Benim dr ümitsiz zayıf diyor atım diyorkalp atısı net değil dedi normalde makineyi açmazmış ses için ama actı iki kere çok uzakdan gelen bir ses dinledik var gibi dedi ertesi hafta dinletmedi bile kalp atısı var normal dedi sadece rahim duvarında kanama var dedi ve ilaç verdi
Güzel yürekli anne iyi dileklerin için tşk kuzumCanım ben 6+3 de gittim dinletememişti o zaman bana da seğirme şeklinde dedi ama daha yeni dedi. bugün dinletebildi anca. İçini ferah tut sende annesi miniğin seninle inşallah
canim cok stres yapiyorsum bence. bende 6+4 te cok zayif duydum doktor yeni baslamis 2 gun once ggelseydin duyamazdin dedi. bu kadar stres yapiyorsan baska bi doktora git o dinletsin bide. stres bebege cok sıkıntı üzme onuda annesiBenim dr ümitsiz zayıf diyor atım diyor
aynen canım benimde öyle sabahları göbeğim düz akşamları felaket şişkinlik oluyor. 5-6 aylık gibi göbek çıkıyor.Kizlar alalim gobek resimlerini.. Gogsumu gecti benimki.. Aksam daha bi sisiyo.. Sabahlari daha ufak tabi ki
Yok canim simdi de yaptirmicam. Zaten detayli ultrasonda bakıyorlar. Benim yasim 27 esim 31Prki simdi yaptircanmi yasiniz kac benim 28 esim 37
Doktorlar der canım her şeyin en kötüsünü der ama Allah var her şeyden büyük.. bak ben 2 hafta önce gittim doktor maşallah çok güzel başlamış kalbi atmaya dedi.. öyle dedi ama Allah var doktordan daha çok bilen ne yasayacagimizi gören ben ultrasondan kalktigim gibi kalbi durabilir (Allah korusun) 2 hafta oldu ne oluyo ne bitiyo bilen yok. Sen tedbirini al yani kendini yorma strese sokma Rabbime bırak O neylerse güzel eyler. Ol derse kalbi gümbür gümbür atmaya başlayacak hayırlı değilse gidecek ama sen kendini güzele odakla güzel düşünBenim dr ümitsiz zayıf diyor atım diyor
bayanlar liste hazır sizleri bekliyorum bu bilgilerle
Canım 8 ay önce 20. Haftada kalbi durdu bebeğimin haklısınDoktorlar der canım her şeyin en kötüsünü der ama Allah var her şeyden büyük.. bak ben 2 hafta önce gittim doktor maşallah çok güzel başlamış kalbi atmaya dedi.. öyle dedi ama Allah var doktordan daha çok bilen ne yasayacagimizi gören ben ultrasondan kalktigim gibi kalbi durabilir (Allah korusun) 2 hafta oldu ne oluyo ne bitiyo bilen yok. Sen tedbirini al yani kendini yorma strese sokma Rabbime bırak O neylerse güzel eyler. Ol derse kalbi gümbür gümbür atmaya başlayacak hayırlı değilse gidecek ama sen kendini güzele odakla güzel düşün
Eşime bu sabah başka dr a gidelim dedim o da daha 1 gün oldu dr a gideli dedi olmaz bekleyelim dedi.tüp dr uma çok güveniyor ocanim cok stres yapiyorsum bence. bende 6+4 te cok zayif duydum doktor yeni baslamis 2 gun once ggelseydin duyamazdin dedi. bu kadar stres yapiyorsan baska bi doktora git o dinletsin bide. stres bebege cok sıkıntı üzme onuda annesi
anladim canim benim eger yinede cok tereddut ederseniz ikna et eşini. rabbim gönlüne göre versinEşime bu sabah başka dr a gidelim dedim o da daha 1 gün oldu dr a gideli dedi olmaz bekleyelim dedi.tüp dr uma çok güveniyor o
Her şey Allah'ın verdiği ömür kadar canım bak benimde 3. Hamileliğim ilk bebeğim 20 haftalık canlı doğdu 15 dakika yaşadı 2. Bebeğim 21 haftalık canlı doğdu 2 saat yaşadı üstelik hiçbir şeyde çıkmadı bebeklerimde o kadar sağlıklıydilar. Ama Allah ömür vermemiş bize inşallah cennette nasip edecek kavuşmayı dedim 3. Bebeğim için uğraşıyorum nolur nolmaz Allah bilir ama ümitsiz olmak olmaz. Tedbir bizim takdir Allahın. Sende ümidini kesme bekle haftaya kadar bende pazartesi gitcem doktora güzel haberler alalım inşallahCanım 8 ay önce 20. Haftada kalbi durdu bebeğimin haklısın
Allah yardımcınız olsun.Her şey Allah'ın verdiği ömür kadar canım bak benimde 3. Hamileliğim ilk bebeğim 20 haftalık canlı doğdu 15 dakika yaşadı 2. Bebeğim 21 haftalık canlı doğdu 2 saat yaşadı üstelik hiçbir şeyde çıkmadı bebeklerimde o kadar sağlıklıydilar. Ama Allah ömür vermemiş bize inşallah cennette nasip edecek kavuşmayı dedim 3. Bebeğim için uğraşıyorum nolur nolmaz Allah bilir ama ümitsiz olmak olmaz. Tedbir bizim takdir Allahın. Sende ümidini kesme bekle haftaya kadar bende pazartesi gitcem doktora güzel haberler alalım inşallah
Amin canım çok sağolAllah yardımcınız olsun.
Ama yine duyamadım kalp atışlarını doktor ufak diye zarar vermemesi için dinletmediKızlar 8 haftalık çıktı biri 16 mm diğerini söylemedi.ikisi aynı haftası dedi.kalp atışları ile ilgili bi sıkıntı olsa söylerdi herhalde
Gözünaydın canım Allah 9 ay boyunca doktorun yanından boyle güzel haberlerle ayrılmayı nasip etsinKızlar 8 haftalık çıktı biri 16 mm diğerini söylemedi.ikisi aynı haftası dedi.kalp atışları ile ilgili bi sıkıntı olsa söylerdi herhalde
Inşallah canım hamile olan herkese sağlıcakla almayı nasip etsin.Gözünaydın canım Allah 9 ay boyunca doktorun yanından boyle güzel haberlerle ayrılmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?