- 13 Mayıs 2016
- 321
- 482
- 53
Benim aile hekimliğinde cihazlar belli bir değerin üzerini ölcmüyordu. Beni apar topar hastaneye göndermişlerdi. Düşük yapıyorsun diye. Kızım 2.5 yaşında şimdi.Daha once hic kan tahlili yaptirmadim. Bu ilk canim. Henuz ultrasonla bakilmadi. Hic muayene olmadim 9 gun sonra muayene tarihim. Saglik ocaginda yaptirdim tahlili de..
Aynen öyle canım 1 dakka sonrasına garantimiz yokken hepimiz engelli adayıyken karnimizdaki masum bebeklerin sadece tahlilde biseyler kötü çıktı diye alınması bana göre değil Rabbim verdi ancak O alır. Bide 18-22. Haftalar arasında ayrıntılı ultrason oluyo o daha iyi sonuçlar veriyo tek tek her organına bakılıyor bebişinAmin ins tabikide hamile kalmak icin neler yapilior kolay is degil Rabbim saglikli versin ins ilerdede bizler neolcaz bellimi ne hasatliklar var imtihan dunyasi bend eizindeyim gidemiyecem 12 haftadaki o randavuye bakima
Evet canim sata gore degil doktorun dedigine gore takip ediyorum. Hatta ben sana 15 gun sonra tam tarih vericem satı o tarih kabul edicez ovulasyonun gec oldugu icin dedi. Saglik ocagi direkt satı baz aliyormus sonra da ariyorlarmis dogum oldu mu falan diye sıkıntı yasama hic dediGebelik haftani doktorun dedigine gore mi takip ediyosun
Kızlar kilo almaktan durumunuz nasıl ? Kaç kilodasiniz kaç kilo aldınız acaba. Ben bu konuda biraz dertliyim 51le kaldım 55 oldum ne yapacağım bilmiyorum.
Geçen gün ben de aynı stresi yaşadım canım. Araştırmada yaptırdım bir de >1000 yazıyordu. Hemen acile gittim gösterdim. Düşüyor mu dedim gözlerim dolu dolu.
Evet canim benim doktor da bir sorun varmis gibi konusmadi zaten. Muhtemelen benim tahlilde de ole. Yalniz bende karaciger yaglanmasi varmis. Ilk defa duydum. O noluyo yaGeçen gün ben de aynı stresi yaşadım canım. Araştırmada yaptırdım bir de >1000 yazıyordu. Hemen acile gittim gösterdim. Düşüyor mu dedim gözlerim dolu dolu.
Doktor güldü. Şöyle söyledi. "Bu değer alt sınırı gösteriyor. Bin ve üzeri demek. Ayrıntılı tahlil olmadığı için tam değeri yazmamış en alt sınırı yazmış, hamilesin demiş bırakmış yani. Ayrıntılı hcg isteyecektin, sen gebelik testi yaptırmışsın, onlar da hamile olduğunu gösteren alt sınırı yazmışlar. Bulantın varsa, akıntın yoksa korkma" dedi.
Üstüne bir de ultrasondan baktı. Bebeğin 4mm gayet iyi görünüyor boşuna stres yapma dedi. Seninki de aynı durum canım. Üzeri işareti varsa bil ki tam değer yazılmamış
Allah babana şifa versin inşallah yenebilir kanseri canim güzel düşün baban torununu görebilecek inşallahKizlar benim babam cok hasta. Kanser hastasi. Cok uzuluyorum aklimdan hic cikaramiyorum.Bebegime bisey olcak diye cok korkuyorum. Ne yapicam bilemedim.dua edin.
Kuzum seninkini bir ara bir problemi vardı sonra şükür düzeldi neydi o ara sorunÇok şükür canım her şey normal demisti en son doktor.2 hafta sonra muayene için gidicez bakalım zaman bir geçse :)
Valla bilmiyorum onu canım ya. İnşallah önemli bir şey değildir. Sen yine stres yapma bebiş etkilenmesinEvet canim benim doktor da bir sorun varmis gibi konusmadi zaten. Muhtemelen benim tahlilde de ole. Yalniz bende karaciger yaglanmasi varmis. Ilk defa duydum. O noluyo ya
Ben de 10 gün önce dayımı akciğer kanserinden kaybettim. Çok zor hastalık, ama atlatan çok hasta var, allah şifa versin inşallah.. Güçlü dur, hem babacığına hem bebeğine moral vermen lazımKizlar benim babam cok hasta. Kanser hastasi. Cok uzuluyorum aklimdan hic cikaramiyorum.Bebegime bisey olcak diye cok korkuyorum. Ne yapicam bilemedim.dua edin.
Rabbimden umut kesilmez canim ama durumu cok iyi degil. Bi de ilk torunu olack ama gorur mu bilmem.Allah babana şifa versin inşallah yenebilir kanseri canim güzel düşün baban torununu görebilecek inşallah
Kızlar kilo almaktan durumunuz nasıl ? Kaç kilodasiniz kaç kilo aldınız acaba. Ben bu konuda biraz dertliyim 51le kaldım 55 oldum ne yapacağım bilmiyorum.
bende 62 ıle kaldım suan 63,5 oldum bence cok aldım..
Valla ben kilo verdim 71 le hamile kaldim suan 69 um
Ben kilolu hamile kaldım 64 kiloyum hala hiç almadım doktorum 10 kg ile bitirelim bu sefer dedi o yüzden beslenmeme dikkat etmeye calısıyorum.Kızlar kilo almaktan durumunuz nasıl ? Kaç kilodasiniz kaç kilo aldınız acaba. Ben bu konuda biraz dertliyim 51le kaldım 55 oldum ne yapacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?