- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
- #14.481
Ya bugun butun gun yattim 1 saat kalkip yemek yaptim hemen basladi iste. Demekki oluyo. Benim kanama önceside bel agrim olmustu o yuzden tedirgin oluyorumBenim bel ağrım çok oluyor. özellikle gün içinde yorulduysam o gece ağrıdan uyanıyorum sürekli![]()
Ya calisan insanlarin isi cok zor gercekten ama surekli ayakta olmak durumunda kalan ogretmenlerin sanki bi tık daha zor gercekten. Allah yardimciniz olsun. Dedigin gibi aksam evde yemek yencek hersekilde o yemek pisicek. Sabir sayili gunler gecicek insallah.Dediklerinin aynısı bende de oluyor öğretmenim o yüzden hep ayaktayım ona bağlıyorum evde dinlenmeye çalışıyorum ama nerde evde de yemekti bulasikti ilerki haftalarda napicaz acaba
Benim detayli ocagin ilk haftasi. Benim 10 gun arayla randevum olmustu. Ilkine gore ikincisi daha asagidaydi. O yuzden tedirginim. Ama karnim bu ara cok hizli buyuyo sizinde oyledir illaki gercekten baya farkediyo. Insallah cikar o daDetaylin ne zaman, ben en az bir ay falan surer diyordum plasentanin yukari cikmasi da bebegin buyumesi lazim demisti cunku doktor. On gunde 1.7 cm cikmis cok az olsa da cikabilecegine umut oldu bana, %80 i cikiyomus yukari .hic canini sikma ama cok yorulmayip tedbiri elden birakmamaliyiz canim. Hayirli haberlerini bekliyorum ins