Ben tup bebek merkesine gidiordum ya zaten karar verdik izinden sonra 10.ayda rahim filmi ve asilama dedik simdilik kafa dinliyeyim dedim stressten gecikti dedim 13 gun yoksa bayadir duzgundu adetim pazar omdu yatiordum evde test vardi digital sogan kuru yapmadan test yapim dedim karnim tuhafti cunku yaptin ikis aniyede positiv sukur sonra ebeye gittim öle cnmbenim 3 kere kimyasal oldu bayadir kosturuyoruz
nasip. allah nasip ederse devam eder hamileligim. sen nasl ogrendn cnm
benimde bulanti surekli heran var ama kusma yok
sağolasın canım inşallah iyi olacağızçookkk geçmis olsun canim sen ve bebis iyi olun inşallah.
sürekli yat sadece tuvalete git. progestan falan verdi mi
teşekkür ederim inşallah toplanırımGeÇmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlarsın
bayanlar liste hazır sizleri bekliyorum bu bilgilerleMerhaba 2018 nisan Anneleriii Hoş Geldiniz :) Sizi Listeye eklemem için özel mesajla ulaşabilirsiniz bana :)
Bismillahırrahmanirrahimm
Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz.Allah'ım korusun hepsini :) Amin
[table="class: grid, align: left"]
[tr]
[td]anne[/td]
[td]yaşı[/td]
[td]şehir[/td]
[td]kilo[/td]
[td]sat[/td]
[td]cinsiyeti[/td]
[td]Muht. Doğ.Tarihi[/td]
[td]isim[/td]
[td]Son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulemsu[/td]
[td]35[/td]
[td]konya[/td]
[td]77[/td]
[td]28-06-2017[/td]
[td][/td]
[td]04-04-2018[/td]
[td]????[/td]
[td]okeye 4. bebiş geliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[/table][table="class: grid, align: left"][/table][table="class: grid, align: left"]
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.[/table]
Bugun randevum var kizlar. Bebegimi en son 21 agustosta gormustuk. Ozledim dk sayiyorum.
rabbim sifasını versi inşallah bu hastalığı atlatmak zor bir süreç olsada imkansız değil rabbim babana torununu kucaklamayı nasip eder inşallahKizlar benim babam cok hasta. Kanser hastasi. Cok uzuluyorum aklimdan hic cikaramiyorum.Bebegime bisey olcak diye cok korkuyorum. Ne yapicam bilemedim.dua edin.
hiç hiç hiç bir an bile geçmiyor ne yesem çıkartıyorum işim kötüsü sürekli safrada çkartyorum doktora bi daha gidecem bu normal değil kızımda yediğimi tek çıkaryordum bunda yediğimle her defasnda safra çıkartıyorumBenimki hiç geçmiyor diyebilirim açken de tokken de.
kişiden kişiye değişiyor canım bazıları hiç yaşamıyor bazılarının 12 haftada bazılarınız 16. haftada benim gibi uyuzlarında 9 ay sürebiliyor inşallah kısa sürede geçer :)Kızlar bu bulantı şimdi 12 . Hafta bitiminde bizi terk edecek demi ?
rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sen dinlenmene bak güzel haberlerini getir bize inşallahselam evet başlığı devraldım 2012 kasım anneleri başlığından tecrübem var
özelden mesaj atarsanız düzenlemeyi yaparım inşallah
bugun dr gittim düşük tehlikem devam ediyormuş yatakdan kalkmamı söyledi bu yüzden önümüzde ki günlerde yaparım düzenlemeyi
sana internette araştırmayı yasaklıyorum çünkü kimse internette iyi birşey yazmaz hep en kötüsünü yazar ve bu kötü yorumlar seni boşyere strese sokuyor ilk hamileliğimde bu hatayı bende çok yaptım şimdi umrumda değil az ağlamamıştım o dönemlerde şimdi kendime kızıyorumAyyyy kızlar ya nette sürekli araştırıyorum durumumu 1 hafta geriden gelip açığı kapatan bebekler var ana kalp atışı zayıf olan ve sonra düzelenle ilgili bir yazı Yok
maşallahh kuzuma evet erkekte böyle önden yusyuvarlak oluyo :)Kizlar alalim gobek resimlerini.. Gogsumu gecti benimki.. Aksam daha bi sisiyo.. Sabahlari daha ufak tabi ki
çatlaklara en iyisi kakao yağı yalnız bu ciltle alakalı esnek bi ciltse zaten pek çatlak olmuyor ama değilse ne sürersen sür çatlak kaçınılmaz son oluyor.kakao yağı sürerseniz bir tek göbeğe değil basene kalcayada sürün faydasını görürsünüzÇatlak olmaması için herhangi birşey kullanan var mı başladınız mı? Tecrübeli anneler ne zaman baslamaliyiz acaba
inşallahrabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sen dinlenmene bak güzel haberlerini getir bize inşallah
herşey güzel olacak rahat ol duyacaksın pıtpıtlarıKızlar dua edin kalp atışları için geldim inşallah iyilerdir.
Malesef bende öyleyim anlamıyorum. Sanki çalar saat gibi saatimi şaşmıyorumGünaydın
12 lere kadar uyuyan ben niye böyle erken uyanıyorsam
Inşallah canımherşey güzel olacak rahat ol duyacaksın pıtpıtları
liste dolmaya basladıMerhaba 2018 nisan Anneleriii Hoş Geldiniz :) Sizi Listeye eklemem için özel mesajla ulaşabilirsiniz bana :)
Bismillahırrahmanirrahimm
Sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz.Allah'ım korusun hepsini :) Amin
[table="class: grid, align: left"]
[tr]
[td]anne[/td]
[td]yaşı[/td]
[td]şehir[/td]
[td]kilo[/td]
[td]sat[/td]
[td]cinsiyeti[/td]
[td]Muht. Doğ.Tarihi[/td]
[td]isim[/td]
[td]Son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bulemsu[/td]
[td]35[/td]
[td]konya[/td]
[td]77[/td]
[td]28-06-2017[/td]
[td][/td]
[td]04-04-2018[/td]
[td]????[/td]
[td] 4. bebiş geliyor[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Aloise[/td]
[td] 25[/td]
[td]samsun [/td]
[td]53 [/td]
[td] 17-07-2017 [/td]
[td][/td]
[td] 23-04-2018 [/td]
[td]????[/td]
[td] ilk bebek[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kalplerasi [/td]
[td]34 [/td]
[td] ankara[/td]
[td]... [/td]
[td] 14-07-2017[/td]
[td][/td]
[td] 20-04-2018[/td]
[td]????[/td]
[td] kalp atışını duydum[/td]
[/tr]
[tr]
[td] buzmavileylak[/td]
[td]25 [/td]
[td] izmir[/td]
[td] 62[/td]
[td] 17.07.2017 [/td]
[td][/td]
[td] 23.07.2017 [/td]
[td]????[/td]
[td] ilk bebekk[/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]????[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[/table][table="class: grid, align: left"][/table][table="class: grid, align: left"]
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?