korktum.
Sabah doktorumdan randevu aldim. Vajinal bakti, Ornek aldi. Amniyotik sivi degilmis. Idrarmis. Ama enfeksiyon olabilirmis. Lab sonuclarini bekliyorum. 14+3 um. Doktorum kusmanin bitmesi lazim atik dedi.
Bir de turp gibiyim diye geziyordum, cok rahattim son iki hafta. Spor yapiyordum. Her seyi yiyordum. bu korku bana yeter. Cok korktum. Bildigin idrar kacirmisim. Hic idrar gibi degildi. Cok korktum ve bir o kadar saskinim.
HayatGayem benim tek göğüs ucum yoktu belki bir iki hafta şeffaf aventin aldım kullandım göğüs ucum çıktı sonra benim çok işime yaradı iyiki almışım dedim
İkincileri daha kolay hissedermis anneler.Tam olarak neye benziyor canım sendeki his.bende de var bisiler böyle bisey kayıyor gibi ama doktor beş aydan önce hissedemezsin dedi.Cnm ben ilk hamileliğimde 16 da hissetmiştim bunda daha erken hissettim mesela daha kilolu olmama rağmen
5 ay mıİkincileri daha kolay hissedermis anneler.Tam olarak neye benziyor canım sendeki his.bende de var bisiler böyle bisey kayıyor gibi ama doktor beş aydan önce hissedemezsin dedi.
Saol canım benim. igg: 89. İgm:0.56 cikmis.icim rahatladı sayende.iyiki varsın.Evet canım toxoplqzma iGg değerin pozitifse eğer daha önce geçirmişsin delmektir ve bir daha geçirmeyeceksin anlamına gelir
Benim acıdan değil ama bende kullandım cokta rahat ettim sütüm hemen gelmedi bi gecede bi in göğüslerime taş gibi oldu ucu olmasına rağmen oğlum tutamadı o zamana kdr emiyodu sonra uç aldı onunla emzirdim bi süreÇok acım olmazsa bende kullanmam o zaman ... ben hissetmek istiyorum minişim beni emerken , Allahım kim bilir ne güzel bi duygudur, inşallah hayırlısıyla nasip olur bizlerede .
ANNONA ve pamukprenses kızlar ben acemiyim dediğim gibi sizler daha iyi bilirsiniz.o göğüs ucu acsini teyzemde görmüştüm o yüzden alternatif arıyorum:))gerçekten çok acı çekiyordu ucu da vardı oysaki.
Cnm valla cocuk tutmayınca mecbur kullanıyosun hiçte öyle oldugunu düşünmüyorum ben 4-5 ay kadar kullandım 14 ayda emzirdim normal eğer o zaman tutmuyo diye pes etseydim uçla denemeseydim belki hiç emmezdiHayır malesef kullananlar emzirmeyi hissetmediğini söylüyor. Bence bebekle anne arasındaki o bağı zayıflatıyor
Dualarimiz seninle arkadasim yaşadıklarını çok iyi anlıyorum kokrularinida ama herşey güzel olacak bu sefer .rahat ol ve ınan. F fcevriye çok geçmiş olsun .amniyotik sıvı olmadığına çok sevindim.inşallah enfeksiyonda değildir.hamilelerde idrar kaçırma olabilir diye duymuştum ama tam emin değilim.hamilelik kadar hassas bir dönem görmedim herseydenmi etkilenilir bu kadar.hayırlısıyla atlatalım inşallah.YARIN kontrolüm var dua edin nolur iyi şeyler duyayım okadar korkuyorum ki inanın son yaşadıklarımdan sonra kötü şeyler duymaktan ödüm kopuyor... Duaya ihtiyacım var yarın öğleden sonra İnşallah
Kusunca anlık bir refleksle vücudu kontrol edemiyoruz sanırım bir kaç kez banada oldu felcmi oldum diye düşündüm :) hapşırncada oluyo bende önce yoktu hamilelikten sanırım idrar torbası sarkiyomu acaba .aklıma hiç bebeğin sıvısı olacağı gelmemisti.sayende aydınlanmış oldumKizlar kanepede uyuyakalmisim. Esimde uyandirmamis. 2 de uyandim yataga gectim. Gece ictigim vitamini ictim.
Sonra uyuyamadim saat 4 gibi karnim kazindi aciktim, dedim yemeyeyim kilo aliyorum diye. Sonra ogurmeye basladim. Tuvalete gidince kustum. Sadece vitamin ve su kustum. Kusarken bacaklarina arasindan bir su suzulmeye basladi.
Idrarimi yaptim. Kurulandim. Tekrar bir kac damla su suzuldu bacaklarimdan. Hic Kokusuz renksiz bir seydi.
Sabah doktorumdan randevu aldim. Vajinal bakti, Ornek aldi. Amniyotik sivi degilmis. Idrarmis. Ama enfeksiyon olabilirmis. Lab sonuclarini bekliyorum. 14+3 um. Doktorum kusmanin bitmesi lazim atik dedi.
Bir de turp gibiyim diye geziyordum, cok rahattim son iki hafta. Spor yapiyordum. Her seyi yiyordum. bu korku bana yeter. Cok korktum. Bildigin idrar kacirmisim. Hic idrar gibi degildi. Cok korktum ve bir o kadar saskinim.
Kizlar kanepede uyuyakalmisim. Esimde uyandirmamis. 2 de uyandim yataga gectim. Gece ictigim vitamini ictim.
Hayır malesef kullananlar emzirmeyi hissetmediğini söylüyor. Bence bebekle anne arasındaki o bağı zayıflatıyor
Canım her zaman olan bişey değil zaten banada bazen kayıyo gibi geliyo bazende pıt pıt bişeyler oluyo ama bagırsak hareketi gibi değil yani ikisi ayırt ediliyoİkincileri daha kolay hissedermis anneler.Tam olarak neye benziyor canım sendeki his.bende de var bisiler böyle bisey kayıyor gibi ama doktor beş aydan önce hissedemezsin dedi.
Bende oğlumu tam 16. Hfda hissetmiştim5 ay mı
16. Haftada hissedilir. Hatta ben daha erken hissetmiştim ilk gebeliğimde..
aynen bende öyleyim 4 haziran ama mayısın son haftası gelir bebiş insallahTahmini doğum tarihi 2 haziran ama büyük ihtimal 2018 mayıs annesi olacağım hepiniz inşallah sağ salim kucaginiza alırsınız bebislerinizi
Ben oğlumu emzirebilirim.icin bilemiyorum ki canımANNONA ve pamukprenses kızlar ben acemiyim dediğim gibi sizler daha iyi bilirsiniz.o göğüs ucu acsini teyzemde görmüştüm o yüzden alternatif arıyorum:))gerçekten çok acı çekiyordu ucu da vardı oysaki.
Varisin tedavisi var lazerle duzeltiyorlar çok ilerlediginde ancak ameliyat ile tedavi ediyorlar endiselenmeHamilelikte gecici olusuyor heralde. Bir tedavisi var mi bilmiyorum. Benim bacagimin iki yerinde var yillardir kucuk damarlar seklinde. Hamilelikte olusmadi henuz. Bilmiyorum ki :/ gercekten catlaktan bile daha kotu.
Sezeyan canım yeni doğum yaptımİnş vaktinde alırsın kucağına Ne dikişleri serkülaj serkaj mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?