Benimki de yuksek çıkıyor arasira malesef. Batta bir kere 14/9 , 3 saat sonraki ölçümde 15/11 çıkmıştı. Doktor yatış veriyordu hatta zorlamaya calisti ama ben yatmadim. Ondan sonra bir hafta degisik araliklarla olctugumde 11-12 civarlarinda seyretti doktora soyledim. O da dikkat etmem gerektigini soyledi. Bazen ben de endise ediyorum yukseldigini hissediyorum ama malesef tansiyon aletim yok. İnsallah bir sorun yasamadan aliriz yavrularimizi kucagimiza. Beyaz ekmek-un tuzdan daha cok yukseltiyor. Ben ne zaman beyaz ekmek yesem kendimi kotu hissediyorum basim zonkluyor. Tuzu da ben normalde daha fazla kullaniyordum. Simdi normal sınırlar icine cektim. Hani su yemegin tadina bakmadan tuz atanlar var ya :) oyle soyleyim mutlaka tuzu belirgin yerdim.
İlk hamileliginde bir problem yasadin mi canim? Zorluklari nerdeydi. Benimki de bazen fazla yuksek cikiyor. Limon gercekten cok etkili. Ben tansiyonumun yukseldigini hissettigimde gidip kasiga yarim limon sıkıyorum yarim saat sürmeden kendime geliyorum. Limonlu suyu ben de deneyim. En azindan hep dengede durur.
Ben huggies 1 ve 2 numara aldim. Ama 1 numara asiri kucuk. Benimki de 4 civari dogabilir, allahim saglikla kucaklarimiza almak nasip etsin. Ama 4 civari dogarsa bence 1 numarasi gelmez. Elim bile daha buyuk bezden oyle soyleyim :) hatta ilk aldigimda acaba prematüre mi aldim yanlislikla diye paketi baya bi inceledimZ ben huggies den devam edecegim 3 bedene gecene kadar. 3 den sonra bozuyormus cunku bez 1 ve 2 numaralari daha iyiymis. Simdi bir kucuk paket gobek bağı oyuntulu prima alacagim bir hafta gidene kadar. Sonra huggies.
Canim insallah iyi haberler alirsin. Mr normalde bile cok kotu hamilelikte daha da fenadir allahim kimseye yasatmasin. Ben simdi bile rahat yerimde 50 dk duramiyorum
Gratiste deodorant bolumunde deodorant benzeri bir tuz satiliyor. Suan markasini hatirlayamadim. Ciddi dusunursen alacak olursan bakarim

icerigi sadeve dogal tuz, yani kaya tuzuna deodorant sekli vermisler gibi dusun. Ben yillardir deodorant olarak onu kullaniyorum ( hatta 4 yildir, daha yariya inmedi) o terlemeyi engellemiyor ancak kötü koku olusumunu cok guzel engelliyor. Ürünün üstüne ayak kokusuna karşı da kullanildigi yaziyor. Uzerini islatip uyguluyorsun. Hicbir kimyasali yok, cok pratik ve bence cok ise yariyor. Yavrun icin banyodan sonra ayak tabanlarina islatip surebilirsin. Bence ise yarayabilir denemekte fayda var. Bir de biliyorsundur travazol krem var. Benim ayaklarimda mantar vardi. Cok kisa surede gecirdi. O kremi de deneyebilirsin. Mantar yoksa bile oglunda yine kokuya sebep olan bi makteri bir sey vardir illaki. Ona iyi gelebilir.
Hani sayfa? Cok merak ettim ben de bakayim.