2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım idrar kaçırıyor olabilirsin.hamileliğin son zamanları görülebilen bir durum.ama istersen yine de bi doktoruna danış.Allah korusun amnion sıvısı filansa suyun bitmesin.turnusollu ped filan veriyorlar amniyon sıvısıysa rengi değişiyor turnusol kağıdının.bir de ben doktoruma sormuştum amnion sıvısı olduğunda peçeteyle sildikten sonra da dudak kısımları hep ıslak olur demişti.
Bana da idrar gibi geliyor. Cunku sadece tuvaletten aonra oluyor.
Canım bu bahsettiğin idrar olamaz çünkü idrar kendini belli eder, senin söylediğin su gibi renksiz kokusuz değil mi? Bence doktora sor ve korkma alttan bakmayacaktır çünkü bak bir arkadaşımızın başına geldi. Bebeğin suyu sızabiliyor kesede minik bir hasar olduysa. Benim de bazen oluyor ve terledim mi acaba diyorum ama sık doktora gidiyorum ve amnio sıvımız normal olduğu için rahatım. Artık bu sıvı en çok olduğu zamanlarmış bundan sonra artmayacak.
Randevuma daha bir hafta var ya :/ bekleyim bakalim bana idrar gibi geliyor. Cunku sadece tuvaletten kalktiktan sonra olusuyor. Hani boyle tam yapamamisim da bir iki adim atinca idrar yolunda kalan kendiliginden akiyor gibi. Belki bebegin baskisindan dolayi hissetmiyorumdur.

Kızlar merhaba. Geçen gün sabaha kadar regl sancısı çektiğimi ve bebeğimin çok hareketli oldugunu yazmış, fikirlerinizi almıştım. Bugün dr kontrolümde bebek ters dönmüş dedi dr. Kafa yukarıda ayaklar aşağıda sancıları söylemiştim dr’a, o gece dönmüştür dedi. Minibüsteki o dakikalarca şiddetli sarsıntı sebep olmuş olabilir dedi. Daha önce anne olanlar cevaplayabilir mi özellikle? Bu haftadan sonra geri döner mi acaba ya sezeryan hiç istemiyorum. Normal zamanında normal doğsun istiyorum. Moralim çok bozuk
Dogum pozisyonunu alip sonradan geri kafasi yukari mi çıkmış?

gunaydin hanimlar... reflu yatagi alaniniz varmi. benim cocuk dogunca ameliyat olursa boyle bir yataga ihtiyacim olacak gibi geliyor yastik yok vs. tavsiyeniz varmi
Ben almadim almayi dusunmuyorum. Bebisin yatagini alttan kendim yukseltirim ayni reflu yataklari gibi. Yan yatirmak istedigimde de arkasina bir destek minderi koyarim diye dusunuyorum. Ev kucuk ve kiraciyiz, ayrica durumumuz da yok. Kendim halledebilecegim bir cok seye para harcamadim.

Oyle olmustur ins .doktor aksesuar plesanta dedi direk yazdim bu sekil .
Sezeryana da bakacak kimsem olmadigi icin biraz dunyanin sonu gibi de bakiyorum sanirim :KK43:

Biraz daha farkli suslenirse daha guzel olur bence canim

Dimi ya gece vakti ucusa gectim sanirim .simdi daha iyiyim .
Esimlede tartismistim ordan cikti acisi

Canim cok soguk olursa elektirik sobasi kullanabilirsin ufak birsey .
Zaten mayis ayi olacak gerek bile olmayabilir.

Elektrikli sobada havayı kurutur diye korkuyorum

Testiyi kırmadan tedbir alsak :halay: ayyyy tecrübeli anneler anlatın hele bu bebekleri gece emzirmeye kaldırınca battaniye örtelimmi, emerken terliyolarmış üstlerini değiştirelimmi , gece yatırırken ince battaniye örtelimmi ????
Canım terlemez o ilk zamanlar pek...vücudu anne karnından cıkıp dış dünyaya alışmaya çalışacağından penye battaniyeli alınır koyulur hep özellikle kırkı çıkana kadar falan

Canım terlemez o ilk zamanlar pek...vücudu anne karnından cıkıp dış dünyaya alışmaya çalışacağından penye battaniyeli alınır koyulur hep özellikle kırkı çıkana kadar falan

Çok sağol canım ya ben çok panikledim , gece uyandım bunları düşündüm :halay:

Kızlar merhaba. Geçen gün sabaha kadar regl sancısı çektiğimi ve bebeğimin çok hareketli oldugunu yazmış, fikirlerinizi almıştım. Bugün dr kontrolümde bebek ters dönmüş dedi dr. Kafa yukarıda ayaklar aşağıda sancıları söylemiştim dr’a, o gece dönmüştür dedi. Minibüsteki o dakikalarca şiddetli sarsıntı sebep olmuş olabilir dedi. Daha önce anne olanlar cevaplayabilir mi özellikle? Bu haftadan sonra geri döner mi acaba ya sezeryan hiç istemiyorum. Normal zamanında normal doğsun istiyorum. Moralim çok bozuk

canim canini sıkma ilk dogumda benim kizda oyleydi ben sezeryan oldum cunku gunum gecti bebek bas asagiydi ama kanala girmemisti. doktorum bazen sezeryan hazirliyoruz bebek ters oldugu icin ama bebek bazi annelerde birden donuyormus orasi hic belli olmaz demisti doktorum. buna cok sık rastliyolarmis. ameliyat baslamadan son kontrollerde rastliyolar bazi annelerde dogum sekli degisebiliyor. biraz nasip meselesi ben kendimi normal dogum cok hazirlamistim beden ve ruh olarak ama kismet sezeryan oldu. benim kuzenimde devlette gitti ozel sezeryan kaciyo diye fazlasiyla gunu gecti suni sanci bi gun bi gece aldi ama bebek kalp atislari bozulmaya basladi doktor acil sezeryan aldi 10 dakika bile yok hemen ameliyat alinmis. bence sezeryan ve normal diye cokda ayirt etmemek lazim sonucda buna doktorlar karar veriyor bebeklerimiz saglikla gelsin yeterki yapacak birsey yok buda boyle bi surec keyfi sezeryan kacinilmadigi surece bence sezeryanda bi cesit anne bebek riskine karsi kurtarici yoksa kimse 7 kat keyfi olarak kendini kolay kolay kestiremez Sonucda rabbiniz kanallarimizi aciyor bebek icin bi cikis oluyor. ama malesef bazi anneler icin sezeryan gerekiyor ikiside zor Allah hepimize dogum sonrasi acil sifalar ve bebeklerimize saglik sihat versin insallah

Bütün gece yine uyuyamadim su an o kadar uykusuzum ki. Gece esimden once gectim yataga. Tabiki tuvaletim geldi yine. Kendi tarafim kapiya daha uzak diye diger taraftan kalkmak istedim. Düşünün ne madar uykum vardiysa o tarafa gecince yataktan kalkmak icin uyuyakalmisim. Esim de yatmaya gelince uyandirmamis beni benim tarafima gecip yatmis. Resmem kendi yatagimda yerimi yadırgadım. Gece iki defe uyandirdim bu tarafta yatamiyorum degiselim diye. Artik o da ne kadar uykusuzsa bugun yat yarin gecersin dedi. Asla yatamadim ya. En son sabaha karsi dedim yok ben uyuyamiyorum bu tarafta kay yan tarafa diye dikildim basinda da oyle sabaha karsi uyudum biraz. Hamilelik insani ne kadar garip yapiyor. Oysa gecen sene çalışırken o taraf kapiya daha yakin kalkmasi daha kolay oluyor diye hep esimin taraginda yatmistim.

Bütün gece yine uyuyamadim su an o kadar uykusuzum ki. Gece esimden once gectim yataga. Tabiki tuvaletim geldi yine. Kendi tarafim kapiya daha uzak diye diger taraftan kalkmak istedim. Düşünün ne madar uykum vardiysa o tarafa gecince yataktan kalkmak icin uyuyakalmisim. Esim de yatmaya gelince uyandirmamis beni benim tarafima gecip yatmis. Resmem kendi yatagimda yerimi yadırgadım. Gece iki defe uyandirdim bu tarafta yatamiyorum degiselim diye. Artik o da ne kadar uykusuzsa bugun yat yarin gecersin dedi. Asla yatamadim ya. En son sabaha karsi dedim yok ben uyuyamiyorum bu tarafta kay yan tarafa diye dikildim basinda da oyle sabaha karsi uyudum biraz. Hamilelik insani ne kadar garip yapiyor. Oysa gecen sene çalışırken o taraf kapiya daha yakin kalkmasi daha kolay oluyor diye hep esimin taraginda yatmistim.
Canım ben de aynen öyleyim, uyanıyorum o kadar uykum olmasına rağmen uyuyamiyorum 3 saat gözlerim açık öyle yatıyorum uykusuzluktan da öluyorum bu arada. Sabah eşim ise gidince hayatta uyuyamiyorum anca öğle saatlerinde yarım saat uyuyorum bazen

Canım ben de aynen öyleyim, uyanıyorum o kadar uykum olmasına rağmen uyuyamiyorum 3 saat gözlerim açık öyle yatıyorum uykusuzluktan da öluyorum bu arada. Sabah eşim ise gidince hayatta uyuyamiyorum anca öğle saatlerinde yarım saat uyuyorum bazen
Ben gunduz denuyuyamiyorum :/ daha dogrusu kendimi bildim bileli gunduz uykusu uyuyamam. Çok nadirdir. Hayirlisiyla saglikla yavrularimiza kavuşsaydık bi.

Bı banami vurmadı bu gebelik mis gibi uyuyorum gerçi gece bı kaç kez uyanıyorum o ayri aman nazar değmesin ama oğlumda dahada fazla uyurdum

Ben de öyleyim uykusuzluktan bayılıyorum ama uyuyamıyorum. Sanırım Allah bizi uykusuzluğa alıştırıyor. Malum gece habire kalkıcaz belki uyumayacak gece birsüre.

Bana da idrar gibi geliyor. Cunku sadece tuvaletten aonra oluyor.

Randevuma daha bir hafta var ya :/ bekleyim bakalim bana idrar gibi geliyor. Cunku sadece tuvaletten kalktiktan sonra olusuyor. Hani boyle tam yapamamisim da bir iki adim atinca idrar yolunda kalan kendiliginden akiyor gibi. Belki bebegin baskisindan dolayi hissetmiyorumdur.
Canım idrari kokudan ayırt edebilirsin, renksiz kokusuz akıntı doğuma yakın bu haftalarda çok oluyormus

Doner canim insallah .cogunlugun donuyor .cok nadir donmeyenlrr
Kızlar benimde geceleri hangi tarafa yatıyosam o taraftaki bacağım çok ağrıyo artık kanepede yatıyorum ağrıyla uyanıp oturuyom sonra diğer tarafa yatıyom geceler böle geçiyo
Ayni durumdayim :KK43: hic cozum bulamadim .
Elektrikli sobada havayı kurutur diye korkuyorum
Emzirme icin az sureli acarsan sikinti olmaz .bende dus aldirirken aciyordum hep .ah ne gunlerdi
Bütün gece yine uyuyamadim su an o kadar uykusuzum ki. Gece esimden once gectim yataga. Tabiki tuvaletim geldi yine. Kendi tarafim kapiya daha uzak diye diger taraftan kalkmak istedim. Düşünün ne madar uykum vardiysa o tarafa gecince yataktan kalkmak icin uyuyakalmisim. Esim de yatmaya gelince uyandirmamis beni benim tarafima gecip yatmis. Resmem kendi yatagimda yerimi yadırgadım. Gece iki defe uyandirdim bu tarafta yatamiyorum
degiselim diye. Artik o da ne kadar uykusuzsa bugun yat yarin gecersin dedi. Asla yatamadim ya. En son sabaha karsi dedim yok ben uyuyamiyorum bu tarafta kay yan tarafa diye dikildim basinda da oyle sabaha karsi uyudum biraz. Hamilelik insani ne kadar garip yapiyor. Oysa gecen sene çalışırken o taraf kapiya daha yakin kalkmasi daha kolay oluyor diye hep esimin taraginda yatmistim.
Ah su yatak sorunu.
Ben yer degistim esimle cok agtim oluyordu simdi iki gunde alistim sayilir en azindan agrim azaldi

Back
X