2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Olu dogumum ve sikintili olmasa ben de gitmem ama insan hep gene bisey olacak diye korkuyor
Ooo ölü Doğum çok zor bir deneyim anlayabiliyorum ozaman canım çokçok haklısın endişelenmekte. Benim de gerçi sağlık ocağında istediğim zaman el doppler ile kalp atışlarını dinleyebiliyor olmam bence rahatlatıyor beni.oyuzden yaşadığını biliyorum ohh şükür diyorum. Sen 3 haftada bir git ozaman engeç

Ayda 1 kontrol normaldir yaaa, ben çok rahatım herhalde enson 13+5 de gitmiştim bugün 18+1 oldum hala gitmedim :) ayrıntılıya gidicem ocak ayının ilk haftası,diyorum ozamana kadar hiç gitmesem mi??
Ah kuzum sen isteyince kalbini dinleyebildiğin için böyle rahat olmalısın. Benim de 24 gün geçti son kontrolden. O kadar sabırsızım ki. Bi de 6 sene sonra gelen bir bebek.
Dr lar da normali o olduğu için ayda 1 çağırıyorlar tabi.

Yani evet bu kesinlikle büyük bir artı benim için ama ben gerçekten kalbimi rahat tutmak istiyorum İnan kötü hiçbirşey düşünmüyorum ve hayatta hiç olmadığım kadar sabırlıyım gerçekten ben de 4sene bekledim bu bebek için ve bana bu evlat en çok sabretmeyi öğretti. Bir de başıma gelenler hiç yoktan aklıma gelmeyenin başıma gelmesi hayatta herşey olacağına varıyor bunu anladım bi de şey dicem siz de böyle kendinizi kötü hissetiğiniZ de nebileyim bebek nasıldır acaba diye içinizin içinizi gediği durumlarda sağlık ocağına gitseniz hemşireleriniz bakmaz mı doppler ile??? Benim çok hastam oldu öyle hergün gelenler vardı. Tüp bebekliler, daha önce defalarca düşük yapanlar , son haftada ölü Doğum yapanlar İnan birkez olsun hiçbirini geri çevirmedim üşenmeden baktım kalp atışlarına hergün. Bence şansınızı deneyin, insan o pıtpıtları duyunca günü bile bir başka güzel geçiyor. Hemşireleriniz sizi kırmaz inşallahh

Ailenizde şeker hastası olan varsa yaptırın ben yaptıracam annemde babamda hep var

Yaķin aile bireylerinde yok ama didisinin didisinda var :)

Doktorum kilon yok dedi gerek yok dedi yapmaya ben zaten yapmicaktim iyi oldu

Benimde kilom yok hala kilo almadım ama bebişim tam gününde ilerliyor.

Çok sevindim canım sağlıklı sıhhatli olduğunuza gözün aydın cinsiyetlerini de öğrenmişsin. Yalnız neden devlet hastanesi seni muayene etmedi onu anlatamadım.

Ben yaptırmıycağım doktorum zayıf olduğum ve ailede şeker problemi olmadığı için gerek görmedi...doktoruna danışmak en iyisi sanırım

Canım çok zayıf sayılmam 1.70 boy 63 kiloyum su an normalim yani bebiş de normal 1. 2. derece akrabalarda yok şeker tansiyon
ben eğitim arastirmaya gidiyorum oralar genelde her tahlili yaptırmak istiyorlar. Gerçi 3 lü ve 4lu tarama testlerini istemediler şaşkınım

Bu sabah 6 da kalktım ve hastaneye yoluna ac düşmeyeyim diye un kurabiyesi attım agzima çok tatlıda değildi ama bu saat oldu hala duzelemedim asiri mide bulantısı ve yanmasından günüm berbat geçti.

Canım kaç haftadan itibaren duyuluyor sağlık ocağındaki aletle kalp atışı? Ben bi gittiğimde sordum hemşire daha duyulmaz demişti...kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum...artık duyuluyor mu yani? Bi de bizim okulda steteskop var onunla duyabilir miyim acaba denesem

Ben fiyattan Eminim canım 2400 sezaryen kesin bilgi ama özel sigorta için ayrıca konuşmak gerekir mi? Bu SGK'lı fiyatı da olabilir. Özel sağlık sigortasına daha fazla fiyat çıkaracaklardır muhtemelen :)

Bende öyle düşünüyorum cnm gidip sorucam bakalim o zaman cikar ortaya :)

Allah razi olsun canim ya icime su serptin, Allahim seni de hicbir anneyi de darda birakmasin. Yorgunluktan olmeme ragmen uyuyamamistm rahatladm biraz

sofiarya ne kadar güzel sıkıntılı ve endişeli anneleri rahatlatiyorsun hayır duası alıyorsun ama herkes senin gibi değil canım bir soru sorup bin ahh isitiyorsun
Kendi ebem çok tatlı bir bayan ben başka bir sağlık ocağında karşılaştığım duruma istinaden söylüyorum.

Keşke herkes senin gibi olsa. Kan alan bir hemşire var bir gün fena bozuşacağız. Suratsızın teki. Damarlarım inçe zaten anamı ağlatıyor.
Benim doktorun henüz hemşiresi Yok Can'ım. Dr um yeni geldi. Bikaç aylık. Diğer hemşirelere yönlendirdi. Onlarda ilgilenmedi hiç açıkçası.
Ama sabrı öğrendiğim şüphesiz benim de :) haftaiçi tetanoz aşım var. Dinletirler inş.

Benimki özel hastane onlarda bakmadı kan değerlerime 2 li 3 lü yaptılar detay yapmadı ben her gelişte detay bakıyorum zaten dedi ... Şeker yüklemesi yapacakmış ama keşke onu yapmasaydı
Ben yaptiracam heralde seker yukleme testini ya. Hamileligimin basinda rafine seker tuketmeme karari almistim. Sadece meyvelerden alacaktim vucuduma seker. Ama tabiki normalde hic sevmememe ragmen son zamanlar tatliya asiri dustum ve tuketiyorum. Sabahlari gune bir bardak komposto ile basliyorum o derece. Vucudumun sekere ihtiyac duydugunu hissesiyorum ve bu beni nedense endiselendiriyor. Eger seker tuketmeme kararimi uygulasaydim yaptirmazdim testi. Ama dusunsene orda icecegim bir bardak sekerli suyu gun icerisinde zaten yedigim cikolatan, ictigim kompostodan ve diger tukettigim tatli seylerden fazlasiyla aliyorum.

Ben de tam tersi karbonhidrat ve şeker ağzıma değer değmez tüylerim diken diken oluyor...asla ne tatlı ne hamurişi...kahvaltıda 1 dilim ekmek yesem o bile beni mahfediyor

Buyuyen Rahim olmalı:) ben de iki uc haftadir hissediyorum :)
Ben de tam tersi karbonhidrat ve şeker ağzıma değer değmez tüylerim diken diken oluyor...asla ne tatlı ne hamurişi...kahvaltıda 1 dilim ekmek yesem o bile beni mahfediyor
Hamurisi bende yiyemiyorum ama seker yiyorum valla ya. Oysa kendimce en kati kural sekerdi.

Canım o kurallar mevzusunda evdeki hesapnhic çarşıya uymuyor malesef Bende de aynı
Malesef. Hamile olmadan once bile asla seker tuketmeyecem, cok saglikli beslenecem falan derdim arastirirdim surekli. Ama malesef resmen hayatimin en kotu beslendigi donemindeyim. Saglikli seyler yedigimde mutlu oluyorum buyum bebegime fayda sagladim diye. Ama gel gor ki cogu zaman gerek istahsizlik, gerek can istemesi yuzunden sagliksiz beslendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…