- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.061
Okudum. Allah kabul etsin inşallahMerhaba, bugün cuma duanızı etmeyi unutmayın
EL MUSAVVİR -112896
Her varlığa en uygun şekli veren,farklı suretlerde yaratan,tasvir eden,şekillendirip biçimlendiren.
kardelen384 = 2896
@beren20 = 1000
ftmkya = 21000
@pedike =1000
hiye =1000
@ZeynepBusee =6000
@NRYSYN =1000
elifahsen =1000
@kirgincicekler =1000
@zenderu =3000
@emsaLus =2000
@Ayse1995 =1000
@NXIXDAA =1000
@Deli mavi prenses =1000
@Hayatimmm70 =3000
@hayalim16 =1000
@UykucuSirine =1000
@loveren =3000
D ddades =1000
weryew =1000
@Berenimo877 =2000
@Zynp0606 =1000
Zeynosrkn84 =5000
@_meLinDa_ =9000
@Kelebeklibride =1000
@Assos =5000
@ask1 = 2000
@Denizzccan =4000
@Derin88 =1000
M Mavi0411 =1000
@Kahverengikus =1000
@prenses2534 =3000
@toist =1000
@sofiarya =12000
@-huzur- =3000
@sayer =1000
@Gokfer =1000
@Fonetik =1000
@ahsenitakvim34 =1000
@ANNONA =1000
@fancy life =1000
@nisann_tr =1000
@Mustu 34 =1000
Geçmiş olsun . Ben de tam iyi oldum artık dedim dün sabah içtiğim ilaçları kasıla kasıla kustum . Aynı şekilde idrar kaçırdım kasılmadan dolayı ve bir hafta önce bıraktığım crinone jel bile geri geldi düşün artık. Yarım saat dinlendim karnım kasılmıştı . Artık geçmeli bu sabah sendromları ama geçmiyor tan bitti diyorum yeniden hortluyor .. seni çok iyi anlıyorumKizlar kanepede uyuyakalmisim. Esimde uyandirmamis. 2 de uyandim yataga gectim. Gece ictigim vitamini ictim.
Sonra uyuyamadim saat 4 gibi karnim kazindi aciktim, dedim yemeyeyim kilo aliyorum diye. Sonra ogurmeye basladim. Tuvalete gidince kustum. Sadece vitamin ve su kustum. Kusarken bacaklarina arasindan bir su suzulmeye basladi.
Idrarimi yaptim. Kurulandim. Tekrar bir kac damla su suzuldu bacaklarimdan. Hic Kokusuz renksiz bir seydi.
Sonra Sabah amniyotik kesem mi sizdirdi diye cok korktum.
Sabah doktorumdan randevu aldim. Vajinal bakti, Ornek aldi. Amniyotik sivi degilmis. Idrarmis. Ama enfeksiyon olabilirmis. Lab sonuclarini bekliyorum. 14+3 um. Doktorum kusmanin bitmesi lazim atik dedi.
Bir de turp gibiyim diye geziyordum, cok rahattim son iki hafta. Spor yapiyordum. Her seyi yiyordum. bu korku bana yeter. Cok korktum. Bildigin idrar kacirmisim. Hic idrar gibi degildi. Cok korktum ve bir o kadar saskinim.
Geçmiş olsun . Okuduğum yazılardan birinde sıcak basmaları yaşanabilir denmişti , el yüz gerekirse ayakları soğuk su ile yıkamak rahatlatır yazıyordu deneyebilirsinizgunaydin kizlar.bu sabah aniden sicak basmasi yasadim.bayilacak gibi oldum.kalbim yerinden firlayacak gibiydi.tansiyonumu olcturdum normal idi.neden ola bilir acaba
sen esmalari paylasinca aklima su geldi 99 esmanin hepsini gunde 1 kere cekelim en az yani fazlada olabilirBen böyle bişey görmüştüm yapmaya çalışıyorum
Olur canım da hatim duasıyla bir yaparız diye düşündüm ohalde hepimiz kalbimizden geçtiği gibi yapalım en iyi dua içten gelen duadırHerkes kendi okudugunu listedeki arkadaslara bagislasin bence. Yeterli olmaz mi.
Bebek emzirirken kullanilan aparatlar varya adini bilmiyorum biberon ucu gibi oluyor goguse takiliyor bebek onun uzerinden emiyor. Oyle yapilinca gogusun yara olmasini engelliyormus. Cok kullanisliymis ama benim tecrubem yok bilemiyorum :)onun cinsiyetle ilgisi var mı bilmiyorum ama benim koyulasti ve uçları çatlak gibi oldu. Dogumdan sonra en korktuğum şey göğüs acısıilk doğumumda çok göğüs acısı çektim. bebeğim emerken ben ağlıyordum kanıyordu ucu. lansinoh gibi kremler fayda etmemişti. ilk 3 ay aglayarak emzirdim. insallah bunda aynı acıları çekmem. kimse çekmesin çünkü acısı hiçbirşeye benzemiyor
Bir yakinim kullandi gogusleri yara olunca, sonra tekrar birakti bebek acisindan sorun olmadi iki turlude emiyorduo
silikon göğüs kalkanı var ama ona alışan bebek onsuz memeyi tutmuyor diyen de var. ne kadar doğru bilemiyorum
Emeğine sağlık Burada paylaşman çok iyi oldu , ekran görüntüsü aldım okurum artık canım. Nasılsın nasıl gidiyorBen böyle bişey görmüştüm yapmaya çalışıyorum
Bir yakinim kullandi gogusleri yara olunca, sonra tekrar birakti bebek acisindan sorun olmadi iki turlude emiyordu
Ay masallah göstermiş baya pipiyiEki Görüntüle 2065841 Dünkü fotoğrafımız Kızlar
Ayy darısı başıma inşallah Hayırlı evlat olsunKızlar bende cinsiyeti öğrendim.. Oğlum olacak inşaallah :))
Sağlıkla kucagına al cnm oğlan haberleri çoğalmaya basladı topikteKızlar bende cinsiyeti öğrendim.. Oğlum olacak inşaallah :))
bence tam tersi bebek o aparatlarla daha zor kavrıyor göğüste daha fazla deforme oluyoBebek emzirirken kullanilan aparatlar varya adini bilmiyorum biberon ucu gibi oluyor goguse takiliyor bebek onun uzerinden emiyor. Oyle yapilinca gogusun yara olmasini engelliyormus. Cok kullanisliymis ama benim tecrubem yok bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?