2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dün bebeğimin kıyafetlerini etiketlerinden temizledim.
Az önce de ayırdığım açık renkleri makineye attım. Tüm bunları yaparken o kadar duygulandım ki. 6 yıldır bugünlerin hayalini kurdum durdum ben. Uzak hayal oldu hep. Çok şükür bugünleri yaşatana. Çok şükür
Allahım tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu tattırsın ve tamamlatsın. İmkanı olmayanlara da alacak güç versin. Ne güzel ne tatlı telaşlarmış meğer. Hep diyorum bunca yıl boşuma yanmamışım.
Ah canım :KK200: ne güzel hevesler değil mi.. okuyunca ben de duygulandım. Çok şükür bugünleri yaşatana. Allah sevincimizi boşa çıkarmasın inşallah vakti zamanı gelince sağ salim kucaklarımıza alalım miniklerimizi:anne:

Selam kızlar bu 50 gr lik şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 85 yükleme sonucu 152 cikti.Açlık sınırlar arasında ama yükleme sınır 140 doktorum çok önemsemedi sanki.diyet yapmadigim halde diyetine biraz dikkat et dedi.meyvelerine falan dedi ama hic açık bisey konuşmadı.diyetisyene de yönlendirmedi.dahiliyecide bi 50 gr önermiyoruz 75 gr ligi tekrarlanması diye öneri belirtiyorum dedi ama kadın doğumcu onuda dikkate almadı.sizlerin nasildi değerler,ne zaman tekrar istediler tahlili yada ne zaman diyetisyene yönlendirdiler
Banada 50yapildi.sekerli Sudan sonraki olcum 195 cikti.kadin dogum endokronolojiye sevk etti.oda son uc aylik donemdeki sekerimi gosteren bikac test istedi.yani seker hastaligim gebelige baglimi onu anlamak icinmis.o testler normal geldi.Sonra diyetisyene gittim.hic tekrarlama 75 lik yapma fikri konusulmadi bile.Ben anlamiyorum neye gore 50 neye gore 75.Bu arada hamilelikten bugune 8kilo almisim.68 im.boyumda 1.64.

Eki Görüntüle 2107711

Aldım canım bak böyle oldu (yorganı bilerek kaldırdım bitişikliği görünsün diye :KK45:)
Ben çok beğendim, eşim ön yargılıydı bizim yatağa uymaz diye, çünkü alçak japon tipi
Ama o da çok sevdi
Sadece sabitlene konusundan emin olamadık, kayışları var, tanıtım videosunda tahta bazadan geçiriyo vs, bizim yatak biraz değişik
Ama eşim tamamen kuracağımız zaman iç bazaya sabitlemeyi denicem dedi
Onun dışında zaten fren sistemi olduğu için kaymıyo, sabit duruyo (ben beşik yataktan uzaklaşır bebek düşer diye endişelenmiştim ama gayet sabit durdu, kaymıyo)

Harika olmuş. Sağlıkla güzel günlerde kullansın inşallah bebişin. Yatağın boyu aşağı yukarı ayarlanıyor demi? Ne kadara aldın canım sen? Netten mi aldın

Harika olmuş. Sağlıkla güzel günlerde kullansın inşallah bebişin. Yatağın boyu aşağı yukarı ayarlanıyor demi? Ne kadara aldın canım sen? Netten mi aldın
evet 4 kademe oluyo, baya alçalabiliyo
gittigiyorr/joker mağazasından aldım canım ben inidirim vs 724 liraya geldi

Bende kalça ağrısı oldu.Doktora söyleyince hemen bu ilacı verdi.Biraz araştırınca ne kadar yan etkisi olduğunu gördüm. Biraz kendimi zorlar sütümü içer yoğurdumuzu yeriz. Ben de iki haftadır kullanıyorum Ama hayatta kullanmam artık.Doktorun umrunda mı sanki çocuk ağrı geçsin yeter.Sinir oldum.
benim öyle sikayetlerimde yoktu :( cal-mag-demir hapları verdi. 2 haftadır kullanıyorum.
ki günlük youğurt yerim,
süt içiyordum demir hapı aldıgım için bırakmak zorunda kaldım.
2gündürde agzımda bir tat olustu, ne yersem tuhaf bi tat geliyor çok rahatsz edici :( az önce doktoru arayıp sordum. 2-3 gün ilaçları bi içme bakalım dedi devam edecek mi diye.
kızlar siz napiyosunuz kullanan kullanmayan??

Selam kızlar bu 50 gr lik şeker yüklemesi yapıldı. Açlık 85 yükleme sonucu 152 cikti.Açlık sınırlar arasında ama yükleme sınır 140 doktorum çok önemsemedi sanki.diyet yapmadigim halde diyetine biraz dikkat et dedi.meyvelerine falan dedi ama hic açık bisey konuşmadı.diyetisyene de yönlendirmedi.dahiliyecide bi 50 gr önermiyoruz 75 gr ligi tekrarlanması diye öneri belirtiyorum dedi ama kadın doğumcu onuda dikkate almadı.sizlerin nasildi değerler,ne zaman tekrar istediler tahlili yada ne zaman diyetisyene yönlendirdiler
benim de 50 gr yüklemede sonucum 150 çıktı doktorum 100 gr yükleme yaptırdı ondada 3. saat şekerim biraz yüksek çıktı önemli olan 2 değerin birden yüksek çıkmasıymış ama dikkat et dedi diyetisyene falan yönlendirmedi ama bende meyve tüketirsem yoğurtla tüketmeye çalışıyorum tatlı şeyleri azalttım iyice hiç tüketmiyorum diyemem ama şerbetli şeylerden uzak duruyorum boyum 1.62 şuan 64 kiloyum 5 kilo aldım şimdilik ama geçen ay 2,5 kilo birden almıştım

benim de 50 gr yüklemede sonucum 150 çıktı doktorum 100 gr yükleme yaptırdı ondada 3. saat şekerim biraz yüksek çıktı önemli olan 2 değerin birden yüksek çıkmasıymış ama dikkat et dedi diyetisyene falan yönlendirmedi ama bende meyve tüketirsem yoğurtla tüketmeye çalışıyorum tatlı şeyleri azalttım iyice hiç tüketmiyorum diyemem ama şerbetli şeylerden uzak duruyorum
Cnm seni etiketledimde yanlis olmus kusura bakma.fotograf paylasmada sorun yasiyorum.yapinca atarim sana listemi.bana tekrar istemediler.50likle liste verildi.o yuzden gebelik sekeri varmi yokmu bilemiyorum.yani emin olamiyorum.sizlerde Boyle tekrarlandigini duyunca.

Cnm seni etiketledimde yanlis olmus kusura bakma.fotograf paylasmada sorun yasiyorum.yapinca atarim sana listemi.bana tekrar istemediler.50likle liste verildi.o yuzden gebelik sekeri varmi yokmu
bilemiyorum.yani emin olamiyorum.sizlerde Boyle tekrarlandigini duyunca.
50 gr yüklemede sonuç 135-180 aralığında hastaya 100 gram öneriliriliyormuş bunun üzerinde ise ikinci bir teste gerek duymadan diyet öneriliyormuş. Tamam ekleyince takip ederim ben listeni tşkler

Arkadaşlar AliExpressten bsyler almıştım bir kısmı geldi paylaşayım sizinlede
Ayakkabı 12tl
Küçük kutular 7tl
Kirli sepeti 30tl

Eklentiler

• FBDFFE05-1B4F-4BB0-9181-2B75876C48C2.webp
    FBDFFE05-1B4F-4BB0-9181-2B75876C48C2.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 76
  • C41D9F1A-F541-4E05-9FEB-DE4DCCDFE668.webp
    C41D9F1A-F541-4E05-9FEB-DE4DCCDFE668.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 71
  • 4D29DCB0-AF19-4025-9CB7-1FD7589A39F9.webp
    4D29DCB0-AF19-4025-9CB7-1FD7589A39F9.webp
    29 KB · Görüntüleme: 68
  • C39745C6-B997-4295-B98C-CFF572A46941.webp
    C39745C6-B997-4295-B98C-CFF572A46941.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 72
merhabalar kızlarrr temmuz annesi olucam kısmetse ama sizlere bişey sorman için geldm:) ayrıntılı ultrasonunuzutam olarak kaçıncı haftada yaptırdınız. bide içinizde önce erkege benzio diyip sonra kız olan kız olarakta devem eden oldumu. bana 12.haftada erkeğe benzio dedi doktor 15+2 dede kız dedi ama kesin konuşmadı acaba değiirmi yine böyle devam edecekmi die merak ettimde:)

Banada 50yapildi.sekerli Sudan sonraki olcum 195 cikti.kadin dogum endokronolojiye sevk etti.oda son uc aylik donemdeki sekerimi gosteren bikac test istedi.yani seker hastaligim gebelige baglimi onu anlamak icinmis.o testler normal geldi.Sonra diyetisyene gittim.hic tekrarlama 75 lik yapma fikri konusulmadi bile.Ben anlamiyorum neye gore 50 neye gore 75.Bu arada hamilelikten bugune 8kilo almisim.68 im.boyumda 1.64.
75 grlık olan test tek aşamalı daha güvenilir aslında. Bildiğim kadarıyla 50 grlığın sonucu yüksek çıkarsa 100 grlık olanı yaptırıyolarmış. Ama senden öyle bişey istemediler demek. hem endokrinoloji detaylı bakmıştır zaten sana. Çok kilo da almamışsın aslında ama doktorum bana bundan sonra dikkat etmezsen çok hızlı kilo alırsın dedi.

merhabalar kızlarrr temmuz annesi olucam kısmetse ama sizlere bişey sorman için geldm:) ayrıntılı ultrasonunuzutam olarak kaçıncı haftada yaptırdınız. bide içinizde önce erkege benzio diyip sonra kız olan kız olarakta devem eden oldumu. bana 12.haftada erkeğe benzio dedi doktor 15+2 dede kız dedi ama kesin konuşmadı acaba değiirmi yine böyle devam edecekmi die merak ettimde:)
Benim önce erkeğe benziyor dedi sonra kız oldugunu öğrendik. Ayrıntılıda 19. Haftada yapıldı. Hayırlı saglıklı doğum dilerim

merhaba, bana 12. haftada yüzde 60 erkek dedi daha sonraki zamanlarda 2 kere kız dedi , bizimki pek göstermiyor:) ayrıntılıya ben 21. haftada gittim canım

50 gr yüklemede sonuç 135-180 aralığında hastaya 100 gram öneriliriliyormuş bunun üzerinde ise ikinci bir teste gerek duymadan diyet öneriliyormuş. Tamam ekleyince takip ederim ben listeni tşkler
Aa cok saol arkadasim hic bilmiyordum.siniri biraz gecmisim.neyse artik dikkate devam.

75 grlık olan test tek aşamalı daha güvenilir aslında. Bildiğim kadarıyla 50 grlığın sonucu yüksek çıkarsa 100 grlık olanı yaptırıyolarmış. Ama senden öyle bişey istemediler demek. hem endokrinoloji detaylı bakmıştır zaten sana. Çok kilo da almamışsın aslında ama doktorum bana bundan sonra dikkat etmezsen çok hızlı kilo alırsın dedi.
Ediyorum saatine gore yiyorum valla.asker gibiyim:))evet 3aylik sekere insuline falan baktilar.doktora gidince bi sorayim bari.gerci bu listeyle beslenmek zor ama daha faydali olur diye dusunuyorum.hepimize kolayliklar olsun insallah tatlim.

Benim önce erkeğe benziyor dedi sonra kız oldugunu öğrendik. Ayrıntılıda 19. Haftada yapıldı. Hayırlı saglıklı doğum dilerim

merhaba, bana 12. haftada yüzde 60 erkek dedi daha sonraki zamanlarda 2 kere kız dedi , bizimki pek göstermiyor:) ayrıntılıya ben 21. haftada gittim canım

teşekkür ederim kızlar

benim de 50 gr yüklemede sonucum 150 çıktı doktorum 100 gr yükleme yaptırdı ondada 3. saat şekerim biraz yüksek çıktı önemli olan 2 değerin birden yüksek çıkmasıymış ama dikkat et dedi diyetisyene falan yönlendirmedi ama bende meyve tüketirsem yoğurtla tüketmeye çalışıyorum tatlı şeyleri azalttım iyice hiç tüketmiyorum diyemem ama şerbetli şeylerden uzak duruyorum boyum 1.62 şuan 64 kiloyum 5 kilo aldım şimdilik ama geçen ay 2,5 kilo birden almıştım

ya ben kilo olarak çok aldım zaten 12 kilo aldım ama 56 ile hamile kaldım.kilonun 4 ünü ilk 4 ayda aldım.oda düşük riskiyle kullandığım hormon ilaçlarından oldu.bebek su anda önden gidiyor.kilo alımı da fazla bebeğin.riskli görseydi başka şeyler söylerdi diye düşünüyorum kafam çok karıştı :KK53:

Back
X