2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
benim 3 kere kimyasal oldu bayadir kosturuyoruz
nasip. allah nasip ederse devam eder hamileligim. sen nasl ogrendn cnm
Ben tup bebek merkesine gidiordum ya zaten karar verdik izinden sonra 10.ayda rahim filmi ve asilama dedik simdilik kafa dinliyeyim dedim stressten gecikti dedim 13 gun yoksa bayadir duzgundu adetim pazar omdu yatiordum evde test vardi digital sogan kuru yapmadan test yapim dedim karnim tuhafti cunku yaptin ikis aniyede positiv sukur sonra ebeye gittim öle cnm

Ben de bugün mağazanın aynasında kendimi gördüm şok oldum. Evde göbek bu kadar belli olmuyordu. 3 aylık hamile gibiydim sanki. Çok zayıf ve uzunum bide.. sanki bir sopaya minik yuvarlak yastık bağlamışsın gibi duruyor Başka yerlerden de kilo alsam iyi olacak. Çok komik duruyorum
Çok çatlarım ben bu zayıflıkla. Bebek yağından başka neler öneriyorsunuz tecrübeli anneler.. Hafiften kullanmaya başlasak iyi olacak.

Kizlar baska sayfalarda okuorum bus aate odu uyku yok siz neyapacaksiniz bana akil veron cogu ikili tarama testiki yollamiz doktormar internette bilgilendirio coguda bu Harmony test varmis kan aliniormus yuzde 95 mi neymis deger dogru cikiormus aldor diorlarmis doktorlar sonrada coguda su aldirmis anlamiom siz bu testi yapcakmisiniz ben baktim burda almanyada ve hollandada 500 euro ikili taramadada kan almiorlarmi aliorlar deme aii kafayi bozuorum

çookkk geçmis olsun canim sen ve bebis iyi olun inşallah.
sürekli yat sadece tuvalete git. progestan falan verdi mi
sağolasın canım inşallah iyi olacağız progestanı 15 gundur kullanıyorum ama ağrılar çoğalınca dün dr tekrar gittim riskin hala devam ettiğini dinlenmemi söyledi 10 gun sonra tekrar gel dedi
aksilik bu ya kendi dr izinde baska dr ye gitmek zorunda kaldım
18 eylülde kendi dr gideceğim

bayanlar liste hazır sizleri bekliyorum bu bilgilerle

Kizlar benim babam cok hasta. Kanser hastasi. Cok uzuluyorum aklimdan hic cikaramiyorum.Bebegime bisey olcak diye cok korkuyorum. Ne yapicam bilemedim.dua edin.
rabbim sifasını versi inşallah bu hastalığı atlatmak zor bir süreç olsada imkansız değil rabbim babana torununu kucaklamayı nasip eder inşallah

Benimki hiç geçmiyor diyebilirim açken de tokken de.
hiç hiç hiç bir an bile geçmiyor ne yesem çıkartıyorum işim kötüsü sürekli safrada çkartyorum doktora bi daha gidecem bu normal değil kızımda yediğimi tek çıkaryordum bunda yediğimle her defasnda safra çıkartıyorum

Kızlar bu bulantı şimdi 12 . Hafta bitiminde bizi terk edecek demi ?
kişiden kişiye değişiyor canım bazıları hiç yaşamıyor bazılarının 12 haftada bazılarınız 16. haftada benim gibi uyuzlarında 9 ay sürebiliyor inşallah kısa sürede geçer :)

rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sen dinlenmene bak güzel haberlerini getir bize inşallah

Ayyyy kızlar ya nette sürekli araştırıyorum durumumu 1 hafta geriden gelip açığı kapatan bebekler var ana kalp atışı zayıf olan ve sonra düzelenle ilgili bir yazı Yok
sana internette araştırmayı yasaklıyorum çünkü kimse internette iyi birşey yazmaz hep en kötüsünü yazar ve bu kötü yorumlar seni boşyere strese sokuyor ilk hamileliğimde bu hatayı bende çok yaptım şimdi umrumda değil az ağlamamıştım o dönemlerde şimdi kendime kızıyorum

Kizlar alalim gobek resimlerini.. Gogsumu gecti benimki.. Aksam daha bi sisiyo.. Sabahlari daha ufak tabi ki
maşallahh kuzuma evet erkekte böyle önden yusyuvarlak oluyo :)

Çatlak olmaması için herhangi birşey kullanan var mı başladınız mı? Tecrübeli anneler ne zaman baslamaliyiz acaba
çatlaklara en iyisi kakao yağı yalnız bu ciltle alakalı esnek bi ciltse zaten pek çatlak olmuyor ama değilse ne sürersen sür çatlak kaçınılmaz son oluyor.kakao yağı sürerseniz bir tek göbeğe değil basene kalcayada sürün faydasını görürsünüz

liste dolmaya basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…