2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bence tam tersi bebek o aparatlarla daha zor kavrıyor göğüste daha fazla deforme oluyo
Canım ben tutmayınca mecbur kullandım en güzeli kullanmamak ama mecbur kalınca yapcak bişey yok deformasyon olmadı benim onların da ölcüleri var büyük kücük büyükleri kavrayamaz tabi kücükleri ideal

ftmkya O zaman bende hissediyorum galiba:))bağırsak hareketi olmadığına eminim. @_Rüzgargulu_ bende uff cokmus dedim doktora 5ay duyunca.sonuçta taşıyan biziz hissediyoruz diyorsak hissediyoruzdur:)
16. Haftada ilk 4 ay dolmuş oluyor aslında yani 5. Ayın içinde olmuş oluyorz zaten Ama 9. Haftada falan hissediyorum diyenler vardı o pek mümkün değil bence

Benim göğsümün ucu resmen yoktu, 2 yıl emzirmeme rağmen şu anda bile çok küçük, kimisinde maşallah biberon ucu gibi...Annemle çekiştire sündüre mahfettik sezaryen olduğum için süt hemen gelmedi çocuk emmek için çıldırıyor uğraşıyor tutamıyor, ben diyorum asla mama vermem şekerli su vermem bu çocuk emecek...yaralar bereler...kıştan ayva çekirdeği biriktirmişti annem onları suya ısladık jel gibi oldu tadı da yok çocuğun ağzına gelse zararı da yok, o jeli sürüp memeler meydanda gezdim en fazla 3-5 gün sürdü ve geçti çok şükür...doğru pozisyonda emme olursa yara olmaması lazımmış aslında tamamı bebeğin ağzına girecek...öyle emzirme aparatı falan yok muydu biz mi bilmiyorduk bilemem ama kullanılabilir alışana kadar

@ANNONA ve pamukprenses kızlar ben acemiyim dediğim gibi sizler daha iyi bilirsiniz.o göğüs ucu acsini teyzemde görmüştüm o yüzden alternatif arıyorum:))gerçekten çok acı çekiyordu ucu da vardı oysaki.
O zaman sana güzel tavsiyeler lansinoh kremi al göğüs ucu için olanı banyodan sonra doğuma 3 hafta kala sür az az nazikçe ve onu ilk emzirdiğin an her an kullan. Normalde onu silmeden de emzirebilirsin ama ben ıslak peceteyle sildim öyle emzirdim dediğim gibi silikon ucu da kullandım göğüs ucu yok diye kısa süreliğine. Hiç öyle göğüs acım olmadı benim mesela

Sonuçta bebek emmeye çalışırken canı yanıp ay vay edip sakındırmaktan iyidir...farkında olmadan kendini geri çekip bebeği memeden soğutmak da var

gunaydin kizlar.bu sabah aniden sicak basmasi yasadim.bayilacak gibi oldum.kalbim yerinden firlayacak gibiydi.tansiyonumu olcturdum normal idi.neden ola bilir acaba
Şekeriniz düşmüş olabilir bana da oluyor özellikle sabahları kahvaltı hazırlamayla uğraşırken.ağzıma bir şey atıp İki dakika uzanıyorum geçiyor

Zeynosrkn84 yazmıştı sanırım EL-BARİ çekebiliriz. yalnız cuma duasını yapıp c.tesi başlasak olur mu?ben haftaiçi çalıştıgım için ptesiden cumaya,h.sonu benim için daha rahat oluyor.işte pek oturmaya bile fırsatım yok ne yazıkki sen nekadar çekileceğini ve ne çekileceğini bugün akşama dogru yaz,herkes kendine uyan günde çekebildiği kadarını çeksin olur mu?

ac degildim canim.kahvaltisiz evden cikmam zaten
Doktorunuza da bi danışın. Benim de çarpıntım var kalbim çırpınır gibi çarpıyor 5 10 dkda bir. Söyledim kilo alsaydın ondandır belki dicektim dedi devam ederse bi kardiyolojiye gözükücem. Bu arada soğuk su da iyi geliyor enseme özellikle bi havlu ıslatıp koyuyorm rahatlatıyo. Onu da deneyebilirsin.

El Bari- 45369
Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden

kardelen384 =1369

Kalan=44.000

El Bari- 45369
Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden

kardelen384 =1369
Belirtisiznesne =2000

Kalan=42.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…