- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #32.281
Bana da idrar gibi geliyor. Cunku sadece tuvaletten aonra oluyor.Canım idrar kaçırıyor olabilirsin.hamileliğin son zamanları görülebilen bir durum.ama istersen yine de bi doktoruna danış.Allah korusun amnion sıvısı filansa suyun bitmesin.turnusollu ped filan veriyorlar amniyon sıvısıysa rengi değişiyor turnusol kağıdının.bir de ben doktoruma sormuştum amnion sıvısı olduğunda peçeteyle sildikten sonra da dudak kısımları hep ıslak olur demişti.
Randevuma daha bir hafta var ya :/ bekleyim bakalim bana idrar gibi geliyor. Cunku sadece tuvaletten kalktiktan sonra olusuyor. Hani boyle tam yapamamisim da bir iki adim atinca idrar yolunda kalan kendiliginden akiyor gibi. Belki bebegin baskisindan dolayi hissetmiyorumdur.Canım bu bahsettiğin idrar olamaz çünkü idrar kendini belli eder, senin söylediğin su gibi renksiz kokusuz değil mi? Bence doktora sor ve korkma alttan bakmayacaktır çünkü bak bir arkadaşımızın başına geldi. Bebeğin suyu sızabiliyor kesede minik bir hasar olduysa. Benim de bazen oluyor ve terledim mi acaba diyorum ama sık doktora gidiyorum ve amnio sıvımız normal olduğu için rahatım. Artık bu sıvı en çok olduğu zamanlarmış bundan sonra artmayacak.