2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
15126452924131920990939.webp

Bi kaç kişi daha dosya yükleyemiyorum diye sormuştu hem onlara da cevap olur.
Canım cevapla butonunun yanında dosya yükle var oradan yüklüyorsun eğer fotoğrafın boyutu yüksek ise yani çözünürlük yüksekse yükleme yapmaz o zaman ekran görüntüsünü çek fotoğrafın ekran görüntüsünü yükle yada boyut küçült hangisi kolayına gelirse

Teşekkürler

Kizim da 11+3 de %80 kiz demisti dr
Bu gebelikte de 13+4 de %90 erkek dedi snr 15+2 de gittim kesin erkek dedi benimkiler erken erken gosteriyo sanirim :olamaz::KK70:
Yanilmiyosam rus takviminde erkekti ona kardesim bakmisti hayirli sagliklik sihatli evlat olsunlar da cinsiyet cokda onemli degil :KK37:
aynen canım saglıklı olsun cinsiyetin onemı yok benmde ilk 12 haftamda kıza benzetti sonra 14.haftamda kesın kız dedı doktorum :anne::anne:evet o takvımde benmde dogru cıkmıs oldu:KK37:

Gözün aydın canım. O sıkıntı bende hamilelikten önce de var di endoskopi yaptırdım gastrit reflu ve safra salgısı hep midemde o yuzden yediklerimi cikarmak cok aci veriyor.
Ben az az ve sık sık yiyorum tavsiye ederim. Bi dene istersen. Bazen gözüm masada kalıyor ama o ağrıyi ve sonrasini aklıma getirmeye calisip kendimi frenliyorum frenleyebilirsem
O şekilde deneyeyim tamam, teşekkür ederim.
Doktorum bir de gaviscona başlattı, zararı yok gibi gözüküyor araştırdığım kadarıyla ama? Prospektüsünde de hamileler kullanabilir yazıyor ama bilemedim. Acaba zararı var mıdır bebeğe? Hep bi soru işareti kafamda

aynen canım saglıklı olsun cinsiyetin onemı yok benmde ilk 12 haftamda kıza benzetti sonra 14.haftamda kesın kız dedı doktorum :anne::anne:evet o takvımde benmde dogru cıkmıs oldu:KK37:
Bu takvimler bir bende tutmadı sanırım Hem çin hem rus takvimi kız diyordu, doktor erkek dedi gayet

Benimde mide yanmam erken basladi insallah sadece yoklamadir diye unyt ediyorun normalde 30 haftalatda baslar ama niye erken anlamadim .. cok bunaldim cok
Ben biraz rahatladım gaviscon sayesinde, dün gece normal uyudum çok şükür. Ama bugün almadım yine başladı ağrılarım. Benim sıkıntım çıkartmak ya da acı su gelmesi değil, yemek borum ve tüm hizası boylu boyunca yanıyor zonkluyor yara gibi. O kadar şiddetli ki omzuma sırtıma vuruyor. Herhalde kesmemem lazım, almaya devam etmem lazım bu ilaca :(

Günaydın herkese. Kızlar fikir verin dün ve bugün bebeğin hareketleri azaldı. Napsam bilemedim? Normalde çok hareketliydi. Dün tüm gün çok hareketsizdi. Bugün daha oynamadı ki benimle uyanırdı. Bir de grip sonrası uçuk cıktı. Ne sürmem lazım bebeğe zararı var mi?
meyve suyu içmeyi dener misin. Ya da tatlı şeyler. Çok mu yoruldun acaba. Geçen haftalarda ben de yaşadım öyle bir iki gün. Az oynadı ama oynadı yine de bir iki. Sonradan anladık ki yeri daralmış. Göbüş büyüyünce hareketlendi. Ama hiç oynamadı hep oynardı diyorsan biraz üstüne düş derim ben.

Kızlaaarrr cumartesi günü amniyosentezim var günler azaldıkça beni stress bastı :KK43: Şu ocak ayı gelsin artık yaaa
Canım güzel sonuçlar alacaksın inşallah. Yapılırken bol bol dua et. Sonra hep dinleneceksin zaten. Ocak ayına daha var gibi görünebilir ama zaman gerçekten hızlı geçiyor.

Dr.um ayrıntili ultrason icin 13-20 aralık arası yaptırmami istedi ve dr. Eyüp Ekici ve dr. Ali İpek ismini verdi.tarihi hesapladığımda 20. Haftaya girer girmez ayrintilı ultrason olacağım.18 aralığa eyüp ekiciye randevu aldım.ankaradayım.yeni bebegi olan arkadaşımda ona gitmis bu konuda bilinen iyi bir doktormuş.ayrıntilı ultrason 425 tl.
Merhaba canım bana da bugün doktor 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason yaptırmamı söyledi ama öneride bulunmadı ankaranin ilcesindeyim ve ankarada yaptıracağım. Eyüp ekiciye internetteki telefondan mı ulaştın? Farklı bir telden mi ulaştın? Son sorum hemen arayinca randevu veriyorlar mı?

Merhaba canım bana da bugün doktor 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason yaptırmamı söyledi ama öneride bulunmadı ankaranin ilcesindeyim ve ankarada yaptıracağım. Eyüp ekiciye internetteki telefondan mı ulaştın? Farklı bir telden mi ulaştın? Son sorum hemen arayinca randevu veriyorlar mı?
Merhaba canım evet internetteki telden ulaştım.randevu hemen veriyor sekreteri.bir hafta onceden almanız lazim randevuyu dedi de bekleyecek birsey yok :) bir de 19 20 aralıkda dr yerinde değilmiş 18 ile randevuyu değiştirdiler.sonuç hepimiz için iyi çıkar umarım.

Benimki belli canım kesin erkek dedi :) hatta pipiyi bile gösterdi. İnşallah sende öğrenirsin cinsiyetini. Çok heyecanlı oluyor gerçekten. İnsan özlüyormuş bir de bunu anladım ben ilk gebeliğim çok değişik anne karnında özlermi özlüyor işte :)

Aynen ozeleniyor benimkide 12 hafta 6 gunken erkek tahmini yapti ondan sonraki randevularimda benimki secdeye yatti bi gostermedi kerata hep ayni pozisyon artikayrintilida ogrenim kesin insallah

Merhaba canım evet internetteki telden ulaştım.randevu hemen veriyor sekreteri.bir hafta onceden almanız lazim randevuyu dedi de bekleyecek birsey yok :) bir de 19 20 aralıkda dr yerinde değilmiş 18 ile randevuyu değiştirdiler.sonuç hepimiz için iyi çıkar umarım.
Sağol canim yardımcı olduğun için. Amin inşallah sonuçlarımız iyi çıksın sağlıkla kucaklayalim bebeklerimizi.

Günaydın herkese. Kızlar fikir verin dün ve bugün bebeğin hareketleri azaldı. Napsam bilemedim? Normalde çok hareketliydi. Dün tüm gün çok hareketsizdi. Bugün daha oynamadı ki benimle uyanırdı. Bir de grip sonrası uçuk cıktı. Ne sürmem lazım bebeğe zararı var mi?
Benimde öyle oluyor bazen. Bir gün karnımda gezdiğini net hissediyorum diğer gün nerdeyse hiç hareket etmiyor. Hatta eşime söyledim geçen gün, bugün hareket etmedi diye. insan ister istemez kafasına takıyor ama şuan küçük oldukları için düzenli hissetmemek normal. 20. haftadan sonra daha net ve düzenli hissediliyor. Sen de stres yapma kendine Allah'a emanet hepsi

B
Bende esentepe de yaptırcam ayrıntılıyı. 25 Aralıkta bu ayrıntılıyı 3 boyutlumu yapıyorlar yoksa normalmi biliyormusun
Bilmiyorum zaten 3 boyutlu nun çok ni özelliği yok canım önemli olan bakan doktorun bilgisi renk sadece et rengi veriyor sonunda gösteriyor yüzünü diğer herşeyi siyah beyaz kan akımlarına bakılacak bacak boyları kafa parmaklar eller.. İç organları.. Kalp odacıkları vs.. Bunlar hep siyah beyaz olucak sonunda bebiş iyi poz verirse renkli foto veriyor özeller devlette renkli foto vermiyor daha önce gittim

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 Belirtisiznesne Belirtisiznesne Benim doktorum da Çekirge Aritmi den al dedi numara isim verdi 26 aralık için aldım randevuyu 150 TL sonucu bana getir giriş yapmadan seni araya alır bakarız dedi...2 düzey mi yazıyor sizinkinde arkadaşlar bana 2 düzey USG diye yazmış
Onu bilmiyorum kontrolde sormak lazım ama ayrintili ultrason zaten gelişmiş oluyo normal ultrason aletinden biraz daha özellikli

B

Bilmiyorum zaten 3 boyutlu nun çok ni özelliği yok canım önemli olan bakan doktorun bilgisi renk sadece et rengi veriyor sonunda gösteriyor yüzünü diğer herşeyi siyah beyaz kan akımlarına bakılacak bacak boyları kafa parmaklar eller.. İç organları.. Kalp odacıkları vs.. Bunlar hep siyah beyaz olucak sonunda bebiş iyi poz verirse renkli foto veriyor özeller devlette renkli foto vermiyor daha önce gittim

Aman sağlıklı çıksında canım hiç önemli değil. Renkli verirse hatıra diye koyarım kutuma.

Back
X