2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Ben de bugün bebeğimi gördüm ve kalp atışını duydum çok şükür. Sat a göre 5 gün küçük o da 32 güne bir regl olmamdan kaynaklı sanırım. 5 hafta sonra 2li test için gideceğim. 9 nisan gibi alırız bebişi dedi doktorum.

Kızlar kilo almaktan durumunuz nasıl ? Kaç kilodasiniz kaç kilo aldınız acaba. Ben bu konuda biraz dertliyim 51le kaldım 55 oldum ne yapacağım bilmiyorum.
53 ile başladım. Şu an 51 kiloyum. Önceki hamileliğimde de böyle olmuştu. Totalde en son 18 kilo almıştım. Bunda nasıl olacak bakalım hayırlısı

Bu sayfanin bu kadar guzel insanlarla dolu oldugunu bu kadar icten destek olacaginizi gercekten bilmiyordum. Hepinizden Allah razi olsun. Rabbim butun hastalarin hasta yakinlarinin yardimcisi olsun.
Cnm Rabbim sifa versin ins tum hastalara ins herseyin hayirlisi Rabbim bilior en iyisini ser dedigimiz hayir olabilior biz karnimizdakini dusunuoz ama ilerdr neolcak neolcagiz belli deil herseyin hayirlisi imtihan dunyasindayiz

Kizlar benim babam cok hasta. Kanser hastasi. Cok uzuluyorum aklimdan hic cikaramiyorum.Bebegime bisey olcak diye cok korkuyorum. Ne yapicam bilemedim.dua edin.
Dayımın oğlu genç yaşta kansere yakalandı. İyi bir tedavi ve bakım ile yendi. Ama eşi ona üzüntüyle MS hastalığına yakalandı. Ve eşi ömür boyu ilaca ve doktor kontrolüne muhtaç kaldı. Allah şifa versin inşallah. Elinizden geleni yapın ve dua edin.

Kizlar mide bulantiniz hergun oluyor mu 7+6 gunluk hamileyim normalde bulanirdi hep midem ama bugun cok bulanmadi sabah bulantisi oldu sadece ara ara hafif geldi gitti o kadar. Bu durumu yaşayan var mi?
Benimki hiç geçmiyor diyebilirim açken de tokken de.

Halsizlik beni oldurecek gercekten.. yattigim yerden kalkmak eziyet geliyor oturmak bile istemiyorum.. aynada gozlerim cokmus rengim beyaz bi tuhaf oldum ya..

Oglum bu hafta yurumeye basladi, piti piti dolaniyor onum pesine kosmak ayri dert, calisiyorum ayri dert.. esim mesaide bu hafta hep gece 11den once gelemiyor ayri dert..

Dert dedigime bakmayin tabi, sadece yorgun olmaktan yoruldum artik. Yoksa allah caresiz dert vermesin, bugunlere sukur :)

Cok sagol canim benim. Babam da zaten dedem vefat ettikten sonra ona cok uzuldu ve hastaligini tetikledi. Cok iyi giden tedavisi vardi. Rabbim en iyisini bilir. Ama cokkk zor bi durum.

Benim lekelenmem olmuştu kontrolde de kalp atışı çok düşük çıkmışti 120 nin altindaydi kalbi durabilir demisti
Canım benim de kalp atışı zayıfmış seyirme halinde dedi gelişiminde 1 hafta geri dedi kanamam yok ama Dr pek ümitli değil 1 hafta sonraya çağırdı beni.şimdi düzeldi ama dimi sizinki

Benim lekelenmem olmuştu kontrolde de kalp atışı çok düşük çıkmışti 120 nin altindaydi kalbi durabilir demisti
Canım benim de kalp atışı zayıfmış seyirme halinde dedi gelişiminde 1 hafta geri dedi kanamam yok ama Dr pek ümitli değil 1 hafta sonraya çağırdı beni.şimdi düzeldi ama dimi sizinki

bulemsu konuyu sen devralmışsin sanirim.
liste oluşturacak misin ilk sayfamizin ilk mesajina
selam evet başlığı devraldım 2012 kasım anneleri başlığından tecrübem var
özelden mesaj atarsanız düzenlemeyi yaparım inşallah
bugun dr gittim düşük tehlikem devam ediyormuş yatakdan kalkmamı söyledi bu yüzden önümüzde ki günlerde yaparım düzenlemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…