2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim bel ağrım çok oluyor. özellikle gün içinde yorulduysam o gece ağrıdan uyanıyorum sürekli:KK43:
Ya bugun butun gun yattim 1 saat kalkip yemek yaptim hemen basladi iste. Demekki oluyo. Benim kanama önceside bel agrim olmustu o yuzden tedirgin oluyorum

Dediklerinin aynısı bende de oluyor öğretmenim o yüzden hep ayaktayım ona bağlıyorum evde dinlenmeye çalışıyorum ama nerde evde de yemekti bulasikti ilerki haftalarda napicaz acaba
Ya calisan insanlarin isi cok zor gercekten ama surekli ayakta olmak durumunda kalan ogretmenlerin sanki bi tık daha zor gercekten. Allah yardimciniz olsun. Dedigin gibi aksam evde yemek yencek hersekilde o yemek pisicek. Sabir sayili gunler gecicek insallah.

Detaylin ne zaman, ben en az bir ay falan surer diyordum plasentanin yukari cikmasi da bebegin buyumesi lazim demisti cunku doktor. On gunde 1.7 cm cikmis cok az olsa da cikabilecegine umut oldu bana, %80 i cikiyomus yukari .hic canini sikma ama cok yorulmayip tedbiri elden birakmamaliyiz canim. Hayirli haberlerini bekliyorum ins
Benim detayli ocagin ilk haftasi. Benim 10 gun arayla randevum olmustu. Ilkine gore ikincisi daha asagidaydi. O yuzden tedirginim. Ama karnim bu ara cok hizli buyuyo sizinde oyledir illaki gercekten baya farkediyo. Insallah cikar o da

Merhaba kızlar aminiyosentezden geldim hafif bir bel ağrım var o kadar . Doktor çoo büyük bir ihtimal temiz çıkacak sonuçlar dedi . İşallah temiz çıkacak çok çok amin :) Cinsiyeti kesin erkek dedi :) Hepinizi öperiz
Geçmiş olsun hayırlı haberlerle geliceğinden okadar eminimki bilemezsin...

Kızlar sancıyı nasıl anladın diyen arkadaşlar olmuş bu öyle tv kere görülen bağırmalı bi sancı değil tabiki.. İçinde bişeyin kıvrıldığını hissediyorsun rahatsız ediyor öyle ni bir sancı Ben bunu yeni sezeryanlıyım diye dikiş kaynaklı falan sandım bide çocuk oynayınca rahim acıyor sandım sancı hiç aklıma gelmedi aslında tecrübeliyim.... Doktor ultrasyon aletini tutar tutmaz senin sancın var dedi ben de masaya zor çıktım zaten bebek biyere toplanmıştı. Doktora dedim ben bebek kasılıyo sandım dedim şiddetli hayır sancın var dedi... Kese kum saati şeklindeydi bak gördün mü kese nasıl şekli dedi ilk kez, ultrason da sancıyı gördüm nts biliyordum da bunuda gördüm.... Her hamilelikte birsürü tecrübe oldu.. Rahim kapalı ams şükür İnş açılma olmaz Allaha emanet yavrularımız İnşallah... Kızlar bişey sorucam 16 +5 ultrason girdim 165 gr dedi bu haftalarda girenlerin kaçtı hatırlayanlar varmı

Kızlar sancıyı nasıl anladın diyen arkadaşlar olmuş bu öyle tv kere görülen bağırmalı bi sancı değil tabiki.. İçinde bişeyin kıvrıldığını hissediyorsun rahatsız ediyor öyle ni bir sancı Ben bunu yeni sezeryanlıyım diye dikiş kaynaklı falan sandım bide çocuk oynayınca rahim acıyor sandım sancı hiç aklıma gelmedi aslında tecrübeliyim.... Doktor ultrasyon aletini tutar tutmaz senin sancın var dedi ben de masaya zor çıktım zaten bebek biyere toplanmıştı. Doktora dedim ben bebek kasılıyo sandım dedim şiddetli hayır sancın var dedi... Kese kum saati şeklindeydi bak gördün mü kese nasıl şekli dedi ilk kez, ultrason da sancıyı gördüm nts biliyordum da bunuda gördüm.... Her hamilelikte birsürü tecrübe oldu.. Rahim kapalı ams şükür İnş açılma olmaz Allaha emanet yavrularımız İnşallah... Kızlar bişey sorucam 16 +5 ultrason girdim 165 gr dedi bu haftalarda girenlerin kaçtı hatırlayanlar varmı
Benim 15+3 de 90 gramdi canım normal bence grami :)

Benim 15+3 de 90 gramdi canım normal bence grami :)
Bu haftalardan sonra hızla kilo alıcaklar ayrıntılı ultrasyon zamanına kadar 700 850 gram arası olucak minnaklar İnş tabiki bebek bir olmaz boyu post sağlıklı olsunlar İnşallah kilo Doğunca aldırırız biz onlara

16+2 de 150 gramdı

Bu haftalardan sonra hızla kilo alıcaklar ayrıntılı ultrasyon zamanına kadar 700 850 gram arası olucak minnaklar İnş tabiki bebek bir olmaz boyu post sağlıklı olsunlar İnşallah kilo Doğunca aldırırız biz onlara
Alırlar canimm alırlar oglum3.750 doğmuştu hergun muz yiyodum onun etkisi diye düşünüyorum.

Alırlar canimm alırlar oglum3.750 doğmuştu hergun muz yiyodum onun etkisi diye düşünüyorum.
Muzu hiç yiyemedim ben kabızlık sorunu zaten var mideme dokunuyor benim oğlanlar 2.150 2.600 doğdu hep minik yavrularım ama şükür 2si sağlıklı Rabbim acılarını göstermesin

Muzu hiç yiyemedim ben kabızlık sorunu zaten var mideme dokunuyor benim oğlanlar 2.150 2.600 doğdu hep minik yavrularım ama şükür 2si sağlıklı Rabbim acılarını göstermesin
2 kiloyu geçtikten sonra sıkıntı yok zaten benimkinde nerdeyse 1 kilosu ödeme gitti zaten bolbol emer toparlarlar ay bebek kokusunu özledim çabucak geçse zaman

Bende 16+3 te gittim sata göre ama ultrasona göre daha kücük cıkıyo 134 gr 13 cmdi gayet normal bence cnm

Can'ım geçmiş olsun tekrar. Ben 16. Haftada gittim tam gününü hatırlamıyorum. 170 gr. Hatta bana çok geldi gr ı bi an. Korktum.
Ama şöyle bir durum var. Benim tüp bebek günü tam belli. Sizlerin normal ilişki ile olduğundan döllenmenin tutunmanın ne zaman gerçekleştiğini bilemeyiz. Erken yada geç döllenme olabilir.
Üstelik gr ı çok iyi bence minnak ın.
Haftaya göre gr lara bakarsan görürsün.

Kizlar gunaydin benimde dogumum mayis gozukuyor.Farketmemisim mart_nisan grubundaydim.o_O
Burada haftalarimiz daha yakin gelebilirmiyim bnde
Aramıza hoşgeldin canım benim :) hayırla gelsin inşallah bebişler doğumlar aynı gözüküyor 1günlük farkla öndesin :)

Back
X