- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #20.501
Sabah uykunun en tatlı yerinde kalkıp kan ve idrar verdim sağlık ocağında yarın doktor kontrolum var bakalım kizcem ne kadar büyüdü :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de o anne yanı beşiğini alcam canımHanımlar herkese merhabaBayadır gelemedim e geçmişi de okuyayım derken baya zaman geçti
umarım herkes ve bebişler iyidir
Yarın kontrolüm var , şeker testi yapılacak mı hiç bilmiyorum doktorumu dinlerim büyük ihtimalle. Oğlumun ismi hala piyasada Yok
hergün birşey söylüyor ertesi güne vazgeçiyoruz . Bebek odası ve beşiği dışındaki alışverişimizi bitirdik çok şükür. Çok kafa karıştırmamak planlı olmak gerekiyor . Yenidoğan, 0-3 ay , 3-6 ay olarak üç grup yapıp kıyafet alışverişini de yaptım. E Bebek lcw Civilim markalarından kampanyalar iyi denk geldi diyebilirim
ama sanırım Doğuma kadar bi kaç parça daha alırım duramam
beşik olarak anne yanı Chicco next to me istiyorum ama fiyatı fazla geliyor kampanyada yakalayan oldu mu yada gören olursa beni mutlaka etiketlesin lütfen
![]()
markasını ne aldın canım?Sağol canım, herkes çok önerdi temassız al kulaktan zor olur diye bende aldım bakalım inşallah sıkıntı çıkarmaz.
Bugun aksama kadar beklerim oyle olursa giderim olmasada ki ins olmaz ama yarin kesin giderimCanım kontrole gittinmi şimdi okudum ve tedirgin oldum İdrar kaçıntın olabilir ama serklajlıymışsın dahada dikkat etmek gerekir İnşallah iyisindir Allaha emanet olun
Mantar olabilirmi canım çünkü ben geçen mantar olmustum su gibiydi akintim infrared tahlili falan ver istersenBugun aksama kadar beklerim oyle olursa giderim olmasada ki ins olmaz ama yarin kesin giderim
Kaça aldın canım bende alıcam döşek beşik içinCanım bebek için ince daha iyi dediler bende kalın alacaktım. Hem park yatağa ağır gelir dediler hemde bebeğin ağırlığından dolayı ince yeter dediler beni ikna ettiler orda. Halbuki kalın daha pahalıydı satsa satabilirdi bilmiyorum o an ince olanlardan aldım ince ama böyle eğilip büzülmüyor. Baya iyi sertliği falan iyi.
Bana metpamit vermişti doktor canımGünaydın güzel anneler...
İnşallah bu çarşamba ailemin yanina gidicem otobüsle ve beni yol tutuyor.
Metpamid dramamine veya emedur dan birini kullanabilir miyim bilginiz var mı?
@sofiarya canım belki yardımcı olabilirsin.
evet ellerim uyusuyor burnum arara kaniyor dislerimi fircalsmak istemiyorum cok koyu kaniyor dr sordum kalsiyum artir dedi kan tahlili yapti herşey normal gorunuyor ama arara gozlerim kotu oluyor başım dönüyor
Akıntı olabilir mi acaba ya. Ben olsam yine de giderdim canım inşallah kötü bir durum değildir.Bugun aksama kadar beklerim oyle olursa giderim olmasada ki ins olmaz ama yarin kesin giderim
Sen hiç almamış gibisin maşallah canım seninki hamilelikte kan akışı ile alakalıdırCanım 63 ile hamile kaldim ayın 17 sinde 66 olmuştum. 1 kilo daha aldım diyelim. 4 kilo bu kadar rahatsız etmez diye düşünüyorum ama bilemem.
Kıyamam ya utanmakta biliyor kuzum benim merak etme büyüp seni beyenmeyecek. Benim oğlanlar aldı başını İstanbul a gitti gezmeye.. Eskiden eteğimi bırakmazlardı heyt gidi günler heyyyy
Kaça aldın canım bende alıcam döşek beşik için
Sağol canım gönül rahatlığıyla kullanayim o zaman iyi ki varsındramamine i de emedur u da rahatlıkla albilirsin canım kategorileri Bhatta yol için dramemine daha iyi olur sanki
![]()