2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Geçmiş olsun Can'ım. Aman başka şey olmasında idrar olsun. İlaç midene dokunmuş belli ki. Benim bulantılarım çok azaldı.

HayatGayem benim tek göğüs ucum yoktu belki bir iki hafta şeffaf aventin aldım kullandım göğüs ucum çıktı sonra benim çok işime yaradı iyiki almışım dedim
ANNONA ve pamukprenses kızlar ben acemiyim dediğim gibi sizler daha iyi bilirsiniz.o göğüs ucu acsini teyzemde görmüştüm o yüzden alternatif arıyorum:))gerçekten çok acı çekiyordu ucu da vardı oysaki.

Cnm ben ilk hamileliğimde 16 da hissetmiştim bunda daha erken hissettim mesela daha kilolu olmama rağmen
İkincileri daha kolay hissedermis anneler.Tam olarak neye benziyor canım sendeki his.bende de var bisiler böyle bisey kayıyor gibi ama doktor beş aydan önce hissedemezsin dedi.

Çok acım olmazsa bende kullanmam o zaman ... ben hissetmek istiyorum minişim beni emerken , Allahım kim bilir ne güzel bi duygudur, inşallah hayırlısıyla nasip olur bizlerede .
Benim acıdan değil ama bende kullandım cokta rahat ettim sütüm hemen gelmedi bi gecede bi in göğüslerime taş gibi oldu ucu olmasına rağmen oğlum tutamadı o zamana kdr emiyodu sonra uç aldı onunla emzirdim bi süre

benimde gogus uclarim var. emzirmekden sıkınti yok ama gogus acisi bende cektim. ama ne krem ne birsey fayda etmedi. lahsinsomu nedir hic yaramadi. gogus ucu aldim hem acim azaldi hemde iki uc gune iyilesti. sonra daha hic cekmedim sadece bir kere ve beni o gogus ucu kurtardi
aonra gogus ucu kullanmayida birakdim. hem yarayken onla icincede daha acisi az oluyo cabuk toparliyor.

Hayır malesef kullananlar emzirmeyi hissetmediğini söylüyor. Bence bebekle anne arasındaki o bağı zayıflatıyor
Cnm valla cocuk tutmayınca mecbur kullanıyosun hiçte öyle oldugunu düşünmüyorum ben 4-5 ay kadar kullandım 14 ayda emzirdim normal eğer o zaman tutmuyo diye pes etseydim uçla denemeseydim belki hiç emmezdi

YARIN kontrolüm var dua edin nolur iyi şeyler duyayım okadar korkuyorum ki inanın son yaşadıklarımdan sonra kötü şeyler duymaktan ödüm kopuyor... Duaya ihtiyacım var yarın öğleden sonra İnşallah
Dualarimiz seninle arkadasim yaşadıklarını çok iyi anlıyorum kokrularinida ama herşey güzel olacak bu sefer .rahat ol ve ınan. F fcevriye çok geçmiş olsun .amniyotik sıvı olmadığına çok sevindim.inşallah enfeksiyonda değildir.hamilelerde idrar kaçırma olabilir diye duymuştum ama tam emin değilim.hamilelik kadar hassas bir dönem görmedim herseydenmi etkilenilir bu kadar.hayırlısıyla atlatalım inşallah.

Son düzenleme:
Kusunca anlık bir refleksle vücudu kontrol edemiyoruz sanırım bir kaç kez banada oldu felcmi oldum diye düşündüm :) hapşırncada oluyo bende önce yoktu hamilelikten sanırım idrar torbası sarkiyomu acaba .aklıma hiç bebeğin sıvısı olacağı gelmemisti.sayende aydınlanmış oldum

Geçmiş olsun canım, bende öksürürken kaçırmıştım bir kere çok şiddetli bir öksürüktü geçen hafta ama hiç amniyotik sıvı diye düşünmedim. Sonra hastaneye gidince dr sıvısı çok iyi dedi. Çok dikkat etsekte bazen aniden olabiliyor bu tür şeyler. İnşallah bi sıkıntı olmaz sıkma canını.

Hayır malesef kullananlar emzirmeyi hissetmediğini söylüyor. Bence bebekle anne arasındaki o bağı zayıflatıyor

ama oyle dusunmeyin sadece yaraniz iyilesene kadar kullanacaksiniz caniniz cok yaniyor ve bebegi besleyemiyorsunuz. bebegin yeterki icsin bakiyorsunuz benim tek gogsumdeydi. yara sonra hep yara olmayini emzirirseniz digeri tas gibi oluyor ve bebekde hep ayni gogsu istemeye basliyor. gogus ucu sayesinde cabuk iyilesiyorsn zaten. iyilsstikden sonra niye onunla devam edesinki her icdikden sonra tuzlu suyla kaynatiyorsn bide onu. gecici alternatif daha cabuk iyilesme gibi dusunun

İkincileri daha kolay hissedermis anneler.Tam olarak neye benziyor canım sendeki his.bende de var bisiler böyle bisey kayıyor gibi ama doktor beş aydan önce hissedemezsin dedi.
Canım her zaman olan bişey değil zaten banada bazen kayıyo gibi geliyo bazende pıt pıt bişeyler oluyo ama bagırsak hareketi gibi değil yani ikisi ayırt ediliyo

Hamilelikte gecici olusuyor heralde. Bir tedavisi var mi bilmiyorum. Benim bacagimin iki yerinde var yillardir kucuk damarlar seklinde. Hamilelikte olusmadi henuz. Bilmiyorum ki :/ gercekten catlaktan bile daha kotu.
Varisin tedavisi var lazerle duzeltiyorlar çok ilerlediginde ancak ameliyat ile tedavi ediyorlar endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…