2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Artık ciddi ciddi hissetmek istiyorum her gittiğimde bi tedirgin gidiorum acabalar aklımda daha önceki kayıplarımdan ötürü ama artık kasıkda bi seyirme oluyor nadirde olsa ve bence o benim miniğim
idrar kaçırma olayıda bence rahimin büyümesile idrar kesesine baskı oluordur hemen kötüyü düşünmeyelim bence yine tedbir için doktora gitmek doğru olan ama panik yapıp kendimizi ve bebişimizi strese sokmaya gerek yok biz onu belki hissedemesekde o bizi hissediyor o kesin

Kızlar meme ucu konusu olmuş Nacizhane tecrübemi söylemek isterim 6. Aydan sonra zeytin yağı ile meme ucunuzu besleyin muhakkak doğumdan hemen sonra karbonatlı su ile silin sürekli meme ucunu hem bebeğin ağzı pamukcuk olmaz hemde mikrobu kırılır... Evet Ne yaparsak yapalım bu acıyı çekicez biz ay uy diye bağırırken onlar meme kapma yarışında olucaklar bu acı yaklaşık 15 sn sürecek sonra uyuşucak ve 15 20 gün çekicez ardından hiç bişey anlamıcaz.. Ben göğüs kalkanını sevmiyorum bağ kurma sıkıntısı bence ayriyeten göğsün sadece ucu değil bütün olarak yani o kahve kısmı memesi bebek için faydalı... Sağlıklı olsunlarda bunlarda geçicek bunun gazı var kakası var kusmuğu var oy oy bu en güzel zamanları olucak büyüdükçe özlenecek bu sıkıntılar ben 33 yaşındayım oğlum 16 ya giricek bebekli aklıma geliyorda hey gidi günler şimdi boyu beni geçti beni beğenmiyor :) hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım..

Bide şunu demek isterim kızlar süt için benim son doğumumda lazım oldu gerçi ama Çok iyi bişeymiş onu anladım gerçekten elektrikli süt makinası gerçekten mükemmel bişey İnş hiçbirimizin ihtiyacı olmaz ama olursa aventin elektrikli süt pompası çok iyi... Kalkanda aynı aventin iyiymiş araştırmıştım.... Ama biraz fiyat farkı var yani piyasada daha uygun olanları da var..

Cinsiyet yorumu ne olcak bakalım doktorun birkaç soruda hazırladım uçak yolculuğu, uzun yol, balık yağı, ayrıntılı ultrasyon gibi saat 3 de randevum 54 gün sonra ayrıntılı görücem bebişi heyecanla bekliyorum... 54 gün geçti de saat 3 olmak bilmiyo

gunaydin kizlar.bu sabah aniden sicak basmasi yasadim.bayilacak gibi oldum.kalbim yerinden firlayacak gibiydi.tansiyonumu olcturdum normal idi.neden ola bilir acaba
Kan basıncı dur canım ara ara olur telaş yapma sakin ol tansiyon iyiymiş şükür dinlen biraz su iç bol bol

ben de her seferinde telefonuma soruları kaydedip gidiyorum
ama heyecandan unutuyorum bebeği görünce, eşim hatırlatıyo

gunaydin kizlar.bu sabah aniden sicak basmasi yasadim.bayilacak gibi oldum.kalbim yerinden firlayacak gibiydi.tansiyonumu olcturdum normal idi.neden ola bilir acaba

Canim bulantinda olduysa idrar yolu enfeksiyonu olabilir ben bekarken yasadim bir kurban bayrami sabahi neolduguna anlam verememistim ates basmasi ugultu carpinti halsizlik wc ihtiyaci istifra hepsi ayni anda olunca acile kostum idrar enfeksiyonu insani ayakta tutmaz dedi ve idrar enfeksotinu cikti. Sen yinede bir doktoruna danis belirtiler ayni ama farkli birseyde olabilir

Hayirli haberlerle gel insalh canim

Merhaba, bugün cuma duanızı etmeyi unutmayın

EL MUSAVVİR -112896

Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.

kardelen384 = 2896
beren20 = 1000
ftmkya = 21000
P pedike =1000
hiye =1000
ZeynepBusee =6000
NRYSYN =1000
elifahsen =1000
kirgincicekler =1000
@zenderu =3000
@emsaLus =2000
A Ayse1995 =1000
NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
Hayatimmm70 =3000
hayalim16 =1000
UykucuSirine =1000
loveren =3000
D ddades =1000
weryew =1000
B Berenimo877 =2000
Z Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =5000
_meLinDa_ =9000
@Kelebeklibride =1000
Assos =5000
ask1 = 2000
D Denizzccan =4000
Derin88 =1000
M Mavi0411 =1000
Kahverengikus =1000
P prenses2534 =3000
toist =1000
sofiarya =12000
@-huzur- =3000
S sayer =1000
@Gokfer =1000
Fonetik =1000
ahsenitakvim34 =1000
ANNONA =1000
@fancy life =1000
N nisann_tr =1000
@Mustu 34 =1000

6- Es-Selâm: "Her türlü tehlikelerden selamete çıkaran."
7- El-Mü'min: "Güven veren, emin kılan, koruyan." bu haftalarda sıkıntılı olan arkadaşlarınuz var bizimde duaya ihtiyacımız var her anlamı birbirinden güzel ama bu iki tesbihata ne dersin

Duayı bugun mü yapıcaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…